NederlandReview

  Ervaringen Playseat

  Wil jij ook eens dat echte racegevoel ervaren? Daarvoor hoef je niet per se in een raceauto te stappen. Zelfs echte coureurs doen dat tijdens een training niet meer altijd. Je kunt gewoon gebruik maken van een speciale computerstoel. Deze kan Playseat je bieden. Maar wat voor een speciale stoelen zal dit merk je nou eigen geven? Zal je op die manier echt een racebelevenis krijgen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Playseat jouw nieuwe stoel naar je heeft opgestuurd? En zal de klantenservice van Playseat je wel helpen als de stoel niet wil aansluiten op je game console ondanks dat je de nieuwste console hebt? Alleen mensen die de stoel van Playseat hebben geprobeerd kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun ervaringen om erachter te komen wat Playseat nou eigenlijk aanbiedt. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat je nou echt van Playseat kunt verwachten.

  Over Playseat

  Playseat is een online shop die speciale stoelen voor game consoles aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door autocoureur en ontwerper Fernando Smit. Hij was de producent van wat ze dé racestoel noemen. Hij gebruikte zijn eigen race-ervaring om de optimale racebeleving te ontwikkelen. Daarna is de stoel op proef gesteld door een aantal zeer bekende coureurs waaronder namen als Tom Coronel en Takuma Sato. Nu ligt het racegevoel bij iedereen binnen handbereik. Playseat heeft namelijk een aantal stoelen waarmee je je net zo voelt als op de echte racebaan. De stoelen werken op alle soorten consoles zoals de Nintendo Wii, Sony Playstation en Xbox 360. Natuurlijk kun je hem ook gewoon op de computer gebruiken. Naast de stoel zelf heeft Playseat ook nog speciale stuurtjes om de beleving helemaal compleet te maken. Zo waan jij je helemaal op de racebaan. Vele professionele rijders en autocoureurs zijn je al voorgegaan. Voorbeelden van stoelen in het assortiment van Playseat zijn Playseat Red Bull, Playseat Playstation, Playseat Evolution, Playseat Revolution en Playseat WRC. En dit is maar een kleine greep. Je moet dus kijken wat je prettig vind zitten, want dat is voor iedereen anders.


  Het uitpakken en installeren van een Playseat Alcantara.

  Diensten van Playseat

  De racestoelen van Playseat kunnen online worden besteld. Er is dan een Playseat bezorgservice die de stoel en eventueel het stuur netjes naar je op wil sturen zodat het rechtstreeks bij jou thuis wordt bezorgd. Ook heeft Playseat een klantenservice om vragen over deze speciale stoel te beantwoorden en problemen aan te pakken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Playseat

  Heb jij al eens in zo’n stoel van Playseat gezeten? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze speciale stoel. Hoe makkelijk was het een racestoel te bestellen via hun website? Kom je met zo’n stoel nou dicht genoeg bij een echte racebeleving? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Playseat de stoel bij je thuis kwam afleveren? En hoe gaat de klantenservice van Playseat om met klanten waarvan de stoel een probleem geeft? Laat een eigen Playseat review achter en vertel ons wat jouw mening over deze racestoelen nou eigenlijk is.

  Playseat
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Playseat

  Uw beoordeling

  Playseat F1 Trustmaster editie voor Xbox

  Een tijd geleden heb ik contact gehad met playseatstore omdat een knop op mijn stuurkolom kapot was. Na contact gehad te hebben kreeg ik het verzoek dit op te sturen naar de winkel in Doetinchem ter reparatie.

  Vervolgens hebben ze niets meer laten weten. Ik heb gemaild met de contact afdeling, gebeld met de klantenservice en de winkel maar geen gehoor. 3 weken geleden kreeg ik dan toch eindelijk iemand aan de lijn. Hij wist mij te vertellen dat ik een nieuwe stuurkolom opgestuurd zou krijgen en dat ik diezelfde dag of sowieso de volgende dag een bericht zou ontvangen dat het onderweg was.

  Vervolgens heb ik nog steeds helemaal niets meer gehoord en word ik steeds van het kastje naar de muur gestuurd.

  Nu hebben zij deze stuurkolom terwijl ik eigenlijks niets kan doen om deze weer te ontvangen.

  Ik vind dit zeer onprofessioneel en ben hier erg kwaad over.

  Door: Marco Dijksma26-07-2019
  Daan26-08-2020

  hier onlangs een playseat besteld. Geen bevestigingsmail ontvangen en nu is de site uit de lucht. Dus ik ben nu waarschijnlijk opgelicht.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Playseat een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Playseat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Playseat actief?

  Playseat is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Playseat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.