NederlandReview

    Ervaringen Kwik Fit

    Waarom je auto laten repareren bij een Kwikfit garage? Als je een auto hebt dan is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Een auto is belangrijk om je iedere dag van A naar B te brengen. Dit kan voor je werk zijn of om bijvoorbeeld je kinderen naar school te brengen. Je wilt natuurlijk niet dat je auto het onderweg een keer begeeft. Ook is het belangrijk om de juiste banden onder je auto te hebben en om ieder jaar de APK (auto periodieke keuring) op tijd te laten doen. Hiervoor kun je naar een garage op de hoek gaan, maar natuurlijk ook naar een autogarage als Kwikfit. Het heeft een bekende en betrouwbare naam en kan je helpen om je auto in een goede conditie te houden. Om je te helpen heeft NederlandReview deze pagina gemaakt om de verschillende Kwikfit locaties en Kwikfit zelf te beoordelen. Je weet dan snel waar je aan toe bent en je kunt zien hoe goed de service is bij een van de vestigingen.

    Over Kwikfit

    Kwikfit is in Engeland opgericht in 1971. In 1981 is de eerste vestiging in Nederland geopend. Ze waren toen vooral actief met het vervangen van banden, schokdempers, accu’s, remmen en uitlaten. Door deze focus op deze delen was het mogelijk voor hun om dit goedkoper en sneller te doen dan andere garages. Klaar terwijl u wacht was het sterke punt van Kwikfit in die jaren.
    Dertig jaar nadat de Kwikfit is opgericht is het een van de grootste auto service bedrijven in Europa geworden. In Nederland zijn er maar liefst 180 kwikfit bedrijven. Het aantal blijft hier nog steeds verder toenemen. Tegenwoordig kun je bij de kwikfit ook terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurten, het laten bijvullen van de airco of het laten vervangen van een ruit. Kwikfit is een full service autogarage geworden.


    Kwik fit car rip-off in Engeland door het programma Watch-dog, bent u het eens? Of heeft u andere ervaringen?

    Diensten van Kwikfit

    Waarvoor kun je nu precies terecht bij de kwikfit? Graag sommen we voor je op waarvoor je terecht kunt bij deze snelle autogarage:

    - Het vervangen van je schokbrekers
    - Het laten vervangen van je banden (zomerbanden en winterbanden)
    - Een APK controle
    - Trekhaken
    - Het laten vervangen of repareren van je autoruit
    - Een kleine beurt van de auto
    - Een grote beurt van de auto
    - Een nieuwe accu plaatsen
    - Het laten bijvullen of repareren van de airco in je auto
    - Tal van kleine en grote reparaties van je auto

    Eigenlijk kun je voor volop zaken terecht bij de Kwikfit. Het is dan ook niet vreemd dat een merkdealer vaak wordt overgeslagen. De prijzen zijn vaak net iets aantrekkelijker.

    Klachten Kwikfit

    Het kan voorkomen dat zaken soms niet worden gemaakt, zoals je zelf graag zou zien. Het is dan belangrijk om dit kenbaar te maken. Via de website kun je een klacht indienen over de gang van zaken. Natuurlijk is het beter om eerst bij de vestiging zelf je te gaan bezwaren om zo te kijken of je klacht opgelost kan worden.
    Het is goed om te weten dat de Kwikfit met verschillende garanties werkt. Het is dus mogelijk dat de klacht onder een garantie valt en hierdoor goed en snel op te lossen is door de betreffende Kwikfit vestiging.
    Wat vind jij van Kwikfit? Laat het hieronder weten!

    Van plan iets te kopen bij Kwik fit? Autobanden, onderhoud of APK keuring? Lees eerst ervaringen van iedereen die al iets kocht bij kwik fit!

    Kwik Fit
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (82)

    3.6
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Kwik Fit

    Uw beoordeling

    Kwikfit is top!

    ik was eerst altijd met mijn mondeo bij de ford dealer. ik had in een spijker gereden en mijn band liep (gelukkig) maar langzaam leeg. Dus direct naar mijn ford dealer gereden die mij toen direct vertelde dat mijn band van binnen was verbrand omdat ik er 5 kilometer op een zachte band had gereden. Dat konden ze al op afstand zien, zonder naar de band te kijken. Nou lekker..nieuwe band van 150 euro erop. Gelukkig moest ik nog eerst iets doen in haarlem voor 5 uur, dus band opgepompt en toen eerst naar haarlem gereden. Daar maar even de kwikfut gepakt voor een second opinion. En je raad het nooit, maar deze man kon direct zeggen (ook op afstand) dat de band nog gewoon prima moest zijn. Dus band geplakt en binnen een kwartiertje was ik weer op weg. En nog gratis ook! Bedankt kwik fit. Ik ben nog wel even verhaal wezen halen bij de ford dealer die toen aangaf dat ze dit niet gezegd hadden. Nou..daar kom ik dus nooit meer!

    Door: Sven Uiterwaard08-08-2015
    heb je geluik gehad.23-06-2018

    heb je geluk gehad.

    Scheckner29-12-2018

    Ik had de vorige dag gebeld om te vragen of de auto uitgelijnd kon worden. Mij werd gezegd dat ik op zaterdagmorgen de auto tussen 8 en 9 uur kon brengen en hem in de middag kon ophalen. Toen ik hem bracht kreeg ik een slecht gevoel door de negatieve houding van de man. Hij zei dat uitlijnen misschien niet het probleem was in plaats van ernaar te kijken. Het gevoel dat ik kreeg was dat het hem niets kon schelen. Ik ben weggegaan zonder de auto daar te laten. Geen Kwikfit Hogeweg Amersfoort meer.

    walter30-08-2019

    Vorige week bleek mijn Peugeot 206 bij Kwik Fit Utrecht(Cylonlaan)afgekeurd te zijn,mocht binnen 2 weken gratis afspraak maken,oke links achter lager en rechtsvoor fusee kogel rubber,ik naar mijn monteur,reparaties gedaan,gisteren terug afgekeurd omdat lager(was een nieuwe ingeperst)te horen was afgekeurd,wat een oplichters,heb ze vertelt dat gevoel krijg dat ze veel geld willen verdienen aan mij,toen werd ie boos,terug naar andere garage met mijn monteur wel goedgekeurd,fuck Kwik Fit kom er never nooit meer,zakkenvullers.

    Monique07-05-2020

    Volgens de monteur moesten de remklauwen vervangen worden bij de voorwielen, 730 euro!!! Toch maar eerst eens gaan googelen, veel te duur dus. Heb er ergens anders naar laten kijken en wat bleek? Er was niets aan de hand, even schoonmaken en klaar!, Ben zo blij dat ik dat ik mijn gezonde verstand heb gebruikt! GA ER NOOIT HEEN !!!!

    Daniëlle 24-06-2020

    OPLICHTERS 1e KLAS!!!! Gister ochtend onze auto weg gebracht voor een kleine beurt. Halverwege de dag, van de kwikfit de mededeling, dat ert een gat in het flexibele deel van de katalysator zou zitten, reparatie zou komen op € 750,- omdat de gehele katalysator vervangen moest worden?! Omdat ik dit een absurd bedrag vond, voor een kapot flexibel stuk, hebben we de auto opgehaald en zijn bij een andere garage een second opinion gaan vragen. Deze gaven via de mail al aan, dat het inderdaad een duur onderdeel betreft, maar dat het prima mogelijk is om hier een los flexibel stuk tussen te zetten, dit zou ongeveer € 250,- gaan kosten, wat op zich al een hele besparing is t.o.v. € 750,-. Vanmiddag de auto gebracht naar de 2e garage, waaruit blijkt dat het onderdeel helemaal niet vervangen hoeft te worden!!!! Er zit weliswaar een klein scheurtje in de buitenste laag van het flexibele stuk, maar de uitlaat is totaal niet lek (wat mij ook al sterk leek, want dit hoor je direct). Kortom : de Kwikfit, adverteert leuk, met goedkope beurten, maar probeert je op deze manier gewoon schandalig dure reparaties aan te smeren!!! WEES GEWAARSCHUWD!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkoopste APK en betrouwbaar

    Ik doe ieder jaar mijn APK bij de Kwikfit. Ze zijn de goedkoopste van wat ik tegenkom en doen geen gekke dingen met je auto.

    Heb zelf echt slechte ervaringen met een garage waar ik voorheen wel eens heen ging, tot bleek dat die vent allemaal dingen bedacht en dan ook ging zitten repareren voor die APK, met een vette rekening als gevolg!

    Dat soort geintjes heb ik bij de Kwikfit nooit meegemaakt, die maken gewoon je auto weer netjes en APK en verder geen gezeik.

    Door: Arjan Debonne02-10-2016
    Sid10-11-2020

    Als er niks mis is met je auto ben je hier spekkooper. Maar als kleine dinge mis zijn bv ruitenwissers ofzo dan vragen ze 55 voor 10 sec werk.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    APK en Kleine Beurt

    Bij Kwikfit Barneveld ben ik vaste klant! Vriendelijke, hulpvaardige mensen en Service met een gouden randje!! Alweer een tijdje terug bracht ik mijn auto voor de APK en een Kleine Beurt. Eerlijk gezegd was de auto van binnen erg vuil... Geen tijd etc. Toen ik mijn auto weer ophaalde, was ie van binnen brandschoon! Daar had Yasser voor gezorgd!!! Yasser staat altijd klaar en Service is eigenlijk zijn tweede naam!! Kwikfit Barneveld is mijn absolute favoriet!

    Door: Tina E. Arents22-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Makkelijk binnenlopen!

    Ik hoorde iets tikken aan mijn rechterband en reed toevallig 2 minuten later langs een kwik-fit waar ik nog nooit geweest was. Dus gelijk naar binnen gereden en werd direct geholpen. Bleek een gewichtje los te zitten. Die gefixed, band uitgelijnd en ik was weer op weg. En dan voor 15 euro! Ik ga hier vaker langsrijden. Had het gevoel dat je een keer niet beduveld werd bij een autogarage!

    Door: Andre Keulen11-09-2015
    Lilianna03-07-2020

    De APK keuring duurde 2 uur. Veel min punten op het resultaat blad werd genoteerd.Omdat ik niet met alle min punten akkoord was heb ik dit met de keurmeester geconfronteerd. Hij zeg dat hij zou in dit geval een keurmeester van RDW roepen. Door RDW werd mijn auto erg gedetailleerd gecontroleerd en goedgekeurd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    APK

    Service waar je blij van wordt...was het maar waar. Ik heb een geheel andere ervaring met kwik-fit. Wat nu als je je auto voor een APK brengt en hem daarna kan laten afvoeren naar de schroothoop. Dat is precies wat mij is overkomen bij de kwik-fit in Almere-haven.
    Mijn oude bakkie daar gebracht voor een APK herkeuring. Alle afkeurpunten in orde gemaakt en het kon eigenlijk niet mis gaan want het was starten en lopen en dat al jaren lang. Geen enkel probleem denk je dan...of toch?. Het kontactslot was defect en veerde niet meer vanzelf terug. Je moest hem zelf naar de juiste stand terug zetten en dat deed ik dus al een dik jaar zonder problemen. Natuurlijk heb ik dit euvel vermeldt bij het brengen van de auto en ze nog aangeboden om mee te kijken naar welke stand de sleutel teruggezet moest worden. O... meneer dat is niet nodig hoor het lukt zo wel. Een paar uur later wordt ik gebeld dat het helemaal is misgegaan met de auto. Dikke rookwolken onder de motorkap vandaan... bedrading verbrandt... hoofdzekering doorgepiept. Het doorgebrandt zijn van de startmotor en aangesloten bedrading werd als de meest waarschijnlijke oorzaak van de rookontwikkeling aangegeven. Ik was helemaal lamgeslagen aan de andere kan van de lijn want wat was hier in hemelsnaam gebeurt. Hebben jullie de sleutel wel in de juiste stand teruggezet?...Ja hoor dat hebben we gedaan.
    Kwik-fit filiaal aansprakelijk gesteld bij de klantenservice maar die accepteerde geen enkele aansprakelijkheid omdat het filiaal bleef aangeven precies gedaan te hebben zoals ik ze verteld had en de auto al vooraf een defect had. Ze wilden de auto door een onafhankelijk technisch expert laten nakijken op wat er nu precies gebeurt was. Kosten tussen de 400 en 700 euro en voor mijn rekening als de oorzaak kwik-fit niet aan te rekenen viel. Ik realiseerde mij dat de dagwaarde van mijn oude bakkie ook een dergelijk bedrag zou zijn en hierdoor dus economisch total loss zou zijn. Wie een beetje verstand heeft van electrotechniek en storing kan localiseren in hoofdstroom en stuurstroom circuits kan bedenken dat een verkeerde stand van de sleutelschakelaar hooguit als mogelijke oorzaak van het probleem kan worden aangemerkt. Hierdoor was de kans dat ik voor de kosten zou opdraaien levensgroot. Kwik-fit en ik zijn er samen helaas niet uitgekomen en ik heb mijn bakkie maar naar de sloop gebracht. Laten repareren met de kans dat er nog meer gesneuveld zou zijn leek mij niet verstandig i.v.m. oplopende kosten. Al met al veel ellende van gehad. Je bent ineens onthand want gebruikte mijn auto voor woon werk en moest halsoverkop van alles regelen met openbaar vervoer. Een ander belangrijk gegeven waar ik mee ben geconfronteerd is dat kwik-fit niet bij de BOVAG is aangesloten en er rechtsbijstand verzekeringen zijn zoals Centraal Beheer Achmea die dan niks voor je kunnen betekenen. Uiteindelijk had ik meer van kwik-fit verwacht. Het is tenslotte een enorm bedrijf met filialen door heel Nederland en daarbuiten. Ze hadden me tenminste een beetje tegemoet kunnen komen in de kosten die ik nu moet maken voor de aanschaf van een andere auto.

    Rob de Jong

    Door: Rob de Jong09-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schande

    Heel erg raar dat als er een auto komt voor de apk die voordat bij KwikFit aankomt geen meldingen geeft en de lampen het gewoon doen, weggaat met allerlei verschillende meldingen en lampen die het opeens niet meer doen, en zo niet door de apk kunnen gaan. En, wat belachelijk is, er lamp is waarvan de bedrading is doorgeknipt zonder eerst de eigenaar ervan op de hoogte te stellen. Eerst een lamp doorknippen, en daarna de eigenaar bellen met dat de lamp vervangen moet worden en dat het 450 euro gaat kosten, want de lamp moet worden vervangen en was al kapot. Daarom was die doorgeknipt. Het zal je maar bijvoorbeeld gebeuren in het ziekenhuis. Je komt voor kijkoperatie in je knie, en opeens zijn je verstandskiezen ook getrokken. 'want die waren al kapot. Dat is dan 450 euro extra'. Echt te belachelijk voor woorden. Een remlicht die het nog deed vanochtend, was opeens kapot. Hetzelfde geldt voor een mistlamp en eigenlijk alle lampen. Nu een auto waarvan er allerlei meldingen aangaan in de auto, en lamp die het nu echt niet doet en een afgekeurde apk. Schande dit.

    Door: Tessa Visser07-09-2021
    Koos cordon09-09-2021

    heel vreemd verhaal

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    lekke band

    Lekke band laten repareren bij kwik fit in Zaandam. Volgens de website kost dat 25,95 en langskomen kan zonder afspraak. En dit is precies zoals het gaat. Afhandeling conform opgave, vriendelijk personeel, bakkie koffie, garantierapport en klaar terwijl u (kort) wacht. Als extra service nog de bandenspanning van de overige banden op peil gebracht. Alle lof!

    Door: Klaas13-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Service

    Zaterdag 7 okt kwamen wij op de valreep aan bij Kwikfit zoetermeerLansinghage omdat ik een andere auto hadden gekocht waar wij een wreemd geluid bij hoorde! Gelijk werden wij geholpen gerust gesteld en ontzettend fijn geholpen van medewerker balie tot monteur en manager. De service verschilt wel per filiaal dus wij blijven komen in Zoetermeer!! Ga zo door!!

    Door: Lilian van Santen16-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Een goed gevoel bij een lekke band van onze Mini!

    Ik ben zeer goed geholpen. De monteur is met mij mee gereden naar huis (binnen 5 minuten afstand) en heeft mij geholpen met het verwijderen van het wiel. Daarna heeft hij de band geplakt en heb ik thuis de band gemonteerd. Daarna langs bij de Kwik-fit om na te lopen. Prima job Kwik-fit!

    Door: Michel Kroesen10-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    wel goed

    ondanks alle negatieve reacties ben ik erg tevreden over Kwik Fit.
    goede service en vriendelijk personeel.
    vraag me wel af waarom mensen eerst naar kwikfit gaan en als het niet goed naar hun eigen garage.
    waarom niet gelijk naar die eigen garage???

    Door: andre25-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    APK


    Auto voor APK keuring gebracht. Medewerker gaf aan dat 4 banden niet goed zijn en 4 schokdempers vervangen moeten worden. Samen €1940.-
    Ik was verbaasd omdat ik de auto 1 week terug had laten nakijken bij een garage en daar niets uitkwam.
    Pas toen ik vertelde dat ik niet op €1940.- voorbereid was vertelde hij da mijn auto ook goedgekeurd kon worden voor €660.- voor alleen de 4 banden!

    Nadat ik had verteld dat ik 8 maanden geleden 4 nieuwe banden had gekocht (heb bewijs) en weinig km maak, zei de medewerker als ik 2 banden laat maken het ook "prima" was.

    Toen ik vroeg wat het kost, was het veel meer dan ik ooit heb betaald voor een autoband bij Kwik Fit.
    Hij zei dat dit eenmaal de prijzen zijn en ik vast vergeten ben hoeveel ik had betaald. Ik vertelde de medewerker dat hij in het systeem moet kijken en daar kan zien wat ik heb betaald.
    Hij mompelde dat hij inderdaad een lager bedrag zag en vertelde erbij dat dat komt omdat ik eerder goedkopere banden had gekocht.

    Mijn vertrouwen was toen al weg.
    Want hij is van 1940.- naar 4 banden en dan naar 2 autobanden gegaan! En probeert nu zelfs bij de 2 banden duurdere versies te verkopen die ik niet had. (Wat hij kon zien bij mijn oude band)

    Ik woon om de hoek bij Kwik Fit en ik vertelde hem dat ik langs zou komen met mijn zoon om de autobanden te bekijken, gezien wij weten dat deze nooit zo versleten kunnen zijn.

    Bij aankomst vertelde hij dat hij de autobanden heeft weggegooid en niet meer kan laten zien. Hij vertelde dat ze zijn opgehaald !

    Dat is snel!

    De autobanden zijn mijn eigendom. En ik had ze graag willen hebben.

    Medewerker vertelde dat ik moest afrekenen of de auto 4 dagen bij Kwik Fit laten staan zodat hij tijd had om tweedehandse banden te regelen.

    Ik heb de politie gebeld en gevraagd om advies. Met luidspreker heeft de Politie vertelde dat de medewerker mijn auto in originele staat moest teruggegeven en ik niet de auto daar 4 dagen moest laten staan.

    Medewerker ging akkoord bij de politie.

    Totdat de Politie ophing!

    Hij zei daarna: "Je hebt 2 opties"
    1. Je rijd nu weg en ik stuur incasso.
    2. Auto blijft 4 dagen bij kwik fit totdat ik andere banden heb gevonden.

    Hij zei erbij dat het diefstal is als ik wegreed! Ik heb nooit opdracht gegeven en wil ook niets stelen. Ik wil gewoon mijn autobanden terug die kwik fit van mij heeft weggenomen zonder toestemming!

    Blijkbaar waren mijn autobanden gewoon goed en dat is de reden waarom kwik fit zegt dat mijn banden zijn opgehaald.

    Door: Lubna 20-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    APK

    Kwik Fit Jan Rebelstraat Amsterdam
    Kwik Fit Jan Rebelstraat Amsterdam= Kippendieven (APK AFGEKEURD met oneerlijke argumenten)
    ....na 10 minuten :
    Nederlandse werkplaats met ECHTE Nederlandse eigenaar en Werknemers Auto Service Lijnden = APK goedgekeurd in VIER MINUTEN.
    Wat was er gebeurd? En waarom wilden ze me 420 EUR in rekening brengen?

    Het achterwiel was het licht geremd door wat vuil.
    Dus ging ik naar een eerlijke monteur, en in 10 seconden, de eerlijke monteur heeft het vuil verwijderd en het wiel loopt perfect.

    In de praktijk zouden ze van KwikFit 420 EUR laten stelen.
    G.

    Door: Gregory09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    APK

    Auto bij Kwikfit gebracht voor de jaarlijkse APK keuring. Einde van de middag werd ik gebeld dat er veel mis was en de reparatiekosten zouden 1300 euro bedragen. Ik schrok me kapot, ik heb 900 voor de hele auto betaald dus dit ga ik niet doen. Auto opgehaald en dacht, nou naar de sloop dan maar. Toch besloten een second opinion te doen in een andere garage. Wat kleine dingetjes, 200 euro en APK goedgekeurd. Ik was verbluft. Geen vertrouwen meer in Kwikfit, hoe is het in godsnaam mogelijk dat zij mij een bedrag van 1300 euro wilde laten betalen. Ik heb bijna hierdoor mijn auto naar de sloop gebracht, terwijl er feitelijk niet veel mis was met de auto. Schande!

    Door: Syl26-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Maart 2021

    Ik bracht mijn auto voor de 3e keer voor een apk keuring omdat ik de 2 keer ervoor tevreden was. Nu werd ik gebeld dat mijn nieuwe accu ( door anwb geplaats met 3 jaar garantie) nog maar 17% was, ook werkte de airco opeens niet meer ( toen ik ergeen reed werkte de airco nog prima). Slecht gevoel dus! Ik heb de accu niet laten vernieuwen omdat er garantie op zat en ook de airco niet laten maken. Toen ik de auto kwam halen werd mij , een beetje spottend toegewenst, dat ze hoopte dat ik nog weg kon rijden. Dat was geen enkel probleem! Een paar weken later de accu laten doormeten door de anwb. Er was niks mis met de accu en de meting zag er totaal anders uit! Dit ook doorgeven aan de betreffende kwikfit! Ik weet niet wat er gemeten is maar niet mijn accu! Helaas is de airco wel echt stuk en ik geloof niet dat deze stuk was toen ik mijn auto bracht. Flink balen dus. Kwikfit is in ieder geval een klant kwijt!!

    Door: Saskia26-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    €1500 om door de apk te komen

    Wij brengen onze auto voor een apk naar de kwikfit
    “Dit gaat u ong €1500 kosten”
    Eeeeh een bandje, paar lapjes en een nieuwe remkabel.

    Dikke doei!
    Wij naar een andere garage en die wist niet wat hij hoorde:
    “Dit gaat u €200 kosten incl apk”

    Dit zegt genoeg!
    Nooit meer naar de kwikfit!

    Door: Kim22-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Apk

    + snel beschikbaar.
    - auto niet gecontroleerd.
    - fictieve defecten opgeschreven (met monteur naar auto gelopen, helft van afkeur was niet waar)
    - Geen gesprek te hebben met die man. (Alleen maar geschreeuw over hoe hij 'egt wel goed had gekeken')
    - Auto om 8u gebracht, einde dag pas belletje. (Vermoedelijk geen zin)
    - Simpele reparaties; konden ze niet bij de garage.

    Door: Wicher Vaartjes20-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    APK

    Mijn goed onderhouden, maar oudere Renault Kango aangeboden voor een apk. De prijsopgave, 690 euro.
    Bij een andere garage aangeboden en daar kwam ik op 300 uit.
    APK is daar gedaan, met steekproef, dus geen matsprijs of slechte keuring.

    Door: gerard Hamer14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    oil and filter change

    On January 27, 2021 I did an oil and filter change at the Amstelveen headquarters. After a month my car loses oil underneath (a car with 42,000 km), the ANWB company comes to my door and checks it, says that there is liquid (water) in the oil, that I need to go to PEUGEOT, of which I already I was a client but I had decided to try KWIK-FIT, to my surprise they confirm that there is water in the oil but that it is very rare because there is no problem of fluid leakage into the engine. For two companies like ANWB and PEUGEOT to agree that the same thing happened and it was strange that happened, it is because something was done wrong. Lucky that the engine did not break.

    Door: Leonardo Goldestein25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    APK

    Ze lokken je met goedkope APK aanbiedingen en rekenen daarna DUBBEL de prijs in vergelijking tot andere garages!!! Je wordt hard opgelicht zonder dat je het zelf door hebt, pas als je het nakijkt maar dan is het al te laat. LET OP ga NIET naar deze garage, vooral niet die in Papenkamp Arnhem, tenzij je graag veel te veel betaald voor reparaties.

    Door: Henry V26-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    APK

    Tijdens een APK keuring vonden ze allerlei punten.......

    Verschillende filters had ik een dag eerder zelf vervangen, olie ververst bij een doe het zelf garage, remblokken waren een maand oud! Was nu allemaal niet goed meer volgens het klembord van de monteur........

    Door: Coen07-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    FAQ

    Is Kwik Fit een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 82 ervaringen geplaatst over Kwik Fit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kwik Fit actief?

    Kwik Fit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwik Fit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.