NederlandReview

  Ervaringen Mannenzaak.nl

  Was het eerder nog een ondergeschoven kindje, tegenwoordig wordt er van mannen verwacht dat ze er netjes verzorgd uitzien. Mannen zelf zijn hun uiterlijk ook belangrijker gaan vinden, helemaal in de huidige tijd waarin mannen met een keurig verzorgde baard in steeds grotere mate het straatbeeld bepalen. Voor de verzorging van die baard, maar ook het gezicht, de snor, haren en het verdere lichaam kun je producten bestellen bij Mannenzaak.nl. Zij hebben zich hier volledig in gespecialiseerd. Wat de ervaringen van andere klanten is met deze webshop en de kwaliteit van hun producten lees je hier bij NederlandReview.

  Over Mannenzaak.nl 
  Bij Mannenzaak.nl kun je allerlei producten bestellen op het gebied van mannenverzorging. Zowel voor huidverzorging, de verzorging van het haar en voor het scheren en verzorgen van baarden en snorren hebben zij allerlei artikelen in het assortiment. Zij bieden hierbij de beste merken aan en op de site kun je bovendien ook een uitgebreide blogpagina vinden met daarin allerlei artikelen over mannenverzorging.

  Diensten 
  De webshop van Mannenzaak.nl is verdeeld over een aantal productcategorieën:

  • Baard: o.a. baardolie, baardkam, baardschaar, etc.
  • Geuren: o.a. aftershave, eau de toilette, douchegel, etc.
  • Haar: o.a. shampoo, pommade, crème, kam, etc.
  • Scheren: o.a. scheermes, scheerkwast, scheerzeep, etc.
  • Snor: o.a. snorkam, snorschaar, etc.
  • Sets: met geschenksets, scheersets en baardsets.
  • Overige: o.a. badzeep, een gezichtsmasker, etc.

  Het assortiment van Mannenzaak.nl wordt continu uitgebreid en vernieuwd, om de klanten nog beter te kunnen bedienen.

  Levering en betaling 
  Wanneer je op werkdagen voor 20.00 uur een bestelling doet, wordt deze dezelfde dag nog verzonden en heb je het waarschijnlijk de volgende dag al in huis. Je kunt ook zelf een bezorgmoment kiezen en daarnaast kun je ook kiezen voor avondlevering, afhalen bij een PostNL-afhaalpunt of same day delivery. De verzendkosten zijn afhankelijk van de bezorging die je kiest. Een standaardverzending kost € 5,95 en bestel je voor meer dan € 45,- dan is deze verzending gratis. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, PayPal, Creditcard, Sofort Banking, Bancontact Mister Cash of achteraf betalen via Billink.

  Klachten 
  Wanneer je een klacht indient dan ontvang je hierop binnen 14 dagen na ontvangst een antwoord. Gaat het voorzienbaar langer duren voor ze een passend antwoord kunnen geven, dan krijg je binnen die 14 dagen een bericht waarin staat wanneer je een uitvoerig antwoord kunt verwachten. Wanneer de klacht in onderling overleg niet opgelost kan worden ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Wat is jouw ervaring met Mannenzaak.nl? 
  Zijn de producten die je bij Mannenzaak.nl kunt kopen van de hoge kwaliteit die je had verwacht en zie jij er dankzij hen weer tiptop uit? Of valt de geur van bepaalde producten tegen of leveren ze op een andere manier niet wat je had verwacht? Deel jouw ervaringen met ons zodat andere mannen te weten kunnen komen of ze er goed aan doen om ook hier hun verzorgingsproducten te bestellen!

  Zijn de verzorgingsproducten voor mannen van Mannenzaak.nl van goede kwaliteit en helpen ze je met hun tips op de blogpagina om er beter uit te zien?

  Mannenzaak.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mannenzaak.nl

  Uw beoordeling