NederlandReview

    Ervaringen Vova

    Er is veel kleding voor vrouwen en mannen op de markt. Je kunt geen winkelstraat voorbij lopen of je bent wel een aantal kledingwinkels en woonwinkels gepasseerd. De kans is dat je wel eens langs een Vova bent gelopen of er zelfs in bent geweest. Maat wat zal nou de kwaliteit van hun blazers zijn? Zullen die schoenen wel zo prettig zitten? Zal die thee wel zo lekker smaken? Hoe lang zal het horloge het goed blijven doen? Zal je lang moeten wachten tot je nieuwe meubilair door Vova’s bezorgservice werd afgeleverd? En zal de Vova klantenservice een oplossing weten als er een probleem optreedt? Alleen mensen die al klant zijn geweest bij Vova kunnen je hier iets over vertellen. lees hun reviews om te ontdekken wat hun indruk van Vova is. Hun cijfers, beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je laten zien hoe het er bij Vova aan toegaat zodat je weet wat je kunt verwachten.

    Over Vova

    Vova is een kledingswinkel en woonwinkel. Het is eigenlijk een soort warenhuis waar verschillende soorten producten te koop zijn. Vooral op het gebied van kleding, persoonlijke verzorging en elektronica is er veel te vinden. Er is kleding voor mannen en vrouwen. Denk hierbij aan galajurken, rokken, jassen, shirts, blazers, broeken, sportkleding, jassen, truien en sweaters. Zelfs bruidskleding is er bij Vova verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er bij Vova ook wat bijpassende schoenen te krijgen. Dot aanbod loopt uiteen van laarzen tot sandalen, sportschoenen, slippers en nette schoenen. En dan is er nog accessoires zoals sieraden, tassen, horloges, hoeden, handschoenen, petten en paraplus. Je kleding mag dan nog zo mooi zijn, als je er verder niet goed uitziet gaat het effect verloren. Daarom heeft Vova ook een afdeling schoonheid & gezondheid met daarin scheerbenodigdheden, nagellak, haarverlengers, gezondheidszorg, huidverzorging en make-up. Vova heeft niet alleen dingen voor jezelf maar ook voor je huis. Meubilair, verlichting, keramiek, gordijnen en huisdecoratie, het is allemaal te vinden. En dan is er als laatste nog een selectie elektronica bestaande uit opslagapparaten, speakers, computeraccessoires, batterijen en koptelefoons.


    Sommige kleding kun je beter met de hand wassen.

    Diensten van Vova

    Je kunt de kleding of huishoudelijke artikelen van Vova gewoon online bestellen. Er is een Vova bezorgservice die de GPS of digitale camera netjes zal verpakken en jouw kant op stuurt. In het geval van kleding kun je die dan eerst thuis even passen voor je besluit het te houden of terug te sturen. Verder is er nog een Vova klantenservice die je van advies zal voorzien als je advies over make-up of andere verzorgingsproducten nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Vova

    Of je nou een Vova winkel hebt bezocht of online een nieuwe broek hebt besteld, wij willen alles weten over jouw ervaring met deze modewinkel. Maar hoe lekker zitten die jurken en blazers nou? Doe je lang met die schoenen of zijn ze zo oud? Werkt de speaker of slimme elektronica goed? Moest je lang geduld hebben voor je nieuwe nagellak werd bezorgd? En kon de klantenservice van Vova je helpen toen je een vraag voor ze had? Laat je eigen Vova review achter en vertel ons wat jouw mening over deze modezaak is.

    Vova
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (48)

    4.2
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Vova

    Uw beoordeling

    Ongelooflijk die prijzen !!

    Op deze website worden de prijzen laag gehouden, zodra het verkocht wordt in Nederland gaat het tig x over de kop, belachelijk ! Het enige nadeel is dat de bezorging lang kan duren, maar ik zeur niet want je betaald geen verzendkosten. Aan de andere kant, als het niet op tijd is, kan je dat aangeven en heb je binnen no-time je geld terug. Kleding heb ik 1 x besteld, maar dat doe ik niet meer ivm maat en kleuren die niet kloppen, voor de rest ben ik super tevreden.

    Door: Erna26-02-2019
    Shantie07-06-2019

    Hoe heb je de artikel retour verzonden? Of hoeft dat niet?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    okee

    plus: niet op tijd geld retour (tot nu toe elke keer gebeurd)
    min punten: kleding valt echt super klein, ik heb maat l-xl maar bestel minimaal 3-4xxxl. kwaliteit van spullen laat soms te wensen over, maar daar is de prijs ook naar.
    de moeite waard om eens te proberen.

    Door: CORINNE25-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    uitstekende service

    Ik heb er hele goeie ervaringen mee. Levert sneller dan Ebay en gratis verzonden alles. Als iets niet aankomt kun je je geld terug vragen je meld het en de volgende dag geld terug. Niks anders dan uitstekend voor mij en ik heb er al heel wat gekocht

    Door: Ria Simonis19-03-2019
    Ria Simonis19-03-2019

    door e.o.a redenen staat er nee of ik hier weer zou kopen vandaag nog gedaan . Ik kan het wel aanbevelen.

    Michelle 09-04-2019

    Ik ben soms bang dat mijn pakketje onderschept wordt door de douanen

    danny leunk10-04-2019

    het zijn de grootse op lichters dus nik koopen ik had een bestelling ge daan niks ge had dus en geen geld terug ge had en als je ze mailt via hun website dan reageert niemand

    Ilena17-04-2019

    Nou ik heb al mijn bestellingen niet gekregen geld terug gevraagd nog steeds niet binnen en ze komen met allerlei smoesjes niks meer kopen daar niets binnen aangifte doen stel oplichters

    Sonja Rubens23-04-2019

    Waar blijft mijn bestelling Nike broek swaeter schoenen Nike broek swaeter schoenen tas schoenen enzv wil het nu graag ontvangen. Waar blijft mijn bestelling? Heb het ook netjes betaald

    Sylvia Rokx 07-05-2019

    Heb in februari scheermesjes besteld.....nooit gehad...wel betaald hoe zit dat nou....

    Kayleigh09-05-2019

    Ik heb een teddybeer jas besteld 23 maart en er stond dat ik het niet later zou krijgen dan 2 mei het is nu 9 mei en ik heb al een paar keer gemaild. Een keer kreeg ik een mailtje terug waarin stond dat ik een paar dagen moest wachten.

    Nikie16-05-2019

    Tot nu toe ben ik een tevreden klant. Ik heb schoenen en 2 jurken besteld en keurig geleverd.

    JD 14-06-2019

    Zeer slechte kwaliteit, maten kloppen voor geen meter bestel xl en krijg xs, je krijgt hele andere logo’s dan wat ik besteld hebt. Ik ben zeer ontevreden over vova

    Kh24-08-2019

    Ik heb spullen ik heb spullen besteeld in juni en nog steeds niet ingeleverd besteeld

    Lily01-09-2019

    Reeds meerdere aankopen gedaan en alles keurig ontvangen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Mobile phone x 25

    Would like to have a case or wallet for my mobile phone x 23.
    Please inform me about possebilities.
    Thank you for de phone. First class service.
    Hope to hear soon of you.
    Greatings .

    Door: Leon comans08-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Smartphone

    Oplichting
    Geen slot voor simkaart.
    Kan niet opladen
    Waardeloos
    Geen garantie
    Geen terugbetaling

    Door: jan 04-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Smartphone

    Oplichting
    Geen slot voor simkaart.
    Kan niet opladen
    Waardeloos
    Geen garantie
    Geen terugbetaling

    Door: jan Cochet04-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    super positief over VOVA

    heb juist hele goede ervaringen op VOVA. betallen altijd netjes terug wanneer een product niet naar wens is. hele correcte klantenservice, erg vriendelijk en doen nooit moeilijk.

    Door: SDP24-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    I like

    Vova een heel goede en goedkope online winkel .Maar waarom niet alle onkosten voor invoeren zelf betalen zoals Wish dat nu doet?
    groeten

    Door: christiaan vermeulen04-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Verschillende artikelen

    Er staat bezorgd 17 augustus 2021 maar is nooit geleverd. En daarbij het geld is wel van m'n rekening gehaald. Daarom ga ik hier niet meer bestellen.

    Door: D21-08-2021
    D21-08-2021

    Herstel toevallig net het pakketje toch bezorgd door een buurvrouw huisnummer was verkeerd. Excuus

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Mobiel

    Slechte telefoon netjes teruggestuurd heb bewijs dat vova het heeft ontvangen en nee hoor ze zeggen het is er nog niet.contact per telefoon niet mogelijk als je geen Chinees kent was mijn laatste aankoop bij Vova

    Door: Engelina08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schoenem

    Zijn nooit bezorgt

    Door: Dive06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hermes terre d"homme

    Eau de toilette terre d'homme Hermes

    Door: Grazia idsinga23-05-2021
    Esme25-06-2021

    Drie vier mnd geleden artikelen besteld heb ze nooit gehad als ik ze niet krijg neem ik een advocaat en ik maak hun praktijken bekend op Facebook of Instagram

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dames luipaardprint sportpak

    Een pak besteld bij vova.Het sportpak is nooit ontvangen.
    Toch moeten betalen met aanmaningskosten.
    Post zegt het geleverd te hebben
    nooit ontvangen.

    Door: Jacqueline de Bie13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Andriod s20 8gb +512gb groen

    Ik heb deze telefoon besteld en me vriend ook en ik kreeg niks binnen en wel dat die al bezoegt is ik woon zelf in delft en zover ik van het postkantoor heb gehoord is die in Rotterdam bezorgr diegene heefr nu een gratis telefoon en ze willen geen refund doen en ook geen goede telefoon naar mij sturen dat ik hem alsnog zou hebben dan en me vriend had deze telefoon ook besteld alleen in blauw en die kreeg een zonnebril binnen inplaats de telefoon maar wel betaald voor een telefoon wil weten hoe ze dit gaan oplossen ik ben nu overal waar het kan review aan het schrijven en onderzoek latem starten op meerdere manieren waaronder de politie kijken of dat helpt

    Door: suzanne woudwijk14-12-2020
    ja vd poll20-02-2021

    ik heb iets bestelt en heel wat anders gehad .ik heb 10 berichtjes gestuurd .en geen antwoord .en toen hebben ze een deurwaarder en er kwam er 37 euros bij . ik heb de deurwaarder gebeld .en die heeft mijn een goed aderes gegeven .en toen was het in ene liegen sjaak ik heb er op gereageerd en ik was te laat ik had het apert wel kunnen gebruiken . maar als je er geen accu bij heb gaat het niet .en ze doen er niets aan. een kut zooi ik koop er nooit meer wat.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Citizen promaster eco drive bleu angel

    November hand ik een horloge besteld citizen promaster eco bleu angel ikzelf woon in Amsterdam maar niet in Amsterdam bezorgd maar in Geleen en daar woon ik niet gewoon met het zelfde tracking nr idioten zijn het dit kan gewoon niet het zijn gewoon oplichters en ik raad ook iedereen aan koop niks meer van vova.com pas op hier mee.

    Door: Peter 14-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Laarzen, kleding

    Een paar laarzen zit prima, wel goedkope kwaliteit.
    Andere laarzen zit niet goed door het meeschuiven van de hiel aan de binnenkant. Heb mijn geld terug gevraagd, maar ze willen bewijsfoto's......aan de binnenkant van een laars? Tussen de lagen nepleer???
    De kleding die ik kocht was van matig materiaal en geen pasvorm erin. Ik koop er nooit meer iets.

    Door: Sonja De Wit01-12-2020
    Ravina19-01-2021

    Welke Nederland is het? Want de normale vlag heeft een andere naam Met vriendelijke groeten Ravina!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Nike schoenen

    Heb tommy hilfiger jas en nike air schoenen besteld.De jas is mooi op tijd geleverd maar mijn schoenen ter waarfe van 23,37euro nog steeds niet aangekomen .Heb verschillende mails gestuurd geen antwoord helemaal niets.Zal nooit meer bij Vova kopen en zal mijn vrienden ook Vova afraden

    Door: Bertozzi Marino20-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Tas 4 in een

    Wat een rotzooi, oogt nog erger dan een draagtas. Dit was niet wat ik besteld had!!!! Nooit meer AliExpress is beter veel beter.

    Door: Madou31-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Vova een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 48 ervaringen geplaatst over Vova. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Vova actief?

    Vova is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vova gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.