NederlandReview

  Ervaringen Refurbished.nl

  Wat vinden consumenten van Refurbished.nl? Mogelijk bent u zelf een consument (geweest) van Refurbished.nl. Hier bij NederlandReview bieden wij een neutraal platform aan waar de consumenten een bedrijf kunnen beoordelen door het schrijven van een review. Bent u benieuwd naar deze ervaringen? Of wilt u zelf een ervaring delen? Dan bent u hier aan het juiste adres. 

  Over Refurbished.nl
  Het woord “Refurbished.nl” geeft ons al een idee over het doel van dit bedrijf. Wanneer we dit woord namelijk letterlijk vertalen in het Nederlands, betekent het “oppoetsen”. Refurbished.nl poetst, verfrist en renoveert elektronische apparatuur en maakt deze dus zo goed als nieuw voor tweedehands gebruik. Daarbij zetten zij zich dus in voor de duurzaamheid van elektronische producten en steunen hierbij ook Triodos Foundation, die zich sinds 1971 inzet voor groene en duurzame initiatieven, door een deel van hun opbrengst te doneren. Refurbished.nl wil graag een ieder aansporen om gebruikte elektronische apparatuur te kopen en zo mee te helpen aan een betere samenleving. Bij elektronische apparatuur kunt u bijvoorbeeld denken aan smartphones, laptops en tablets. Refurbished.nl verkoopt apparatuur van bekende merken, zoals Apple, Samsung en HTC. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bijna nieuwe iPhone 5 of iPhone 6? Hier kunt u ze allemaal kopen, voor natuurlijk een goedkope prijs. Met hun R3BORN keurmerk verzekeren zij u van A-kwaliteit producten met kwaliteitszekerheid. 


  Zijn refurbished telefoons wel goed?

  Diensten
  Wilt u bijvoorbeeld een goedkopere iPhone of iPad kopen, en/of ziet u het belang van het hergebruiken van elektronische apparatuur? Refurbished.nl wil u maar al te graag helpen bij het aanschaffen van een mooi product met een uitstekende kwaliteit. Om u hierover zekerheid te kunnen bieden, worden de apparaten eerst goed gecontroleerd op defecten en uiterlijk. Wanneer het bijvoorbeeld nodig is een onderdeel te vervangen, doen zij dit alleen met onderdelen die 100% origineel zijn. Hierin onderscheiden zij zich van veel andere tweedehands verkopers. Daarbij verzekeren zij hun apparatuur van een gecertificeerd R3BORN keurmerk, wat gegeven kan worden aan producten die worden gerecycled, dat staat voor kwaliteit en garantie. Dit betekent dat zij alleen 100% originele producten leveren en 2 jaar garantie aanbieden op hun verkochte producten. Daarnaast bieden zij gratis verzending en gratis retourneren aan. De benodigde accessoires die worden meegestuurd zijn indien nodig ook 100% origineel en indien niet nodig universeel. Onderaan de website staat dat alle prijzen inclusief BTW, thuiskopieheffing en gratis verzending zijn.

  Klachten
  Mocht u meer informatie over een bepaald onderwerp willen krijgen, dan kunt u dit onderaan de website vinden onder “Informatie”. Door met uw muis te klikken op het woord “Help” met een vraagteken linksonder op de site kunt u via de chat een vraag stellen. Echter staat er niet bij of een medewerker nu online is, of hoelang het maximaal zal duren voor u antwoord krijgt op uw vraag. Wanneer wij een vraag stellen via deze chat, ontdekken we dat het niet mogelijk is om live te chatten, maar dat op basis van vooraf beschreven algemene informatie geprobeerd wordt ons van dienst te zijn. Als u hier niet voldoende mee geholpen bent, kunt u uw gegevens invoeren en een bericht sturen. Dit is dus vergelijkbaar met het sturen van een email, alleen dan direct via de website. Het is niet duidelijk wanneer u een reactie kunt verwachten op uw bericht. Wel kunt u direct in contact komen met de klantenservice via de telefoon, maar dit is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur. Wij, van NederlandReview, zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Refurbished.nl. Vertel ons en iedereen over uw positieve, neutrale of negatieve ervaring(en) met Refurbished.nl, door een review te schrijven en een beoordeling te geven. 

  Lees hier de reviews van klanten die bij Refurbished.nl een refurbished iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch hebben gekocht. Hoe is de kwaliteit?

  Refurbished.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7,6
  80% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,2

  Service

  7,2

  Prijs

  7,6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Top bedrijf - Aanrader

  bert arier21-03-2018

  Het mag altijd goedkoper. Maar www.refurbished.nl is echt een aanrader. Als ze zo door gaan blijf ik zeker klant! ????

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Slechte ervaring

  Rene08-03-2018

  Als ik iets koop voor honderden euro's wil ik wel dat het gewoon werkt. Is dat te veel gevraagd?

  John21-03-2018

  Was snel binnen en kwaliteit super goed, ziet er uit als nieuw bedankt!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  refurbished goed idee!

  Lotte09-04-2017

  Heel blij met het idee van refurbished!

  Geld voor een nieuwe telefoon heb ik gewoon niet en ook niet voor die enorm dure abonnementen

  ik was eerst een beetje bang dat het misschien slechte kwaliteit zou zijn of iets, maar volgens mij is mijn nieuwe telefoon helemaal perfect. Wel raar idee dat hij eerst van iemand anders was (heb nooit een tweedehands telefoon gehad...), maar daar moet ik me maar overheen zetten.

  Het scheelt tenminste veel geld ten opzichte van een helemaal nieuwe telefoon!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  Refurbished electronica op Refurbished.nl

  Beter voor het milieu en zo goed als nieuw!

  Jolanda Eshuis05-02-2017

  Misschien heb ik telkens geluk gehad ofzo, maar ik heb nu een aantal refurbished producten en ik kreeg ze allemaal als nieuw binnen. Echt, nog geen krasje of deukje of niks!

  Ik begon er dus ooit mee, omdat het beter is voor het milieu en dat vind ik persoonlijk heel erg belangrijk. Want er zitten allemaal speciale metalen en dingen in bijvoorbeeld telefoons, dan is het toch zonde als je dat na twee jaar en beetje gaat zitten weggooien?

  Je hoort wel eens dat de kwaliteit van die producten niet goed is ofzo, maar daar heb ik nog nooit mee te maken gehad. Of dat is gewoon een fabeltje van de grote bedrijven die willen dat je nieuwe apparaten bij hun koopt ;)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Tweedehands apparaten die lijken als nieuw

  Jelle U.27-01-2017

  Ik moest het eerst nooit zo hebben van refurbished apparaten, maar ik ben nu overtuigd van het voordeel ervan. De kosten vond ik altijd al wel aantrekkelijk, maar ik was bang dat de kwaliteit te wensen over liet. Een vriend van me heeft een telefoon gekocht bij Refurbished.nl en dat heeft mij over de streep getrokken het ook te doen. Hij zei mij dat de kwaliteit niet minder is dan hij gewend is en ik kan dat nu inderdaad beamen. Heb er zelf ook een telefoon gekocht inmiddels. Prijs is goed, service is goed en je hebt de spullen snel in huis. Top!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Refurbished.nl

  Uw beoordeling