NederlandReview

    Ervaringen Refurbished.nl

    Wat vinden consumenten van Refurbished.nl? Mogelijk bent u zelf een consument (geweest) van Refurbished.nl. Hier bij NederlandReview bieden wij een neutraal platform aan waar de consumenten een bedrijf kunnen beoordelen door het schrijven van een review. Bent u benieuwd naar deze ervaringen? Of wilt u zelf een ervaring delen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

    Over Refurbished.nl

    Het woord “Refurbished.nl” geeft ons al een idee over het doel van dit bedrijf. Wanneer we dit woord namelijk letterlijk vertalen in het Nederlands, betekent het “oppoetsen”. Refurbished.nl poetst, verfrist en renoveert elektronische apparatuur en maakt deze dus zo goed als nieuw voor tweedehands gebruik. Daarbij zetten zij zich dus in voor de duurzaamheid van elektronische producten en steunen hierbij ook Triodos Foundation, die zich sinds 1971 inzet voor groene en duurzame initiatieven, door een deel van hun opbrengst te doneren. Refurbished.nl wil graag een ieder aansporen om gebruikte elektronische apparatuur te kopen en zo mee te helpen aan een betere samenleving. Bij elektronische apparatuur kunt u bijvoorbeeld denken aan smartphones, laptops en tablets. Refurbished.nl verkoopt apparatuur van bekende merken, zoals Apple, Samsung en HTC. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bijna nieuwe iPhone 5 of iPhone 6? Hier kunt u ze allemaal kopen, voor natuurlijk een goedkope prijs. Met hun R3BORN keurmerk verzekeren zij u van A-kwaliteit producten met kwaliteitszekerheid.


    Zijn refurbished telefoons wel goed?

    Diensten

    Wilt u bijvoorbeeld een goedkopere iPhone of iPad kopen, en/of ziet u het belang van het hergebruiken van elektronische apparatuur? Refurbished.nl wil u maar al te graag helpen bij het aanschaffen van een mooi product met een uitstekende kwaliteit. Om u hierover zekerheid te kunnen bieden, worden de apparaten eerst goed gecontroleerd op defecten en uiterlijk. Wanneer het bijvoorbeeld nodig is een onderdeel te vervangen, doen zij dit alleen met onderdelen die 100% origineel zijn. Hierin onderscheiden zij zich van veel andere tweedehands verkopers. Daarbij verzekeren zij hun apparatuur van een gecertificeerd R3BORN keurmerk, wat gegeven kan worden aan producten die worden gerecycled, dat staat voor kwaliteit en garantie. Dit betekent dat zij alleen 100% originele producten leveren en 2 jaar garantie aanbieden op hun verkochte producten. Daarnaast bieden zij gratis verzending en gratis retourneren aan. De benodigde accessoires die worden meegestuurd zijn indien nodig ook 100% origineel en indien niet nodig universeel. Onderaan de website staat dat alle prijzen inclusief BTW, thuiskopieheffing en gratis verzending zijn.

    Klachten

    Mocht u meer informatie over een bepaald onderwerp willen krijgen, dan kunt u dit onderaan de website vinden onder “Informatie”. Door met uw muis te klikken op het woord “Help” met een vraagteken linksonder op de site kunt u via de chat een vraag stellen. Echter staat er niet bij of een medewerker nu online is, of hoelang het maximaal zal duren voor u antwoord krijgt op uw vraag. Wanneer wij een vraag stellen via deze chat, ontdekken we dat het niet mogelijk is om live te chatten, maar dat op basis van vooraf beschreven algemene informatie geprobeerd wordt ons van dienst te zijn. Als u hier niet voldoende mee geholpen bent, kunt u uw gegevens invoeren en een bericht sturen. Dit is dus vergelijkbaar met het sturen van een email, alleen dan direct via de website. Het is niet duidelijk wanneer u een reactie kunt verwachten op uw bericht. Wel kunt u direct in contact komen met de klantenservice via de telefoon, maar dit is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur. Wij, van NederlandReview, zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Refurbished.nl. Vertel ons en iedereen over uw positieve, neutrale of negatieve ervaring(en) met Refurbished.nl, door een review te schrijven en een beoordeling te geven.

    Lees hier de reviews van klanten die bij Refurbished.nl een refurbished iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch hebben gekocht. Hoe is de kwaliteit?

    Refurbished.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    5,6
    43% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    5

    Prijs

    6,2

    Leveren

    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Iphone 7

    Iphone vrij snel in huis, bleek echter niet goed te werken. Bij bellen was ik onverstaanbaar. Toestel terug gestuurd ter reparatie, 3 weken lang niks gehoord over de status en men konden mij niet vertellen waar de Iphone was. Uiteindelijk bleek deze al 10dagen bij een postNL locatie te liggen. Probleem echter nog steeds miet opgelost. Refurbished zelf is niet te bereiken, enkel telefoniste. De telefoniste zet het steeds door maar er komt geen gehoor van hun kant. Maar liefst 20x gebeld. Ook op mailtjes wordt niet gereageerd. Absolute afrader. Prima indien het product werkt maar bij problemen is het bedrijf onbereikbaar.

    Door: Thirza17-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Iphone 7

    IPhone 7 besteld en volgende dag geleverd gekregen.
    echter uit verpakking defect.
    meteen geprobeerd contact te krijgen.

    Telefonisch aangegeven wat het probleem is en retour ticket ingevuld, en ontvangen
    gevraagd om reactie hoe nu verder.
    Telefoniste geeft aan door de sturen naar refurbished.nl
    Nogmaals gebeld, en dit tot 3x toe.
    Als je belt kunnen ze zien dat je gebeld hebt, en sturen de klacht door naar refurbished.nl, met de belofte dat er binnen 24 uur een reactie is. maar een reactie blijft uit.
    Het is nu onduidelijk waar het geleverde defecte toestel is en wanneer de Ideal betaling terug komt, of een ander toestel.
    Rare manier van communicatie.

    Door: Erik van der Wolf15-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    iphone 8

    snel geleverd en ziet er mooi uit netjes

    Door: Viktoria30-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Iphone 8

    Een telefoon besteld, vandaag besteld, morgen in huis is de slogan. Niks is minder waar, na 1 WEEK, kregen we de telefoon thuis, inmiddels waren we al 5 dagen van het kastje naar de muur gestuurd via hun ongelooflijk slechte klantenservice. De telefoon al betaald via Ideal, maar we wilden hem niet meer, dus gelijk diezelfde dag retour gestuurd!
    tot op heden, 2 weken(14 dagen) na de bestelling en BETALING, nog steeds ons geld niet terug.
    Dit is de slechtste service aller tijden, het gaat om meer dan 400 euro, en er wordt gereageerd alsof het een pakje boter is.
    KOOP HIER ALSTUBLIEFT NIET UW PRODUCT!
    rij gewoon naar een winkel en bespaar u het gedoe en het wachten op uw zuur verdiende geld.

    Door: G. Borst29-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Iphone 7 32GB plus

    Vreselijk bedrijf dat met geen mogelijkheid te bereiken is. Er is een telefoonlijn, maar deze medewerkers kunnen enkel een mail sturen naar Refurbished. Probleem is dat refurbished op geen enkele mail reageert. Verkeerde toestel geleverd, deze teruggestuurd, maar na een aantal weken nog steeds geen nieuw toestel ontvangen! Refurbished is dus gewoon niet te bereiken om hier de stand van zaken op te vragen.

    Door: Suzan29-05-2019
    Frits29-05-2019

    precies dezelfde ervaringen als hierboven, dit bedrijf is verre van klantvriendelijk en het resultaat is dat ik na weken nog steeds geen toestel heb!

    ger.29-05-2019

    heeft iemand al contact opgenomen met RADAR?

    ger.29-05-2019

    heeft iemand al contact opgenomen met RADAR?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Nog steeds geen iPhone geleverd,

    Bij Refurbished.nl een iPhone gekocht vanwege hun snelle levering. Helaas ging er bij de levering aan ons iets goed mis. PostNL had geleverd, er was zelfs voor de levering getekend, alleen niet door ons. Een aflevering gaat wel eens mis, juist dan kun je je als bedrijf onderscheiden naar je klant toe. En dat heeft Refurbished.nl in ons geval ook gedaan. Alleen NIET op een positieve manier. Ondanks dat we 100% bewijs hadden dat we op het moment van levering van PostNL niet thuis waren (begrafenis 150 km van afleveradres), was Refurbished.nl op geen enkele manier bereid om alsnog een telefoon te leveren. Zelfs na schriftelijke bevestiging van Refurbished.nl dat wij inderdaad tijdens het moment van levering niet thuis waren wordt er niet geleverd. Eerst een (intern)onderzoek afwachten, dat duurt nu al weken. Dat ze hun klant niet leveren conform koopovereenkomst maakt niets uit.
    Anyway, er zijn voldoende aanbieders van refurbished artikelen, denk dus goed na of je bij Refurbished.nl wilt bestellen. Als er iets misgaat en je komt in hetzelfde schuitje als ons, dan ben je goed de pineut. We hebben heel vaak gebeld en gemaild, maar vooralsnog geen iPhone geleverd gekregen. Inmiddels blijft Refurbished.nl al 2 weken in gebreke naar ons.

    Door: Peter Heijblom04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Onbetrouwbaar

    Belachelijke service, beloftes niet nakomen en een telefoniste die alleen maar zegt. Ik kan niks vertellen, ik kan niet doorverbinden, ik weet niks. Nooit bestellen hier want je krijgt niemand die iets weet aan de telefoon

    Door: Wendy Demsiri26-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede service

    Snel antwoord gekregen via e-mail en de iPad was snel binnen, ziet er uit als nieuw.

    Door: Johan J. Hoogedoorn10-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    geld retour

    Toestel wat gekocht was door mijn dochter deed het niet, toestel moest worden teruggestuurd. Ondanks meerdere toezegging via de mail ( de heer P. Blok) dat ik binnen twee werkdagen geld terug zou krijgen gebeurt dit niet. Ik krijg vervolgens in de mail te lezen dat ik voor het einde van de week een creditnota en geld terug krijg. Dat gebeurt ook niet. Op mijn mails krijg ik dan helemaal geen reactie meer. Echt kwalijke zaak. Als ik bel krijg ik te horen dat het nog wel een week kan duren voordat mijn retour verwerkt is. Kortom : ik word aan het bekende lijntje gehouden en daar houd ik niet van. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.

    Door: Guido Morsink11-12-2018
    ger.29-05-2019

    idem hier! heeft u uw geld terug gekregen?

    ger.29-05-2019

    idem hier! heeft u uw geld terug gekregen?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Top bedrijf - Aanrader

    Het mag altijd goedkoper. Maar www.refurbished.nl is echt een aanrader. Als ze zo door gaan blijf ik zeker klant! ????

    Door: bert arier21-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte ervaring

    Als ik iets koop voor honderden euro's wil ik wel dat het gewoon werkt. Is dat te veel gevraagd?

    Door: Rene08-03-2018
    John21-03-2018

    Was snel binnen en kwaliteit super goed, ziet er uit als nieuw bedankt!!

    anoniem10-02-2019

    als je iets besteld wil je het ook krijgen dat kan toch?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    refurbished goed idee!

    Heel blij met het idee van refurbished!

    Geld voor een nieuwe telefoon heb ik gewoon niet en ook niet voor die enorm dure abonnementen

    ik was eerst een beetje bang dat het misschien slechte kwaliteit zou zijn of iets, maar volgens mij is mijn nieuwe telefoon helemaal perfect. Wel raar idee dat hij eerst van iemand anders was (heb nooit een tweedehands telefoon gehad...), maar daar moet ik me maar overheen zetten.

    Het scheelt tenminste veel geld ten opzichte van een helemaal nieuwe telefoon!

    Door: Lotte09-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Beter voor het milieu en zo goed als nieuw!

    Misschien heb ik telkens geluk gehad ofzo, maar ik heb nu een aantal refurbished producten en ik kreeg ze allemaal als nieuw binnen. Echt, nog geen krasje of deukje of niks!

    Ik begon er dus ooit mee, omdat het beter is voor het milieu en dat vind ik persoonlijk heel erg belangrijk. Want er zitten allemaal speciale metalen en dingen in bijvoorbeeld telefoons, dan is het toch zonde als je dat na twee jaar en beetje gaat zitten weggooien?

    Je hoort wel eens dat de kwaliteit van die producten niet goed is ofzo, maar daar heb ik nog nooit mee te maken gehad. Of dat is gewoon een fabeltje van de grote bedrijven die willen dat je nieuwe apparaten bij hun koopt ;)

    Door: Jolanda Eshuis05-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tweedehands apparaten die lijken als nieuw

    Ik moest het eerst nooit zo hebben van refurbished apparaten, maar ik ben nu overtuigd van het voordeel ervan. De kosten vond ik altijd al wel aantrekkelijk, maar ik was bang dat de kwaliteit te wensen over liet. Een vriend van me heeft een telefoon gekocht bij Refurbished.nl en dat heeft mij over de streep getrokken het ook te doen. Hij zei mij dat de kwaliteit niet minder is dan hij gewend is en ik kan dat nu inderdaad beamen. Heb er zelf ook een telefoon gekocht inmiddels. Prijs is goed, service is goed en je hebt de spullen snel in huis. Top!

    Door: Jelle U.27-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Refurbished.nl

    Uw beoordeling