NederlandReview

    Ervaringen Kwik Fit

    Waarom je auto laten repareren bij een Kwikfit garage? Als je een auto hebt dan is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Een auto is belangrijk om je iedere dag van A naar B te brengen. Dit kan voor je werk zijn of om bijvoorbeeld je kinderen naar school te brengen. Je wilt natuurlijk niet dat je auto het onderweg een keer begeeft. Ook is het belangrijk om de juiste banden onder je auto te hebben en om ieder jaar de APK (auto periodieke keuring) op tijd te laten doen. Hiervoor kun je naar een garage op de hoek gaan, maar natuurlijk ook naar een autogarage als Kwikfit. Het heeft een bekende en betrouwbare naam en kan je helpen om je auto in een goede conditie te houden. Om je te helpen heeft NederlandReview deze pagina gemaakt om de verschillende Kwikfit locaties en Kwikfit zelf te beoordelen. Je weet dan snel waar je aan toe bent en je kunt zien hoe goed de service is bij een van de vestigingen.

    Over Kwikfit

    Kwikfit is in Engeland opgericht in 1971. In 1981 is de eerste vestiging in Nederland geopend. Ze waren toen vooral actief met het vervangen van banden, schokdempers, accu’s, remmen en uitlaten. Door deze focus op deze delen was het mogelijk voor hun om dit goedkoper en sneller te doen dan andere garages. Klaar terwijl u wacht was het sterke punt van Kwikfit in die jaren.
    Dertig jaar nadat de Kwikfit is opgericht is het een van de grootste auto service bedrijven in Europa geworden. In Nederland zijn er maar liefst 180 kwikfit bedrijven. Het aantal blijft hier nog steeds verder toenemen. Tegenwoordig kun je bij de kwikfit ook terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurten, het laten bijvullen van de airco of het laten vervangen van een ruit. Kwikfit is een full service autogarage geworden.

    Kwik fit car rip-off in Engeland door het programma Watch-dog, bent u het eens? Of heeft u andere ervaringen?

    Diensten van Kwikfit

    Waarvoor kun je nu precies terecht bij de kwikfit? Graag sommen we voor je op waarvoor je terecht kunt bij deze snelle autogarage:

    - Het vervangen van je schokbrekers
    - Het laten vervangen van je banden (zomerbanden en winterbanden)
    - Een APK controle
    - Trekhaken
    - Het laten vervangen of repareren van je autoruit
    - Een kleine beurt van de auto
    - Een grote beurt van de auto
    - Een nieuwe accu plaatsen
    - Het laten bijvullen of repareren van de airco in je auto
    - Tal van kleine en grote reparaties van je auto

    Eigenlijk kun je voor volop zaken terecht bij de Kwikfit. Het is dan ook niet vreemd dat een merkdealer vaak wordt overgeslagen. De prijzen zijn vaak net iets aantrekkelijker.

    Klachten Kwikfit

    Het kan voorkomen dat zaken soms niet worden gemaakt, zoals je zelf graag zou zien. Het is dan belangrijk om dit kenbaar te maken. Via de website kun je een klacht indienen over de gang van zaken. Natuurlijk is het beter om eerst bij de vestiging zelf je te gaan bezwaren om zo te kijken of je klacht opgelost kan worden.
    Het is goed om te weten dat de Kwikfit met verschillende garanties werkt. Het is dus mogelijk dat de klacht onder een garantie valt en hierdoor goed en snel op te lossen is door de betreffende Kwikfit vestiging.
    Wat vind jij van Kwikfit? Laat het hieronder weten!

    Van plan iets te kopen bij Kwik fit? Autobanden, onderhoud of APK keuring? Lees eerst ervaringen van iedereen die al iets kocht bij kwik fit!

    Kwik Fit
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (61)

    4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3,8
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    4,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    APK keuring

    Kom hier al 2 jaar met goede ervaring. Echter dit jaar was het een minder prettige ervaring. In de middag belde de monteur en zei dat de auto goedgekeurd was en dat ze lampjes vervangen hadden in het achterlicht dit grapje kosten 46 euro. Deze lampjes kosten maar 3.69 voor een paar en 1.29 voor de andere twee lampjes. Grote oplichters zijn het. Bij het afleveren van de auto was nog beloofd als er iets gerepareerd moest worden bellen wij op voor wij wat doen. Dit is dus niet gebeurd en bij het afhalen van de auto krijg je de rekening gepresenteerd. Als ik vervolgens vraag waarom dit gedaan is zonder enig overleg wordt er onbeschoft gereageerd telefonisch en wordt er zomaar opgehangen om vervolgens niet meer de telefoon op te pakken als ik ze terug bel. Zo ga je niet met klanten om.

    Door: Anoniem 17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    nieuwe autoband

    gisteren mijn auto voor een nieuwe band weg gebracht, ongevraagd wordt er stikstof a € 3,67 + 19,07 voor het balanceren gerekend. Dus ik ging even terug vandaag om mijn € 22,74 terug te halen. Een hoop gelul van ze , want ze hebben een nieuwe oliebron aangeboord. Ik heb ook het hoofdkantoor aangeschreven vanwege het feit waarom Mensen onwetend worden gehouden voor kosten die niet vermeld staan op de site als je een autoband laat vernieuwen. Als je een nieuwe auto band koopt dan weet je dat lucht niks kost om je band op gepompt afgeleverd hoort te krijgen. je moet maar 4 nieuwe banden er oplaten zetten, dan kost je dit 4 x € 3,67 = € 15,04 en dan ook nog eens 4x € 19,07 balanceren = € 76,28 maakt samen € 91,32 wat ze dus berekenen . het is nog geen 2 minuten werk om een band te balanceren wat altijd in inclusief in de prijs van de band zit. dus tel uit je winst,


    2 jaar geleden heb ik 3 nieuwe banden eronder laten zetten , het liefst wilde ze ook de 4de band doen want die was ook aan vervanging toe, nu zolang ik niet op of onder de 1,6 mm zit laat ik niks vervangen . helaas waren me stadslicht lampjes kapot, en dit wilde ze dus ook doen, en werd mij kenbaar gemaakt dat hij het schappelijk wilde houden , en dus 10 eenheden wilde berekenen dus kosten was dus een kleine € 100,00 want mijn voorbumper moest eraf, en 2 Man zouden der aan werken. Thuis gekomen heb ik een paar klappen op de koplampen gegeven, de ene deed het weer , en de andere was duidelijk door gebrand.

    Ik heb toen mijn autodealer opgebeld en die wist dus al , en kon mij verhalen vertellen over de werkwijze van deze garage, hij kon het wel doen, alleen werdt er dus veel minder voor het plaatsen gerekend, binnen 3 a 4 minuten heeft hij het met zijn hand na prielen voor elkaar gekregen.

    Ik ben daarna na Kwik-Fit gereden en heb de manager nabuiten geroepen, en hem verteld dat ik het schandalig vind dat ik voor een paar tientjes klaar was , en het hier dus om scoren ging welke filiaal maakt de meeste omzet .dit gevoel kreeg ik
    ik was er klaar mee.

    Dus ik ben na een ander filiaal gegaan, en helaas door mijn naïviteit heb ik dus betaald, De Band kost € 80,50 op de site dus ik vond de bon al hoog € 106,45 en helaas door dat ik Borderline heeft, keek ik pas thuis na de bon,, en bemerkte het een en ander, dus vanmorgen terug gegaan naar Kwik-Fit .
    Want het staat niet op de site vermeld, dat je nog bijkomende kosten heb, dus misleiding ,maak dan kenbaar op de site dat je voor stikstof € 3,67 per band betaald, en balanceren kost per wiel € 19,06 dus bijna € 80,00 meer betalen voor 4 a 5 minuten werk ? deze wetenschap wordt je dus onthouden.
    wijselijk doen ze dit niet, want daarmee lok je geen slachtoffers.

    Aangezien ik een ADR Certificaat bezit , weet ik dat stikstof een gevaarlijke stof is ,
    klasse is 2 voor gevaarlijke stoffen en het levens gevaarlijk is als je dit per-ongeluk inadem, want stikstof verdrijft lucht, dus je longen klappen dicht bij inademing en je gaat alla minuut dood en niet meer te redden.

    Als er banden met stikstof gevuld worden, dan hoort er een groene afdek dop ter beveiliging op je ventiel te zitten , zodat degene weet dat mocht hij ooit eens het ventiel open draaien om de lucht uit de band te laten ontsnappen , dat hij veilig ter werk gaat en nimmer stikstof per ongeluk inademt .
    Deze groen afdek dopjes zullen wel te duur zijn voor Kwik-Fit want dat kost geld, en helaas gaat geld tegenwoordig boven een Mensen leven. blijkt in de praktijk .

    Dus Kwik-Fit , als mensen bestolen worden met allerlei bijkomende kosten, doe dan op banden die stikstof bevatten, een groene afdek ventiel dop, dat kost een paar centen , dat moet toch kunnen ? U hoort Mensen hierover te informeren als er een gevaarlijke stof in de banden wordt gepompt ! en niet kenbaar maken als u , uw slag al heeft geslagen! en onwetende die niet op de hoogte zijn vandeze gevaarlijke stof , dan te informeren wat die stof doet bij inademing



    Door: Hannes 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Accu

    De accu was volgens Kwikfit stuk. Laten vervangen voor 368 euro. Mijn reactie was dat het wel duur was. Volgens meneer was dat wat het koste. Later nagekeken. Zelfde was 224 euro op inteenet. Bij navraag was dat de winkelprijs en kon je deze niet vergelijken met de internetprijs. Een verschil van 144 euro wel heel erg veel voor 5 minuten werk. Kom hier nooit meer!!!!

    Door: Wilkens 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Oliefilter en olie verversen

    Toen ik bij Kwit-Fit Amstelveen, Bouwerij 48 arriveerde en vroeg of de oliefilter en de motorolie ververst konden worden was dit geen probleem. Op internet en da app berekenden deze € 114,- en ik vroeg dan ook aan de balie of dit klopte? Het klopte niet maar was € 146,- Hoewel ik mijn kenteken en gegevens in de app en op de site had opgegeven kwam ik nog steeds op € 114,- uit, want dit melde de app. Altijd duidelijk zegt Kwik-Fit …maar goed…tevens mocht ik er niet op wachten en was geen vast tijdstip te bespreken en moet ik de auto achterlaten en het pand verlaten. Ik kreeg een oude gammel fiets mee.

    Wat vindt ik hiervan? Service slecht, uitleg slecht, moest nog correctie olie (5W-20 LL) opgeven, saggerijnige baliemedewerkster, (ik zet de fiets alvast naar buiten kunt u meteen fietsen) WTF…
    De eerste en ook de laatste keer dat ik bij Kwik Fit was…… als ik een beoordeling zou moeten geven tussen 0 en 10 ,,,,,, geef ik een “1” …. NUL KLANTEN VRIENDELIJKHEID

    Door: C.J. Ranger 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    balanceren

    Wielen laten balanceren in Oosterhout. De kosten van € 82 vielen me vies tegen, zijn hoger dan de meeste andere garages, maar staan wel op de website.
    Aangegeven werd dat de remmen voor bijna versleten waren en vervangen moesten worden. Dat heb ik niet laten doen en maar goed ook, want de auto had bij mijn vaste garage net een grote beurt en APK gehad. Navraag leerde dat die remmen nog zeker 15.000 km mee konden. Kwikfit ziet me niet meer terug.

    Door: Theo 21-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Apk kwikfit zoetermeer

    Verleden week grote beurt bij mijn vaste garage, maar hij kon de gasmeting niet uitlezen, dus naar Kwikfit gegaan voor de keuring. Die kwam met nodige reparaties van 1700!!! Euro om de auto goedgekeurd te krijgen. Never nooit voor ee auto met een dagwaarde van 750 euro. Mijn vaste monteur gebeld, en die was woest, aangezien er niks mis was.
    Nu ik de recensies hier lees, diepe, diepe spijt dat ik naar Kwikfit ben gegaan

    Door: Doobydoo 13-07-2019
    Doobydoo 13-07-2019

    Zou hier weer kopen moet dus 'nee' zijn.

    Frank 30-07-2019

    Kwikfit Venray Ik kom nu al jaren bij de kwikfit, altijd netjes behandeld en altijd meedenkend. Vandaag een APK laten doen, weer netjes nagekeken en goedgekeurd. Ik had een rammel in de uitlaat, was nog garantie dus deze is vervangen. Ik raad het voor eenieder aan nette mensen, top

    jos 01-08-2019

    kwkifit geleen auto van mijn vrouw laten keuren, koppakking zou defect zijn, lekkage airco. Na controle bij ander garage bedrijf bleek deze conclusies niet te kloppen dus nooit meer naar kwikfit !! onproffesionele uitspraken.

    Marcus 13-09-2019

    Kwikfit Sucks !!!

    Hannes 10-10-2019

    Gisteren heb ik mijn auto voor een nieuwe band weg gebracht .ongevraagd wordt er stikstof a € 3,67 + € 19,07 voor het balanceren gerekend

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Lekke band

    Ik ging voor een spijker in me band naar kwik fit zoetermeer. Ik deed dit voor het eerst. De manager was heel agressief. Ik mocht kiezen voor een nieuwe band kopen of met thuiskomertje naar huis. Toen ik vroeg om een prop in me band of een paraplu, gaf de manager letterlijk aan, als je geen band koopt moet je ook niet naar ons toe komen. Ik stond een beetje versteld van zijn houding en antwoord. Op de site staat namelijk dat bandenreperatie mogelijk is en 30.00 euro kost. Toen de manger erachter kwam dat ik alleen voor de Reperatie kwam gaf hij de auto sleutels aan een Stagaire om het af te wikkelen. Voor mij de eerste en laatste keer. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt.

    Door: Hans 05-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Niks en ik zou ook niet meer weten waarom wel

    Ik kom niet eens verder dan een afspraak maken. Al meerdere keren afgescheept. Wat een onvriendelijke, ongeïnteresseerde medewerkers. Ik begrijp gewoon niet dat mensen hun auto nog aan deze ballentent toevertrouwen.

    Door: Natasja 02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Remblokken, remschijven, schokbrekers

    Als sinds jaar en dag klant bij Kwik Fit in Almere.
    In jan. 2019 een grote beurt uit laten voeren. Voor zover prima er stond ook niks bijzonders in het inspectierapport. 17 juni, auto weg gebracht en nu blijkt dat de schokdemper links lekt. Na advies inwinnen bij derden blijkt dat dit bij de grote beurt in jan. al opgemerkt had kunnen worden dat deze schokbreker aan vervanging toe was. Een foutje maken is menselijk maar dat ik dat nu allemaal kan gaan betalen voelt niet oké. Reparatiekosten nu € 800 doordat ik nu behalve schokbrekers ook nog nieuwe remblokken, remschijven nodig had. Schandalig, mij zien ze niet meer als klant terug bij Kwik Fit.

    Door: Linda 18-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Nooit meer KwikFit!

    Had nooit de auto van mijn vriendin moeten brengen voor een reparatie bij KwikFit Houten.

    Tip 1: het is een bandengarage en geen garage voor reparaties of APK. Ga op zeker en breng je auto bij een (echte) garage met medewerkers die kundig zijn.
    Tip 2. Als je voelt dat er iets niet in de haak is (we weten het niet zeker, maar denken dat…), luister dan naar je instinct.
    Tip 3. Als je KwikFit het voordeel van de twijfel geeft, leg alles zelf schriftelijk vast! Mondelinge verklaringen en facturen zijn niets waard als je je gelijk wilt halen bij een klacht (gaat via branchevereniging VACO; let op niet alle rechtsbijstandsverzekeringen vergoeden hier juridisch hulp). De kosten van een rechtszaak (over de 500 euro) wegen niet op tegen het bedrag (370 euro) waarvoor je bent opgelicht.
    Tip 4. Heb je ook slechte ervaringen? Deel ze met anderen. Google maar eens op KwikFit klachten. Stond begin mei 2019 op 52.000 resultaten en stijgt verder sinds onderzoek consumentenbond in april 2019 (bron Algemeen Dagblad 12 april 2019). Wees gewaarschuwd.

    Door: Rob 04-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Korting en klachten

    Kwik Fit in Emmeloord is een aantal maanden dicht geweest en begin van 2019 weer open gegaan. De officiële reden ken ik niet, maar geruchten zijn er genoeg.
    Om klanten terug te winnen hebben ze schijnbaar brieven rondgestuurd waarin "oude" klanten op vertoon van die brief een korting zouden krijgen op een onderhoudsbeurt. Mijn auto was er aan toe dus ik heb een afspraak gemaakt, afgelopen donderdag de auto gebracht en de brief voor de korting ingeleverd..
    Na een paar uur kreeg ik een telefoontje dat er wat zaken aan mankeerden. Dat wist ik, want de auto is ruim 18 jaar oud. Een aantal van de genoemde "gebreken" kon niet kloppen. Ik heb dus opdracht gegeven om de beurt uit te voeren en verder niet.
    Rond 3 uur heb ik de auto opgehaald, de rekening betaald en ik ben weggegaan.
    In het weekeinde bedacht ik dat ik helemaal geen korting had gekregen, maar ik was toen niet in Emmeloord. Op maandag was ik terug en ben naar het filiaal gegaan om het te melden. Er was wel 1 personeelslid aanwezig. Die kon het zelf niet afhandelen want hij moest bellen, was maar alleen en het was druk.
    Uiteindelijk belde hij wel en vertelde mij dat ik vrijdag maar terug moest komen als de regiomanager aanwezig was, want die kon het oplossen.
    Naar aanleiding van die houding heb ik via de mail een klacht ingediend en gevraagd de korting maar over te maken naar mijn bankrekening.
    Ik zag dat ergens in de reviews een reactie stond van iemand van Kwik Fit die verzocht een klacht in te dienen om tot een oplossing te komen. Natuurlijk weet ik niet of het standaard is, maar ik heb nog niets gehoord op de klacht die ik maandag heb ingediend. Zelfs een ontvangstbevestiging heb ik niet gekregen.
    Hulde. Op deze manier zullen de "oude" klanten wel in de rij staan om terug te komen en zal de vestiging Emmeloord ongetwijfeld een glanzende toekomst tegemoet gaan.

    Door: Jan 18-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Klijne service beurt

    reserveer per telefoon een kleine onderhout beurt en een APK daar mijn service lampje was gaan branden voor mijn Opel vivaro bij Kwik-Fit Riderkerk daar ik bezig ben met het in ruilen was een kleine onder Houts beurt wat ik nodig had toen ik mijn auto ging brengen vroeg ik meet even mijn banden dan weet ik of deze nodig zijn daar kreeg ik als antwoord dat zien we morgen wel toen ik mijn auto op ging halen kreeg ik als verrassing te horen dat van wegen mijn kilometerstand 70000 er maar een dealer beurt was gedaan daar dat nodig was volgens de balie medewerker na mijn tegen sputteren om dat ik een kleine beurt hat besteld moest ik toch { 385 euro } afrekenen ik ben in de telefoon geklommen maar na belofte dat ieder een zou terug bellen ben ik voor de vierde keer door verbonden met het zelfde filiaal van Kwik-Fit en is mij vertelt dat de fout per telefoon maar ook aan de balie jammer was maar het is mijn woord tegen de geen die de telefoon heb op genomen maar dat is het ik kan een korting bon krijgen voor de volgende beurt maar ze vergeten dat bij een nieuwe auto twee tot drie jaar dealer service moet woorden gedaan van wegen garantie voel men iet alleen opgelicht maar ook voor leugenaar neer gezet kwik -fit kan de korting bon op een plaats stopen waar het nooit regent kom daar nooit meer en zal ieder die daar wil gaan mijn ervaring vertellen

    Door: Arie 16-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Onbetrouwbare service

    Ik ben met een kapotte band naar de kwikfit in Amersfoort geweest. Mij werd gezegd dat hij niet te repareren was en dat er een nieuwe band op moest komen. De band die ik nodig had was niet op voorraad en ik vroeg of ze mij even wilde bellen als ze de band binnen hebben gekregen. Om vage redenen moest ik de auto meteen naar Kwikfit brengen en kon ik em na 1-3 dagen weer ophalen. Toen ik em kwam ophalen bleek mijn rechter raam kapot te zijn, die het vlak daarvoor het nog perfect deed. Ook was de benzine tank een aantal liters leger. Ik maar even terug om dit te melden.. En een medewerker, genaamd Mark, schoot gelijk in de verdediging.
    "Dat hebben we helemaal niet gedaan, waarom zouden wij in zo'n auto willen rijden, etc etc"
    Totaal geen empathie en ik voelde me niet echt serieus genomen. Voor de rest bood hij geen hulp aan of iets dergelijke. Dit, naast het feit dat de kosten ook niet mee zaten, heeft ervoor gezorgd dat ik nooit meer naar de kwikfit ga, laat staan die in Amersfoort. Zeker niet aan te raden. Euromaster is een goed alternatief.

    Door: klant 31-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    twijfels

    In Schiedam wordt nieuwe accu aangeraden. Nu 3 jaar later is deze accu nog steeds prima.
    In Vlaardingen: APK keuring ziet sluimerend lek in achterband over het hoofd. Pas na herhaalde verzoeken wordt een klein spijkertje ontdekt waardoor de band heel langzaam leegliep. Wordt nu wel gratis gerepareerd.
    Ik ben nu gaan twijfelen aan de beloofde prima services van Kwikfit.

    Door: h van leeuwen 02-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Oplichterij

    Bij de kwifit in Purmerend geweest voor APK. Auto (Toyota AYGO) werd afgekeurd: remmen moesten vervangen worden en nog een aantal andere zaken. Kosten 980 euro!
    Ik vertrouwde het niet, dus heb het niet laten repareren en ben naar de Toyota Dealer in purmerend gegaan voor een second opinion. Wat bleek: remmen waren prima! Wel wat andere kleine reparaties van in totaal nog geen 200 euro! Bijna 800 euro verschil!!

    Door: Florien 28-02-2019
    Florien 28-02-2019

    Ik weet niet waar ik het kon wijzigen maar vanzelfsprekend: zou ik hier weer kopen: NEE

    Remon 31-05-2019

    Alles zat onder de olie Alles zat onder de olie toen ik mijn auto olie liet verversen mijn portier en stoel en mi Alles zat onder de olie toen ik mijn auto olie had laten verversen portier en stoel en motorblok zaten onder de olie voor mijn nooit meer kwikfit . Ik ben zelf meer dan 2 uur bezig geweest om alles weer schoon te krijgen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    Slechtste service OOIT!

    Na een aankoopkeuring kreeg ik zonder pardon een blanco keuringsrapport in mijn handen gedrukt, terwijl de auto (mondeling besproken) grote gebreken had. Oftewel: een miskoop in het echt maar op papier een droomauto. Klantenservice heeft niks voor mij gedaan. Belachelijke service en ik raad iedereen af om naar Kwikfit te gaan - verspil niet je tijd.

    Door: Mick 21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Slechte garage

    Onbeschoft en van te voren geen prijs opgave gehad en reparatie niet volledig uitgevoerd

    Door: Axel 17-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Kwik Fit Zaandam oplichters

    Afspraak gemaakt voor een Daewoo Matiz voor apk+groot onderhoud.Autodagwaarde op dat moment zon 750EUR.Na controle was autozogenaamd afgekeurd en moest ik 680 euro betalen.Auto niet laten maken, elders naar een gerennomeerde garage gebracht.Uiteindelijk 200 euro betaalt.

    Wat ook belagrijk is om te weten.
    De vestigingsmanager is een onbeschoft mens.
    Heeft totaal geen interesse in de klant.

    Door: Simon 13-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    vriendelijke oplichters

    ieder jaar als ik mijn auto laat keuren met onderhoudsbeurt is het standaard het proberen om extra geld binnen te harken.
    1. Uitlijnen van de wielen, voor een paar minuten werk 80euro rekenen terwijl uitlijnen niet nodig is, de werkplaatschef deelt mee dat dat er uitgelijnd moet worden (zonder dat er auto op de uitlijnbrug is geweest en geen slijtage van de banden. dit al vele malen gehoord tijds keuren van de auto, iedere keer niet mee akkoord gaan, ook wegens het niet hebben van afgesleten banden.
    2. lampjes achterkant auto die die "uitstralen" en vervangen moeten worden. uiteraard niet mee akkoord gegaan omdat dit BS is.
    3. verleden jaar werd er gezegd dat mijn remblokken "binnenkort"vervangen zouden moeten worden. dit uiteraard niet laten doen.......en dit jaar is het tijdens de apk en beurt niet vermeld (dus onzin om dit te laten doen.
    Zo kan ik nog wel vele punten vermelden, maar langdradig is ook niet nodig.

    TIP: vraag aan de werkplaatschef om te laten zien wat een eventueel probleem is en gebruik je gezond verstand en hou in het achterhoofd dat je bedonderd gaat worden, nu heb ik zelf de hogere monteurs opleiding gedaan en weet dus redelijk wanneer de BS begint.

    Ik ga zelf meestal naar kwikfit en dit kan hoeft geen probleem te zijn als je gewoon nee zegt tegen BS.

    Door: Martin 27-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    neiging tot oplichterij KWIKFIT UITHOORN

    ik was al 3 jaren klant bij de vesteging kwikfit in UITHOORN. Altijd vriendelijk geweest maar had vorig maand mijn Auto (bouwjaar 2013) ter APK aangeboden.
    Werd afgekeurd op diverse punten ( 2 banden met 2 mm profiel en een licht lekkende schokdemper) De aangeboden reparaties moesten ruim € 600,= kosten. ik heb die auto toen gebracht naar een ander garage en die garage heeft mij toen gezegd dat het geen punten zijn om afgekeurd te worden maar advies punten en werd natuurlijk zonder probleem goed gekeurd.

    Advies, gewoon een goede locale Bovag garage voor eerlijke APK inschakelen, dat scheelt in dit geval ruim € 600

    Door: Jurgen 18-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Kwik Fit

    Uw beoordeling