NederlandReview

  Ervaringen Sporthuis.nl

  Als je een sport beoefent of gaat beginnen met het beoefenen van een sport, heb je daarvoor natuurlijk een passende outfit nodig. Een paar sportschoenen die passen bij de sport die je gaat doen en evt. accessoires die je verder nodig hebt zoals darts, ballen, een sporttas, caps, etc. Al deze artikelen en meer kun je vinden bij Sporthuis.nl. Hier kun je lezen wat de ervaringen van de klanten met deze webshop zijn.

  Over Sporthuis.nl


  Bij Sporthuis.nl kun je sportartikelen kopen voor allerlei indoor en outdoor sporten. Daarnaast leveren zij in samenwerking met verschillende sportmerken teamkleding aan bedrijven, scholen, verenigingen, etc. Je kunt bij hen alles vinden: shirts, broeken, ballen, rackets, sticks, schoenen, sokken, scheenbeschermers, etc., kortom, teveel om op te noemen. Natuurlijk leveren zij hierbij ook de bekende merken zoals: Nike, Hummel, Reebok, Adidas, Under Armour, etc. Bovendien bieden zij alles tegen een lagere prijs aan dan gemiddeld doordat ze 15% korting geven op de adviesprijzen. Naast het aan huis afleveren kun je de bestelde artikelen ook afhalen in één van de Go Sport winkels in Woerden, Bilthoven of Oudehaven.

  Radiocommercial Sporthuis.nl

  Diensten


  De webshop van Sporthuis.nl biedt werkelijk alles aan wat je voor het uitoefenen van je sport maar nodig kunt hebben. Om deze artikelen overzichtelijk te presenteren kun je een selectie maken uit de volgende categorieën:

  • Hockey
  • Tennis
  • Voetbal
  • Running
  • Fitness
  • Bad en Beach
  • Vrije tijd
  • Zaalsport
  • Buitensport
  • Wintersport
  • Fietssport

  Naast deze categorieen is het ook mogelijk om artikelen op ‘Merk’ te zoeken. Bovendien heeft Sporthuis.nl een apart onderdeel op de website genaamd ‘Sale’ waar je de laatste aanbiedingen kunt vinden.

  Levering en betaling


  Wanneer je een bestelling doet van meer dan € 75,- dan wordt deze gratis verzonden, daaronder betaal je € 3,94 extra hiervoor. Je kunt de artikelen ook afhalen in één van de drie Go Sport filialen. De betaling kan op vele manieren waaronder: iDeal, Paypal, Creditcard, via een vooruitbetaling per bank, etc.

  Klachtenprocedure


  Op gebruiksartikelen zoals schoenen, kleding en tassen hanteert Sporthuis.nl een garantietermijn van drie maanden. Eventuele klachten over gebreken aan het product of de levering moeten binnen 10 dagen aan Sporthuis.nl kenbaar worden gemaakt. Geschillen met Sporthuis.nl kunnen ook worden voorgelegd aan de geschillencommissie via het ODR Platform van de Europese commissie.

  Schrijf hier ook jouw review!


  Ben jij een vaste klant van deze shop omdat je zeer tevreden bent over het geboden assortiment en de prijzen die zij hanteren? Laat het ons dan weten op dit platform, zodat andere consumenten weten dat zij hier vertrouwd kunnen kopen. Ook wanneer je negatieve ervaringen hebt opgedaan, is jouw mening zeer welkom!

  Zijn de sportartikelen van Sporthuis.nl werkelijk voordeliger dan bij andere aanbieders of betaal je bij hen volgens klanten toch een te hoge prijs?

  Sporthuis.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sporthuis.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sporthuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sporthuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sporthuis.nl actief?

  Sporthuis.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sporthuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.