NederlandReview

  Ervaringen Schilderijen.nl

  Zoek jij een leuk en goedkoop schilderij voor aan de muur? Lees hier wat de ervaringen van andere klanten zijn bij Schilderijen.nl. Laat ons ook weten wat jij van de producten en service van Schilderijen.nl vond en laat je mening achter in een review hier op NederlandReview. Hoe goed zijn de reproducties van Schilderijen.nl? Hebben ze leuke afbeeldingen en heb jij je huiskamer leuk kunnen decoreren? Wat zeggen klanten over de betrouwbaarheid van deze online dienst in schilderijen en reproducties? Laat ons ook jouw ervaring weten. Zo kunnen wij de online diensten voor iedereen transparanter maken en zorgen dat jij goed geïnformeerd je internetaankopen kunt doen.

  Over Schilderijen.nl

  Zoek jij leuke wanddecoratie voor in je nieuwe woning? Schilderijen.nl richt zich op de doelgroep ‘25 tot 55 jarigen die iets leuks aan de muur willen’. Ze bieden kunst, schilderijen en posters voor een betaalbare prijs. Van abstract tot modern tot een Van Gogh reproductie of straat kunst van Banksy. Wil je niet naar de Ikea en zoek je iets wat toch iets minder mainstream is, dan is Schilderijen.nl wellicht een goede optie.

  Sinds 1999 is Schilderijen.nl actief in het verkopen van schilerijen en wanddecoratie. Z ebieden olieverf schilderijen, plexiglas en aluminium schilderijen, popart en nog veel meer. Naast Schilderijen.nl hebben ze ook nog de webshops Wanddecoratie.nl en 24fotoophout.nl. Hun eigen inlijsterij in Groningen bestaat al 25 jaar. Kwaliteit staat volgens hen voorop en daarom lijsten ze bijvoorbeeld alles zelf in met een professionele machine en wordt het vaccuum gezogen zodat de kunstreproductie niet gaat bubbelen.

  Schilderijen.nl staat bovenaan in de markt van schilderijen en wanddecoratie. Schilderijen.nl levert voor mensen die op zoek zijn naar iets leuks aan de muur. Dit is bedoeld voor prive maar is ook geschikt voor de zakelijke markt.

  Straatkunst van Banksy

  Diensten

  Bij Schilderijen.nl kun je een mooi schilderij voor boven je bank kopen. Ze hebben meer dan 10.000 schilderijen om uit te kiezen, van roodgeschilderde kunstreproducties van bekende schilderijen tot posters in verschillende kunststijlen zoals klassieke stijlen, expressionisme, jugendstil, abstract en modern. Een poster kan ingelijst worden. Vooral de popart schilderijen zijn volgens de website populair. Ze zijn in de stijl van Andy Warhol.

  De olieverfschilderijen zijn het meest bijzonder en handgeschilderd door echte fijnschilders. Ze gebruiken reliëf en metaalachtige kleuren waardoor ze een 3d effect hebben. Alle handgeschilderde schilderijen zijn in verschillende stijlen te bestellen, zoals abstract, natuur, landschappen en met dieren. Ook trendy zijn de uitvergrote foto’s van acteurs en popsterren zoals uit Pulpfiction, Scarface, of Madonna.

  Foto’s kunnen op canvas geprint, op hout of op plexiglas. Je kunt ook je eigen foto van je vakantie, je tuin of je huisdier uploaden en laten uitprinten op canvas, hout of plexiglas voor vaderdag, moederdag of gewoon als leuk cadeautje. Ook hier kun je weer een speciaal effect aan laten geven bijvoorbeeld in de popart of expressionistische stijl. Je kunt als klant achteraf betalen.

  Levertijden verschillen per type schilderij of kunstreproductie.
  Olieverf schilderijen = 5-10 werkdagen
  Popart schilderijen = 5-10 werkdagen
  Kunst reproducties = 5 werkdagen
  Foto op hout = 2-4 werkdagen
  Foto op canvas = 2-4 werkdagen
  Foto op plexiglas = 2-4 werkdagen
  Overige foto producten = 2-4 werkdagen
  Cadeaubonnen = 1-2 werkdagen

  Klachten en contact

  Het adres van Schilderijen.nl is grappig genoeg in de schildersbuurt van Groningen.

  Schilderijen.nl
  HW Mesdagstraat 71
  9718 HE Groningen

  Ze zijn te bereiken op een vast telefoonnummer: 050-7503981. Voor vragen en klachten kun je een online contactformulier invullen op de website van Schilderijen.nl onder ‘contact’. Of je kunt mailen naar info@schilderijen.nl

  Hangt er bij jou inmiddels een mooi schilderij boven de bank?

  Laat NederlandReview weten wat jouw ervaringen zijn met Schilderijen.nl en of je tevreden bent met de kwaliteit van de aankoop of de service van deze besteldienst.

  Wat is jouw mening over Schilderijen.nl? Lees hier betrouwbare ervaringen van anderen over de schilderijen en kunstproducties van Schilderijen.nl

  Schilderijen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  4.8
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Schilderijen.nl

  Uw beoordeling

  Schilderij


  Zeer slecht bedrijf Het bestellen is gemakkelijk, de betaling ook ,maar dan... !!! levertijd is 3-5 dagen,staat er.Dan kunnen ze absoluut niet waarmaken..Telefonisch niet bereikbaar en per mail steeds leugens dat het toch zeker die week komt .Nu na bijna 5 weken ,en een hele hoop smoezen,eindelijk het schilderij ,maar nu de ophanging er niet bij . Daar weer een mail over en nu eindelijk na al die tijd het schilderij aan de muur.Het is alles bij elkaar een grote aanfluiting

  Door: Katrien 22-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Kamerscherm

  Zeer slecht!!! Niet kopen bij hun!! Je kan heel makkelijk iets kopen, staat ook dat bestelling gelukt is. Maar ze reageren helemaal nergens op!! Geld gaat er af maar niks wordt geleverd!! Je kan ze ook niet te pakken krijgen. Er staan hele goeie reviews op het internet, maar klopt niks van! Ik moet nu mijn geld zien terug te krijgen! Ik krijg nergens reactie op! Niet op mail en niet op telefoontjes!

  Door: Anita mode14-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schilderij

  Beloven steeds dat ze leveren maar schilderij nog steeds niet ontvangen zeer slecht bedrijf ze nemen niet op als je belt ivm zogenaamd te druk?
  Echt te schandalig voor woorden ik wacht niet meer en ga er werk van maken.
  Namelijk wel betalen direct maar leveren ho maar.
  Ps mensen pas op met dit bedrijf

  Door: Bert Natrop12-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schilderij

  Onderhand een maand geleden dat ik een schilderij heb besteld,
  nog steeds niks binnen en als ik hun wil bellen word er nooit opgenomen omdat ze het zogenaamd zo druk hebben,
  Ik vertrouw het in ieder geval niet meer
  het was een verjaardag's Cadeau.. hij is nu onderhand weer bijna jarig en nog steeds geen schilderij!!
  Zeer slecht ik bestel er niets meer!!

  Door: kujtim shala21-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  schilderij

  heb via popartschilderijen een maffia schilderij gekocht zag er perfect uit , ben goed op hoogte gehouden over de levertijd

  Door: Peter van Moorsel19-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  goedkope kunst

  hele leuke website!

  kreeg het door als tip voor mijn nieuwe studentenkamer en heb meteen iets leuks besteld voor boven de bank

  niet duur en wel mooi.

  Door: Liselotte Kamp23-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Schilderijen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Schilderijen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Schilderijen.nl actief?

  Schilderijen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Schilderijen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.