NederlandReview

    Ervaringen Kwik Fit

    Waarom je auto laten repareren bij een Kwikfit garage? Als je een auto hebt dan is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Een auto is belangrijk om je iedere dag van A naar B te brengen. Dit kan voor je werk zijn of om bijvoorbeeld je kinderen naar school te brengen. Je wilt natuurlijk niet dat je auto het onderweg een keer begeeft. Ook is het belangrijk om de juiste banden onder je auto te hebben en om ieder jaar de APK (auto periodieke keuring) op tijd te laten doen. Hiervoor kun je naar een garage op de hoek gaan, maar natuurlijk ook naar een autogarage als Kwikfit. Het heeft een bekende en betrouwbare naam en kan je helpen om je auto in een goede conditie te houden. Om je te helpen heeft NederlandReview deze pagina gemaakt om de verschillende Kwikfit locaties en Kwikfit zelf te beoordelen. Je weet dan snel waar je aan toe bent en je kunt zien hoe goed de service is bij een van de vestigingen. 

    Over Kwikfit
    Kwikfit is in Engeland opgericht in 1971. In 1981 is de eerste vestiging in Nederland geopend. Ze waren toen vooral actief met het vervangen van banden, schokdempers, accu’s, remmen en uitlaten. Door deze focus op deze delen was het mogelijk voor hun om dit goedkoper en sneller te doen dan andere garages. Klaar terwijl u wacht was het sterke punt van Kwikfit in die jaren.  
    Dertig jaar nadat de Kwikfit is opgericht is het een van de grootste auto service bedrijven in Europa geworden. In Nederland zijn er maar liefst 180 kwikfit bedrijven. Het aantal blijft hier nog steeds verder toenemen. Tegenwoordig kun je bij de kwikfit ook terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurten, het laten bijvullen van de airco of het laten vervangen van een ruit. Kwikfit is een full service autogarage geworden.  

    Kwik fit car rip-off in Engeland door het programma Watch-dog, bent u het eens? Of heeft u andere ervaringen?

    Diensten van Kwikfit
    Waarvoor kun je nu precies terecht bij de kwikfit? Graag sommen we voor je op waarvoor je terecht kunt bij deze snelle autogarage:

    -    Het vervangen van je schokbrekers
    -    Het laten vervangen van je banden (zomerbanden en winterbanden)
    -    Een APK controle
    -    Trekhaken
    -    Het laten vervangen of repareren van je autoruit
    -    Een kleine beurt van de auto
    -    Een grote beurt van de auto
    -    Een nieuwe accu plaatsen
    -    Het laten bijvullen of repareren van de airco in je auto
    -    Tal van kleine en grote reparaties van je auto

    Eigenlijk kun je voor volop zaken terecht bij de Kwikfit. Het is dan ook niet vreemd dat een merkdealer vaak wordt overgeslagen. De prijzen zijn vaak net iets aantrekkelijker.

    Klachten Kwikfit
    Het kan voorkomen dat zaken soms niet worden gemaakt, zoals je zelf graag zou zien.  Het is dan belangrijk om dit kenbaar te maken. Via de website kun je een klacht indienen over de gang van zaken. Natuurlijk is het beter om eerst bij de vestiging zelf je te gaan bezwaren om zo te kijken of je klacht opgelost kan worden. 
    Het is goed om te weten dat de Kwikfit met verschillende garanties werkt. Het is dus mogelijk dat de klacht onder een garantie valt en hierdoor goed en snel op te lossen is door de betreffende Kwikfit vestiging. 
    Wat vind jij van Kwikfit? Laat het hieronder weten!

     

    Van plan iets te kopen bij Kwik fit? Autobanden, onderhoud of APK keuring? Lees eerst ervaringen van iedereen die al iets kocht bij kwik fit!

    Kwik Fit
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    4,8
    30% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,8

    Service

    4,4

    Prijs

    4,6

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bar en boos

    Dennis van der Kolk17-07-2018

    Dikke nul voor alles behalve de koffie een 3....ik heb op mn fb pagina en via revieuws gereageerd (met onderbouwing )dat op de op zn minst gezegd dit een bedrijf is ( Kwik Fit) waar dan ook , waar je ver uit de buurt moet blijven ....al doe je het niet voor de portomonnee...dan voor het behoud van uw 4 of 2 wieler....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Apk keuring deels onterecht afgekeurd op gordel

    Dennis van der Kolk17-07-2018

    Nooit weer..beschamend voor échte automonteurs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    De laatste keer naar deze grage

    Jacob13-07-2018

    slechte communicatie en zeer klantonvriendelijk. Het is maar met wie je te maken hebt in de vestiging. Ik breng nooit meer mijn auto bij deze garage voor wat voor reden dan ook..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit meer deze garage

    Gino ates11-07-2018

    1 jaar geleden een nieuwe uitlaat op mijn auto laten zetten, ondertussen al 4 x langs geweest om hem opnieuw vast laten zetten, ik kom daar aan en ze zeggen maak maar een afspraak of kom volgende week maar terug voor een fout wat hun hebben gemaakt, een uitlaat vast zetten is dat nou zo moeilijk voor de mensen van kwik fit uithoorn blijkbaar wel! Nu is die voor de 5e x losgegaan ik heb me auto maar naar een andre garage gebracht waar ze wel een beetje verstand hebben. 1 tip breng nooit je auto naar kwik fit in Uithoorn

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Apk

    Ilias 07-07-2018

    Zeker minus punt .
    8 jaar oud auto ik had nooit probleem met apk .Ik ga vaak naar de garage voor controle en onderhoud en gisteren apk afgekeurd omdat mijn verkeerslichten was wit en niet oranje .zo heb ik de auto gekocht vriend ik zei !!!nee os afgekeurd .plus wielgeleidingselement hij zei ondeugdelijk en na controle bij 2 garages was er geen probleem .prijs voor vervangen 1000. Euro .Dieven .ik ga nooit meer naar kwijt fit

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Onbetrouwbaar

    Bart14-05-2018

    Reageren niet op aanvraag prijsopgave

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Klantonvriendelijke afhandeling klacht

    Fred Klein11-05-2018



    Bij Kwik-Fit filiaal Uithoorn mijn auto gebracht voor merken beurt en tevens wisselen van de wielen.
    Ik kwam dagen later tot de ontdekking dat de lichtmetalen velgen beschadigd waren en heb mij tot een medewerker van dit filiaal gewend.
    Daar er zich ook kleur op de beschadiging bevond heb ik gevraagd welke kleur de werkvloer was en na enig aandringen kreeg ik een geïrriteerd antwoord: stoffig! vervolgens gezegd dat ik langs zou komen om de beschadiging te laten zien maar daar hadden ze geen tijd voor en ook de volgende dag was het te druk om even te kijken.
    Ik heb gezegd dat ik mij dan wel tot het hoofdkantoor zou wenden en het antwoord was al even klant vriendelijk: Ja doe dat en veel succes!
    Vervolgens per mail mijn grieven aan een medewerksters op het hoofd kantoor kenbaar gemaakt.
    Enige dagen later kreeg ik de reactie van het hoofdkantoor en het laat zich al raden wat het antwoord was, de schuld lag uiteraard bij mijzelf en kon niet bewijzen dat dit door onvakkundig handelen van een medewerker was gekomen - de wielen worden nooit neergelegd maar blijven altijd staan , ik had ze zelf in de opslag dus de beschadigingen konden alleen bij mijzelf ontstaan zijn en de kleur van de vloer was asgrijs en niet zoals ik gezegd zou hebben: groen! ik heb echter de kleur groen nooit uitgesproken en was ook dit weer een poging om de eventuele verantwoordelijkheid af te schuiven.
    De vestigingsmanager en regio manager hebben zo hun eigen verklaringen over het voorval die beslist niet overeen komen met mijn oordeel.
    De eindconclusie van Kwik-Fit : Op basis van onze kijk op het gebeurde kunnen wij concluderen dat de schade niet bij ons is veroorzaakt en derhalve de claim moet afwijzen [ ik had het echter nog niet over een claim gehad maar alleen gevraagd of er een klantvriendelijke oplossing gevonden kon worden maar zelfs dat was blijkbaar al teveel moeite ]
    Het zal Kwik-Fit niet al te veel pijn doen als ik zeg geen gebruik meer te maken van hun diensten maar is mijn reactie misschien een wijze les voor anderen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Nooit tijd

    v. Uden29-03-2018

    Ik heb nu al een paar keer met kwik-fit gebeld over een service. De eerste keer over het bijvullen van een airco. Omdat ik een Chevrolet heb ging dat niet. Nu sta ik met een lekke band, en krijg je als antwoord geen tijd omdat ze winterbanden aant het wisselen zijn.. Is dit nu de top service waar ze zo trots opzijn?

    Kwik fit is een waardeloos bedrijf!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit meer laten uitlijnen

    Mario15-03-2018

    Ik heb 20 mei 2017 mijn auto laten uitlijnen door omstandigheden over en weer afgelopen zaterdag geweest voor controlle en ja banden helemaal kaal aan de binnenkant . Hij stuurde mij naar de honda garage want hij kon niets uitlijnen ik ben bij een andere garage geweest en die zagen het ook en hebben alles uitgelijnd ik met het rapport gelijk weer naar kwik fit en liet het zien ze boden mij 30 euro . Heb het niet aangenomen dus ik heb nu 2 michelin banden die op zijn . Mijn advies is ga nooit naar kwik fit beter meer betalen aan mensen die er verstand van hebben maar vaak is kwik fit duurder te arrogant gedrag nieuwe naam voor kwik fit is kwik shit !!!!

    Petra24-06-2018

    heb je 100% gelijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Bellen ivm snaar en remmen

    Theo Steenbrink19-02-2018

    Multisnaar toonde haarscheurtjes bij controle van een onafhankelijke garage waar ik mijn distributie heb laten vervangen, niets van haarscheurtjes, dus vervelende opmerking.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Klantonvriendelijk

    Petra08-02-2018

    Auto bij kwikfit Woerden laten keuren. Auto afgekeurd, kosten reparatie 1300 euro. Een mmedewerker van de betreffende vestiging wilde de auto wel kopen voor 2000 euro. Auto bij een andere garage laten repareren, kosten 900 euro. De auto voor herkeuring weer naar kwikfit Woerden gebracht. Helaas weer afgekeurd. Bij het ophalen doorgevraagd tot uiteindelijk de manager kwam. Ik wilde het keuringsrapport zien. Dat haalde hij uit een mapje tevoorschijn. Gezien een oogoperatie heb ik een leesbril nodig. “ ja, ja zet de bril er maar bij op” werd er gezegd op een neer uigende toon. Zo goed en kwaad probeerde hij uit te leggen waarom de auto nu op twee andere punten werd afgekeurd. Ondertussen zuchtend dat het tijd was om naar huis te gaan. Na deze discussie vroeg ik wat de kosten waren om het te laten maken. Het antwoord van de manager was:” Ik zet de auto buiten, neem maar mee”. Tegen zijn medewerker zei hij dat er geen bon gemaakt hoefde te worden. En weg was hij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Remschijven en grote onderhoud

    Dennis broer31-01-2018

    Zeer slecht

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Bandenaktie, nep aktie....

    Cor Vooys23-01-2018

    Ik ben al jaten geen KwikfikFan, nadat ze mij letterlijk in kou lieten staan met een vast gevroren handremkabel. Nabij de Klaproosweg, h/k Draaierweg in A'dam-N. Stond ik met vastgevroren achterremmen. Toen ze geringschattend mijn VW transporter busje van 15jaar zagen, kon ik het al raden, weinig aan te verdienen blikken. Één nachtje binnen staan, was genoeg geweest. Een crick onder de achteras was genoeg geweest om naar binnen te rijden. Ik heb mij noodgedwongen door een hergingsbedrijf, op laten halen en naar mijn kleine Marokkaanse garage laten brengen.
    Nu hebben

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Nooit meer

    De With28-12-2017

    Men rookt in de werkplaats

    Ongelooflijk maar waar, een medewerker stond te roken in de werkplaats op een 2 meter van de deur. Nu weten we allemaal dat roken erg slecht is en je er aan dood gaat, maar dat moet ieder voor zich weten.

    Dat hij zijn collega's bloot stelt aan deze troep, is ook niet aan mij echter het is wetgeving dat iedereen werknemer recht heeft op een rookvrije werkplek.

    Wat erger is dat de rook in mijn auto komt gaat veel te ver, je zou maar astma hebben of lang willen leven.

    Het lijkt mijn niet de instelling van kwik fit om hun klanten jong aan kanker te willen laten doodgaan. Ik heb de jonge (± 19) medewerker er op aangesproken en merkte eigenlijk dat hij zich er nog nooit over druk gemaakt had dat hij andere vergiftigt en ging ook lekker door.

    Na nog een keer op aangesproken te hebben ging hij eindelijk buiten staan, ik heb me beklacht gedaan bij de dame aan de balie die aangaf dat ze roken niet kon verbieden. Natuurlijk een rare reactie.

    Op een email heeft kwikfit nooit gereageerd, blijkbaar interesseert hun het niets.

    john 29-12-2017

    ik kom al jaren niet bij kwik fit ook daar vooral niet heen gaan .ben er in 1992 is geweest in hoorn op de van dr.cjk van aalstweg asociaal personeel . ook rokend ,negeerd je totaal . bij vragen draaien hun hoofd weg . was daar voor mijn auto verkoop met klanten met een autocoach . hij had daar een brug gehuurd . als ik zulk asociaal personeel had trapte ik ze persoonlijk de tent uit . ga daar niet heen alles wat gezegd wordt is waar . alle positieve reviex zijn fake ,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Service

    Lilian van Santen16-10-2017

    Zaterdag 7 okt kwamen wij op de valreep aan bij Kwikfit zoetermeerLansinghage omdat ik een andere auto hadden gekocht waar wij een wreemd geluid bij hoorde! Gelijk werden wij geholpen gerust gesteld en ontzettend fijn geholpen van medewerker balie tot monteur en manager. De service verschilt wel per filiaal dus wij blijven komen in Zoetermeer!! Ga zo door!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    lekke band

    Klaas13-07-2017

    Lekke band laten repareren bij kwik fit in Zaandam. Volgens de website kost dat 25,95 en langskomen kan zonder afspraak. En dit is precies zoals het gaat. Afhandeling conform opgave, vriendelijk personeel, bakkie koffie, garantierapport en klaar terwijl u (kort) wacht. Als extra service nog de bandenspanning van de overige banden op peil gebracht. Alle lof!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    NOOIT meer APK bij KwikFit Huizen

    Harrie23-06-2017

    Ik kan echt niet achterblijven om mijn kritiek te uiten. Kwik Fit Huizen..... ik zeg nooit iets laten doen. Die jongens hebben zelfs geen verstand van banden of denken iedereen te kunnen bedonderen, want ze "zeggen" dat ze je auto niet goed kunnen keuren, voordat je goedkeuring hebt gegeven om maar nieuwe banden bij hun te kopen, terwijl dat echt niet nodig is als de auto nog net geen 4 jaar oud is en nog geen 28.000 km heeft gereden. Ga voor APK naar een garage met echte automonteurs en voor je banden naar een bandenspecialist zoals Viteco maar rij svp Kwik Fit voorbij. Sorry, maar ik geef onderstaande klagers allemaal gelijk, dus je bent gewaarschuwd.

    PAS OP voor praktijken van Kwik Fit Huizen13-07-2017

    Helemaal eens met onderstaande reviews. Kwik Fit Huizen, daar zit een luchtje aan. Gebakken lucht wat je geld gaat kosten. Op hun eigen site van Kwik Fit zie je toevallig alleen tienen bij de beoordeling, maar TRAP DAAR NIET IN. Kwik Fit Huizen en met name de heer XX (naam verwijderd ADMIN) proberen je op kosten te jagen door elk jaar opnieuw te beginnen bij de koplampen. Dimlicht moet afgesteld worden, of lampje stuk etc . Ook het profiel van de banden is een goede vangst voor hun. Te weinig profiel en toen ik zei dat dat onmogelijk was bij het aantal gereden kilometers, begonnen ze over een snee in de band waarop hij echt moest worden afgekeurd, want ze wilden hun keuringscertificaat niet kwijt;-( Mensen trap er niet in. Het beste is om bij echte automonteurs uw auto te laten keuren. Ik heb 25 euro moeten betalen en heb mijn auto met gierende banden naar mijn eigen garage gebracht om opnieuw te laten keuren en wat denk je; GEEN vast lopende achterrem, GEEN beschadigde band of te weinig profiel en GEEN dimlichten die moeten worden afgesteld. Wel was ik bij mijn eigen garage weer APK kosten kwijt en die zijn 5 euro hoger dan die van de Kwik Fit, maar nu weet ik zeker dat ik weer een jaar vooruit kan met mijn auto. Dussssss nogmaals, trap niet in de reviews van Kwik Fit Huizen op hun eigen site en rij hun zaak op de Centuurbaan in Huizen voorbij en ga naar uw eigen garage. O ja, voor twee nieuwe voorbanden vragen ze maar liefst het dubbele als waar ze mee adverteren in deze week, dus ze denken nog alles te kunnen vragen ook als ze je bellen dat ze je auto moeten afkeuren ..... Je denk, al snel ik moet wel toegeven, want ik kan niet met een afgekeurde auto de weg op, maar denk na voordat je voor een Kwik Fit garage kiest en trap niet in hun telefoontjes, van je auto kan niet worden goedgekeurd. Bah, smerige praktijken! [verplaatst van nieuwe review naar reactie op eerdere review, want ingediend door zelfde persoon - Admin NederlandReview]

    Barry25-07-2017

    Voor mij geheel onherkenbaar, ik kom hier al jaren en niet dan lof voor dit filiaal

    Willy17-09-2017

    Ik heb een zelfde negatieve ervaring met kwik Fit. Ik wilde mijn ongenoegen op de site van kwik Fit plaatsen, maar dat gaat dus niet. Alleen als je een 9 of een 10 wilt of kunt geen dan komt je revieuw op hun eigen site. Ik zeg dus ook NEE tegen Kwik Fit Huizen. Ze maken reclame voor gratis APK in hun folder van aankomende week, maar trap er niet in. Ze keuren je auto af op banden of 1 band die zogenaamd niet door de keuring komt en adviseren je gelijk 2 nieuwe banden. Ja, ze willen niets gratis weggeven natuurlijk, want hun bandenjongens moeten ook betaald worden. Slechte ervaring is van juli 2017, u bent dus gewaarschuwd. Een dikke 1-

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Vieze smaak

    Hugo09-06-2017

    Vorige week een spijker in mijn band. Kwikfit garage in Purmerend gaf aan dat de spijker teveel aan de buitenkant zat en er dus twee nieuwe banden op moeste. Ik was verbaasd omdat de spijker in het profiel van de band zat en niet aan de zijkant.
    Verder moesten de remblokken achter en remschijven/remblokken voor vervangen worden. Kosten bijna 550 euro.

    Ik ben naar een andere garage gegaan. Deze gaf aan dat de band geplakt had kunnen worden. De remblokken achter kunnen nog 10000 km mee. De kosten voor vervanging remschijven/blokken voor waren 220 Euro.
    Kortom alles bij elkaar een verschil van 500 euro.

    Verder werd een medewerker waar ik bij stond afgezeken. Het enige positieve was dat ik kon wachten op de reparatie van mijn banden.

    Kortom vieze smaak

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    APK goedkoop blijkt duurkoop

    Marc04-03-2017

    Ik breng de Volvo voor een APK beurt naar KWIKFIT Amersfoort aan de Maanlander.
    Ik krijg einde van de middag een belletje dat er toch wel wat problemen zijn. Teweten: de ruitensproeier doet het niet (nooit gemerkt:) alles geprobeerd maar hij is echt kappot, Er zit speling op de achterwiel en hij geeft een foutcode. Op de vraag welke foutcode wordt geantwoord "ja dat weten we niet...hij geeft een foutmelding.....dusss hij is afgekeurd. Auto opgehaald, geen rapport van de meldingen... Dat doen we nooit.... De auto naar een specialist gebracht. Onderweg prettig gebruik gemaakt van een uitstekend werkende ruitensproeier (waarschijnlijk getest met het contact in de 0 stand:) Foutmelding bleken de gloeibougies te zijn. Er zit geen speling op het achterwiel...Kwikfit gebeld. uhhhhhh volvo zegt u? nee we bewaren de uitslagen nooit. "Ja maar wilt u dan toch even kijken op kenteken om te zien of er iets staat? o wacht hier heb ik wat... Er zit speling op de draagarm recht-achter.... Dus het gaat om de draagarm en niet om het wiel? correct. Welke draagarm is het? "Rechtsachter onderste draagarm."
    Draagarm vervangen. Bij terugkomst bij Kwikfit. U heeft de verkeerde draagarm vervangen... Wat zegt u? U vertelde mij dat het om de onderste draagarm gaat. Volvo heeft 4 draagarmen. betreft de korte middelse... Ja jammer....En nu?.... ja ik kan er niets aan doen...... Geen excuus geen "hoe kunnen we dit oplossen?" Klantvriendelijkheid 0, empathisch vermogen 0. kortom een zeer arrogante zelfingenomen bedrijfsleider en dito organisatie. Mij zien ze bij kwikfit nooit meer. Zoals velen inmiddels met mij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Koppelverkoop

    P Geijtenbeek06-01-2017

    Ga niet bij Kwik Fit je eigen banden laten vervangen, ze laten je € 20,- per band extra betalen omdat je niet bij hen een band aanschaft. M.a.w. voor hetzelfde werk betaal je gewoon extra !! Smerige praktijken die je nergens op hun site kan lezen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    onvriendelijke behandeling

    Kempen04-01-2017

    Kwik Fit Amsterdamse weg Amstelveen.

    Personeel weigert, ondanks mondeling verzoek, even mee te lopen naar de auto om de winterbanden in de kofferbak te plaatsen. Hierdoor hebben 2 kleine kinderen onnodig lang alleen in de auto moeten zitten en heeft de moeder de 4 toch redelijk onhandig zware banden moeten verplaatsen naar de auto.

    Pascal05-01-2017

    Wow..wat heb jij een zwaar leven ;-)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Grote onderhoudsbeurt

    Hoven17-12-2016

    Grote onderhoudsbeurt viel duurder uit dan gehoopt, we hebben een oude Peogeot. Maar hier is vooraf netjes overleg over gepleegd, waardoor wij voorbereid waren.

    Auto rijdt weer naar behoren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Snelle goedkope APK

    Jafar van Wijngaarden06-12-2016

    APK snel geregeld en goedkoper dan onze oude garage

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goedkoopste APK en betrouwbaar

    Arjan Debonne02-10-2016

    Ik doe ieder jaar mijn APK bij de Kwikfit. Ze zijn de goedkoopste van wat ik tegenkom en doen geen gekke dingen met je auto.

    Heb zelf echt slechte ervaringen met een garage waar ik voorheen wel eens heen ging, tot bleek dat die vent allemaal dingen bedacht en dan ook ging zitten repareren voor die APK, met een vette rekening als gevolg!

    Dat soort geintjes heb ik bij de Kwikfit nooit meegemaakt, die maken gewoon je auto weer netjes en APK en verder geen gezeik.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Service?

    M04-05-2016

    Kwik Fit Sneek,

    Ga je om 6 uur op weg naar je werk, vervelend platte/lekke band.
    Wat is de dichtstbijzijnde banden man...Kwik Fit.
    Nou de band met de compressor even snel flink hard oppompen en snel naar de Kwik Fit daar kunnen ze me vast wel helpen.

    Stap 5 over acht de zaak binnen met 2 mensen voor mij, na 10 min wachten wordt ik opgemerkt.
    "Hallo ik heb een band die leegloopt, kun u me misschien helpen?"
    "Nou ik heb nu geen tijd/interesse kom vanmiddag maar terug"

    Sta je daar met je platte band voor de deur, wat een top service zeg!

    Gelukkig was 100 meter verder nog een garage (Pheifer), 15 min later kon ik weer lekker op weg met een gerepareerde band en zo hoort het!

    KWIK FIT Sneek echt geen aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    trekhaak

    rene 01-04-2016

    Na montage trekhaak is de bedrading doorgebrand door verkeerde aansluiting en ook de computer is totaal van slag gegaan gevolg is dat de auto total loss is . Klacht ingediend bij kwikit maar die geven niet thuis.dit wordt een rechtzaak ,
    Wordt vervolgd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Goede monteurs

    Arno12-01-2016

    Goede monteurs, ik ga altijd naar die op de Wibautstraat in Amsterdam. Ze zijn snel, efficiënt en volgens mij valt die prijs ook wel mee. Tevreden, dus

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Niet zo goedkoop als gedacht

    George05-11-2015

    Dacht dat ze zo goedkoop waren, maar dat viel eigenlijk best wel tegen.
    De garage bij mij om de hoek, was in ieder geval èn sneller èn voordeliger...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Makkelijk binnenlopen!

    Andre Keulen11-09-2015

    Ik hoorde iets tikken aan mijn rechterband en reed toevallig 2 minuten later langs een kwik-fit waar ik nog nooit geweest was. Dus gelijk naar binnen gereden en werd direct geholpen. Bleek een gewichtje los te zitten. Die gefixed, band uitgelijnd en ik was weer op weg. En dan voor 15 euro! Ik ga hier vaker langsrijden. Had het gevoel dat je een keer niet beduveld werd bij een autogarage!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Kwikfit is top!

    Sven Uiterwaard08-08-2015

    ik was eerst altijd met mijn mondeo bij de ford dealer. ik had in een spijker gereden en mijn band liep (gelukkig) maar langzaam leeg. Dus direct naar mijn ford dealer gereden die mij toen direct vertelde dat mijn band van binnen was verbrand omdat ik er 5 kilometer op een zachte band had gereden. Dat konden ze al op afstand zien, zonder naar de band te kijken. Nou lekker..nieuwe band van 150 euro erop. Gelukkig moest ik nog eerst iets doen in haarlem voor 5 uur, dus band opgepompt en toen eerst naar haarlem gereden. Daar maar even de kwikfut gepakt voor een second opinion. En je raad het nooit, maar deze man kon direct zeggen (ook op afstand) dat de band nog gewoon prima moest zijn. Dus band geplakt en binnen een kwartiertje was ik weer op weg. En nog gratis ook! Bedankt kwik fit. Ik ben nog wel even verhaal wezen halen bij de ford dealer die toen aangaf dat ze dit niet gezegd hadden. Nou..daar kom ik dus nooit meer!

    heb je geluik gehad.23-06-2018

    heb je geluk gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Kwik Fit

    Uw beoordeling