NederlandReview

    Ervaringen Musthaves.nl

    Bied Musthaves.nl je het meest uitgebreide assortiment op het gebied van design aan? Wat zijn de ervaringen van andere klanten met deze online winkel?

    Wanneer je houdt van designmeubelen en accessoires dan moet je al snel diep in de buidel tasten. Als je al nét datgene kunt vinden wat helemaal bij jouw inrichting past. Voor de bekende merken betaal je nu eenmaal wat meer, maar als je zeker wilt weten dat je de beste prijs voor de producten betaalt dan kun je eens kijken bij Musthaves.nl. Zij hebben veel meubelen, accessoires, buitenartikelen etc. en bovendien geven zij hierop de laagste prijsgarantie. Wat anderen vinden van deze woonwinkel lees je hier op NederlandReview.

    Over Musthaves.nl

    Musthaves.nl is een woonwinkel met een ruim assortiment aan designlampen –meubelen en-accessoires. Zij willen online winkelen persoonlijker maken door voor een goede telefonische bereikbaarheid en snel antwoord op e-mails te zorgen en veel productvideo’s aan te bieden. Bovendien bieden ze ook nog eens de laagste prijsgarantie. Zij bieden diverse merken aan zoals Normann Copenhagen, Piet Boon, Zack, HAY en nog heel veel anderen. De showroom, met magazijn én kantoor kun je vinden in Breda, dichtbij de grens met België en vlakbij verschillende uitvalswegen. Daar kun je de verschillende producten bekijken en ook vele stof- en kleurstalen inzien. De showroom is op woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op zondag op afspraak.


    Roxette - It must have been love

    Diensten

    In de webshop vind je het zeer grote assortiment dat Musthaves.nl aanbiedt. Deze zijn in een paar hoofdgroepen verdeeld:

    • Meubels – Met een ruim aanbod aan kasten, banken, stoelen, tafels en bedden. In vele soorten, maten en kleuren.
    • Accessoires – Met o.a. woonaccessoires, keukenaccessoires, badkameraccessoires, tafelaccessoires en meer.
    • Verlichting - Met o.a. hanglampen, tafellampen, plafondlampen, vloerlampen, kroonluchters en meer.
    • Garderobe – Waar je kunt kiezen voor een wandkapstok, een staande kapstok, hangkapstok, garderoberek en meer.
    • Buiten – Met o.a. tuinstoelen, tuintafels, parasols, tuinbanken, vuurkorven en meer.
    • Merken – Hier vind je een overzicht van alle merken die door Musthaves.nl verkocht worden.
    • Aanbieding – Hier vind je de sale items van het moment.

    Levering en betaling

    Wanneer je een bestelling doet bij Musthaves.nl dan kun je deze betalen met iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact of Afterpay. In de winkel kun je ook met Pin betalen en zakelijke klanten kunnen op factuur betalen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je 5% korting op je bestelling. Bestellingen boven de € 20,- worden in Nederland en België gratis bezorgd. Daaronder betaal je € 2,95. Is het pakket te groot voor postbezorging dan wordt de bezorging uitgevoerd door een transportbedrijf die een bezorgafspraak met je zal maken. Naast bestellen via de website kun je dit bij Musthaves.nl ook doen via een app die je kunt downloaden voor je telefoon of tablet.

    Klachten

    Wanneer je een klacht hebt kun je deze doorgeven aan de afdeling klantenservice via e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Zij zullen proberen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen. Je kunt ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Musthaves.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan kan het geschil voorgelegd worden aan de Geschillencommissie (SGC).

    Wat is jouw mening over Musthaves.nl?

    Laat hier weten wat jouw ervaringen met deze winkel zijn, zo steken anderen hier ook wat van op!

    Wat zijn de ervaringen van klanten van Musthaves.nl? Leveren ze wel? En vind je hier de beste mode? Lees reviews en beoordelingen van klanten online!

    Musthaves.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    3
    18% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.6
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    2.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Fijne winkel

    Dikke pluim voor Musthaves.nl. Alles verliep vlekkeloos.

    Door: Roos 07-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Muur schappen

    Na 6 weken wachten (zou in week 6 geleverd) worden kregen we niets te horen. In week 7 maar eens gebeld maar er bleek iets mis met de levering en kon vervolgens pas in week 20 geleverd worden. Dit vonden we te lang duren dus vroegen we het geld terug te storten. Daar wachten we nu nog op..........maar zal waarschijnlijk nooit meer komen. Niet kopen hier! Alle positieve reacties zijn zelf geschreven en hebben dezelfde strekking.

    Door: Ellen 14-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4 stoelen (zelf monteren)

    Stoelen zijn geleverd. Na openen dozen hebben 2 stoelen geen montagemateriaal. Direkt gebeld. Bitse mevrouw kortaf "stuur maar mailtje" Gedaan en nu ruim 14 dagen later nog steeds geen materiaal of een reactie ontvangen. WAARDELOOS BEDRIJF!!!!!!!!!!
    Mijn advies: KOOP NIET BIJ MUSTHAVES.NL

    Door: Bart 08-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    laundry basket i never received...

    1. sent me a wrong item - ordered a laundry basket, received a water carafe
    2. i informed of it December 16
    3. they promised to re-send the correct item on December 23rd ( 6 days later...).
    4. it's January 30th and no laundry basket received.
    4. they did not correct the payment information and Afterpay keeps sending me reminders and fines for not having paid for the basket I NEVER RECEIVED!!!!
    Communication with customer service is non-informative and takes weeeeeeeeks
    I requested to cancel the order ASAP and notify Afterpay ensuring there is no debt. Hopefully I can peacefully delete my account and forget they ever existed.
    Meanwhile I'll start checking consumers protection rights and institutions to notify of Musthaves practice.

    Door: Mary 30-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Ladekastje Liv

    5 dagen geleden een zéér beschadigd kastje ontvangen. Kwaliteit laat ook zeer te wennen over! Direct de klantenservice gemaild en foto's verzonden. Geen enkele reactie. Na het plaatsen van een reactie op hun website opeens, na 5 dagen, wel contact en we kunnen het kastje retour sturen.....op eigen kosten!! Alleen als we het kastje om willen ruilen, kunnen we de retour kosten terugkrijgen. Ze gaven in het gesprek aan dat ze de mail en de foto's inderdaad gezien hadden en dat ze het spijtig vonden dat ze er niet op gereageerd hebben. Maar door de hele manier van doen zijn wij er klaar mee en we zien van de koop af. Helaas komen de retour kosten dus nu voor onze eigen rekening. Zéér slechte afhandeling van de klantenservice. Gezien de vele slechte reviews begrijp ik niet dat ze een 9 scoren op de Ekomi?!


    Door: Suzanne 18-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Kinderspeelgoed

    Zou geleverd worden op 4 december .... besteld en betaald begin november .... reageren nu op niks meer ... zuiver oplichting ... blijf hier weg

    Door: Jef 10-12-2019
    Klopt 13-12-2019

    Heb precies dezelfde ervaring, wacht al vanaf 6 november

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Magic tekenbord + 3 extra stiften +- 40€

    Besteld 25/10/2019 levering normaal 9/11/2019 dan bericht levering vertraging nieuwe datum levering 15/11 nu op 28/11/2019 nog steedsMusthaveswinkel niets ontvangen. geen reacties meer op mails! KOOP NIETS BIJ Musthaveswinkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Door: Flemal J 28-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dressoir

    Koop hier niet!
    Ruilen is onmogelijk!
    Je kan het product retouren voor een belachelijke hoge prijs.
    Ik koop voortaan wel bij Fonq,Flinders,Bol.
    Als er hier is niet goed gaat,dan moet je niks verwachten !!!schandalig bedrijf

    Door: Cin 02-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Poef

    Poef gekocht, binnen 3 weken kapot: reactie: poef is niet om op te zitten.

    Door: Greetje 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kast

    Wat een vreselijk bedrijf!
    Wat een vreselijk bedrijf, gewoon simpelweg niet bestellen. Asociaal! Houden zich niet aan de afspraken.

    -Indien je een klacht hebt en niet tevreden bent op je product moet je ruim 12 weken wachten totdat ze eindelijk een nieuw product komen leveren.

    -Er word verwacht dat je zelf komt tillen, een extra bijrijder daar moet betaald voor worden volgens medewerker Musthaves.nl. Mijn man heeft uiteindelijk geholpen met de kast in en uit de vrachtwagen halen omdat we anders nog een paar weken moesten wachten tot ze eindelijk konden gaan leveren. BELACHELIJK!

    -Kunnen absoluut geen afspraken maken, ik heb gevraagd omdat ik de 1e keer na levering 2 uur bezig ben geweest met het uitpakken van mijn kast en mijn oud papier bijna niet weg kreeg of de bezorger kon helpen met uitpakken en met restmateriaal mee kon nemen. Dit was ABSOLUUT geen probleem. Totdat ze op de dag zelf de kast komen bezorgen en het allemaal niet mogelijk is en het kantoor (SHAMANI) belt en je nog net niet voor leugenaar uitgemaakt word. Ze gaat niet in discussie.. Jammer dat de bezorger zijn papieren heeft laten liggen en dat er staat dat de OUDE kast in het NIEUWE verpakkingsmateriaal mee moet.
    Het bedrijf heeft 2x afgebeld omdat ze de planning niet rond kregen, het niet aandurven in de vrachtwagen met de kast terwijl je hier wel allemaal dingen voor regelt.

    -Komen absoluut niet met een excuus of vergoeding voor het lange wachten of de ongemakken die ze bezorgd hebben.


    Gewoon NIET DOEN! Niet bestellen! GEWOON NEE! ..

    Dus beste LOES en SHAMANI, bedankt voor jullie vriendelijke gesprekken! Hoop dat jullie een hoop plezier hebben in jullie baan!

    Door: Patt 17-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    kast eleonora

    Schandalig !!!

    Artikel (kast voor €595) gekocht er stond in het groot bij IN PRIUS VERLAAGD NAAR € 595- betaald - factuur ontvangen. alles nog eens via de telefoon geverifieerd artikelnummer klopte alles was inorde dus kon niet meer misgaan.

    Blijkt nu plots dat deze kast ineens € 1399 kost. mailtje gekregen met een minnelijke schikking van een nieuwe factuur met 1399 euro min 17 procent korting. Een fout kan natuurlijk iedereen maken maar een factuur is een factuur en een overeenkomst is en blijft een overeenkomst. Het moest eens andersom zijn....
    Wat doet men nu, men stort gewoon het geld terug en klaar is kees en op de koop toe is ineens de kast niet meer beschikbaar.

    Dit is een teken van onterecht machtsmisbruik tov de klant. Had men nu gewoon hun afspraak nagekomen had dit bedrijf in een mooi daglicht gestaan. wie een fout maakt moet op de gevolgen dragen en gemaakte afspraken nakomen. Wat men.nu doet is de particuliere klant met de rug tegen de muur zetten. Ze weten dat de klant 100 procent in zijn recht is. (lees de verkoopsvoorwaarden) maarja wie gaat hier mee verder naar bijvoorbeeld een advocaat om zijn gelijk te halen ?

    Ik vind dit zeer laag en zo zie je dat er 0.0 rekening wordt gehouden met de klant.



    Door: Gerets kevin 07-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    toiletrohouder

    bestelt 12 mei nig steeds niet geleverd zelf moeten bellen sta gepland 1 ste week july????vraag ik om dit op mail te zetten heb nog steeds geen mail ontvangen geld was nichthans direct van decrekening

    Door: van echelpoel rita 22-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    OPLICeHTING

    Wat een verschrikking! Ik bestel een Kartell Bubble bank in donkergroen en krijg een gele geleverd. Ik mail dat ik deze kleur niet heb besteld en niet wil hebben en nu zeggen ze dat ze een donkergroen hebben geleverd en dat ze zelfs nooit een gele bank hebben gehad! Nog nooit meegemaakt zoiets. KOOP HIER NIET

    Door: Ilona 04-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Musthaves.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Musthaves.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Musthaves.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 18% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Musthaves.nl actief?

    Musthaves.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Musthaves.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.