NederlandReview

    Ervaringen Musthaves.nl

    Bied Musthaves.nl je het meest uitgebreide assortiment op het gebied van design aan? Wat zijn de ervaringen van andere klanten met deze online winkel?

    Wanneer je houdt van designmeubelen en accessoires dan moet je al snel diep in de buidel tasten. Als je al nét datgene kunt vinden wat helemaal bij jouw inrichting past. Voor de bekende merken betaal je nu eenmaal wat meer, maar als je zeker wilt weten dat je de beste prijs voor de producten betaalt dan kun je eens kijken bij Musthaves.nl. Zij hebben veel meubelen, accessoires, buitenartikelen etc. en bovendien geven zij hierop de laagste prijsgarantie. Wat anderen vinden van deze woonwinkel lees je hier op NederlandReview.

    Over Musthaves.nl
    Musthaves.nl is een woonwinkel met een ruim assortiment aan designlampen –meubelen en-accessoires. Zij willen online winkelen persoonlijker maken door voor een goede telefonische bereikbaarheid en snel antwoord op e-mails te zorgen en veel productvideo’s aan te bieden. Bovendien bieden ze ook nog eens de laagste prijsgarantie. Zij bieden diverse  merken aan zoals Normann Copenhagen, Piet Boon, Zack, HAY en nog heel veel anderen. De showroom, met magazijn én kantoor kun je vinden in Breda, dichtbij de grens met België en vlakbij verschillende uitvalswegen. Daar kun je de verschillende producten bekijken en ook vele stof- en kleurstalen inzien. De showroom is op woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op zondag op afspraak.


    Roxette - It must have been love

    Diensten
    In de webshop vind je het zeer grote assortiment dat Musthaves.nl aanbiedt. Deze zijn in een paar hoofdgroepen verdeeld:

    • Meubels – Met een ruim aanbod aan kasten, banken, stoelen, tafels en bedden. In vele soorten, maten en kleuren.
    • Accessoires – Met o.a. woonaccessoires, keukenaccessoires, badkameraccessoires, tafelaccessoires en meer.
    • Verlichting -  Met o.a. hanglampen, tafellampen, plafondlampen, vloerlampen, kroonluchters en meer.
    • Garderobe – Waar je kunt kiezen voor een wandkapstok, een staande kapstok, hangkapstok, garderoberek en meer.
    • Buiten – Met o.a. tuinstoelen, tuintafels, parasols, tuinbanken, vuurkorven en meer.
    • Merken – Hier vind je een overzicht van alle merken die door Musthaves.nl verkocht worden.
    • Aanbieding – Hier vind je de sale items van het moment.

    Levering en betaling
    Wanneer je een bestelling doet bij Musthaves.nl dan kun je deze betalen met iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact of Afterpay. In de winkel kun je ook met Pin betalen en zakelijke klanten kunnen op factuur betalen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je 5% korting op je bestelling. Bestellingen boven de € 20,- worden in Nederland en Belgiëgratis bezorgd. Daaronder betaal je € 2,95. Is het pakket te groot voor postbezorging dan wordt de bezorging uitgevoerd door een transportbedrijf die een bezorgafspraak met je zal maken. Naast bestellen via de website kun je dit bij Musthaves.nl ook doen via een app die je kunt downloaden voor je telefoon of tablet.

    Klachten
    Wanneer je een klacht hebt kun je deze doorgeven aan de afdeling klantenservice via e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Zij zullen proberen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen. Je kunt ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Musthaves.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan kan het geschil voorgelegd worden aan de Geschillencommissie (SGC).

    Wat is jouw mening over Musthaves.nl?
    Laat hier weten wat jouw ervaringen met deze winkel zijn, zo steken anderen hier ook wat van op!

    Wat zijn de ervaringen van klanten van Musthaves.nl? Leveren ze wel? En vind je hier de beste mode? Lees reviews en beoordelingen van klanten online!

    Musthaves.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    3,2
    9% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    3,4

    Service

    2,8

    Prijs

    3,8

    Leveren

    2,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    OPLICeHTING

    Ilona04-04-2019

    Wat een verschrikking! Ik bestel een Kartell Bubble bank in donkergroen en krijg een gele geleverd. Ik mail dat ik deze kleur niet heb besteld en niet wil hebben en nu zeggen ze dat ze een donkergroen hebben geleverd en dat ze zelfs nooit een gele bank hebben gehad! Nog nooit meegemaakt zoiets. KOOP HIER NIET

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    nooit meer

    bruyninckx13-03-2019

    Heb een bestelling gedaan op 15/02/209 voor een smart fit 360 horloge, na 1 maand nog niets gekregen, krijg steeds het zelfde automatisch antwoord.

    jochen20-03-2019

    jk alsjeblieft verder dan je neus lang is. We hebben niets te maken met de kledingverkopers en als je bij ons iets retour stuurt, dan krijg je wel degelijk een track en trace van de post. En ja, het kan gratis retour met een antwoordnummer. En we staan zeker niet slecht in de media.

    jochen20-03-2019

    jk alsjeblieft verder dan je neus lang is. We hebben niets te maken met de kledingverkopers en als je bij ons iets retour stuurt, dan krijg je wel degelijk een track en trace van de post. En ja, het kan gratis retour met een antwoordnummer. En we staan zeker niet slecht in de media.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Fijne winkel

    Roos07-03-2019

    Dikke pluim voor Musthaves.nl. Alles verliep vlekkeloos.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    Musthaves.nl | Aanbevolen als beste design woonwinkel

    Rozen beer

    Marcel Van der Flaes22-02-2019

    Wel betaald nooit geleverd reageren niet op mail dus geen valetijns cado voor me meisje lekker bedankt vieze teringlijers ik hoop dat je een enge ziekte krijgt gun ik je gratis

    jochen20-03-2019

    Wederom, we hebben niets te maken met kledingverkopers en ook niets met roze beren. Ongelofelijk ook dat 16 mensen dit een pluim geven. Ik gun u geen ziekte, maar wel het verstand om de juiste partij te benaderen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    NOOIT bestellen!

    Mark14-02-2019

    Nooit bestellen (gewaarschuwd mens telt voor 2)
    NOOIT BESTELLEN!
    Bij deze webshop Musthaves.nl 2 dingen besteld.
    Een vloerkleed en een Salontafel op 4 januari.
    verwachte levertijd zou 5 werkdagen zijn.

    Nabestelling geplaatst te hebben, kreeg ik automatisch een orderbevestiging. Toen werd het stil.....

    Na 5 dagen
    Gebeld en het vloerkleed maar geannuleerd omdat het nog langer ging duren. Kon hem elders de volgende dag in huis krijgen voor hetzelfde geld.

    Na 14 dagen eindelijk de Salontafel van Wooods ontvangen.
    Binnen 14 dagen na ontvangst kwam dezelfde Salontafel in de aanbieding met 20% korting bij Musthaves. Was namelijk geabonneerd op de nieuwsbrief. Gelijk een mailtje gestuurd naar Musthaves.nl met de vraag of ik gebruik kon maken van de aanbieding, aangezien leverdatum binnen 14 dagen was en ik liever geen dief van mijn portemonnee ben.

    Het was nee, blablabla voorwaarden dit en voorwaarden dat.
    Daarop heb ik gemaild dat ik het product gratis kon retourneren binnen 30 dagen na ontvangst en dat ik daar graag gebruik van wil maken. Nee, de retour voorwaarden waren recent gewijzigd waardoor producten boven de 100 euro gratis konden geretourneerd worden, de oude voorwaarden waren dat de kosten á 39,50 door mijzelf moesten worden betaald.

    Je kunt begrijpen dat ik op meerdere vlakken een slechte ervaring heb met deze webshop. Het niet houden aan leverafspraken, het verschuilen achter allerlei voorwaarden om maar niet een terugbetaling te hoeven doen van de korting á 20%.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechtste service ooit

    Jerry21-01-2019

    Na een tafel te hebben besteld - levertijd 2-3 weken aangegeven en telefonisch afgestemd - na 4 weken nog steeds niets ontvangen, neem je nogmaals contact op en blijkbaar is de tafel uitverkocht maar ze konden wel een witte variant aanbieden - ronduit belachelijk en concurrentieverstorend!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit koop ik nog bij Musthaves, waardeloze 2de handskleding

    De Grande Marleen 12-01-2019

    Ronduit slecht. Ik bestel een pull. Als die aankomt, lijkt die gedragen, hij komt precies van spullenhulp. Geen merk in geen label met wasvoorschriften. Zelfs geen prijs of productkaartje niks..
    Als ik dit allemaal op mail zet, dan krijg ik een mail terug van, oh wat jammer stuur hem maar terug, doe ik dus niet, want van België naar NL moet ik 20€ verzendkosten betalen. Ik ben niet gek. 1 ding weet ik wel zeker ik koop er nooit meer. Het lijken wel 2de handsspullen. Musthaves = No musthaves. Jullie zijn gewaarschuwd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Retour pakket

    Saskia22-08-2018

    Waardeloos bedrijf!
    Totaal geen communicatie
    Retour zending na 2 weken volgens hen nog steeds niet ontvangen..
    Track en trace..heb ik niet, omdat pakketje per post is gegaan.
    Dus als je geen code hebt, kun je fluiten naar je centen!

    Oplichters!!!
    Jullie staan al negatief in de media..

    Jochen23-09-2018

    Mensen kijk alsjeblieft verder dan je neus lang is. We hebben niets te maken met de kledingverkopers en als je bij ons iets retour stuurt, dan krijg je wel degelijk een track en trace van de post. En ja, het kan gratis retour met een antwoordnummer. En we staan zeker niet slecht in de media.

    DESIREE05-10-2018

    Inderdaad waardeloosbedrijf. Retourpakket komt nooit aan. Na meer dan 2 maanden heb ik helaas de track ent race code niet meer. Maar wel de volle mep moeten betalen. Je lees op internet veel verhalen over retourzendingen die nooit aankomen. Ook is de bereikbaarheid echt slecht!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Betalen voor cadeaukaart, waardeloze service

    Bertine01-08-2018

    Moeten betalen voor kadokaart
    Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Cadeaukaart is niet geleverd maar bedrijf houdt mij hiervoor verantwoordelijk. Ik moet 50,00 voor de cadeaukaart betalen. Daarnaast is het bedrijf vergeten mijn retour door te zetten naar Afterpay, waardoor ik een herinnering kreeg plus herinneringskosten. De herinneringskosten van 26,00 komen nog bovenop de 50,00 van de cadeaukaart. Ik mag dus 76 euro betalen voor een cadeaukaart, omdat dit bedrijf fout op fout maakt.

    Daarnaast heb ik zelf overal achterna kunnen bellen en wordt er niet adequaat gecommuniceerd. De direct leidinggevende krijg ik niet te spreken, hij laat het een random service medewerker opknappen.

    Al met al: slechte ervaring. Zeer onprofessioneel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    NOOIT MEER!

    Ria Harkema06-07-2018

    Enkeke maanden vooruit betalen en onbetrouwbare levering. Nooit meer bestellen!

    Ria Harkema06-07-2018

    Wel een pluim voor de behulpzame transporteur!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    NOOIT MEER DEZE Web shop

    S Kramers10-01-2018

    Plant box besteld, 10E goedkoper als bij concurrent, moet nog steeds geleverd worden!
    Leverings termijn genoemd op site is een lachertje. In mijn geval al 3 weken overschreden.
    Er staat vermeldt dat een Stichting web site ze controleert, welke controle?
    Verpakking zeer slecht, zeker in vergelijk met anderen websites

    Jochen25-04-2018

    Wat een onzin review van S. kramer. Moet kennelijk nog steeds geleverd worden, maar verpakking is wel slecht. Verschrikkelijk dat iedereen maar onzin kan schrijven. Kijk alsjeblieft verder dan je neus lang is en vergelijk de 3000 reviews op Ekomi die door echte klanten zijn geschreven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Schrijf zelf een review over Musthaves.nl

    Uw beoordeling