NederlandReview

  Ervaringen VoordeelboekenOnline

  Boekliefhebbers zullen zeggen dat er geen beter gevoel is dan het kopen van een nieuw boek. De geur van een nieuw boek voelt soms als thuiskomen van een lange vakantie. Toch zullen de echte boekliefhebbers hun neus niet optrekken voor ramsj-boeken. Ze hebben misschien wat lichte beschadigingen, maar dit bouwt karakter. Een ongelezen boek is namelijk niets waard. VoordeelboekenOnline wil licht beschadigde boeken nog een tweede kans geven en verkoopt de ramsj-boeken met kortingen. Daar kan een boekliefhebber helemaal geen nee tegen zeggen. Maar is de webshop betrouwbaar? Dat lees je in de reviews van boekliefhebbers op NederlandReview.

  Over VoordeelboekenOnline

  Een online boekenwinkel voor boeken met lichte beschadigingen, dat is VoordeelboekenOnline. In Nederland heeft de vaste boekenprijs een grote invloed op de boekenmarkt. Boeken met een beschadiging mogen echter met kortingen verkocht worden. Het gaat hierbij om kleine beschadigingen zoals een kras of scheurtje in de kaft. VoordeelboekenOnline verkoopt geen boeken die het lezen onmogelijk maken. Wat vinden hun klanten echter? Zijn de boeken echt licht beschadigd of hebben ze eigenlijk hun beste tijd al gehad? De kwaliteit moet wel goed genoeg zijn om het boek echt te kunnen lezen. Lees hun reviews en ontdek het zelf.


  Neem hier een kijkje in de boekenkast van D is for Dazzle.

  Diensten VoordeelboekenOnline

  De boeken in de webshop worden verkocht met kortingen die op kunnen lopen tot 60% van de nationale boekenprijs. Het zijn echter geen tweedehandsboeken. De boeken in het assortiment worden namelijk direct gekocht bij de uitgever. Het zijn restpartijen of ramsj-boeken. Ze hebben een uitgebreid assortiment met bijna 10.000 verschillende titels. Ze hebben boeken van onder andere Dan Brown, Ian McEwan, Arthur Japin en Jan Brokken. Het assortiment bestaat ook uit verschillende genres. Ze hebben literatuur, theologie, kinderboeken, kookboeken of educatieve uitgaven. Heeft jouw boek beschadigingen die het boek onleesbaar maken, dan kun je het boek altijd binnen 7 dagen na ontvangst terugsturen. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste titels door VoordeelboekenOnline te volgen op Facebook en Twitter.

  Klachten VoordeelboekenOnline

  Boeken die onleesbaar zijn, kunnen altijd geretourneerd worden, maar er kunnen andere problemen zijn. Is er bijvoorbeeld iets misgegaan met de levering? Of heb je de verkeerde bestelling ontvangen? Dan kun je het contactformulier op de website invullen. Leg duidelijk uit wat het probleem is en je krijgt binnen 24 uur een antwoord. Je kunt de klantenservice echter ook bereiken door te bellen op het telefoonnummer of een brief te sturen naar het adres in Noordwijkerhout. Voor vragen is de klantenservice ook altijd bereikbaar, maar lees dan wel eerst de veelgestelde vragen op de website door.

  Schrijf een review over VoordeelboekenOnline

  Staat jouw boekenkast vol met de ramsj-boeken van VoordeelboekenOnline? Of is jouw TBR-stapel nu zo hoog dat je de komende jaren genoeg hebt om te lezen? Help dan een andere boekliefhebber met hun boekenverslaving en schrijf een review over jouw ervaringen met de webshop. Ze kunnen door jouw beoordeling misschien geld besparen. Wat vind je van de kwaliteit van de boeken? Zijn de beschadigingen storend? En is de levering betrouwbaar? Geef jouw mening over VoordeelboekenOnline en laat andere boekliefhebbers weten of jij vaker gaat bestellen in de webshop.

  Beschadigde boeken kan VoordeelboekenOnline met korting verkopen, maar wat zijn de ervaringen van klanten met de goedkope boeken? Lees hier reviews.

  VoordeelboekenOnline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VoordeelboekenOnline

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VoordeelboekenOnline een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over VoordeelboekenOnline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VoordeelboekenOnline actief?

  VoordeelboekenOnline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VoordeelboekenOnline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.