Outlet PVC

Alle reviews

Outlet PVC

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe PVC Vloer

  Eindelijk zijn we er in geslaagd om een huisje te kopen. Dan begint het natuurlijk pas. Er moeten meubels gekocht worden, maar we moeten ook een nieuwe vloer leggen. Ik wilde altijd al een PVC vloer, maar mijn vriend vindt dat helemaal niets. Uiteindelijk heb ik hem na lang zeuren toch maar kunnen overtuigen. Het blijkt echter nog wel vrij lastig te zijn om een PVC vloer te vinden die bij onze wensen aansluit. We kwamen wel wat vloeren tegen, maar die sloten niet echt aan bij ons budget.

  Bij PVC Outlet vonden we een vloer die bij onze wensen en ons budget aansloot. We hadden nog wel wat vragen, maar ze zijn erg makkelijk te bereiken. Inmiddels is de vloer besteld en gratis geleverd. Nu gaan we hem leggen en kunnen we verder met het inrichten van ons huis. Als ik nog een keer zou moeten verhuizen en een nieuwe vloer moeten leggen, dan zou ik zeker hier bestellen.

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
51 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

MiniInTheBox
1 reviews

In de eeuw van het internet bestellen mensen hun producten het liefst online. Er zijn echter zoveel webshops, dat het soms moeilijk is om het produ...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

Outlet PVC

Als je gaat verhuizen of je huis opnieuw gaat inrichten, wil je daar natuurlijk graag een passende vloer bij vinden. Vanwege de slijtvastheid en het gemak van het onderhoud kiezen steeds meer mensen voor een PVC vloer. Deze worden onder andere door Outlet PVC aangeboden. Zij kopen restpartijen in van fabrikanten en zeggen de goedkoopste van Nederland te zijn. Maar klopt dit ook, en wat zijn de ervaringen van andere consumenten met dit bedrijf? Je leest er hier alles over!

Over Outlet PVC
Outlet PVC zegt de goedkoopste aanbieder te zijn van PVC vloeren van hoge kwaliteit in Nederland. Zij kopen tegen de scherpste prijzen vloeren op die bijvoorbeeld uit de collectie gaan van andere fabrikanten. Door deze over te nemen kunnen zij deze voor een lagere prijs inkopen. Dit betekent wel dat op = op is, omdat de voorraden beperkt zijn. Je kunt bij Outlet PVC een vloer kopen en deze zelf leggen, maar je kunt er ook voor kiezen om de vloer door hem te laten leggen. Naast de webshop hebben ze ook een winkel in Son en Breugel die op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend is en op afspraak op zaterdag.


Diensten
Je kunt bij Outlet PVC online een PVC vloer uitkiezen die ze vervolgens bij jouw thuis afleveren waarna je deze zelf kunt gaan leggen of door hen laat leggen. Weet je niet welke vloer het beste bij jouw interieur past? Dan kun je gratis stalen aanvragen via de website. In de webshop kun je PVC vloeren vinden van MFlor, Moduleo en JAB. Je vindt er PVC vloeren, te verlijmen PVC vloeren, plak PVC, plinten en artikelen voor de schoonmaak en het onderhoud van de vloeren. Alle vloeren worden binnen 48 uur geleverd en er zit 10 tot 15 jaar fabrieksgarantie op de vloeren. Bij een bestelling vanaf 100m2 betaal je geen verzendkosten. Je kunt je bestelling met iDeal, PayPal of Creditcard betalen.

PVC vloer legservice
Als je bij hen een PVC vloer koopt, en het niet ziet zitten bijvoorbeeld om deze zelf te leggen, dan kunnen zij de vloer bij je afleveren en ook komen leggen. Dit gebeurt in verschillende stappen. Eerst wordt de ondervloer geëgaliseerd met egaline. De kosten hiervan zijn € 8,25 per m2. Daarna wordt de vloer gelegd voor € 10,- per m2 inclusief levering en BTW. Als je dat wilt, plaatsen ze ook de plinten voor je. Voor meer informatie en advies kun je contact met ze opnemen via de telefoon of het contactformulier op de website.

Klachten
Outlet PVC is aangesloten bij de Stichting Webwinkelkeur. Bij eventuele klachten vragen ze je om eerst contact met ze op te nemen door te bellen of mailen. Wanneer dit niet tot een oplossing leidt, dan kan het geschil worden aangemeld bij de Stichting Webwinkelkeur voor bemiddeling. Sinds 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Laat jouw review hier achter!
Wat zijn jouw ervaringen? Ziet jouw vloer er uit zoals je had verwacht en wat vind je van de levering en de kwaliteit, etc.? Heb je door hen de vloer laten leggen, en wat is jouw mening over de vakkundigheid waarmee dit is gedaan? Deel jouw ervaringen hier, zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten!

Wat zijn de ervaringen met Outlet PVC? Zijn ze echt de goedkoopste van Nederland, geven ze een goed advies en bieden ze de kwaliteit die ze beloven?

}