NederlandReview

  Ervaringen Kwik Fit

  Waarom je auto laten repareren bij een Kwikfit garage? Als je een auto hebt dan is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Een auto is belangrijk om je iedere dag van A naar B te brengen. Dit kan voor je werk zijn of om bijvoorbeeld je kinderen naar school te brengen. Je wilt natuurlijk niet dat je auto het onderweg een keer begeeft. Ook is het belangrijk om de juiste banden onder je auto te hebben en om ieder jaar de APK (auto periodieke keuring) op tijd te laten doen. Hiervoor kun je naar een garage op de hoek gaan, maar natuurlijk ook naar een autogarage als Kwikfit. Het heeft een bekende en betrouwbare naam en kan je helpen om je auto in een goede conditie te houden. Om je te helpen heeft NederlandReview deze pagina gemaakt om de verschillende Kwikfit locaties en Kwikfit zelf te beoordelen. Je weet dan snel waar je aan toe bent en je kunt zien hoe goed de service is bij een van de vestigingen.

  Over Kwikfit

  Kwikfit is in Engeland opgericht in 1971. In 1981 is de eerste vestiging in Nederland geopend. Ze waren toen vooral actief met het vervangen van banden, schokdempers, accu’s, remmen en uitlaten. Door deze focus op deze delen was het mogelijk voor hun om dit goedkoper en sneller te doen dan andere garages. Klaar terwijl u wacht was het sterke punt van Kwikfit in die jaren.
  Dertig jaar nadat de Kwikfit is opgericht is het een van de grootste auto service bedrijven in Europa geworden. In Nederland zijn er maar liefst 180 kwikfit bedrijven. Het aantal blijft hier nog steeds verder toenemen. Tegenwoordig kun je bij de kwikfit ook terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurten, het laten bijvullen van de airco of het laten vervangen van een ruit. Kwikfit is een full service autogarage geworden.


  Kwik fit car rip-off in Engeland door het programma Watch-dog, bent u het eens? Of heeft u andere ervaringen?

  Diensten van Kwikfit

  Waarvoor kun je nu precies terecht bij de kwikfit? Graag sommen we voor je op waarvoor je terecht kunt bij deze snelle autogarage:

  - Het vervangen van je schokbrekers
  - Het laten vervangen van je banden (zomerbanden en winterbanden)
  - Een APK controle
  - Trekhaken
  - Het laten vervangen of repareren van je autoruit
  - Een kleine beurt van de auto
  - Een grote beurt van de auto
  - Een nieuwe accu plaatsen
  - Het laten bijvullen of repareren van de airco in je auto
  - Tal van kleine en grote reparaties van je auto

  Eigenlijk kun je voor volop zaken terecht bij de Kwikfit. Het is dan ook niet vreemd dat een merkdealer vaak wordt overgeslagen. De prijzen zijn vaak net iets aantrekkelijker.

  Klachten Kwikfit

  Het kan voorkomen dat zaken soms niet worden gemaakt, zoals je zelf graag zou zien. Het is dan belangrijk om dit kenbaar te maken. Via de website kun je een klacht indienen over de gang van zaken. Natuurlijk is het beter om eerst bij de vestiging zelf je te gaan bezwaren om zo te kijken of je klacht opgelost kan worden.
  Het is goed om te weten dat de Kwikfit met verschillende garanties werkt. Het is dus mogelijk dat de klacht onder een garantie valt en hierdoor goed en snel op te lossen is door de betreffende Kwikfit vestiging.
  Wat vind jij van Kwikfit? Laat het hieronder weten!

  Van plan iets te kopen bij Kwik fit? Autobanden, onderhoud of APK keuring? Lees eerst ervaringen van iedereen die al iets kocht bij kwik fit!

  Kwik Fit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (70)

  4
  31% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  3.8
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Kwikfit is top!

  ik was eerst altijd met mijn mondeo bij de ford dealer. ik had in een spijker gereden en mijn band liep (gelukkig) maar langzaam leeg. Dus direct naar mijn ford dealer gereden die mij toen direct vertelde dat mijn band van binnen was verbrand omdat ik er 5 kilometer op een zachte band had gereden. Dat konden ze al op afstand zien, zonder naar de band te kijken. Nou lekker..nieuwe band van 150 euro erop. Gelukkig moest ik nog eerst iets doen in haarlem voor 5 uur, dus band opgepompt en toen eerst naar haarlem gereden. Daar maar even de kwikfut gepakt voor een second opinion. En je raad het nooit, maar deze man kon direct zeggen (ook op afstand) dat de band nog gewoon prima moest zijn. Dus band geplakt en binnen een kwartiertje was ik weer op weg. En nog gratis ook! Bedankt kwik fit. Ik ben nog wel even verhaal wezen halen bij de ford dealer die toen aangaf dat ze dit niet gezegd hadden. Nou..daar kom ik dus nooit meer!

  Door: Sven Uiterwaard08-08-2015
  heb je geluik gehad.23-06-2018

  heb je geluk gehad.

  Scheckner29-12-2018

  Ik had de vorige dag gebeld om te vragen of de auto uitgelijnd kon worden. Mij werd gezegd dat ik op zaterdagmorgen de auto tussen 8 en 9 uur kon brengen en hem in de middag kon ophalen. Toen ik hem bracht kreeg ik een slecht gevoel door de negatieve houding van de man. Hij zei dat uitlijnen misschien niet het probleem was in plaats van ernaar te kijken. Het gevoel dat ik kreeg was dat het hem niets kon schelen. Ik ben weggegaan zonder de auto daar te laten. Geen Kwikfit Hogeweg Amersfoort meer.

  walter30-08-2019

  Vorige week bleek mijn Peugeot 206 bij Kwik Fit Utrecht(Cylonlaan)afgekeurd te zijn,mocht binnen 2 weken gratis afspraak maken,oke links achter lager en rechtsvoor fusee kogel rubber,ik naar mijn monteur,reparaties gedaan,gisteren terug afgekeurd omdat lager(was een nieuwe ingeperst)te horen was afgekeurd,wat een oplichters,heb ze vertelt dat gevoel krijg dat ze veel geld willen verdienen aan mij,toen werd ie boos,terug naar andere garage met mijn monteur wel goedgekeurd,fuck Kwik Fit kom er never nooit meer,zakkenvullers.

  Monique07-05-2020

  Volgens de monteur moesten de remklauwen vervangen worden bij de voorwielen, 730 euro!!! Toch maar eerst eens gaan googelen, veel te duur dus. Heb er ergens anders naar laten kijken en wat bleek? Er was niets aan de hand, even schoonmaken en klaar!, Ben zo blij dat ik dat ik mijn gezonde verstand heb gebruikt! GA ER NOOIT HEEN !!!!

  Daniëlle 24-06-2020

  OPLICHTERS 1e KLAS!!!! Gister ochtend onze auto weg gebracht voor een kleine beurt. Halverwege de dag, van de kwikfit de mededeling, dat ert een gat in het flexibele deel van de katalysator zou zitten, reparatie zou komen op € 750,- omdat de gehele katalysator vervangen moest worden?! Omdat ik dit een absurd bedrag vond, voor een kapot flexibel stuk, hebben we de auto opgehaald en zijn bij een andere garage een second opinion gaan vragen. Deze gaven via de mail al aan, dat het inderdaad een duur onderdeel betreft, maar dat het prima mogelijk is om hier een los flexibel stuk tussen te zetten, dit zou ongeveer € 250,- gaan kosten, wat op zich al een hele besparing is t.o.v. € 750,-. Vanmiddag de auto gebracht naar de 2e garage, waaruit blijkt dat het onderdeel helemaal niet vervangen hoeft te worden!!!! Er zit weliswaar een klein scheurtje in de buitenste laag van het flexibele stuk, maar de uitlaat is totaal niet lek (wat mij ook al sterk leek, want dit hoor je direct). Kortom : de Kwikfit, adverteert leuk, met goedkope beurten, maar probeert je op deze manier gewoon schandalig dure reparaties aan te smeren!!! WEES GEWAARSCHUWD!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goedkoopste APK en betrouwbaar

  Ik doe ieder jaar mijn APK bij de Kwikfit. Ze zijn de goedkoopste van wat ik tegenkom en doen geen gekke dingen met je auto.

  Heb zelf echt slechte ervaringen met een garage waar ik voorheen wel eens heen ging, tot bleek dat die vent allemaal dingen bedacht en dan ook ging zitten repareren voor die APK, met een vette rekening als gevolg!

  Dat soort geintjes heb ik bij de Kwikfit nooit meegemaakt, die maken gewoon je auto weer netjes en APK en verder geen gezeik.

  Door: Arjan Debonne02-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  APK en Kleine Beurt

  Bij Kwikfit Barneveld ben ik vaste klant! Vriendelijke, hulpvaardige mensen en Service met een gouden randje!! Alweer een tijdje terug bracht ik mijn auto voor de APK en een Kleine Beurt. Eerlijk gezegd was de auto van binnen erg vuil... Geen tijd etc. Toen ik mijn auto weer ophaalde, was ie van binnen brandschoon! Daar had Yasser voor gezorgd!!! Yasser staat altijd klaar en Service is eigenlijk zijn tweede naam!! Kwikfit Barneveld is mijn absolute favoriet!

  Door: Tina E. Arents22-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Makkelijk binnenlopen!

  Ik hoorde iets tikken aan mijn rechterband en reed toevallig 2 minuten later langs een kwik-fit waar ik nog nooit geweest was. Dus gelijk naar binnen gereden en werd direct geholpen. Bleek een gewichtje los te zitten. Die gefixed, band uitgelijnd en ik was weer op weg. En dan voor 15 euro! Ik ga hier vaker langsrijden. Had het gevoel dat je een keer niet beduveld werd bij een autogarage!

  Door: Andre Keulen11-09-2015
  Lilianna03-07-2020

  De APK keuring duurde 2 uur. Veel min punten op het resultaat blad werd genoteerd.Omdat ik niet met alle min punten akkoord was heb ik dit met de keurmeester geconfronteerd. Hij zeg dat hij zou in dit geval een keurmeester van RDW roepen. Door RDW werd mijn auto erg gedetailleerd gecontroleerd en goedgekeurd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  APK + Kleine Beurt + Airco service beurt

  Ik was altijd tevreden over deze Kwik-fit. Ook aardige meid achter de balie. Maar op 11 augustus heb ik mijn auto bij Kwikfit (Spaklerweg Amsterdam) laten keuren, en een kleine beurt laten doen. Ze zagen dat de airco ook bijgevuld moest worden, en dat hebben we ook laten doen. Ik reed terug en de airco leek gedurende dat ritje het minder krachtig te doen. Ik had het warm in de auto. Maar ik dacht nog: ach, het is ook wel hel warm buiten. De volgende dag reed ik (hittegolf!) 150 kilometer, naar het dorp van mijn ouders en onderweg heeft de airco het helemaal niet gedaan. Vanaf vertrek niet. Hij blies alleen warme lucht. Dat was gek, want immers net de dag ervoor bijgevuld. Aangekomen op locatie begon er in het dashboard ook plots ‘OIL’ te knipperen. Dat was niet goed. Ik ben naar de (oude vertrouwde) garage in het dorp gereden en die zagen dat er geen olie bijgevuld was. Ze hebben dat natuurlijk meteen opgelost. Maar dat had natuurlijk bij de kleine beurt van Kwikfit moeten gebeuren. En heb er apart voor moeten betalen. Ik heb diezelfde middag Kwikfit gebeld. Ze negeerden het olieprobleem een beetje (een soort van ‘oeps!) en zouden 14 augustus naar de airco kunnen kijken. De auto er naartoe gebracht en in de middag kregen we het verlossende woord dat de pomp van de airco stuk was. (De airco deed het overigens prima voordat we de kleine beurt bij kwik-fit deden). We schrokken ons kapot, want dat is het duurste onderdeel dat stuk kan gaan bij een airco. We kregen een offerte mee van 1138,25. We vertrouwden het niet.

  Daarom ook contact gezocht met Kwik-fit Nederland (op verzoek van de manager), daar hadden we een onderzoek kunnen laten doen door een ‘onafhankelijke’ partij, en dat zou 400 euro kosten. Als wij gelijk zouden hebben, dan kregen we die kosten vergoed. Maar dat is een risico natuurlijk, en bovenop die andere kosten leek ons dat geen goed idee. Want het kon natuurlijk toch toeval zijn dat het ding plots stuk ging. Beetje voordeel van de twijfel. Maar ik wilde sowieso niet die reparatie door Kwikfit laten doen.

  Daarom weer een afspraak gemaakt bij de oude vertrouwde garage in het dorp van mijn ouders, en die gingen er 1 september wel even naar kijken. Ze hebben een diepgaande controle uitgevoerd, en er was niets stuk of lek. De airco was gewoon niet bijgevuld. Er was geen lek te bekennen. De airco is bijgevuld door die garage en ik ben in een heerlijk koele auto terug gereden. Niets aan de hand. Ondanks dat we wel geld terug kregen van het bijvullen van de airco (109 euro), hebben we extra kosten gemaakt, er extra tijd ingestoken en stress gehad door dit alles. En we voelen ons bedonderd.


  Zojuist weer eens gebeld met de manager van de Kwik-fit Spaklerweg in Amsterdam, en dat is iedere keer zo’n welles/nietes verhaal. Hij blijft erbij dat het kapot is. En wij zeggen (en merken!) dat het niet kapot is. We schieten er niks mee op. En ze willen ook niets oplossen. Ze gaan alleen het airco-apparaat waar ze mee meten, laten controleren, ondanks dat ik ‘de enige ben met deze klacht’. Nooit meer naar Kwik-Fit.

  Door: Kirsten Hesseling02-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Distributieriem laten vervangen.

  WAARDELOOS BEDRIJF. Met mijn bedenkingen toch ruim van tevoren een afspraak gemaakt voor het vervangen van de distributieriem. Het zag er op de site goed uit en het was makkelijk om een afspraak te maken. 3 dagen voor de afspraak werd er gebeld dat wegens ziekte (smoesje) van de monteur de afspraak niet door kon gaan en dat deze een week opgeschoven ging worden. Door de COVID-19 gingen wij toch niet op vakantie dus dit kon wel. Op de dag van de nieuwe afspraak werd ik weer gebeld notabene vlak voordat ik de deur uitging en er werd mij weer verteld dat wederom door ziekte van de monteur de afspraak niet door kon gaan. Omdat ik zo gauw niet wist wat ik moest doen heb ik het weer opgeschoven. Bijgekomen van de verbazing hoe dit bedrijf kan bestaan ben ik weer gaan zoeken en kwam op een andere garage uit die zelfs nog wat goedkoper was en mij heel snel kon helpen.
  De nieuwe afspraak bij Kwik Fit geannuleerd en daar waren zij heel blij mee want ik was waarschijnlijk voor de 3 keer gebeld dat het niet door kon gaan. Geen enkel excuus of wat dan ook. Het waren ook nog eens smoesjes dat kon je aan alles merken.
  Mijn wantrouwen tegen dit bedrijf was terecht. Ongelooflijk zo kan een bedrijf toch niet omgaan met zijn klanten. Dit verhaal laatst bij de kapper verteld en die gaat mijn boodschap doorgeven en die luid : maak nooit een afspraak bij dit bedrijf heb al zoveel negatieve verhalen erover gehoord. Waardeloos bedrijf. Zeg het voort, zeg het voort.

  Door: Lara02-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  lekke band

  Lekke band laten repareren bij kwik fit in Zaandam. Volgens de website kost dat 25,95 en langskomen kan zonder afspraak. En dit is precies zoals het gaat. Afhandeling conform opgave, vriendelijk personeel, bakkie koffie, garantierapport en klaar terwijl u (kort) wacht. Als extra service nog de bandenspanning van de overige banden op peil gebracht. Alle lof!

  Door: Klaas13-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Service

  Zaterdag 7 okt kwamen wij op de valreep aan bij Kwikfit zoetermeerLansinghage omdat ik een andere auto hadden gekocht waar wij een wreemd geluid bij hoorde! Gelijk werden wij geholpen gerust gesteld en ontzettend fijn geholpen van medewerker balie tot monteur en manager. De service verschilt wel per filiaal dus wij blijven komen in Zoetermeer!! Ga zo door!!

  Door: Lilian van Santen16-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Een goed gevoel bij een lekke band van onze Mini!

  Ik ben zeer goed geholpen. De monteur is met mij mee gereden naar huis (binnen 5 minuten afstand) en heeft mij geholpen met het verwijderen van het wiel. Daarna heeft hij de band geplakt en heb ik thuis de band gemonteerd. Daarna langs bij de Kwik-fit om na te lopen. Prima job Kwik-fit!

  Door: Michel Kroesen10-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  wel goed

  ondanks alle negatieve reacties ben ik erg tevreden over Kwik Fit.
  goede service en vriendelijk personeel.
  vraag me wel af waarom mensen eerst naar kwikfit gaan en als het niet goed naar hun eigen garage.
  waarom niet gelijk naar die eigen garage???

  Door: andre25-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  apk .......reparatie remmen

  kennis van mij vandaag auto laten keuren
  remschijven voor en blokjes mocht even 600 euro afrekenen
  voor een kleine mazda .... wat een nepperij

  Door: henk van der wal29-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Exorbitante prijsverhogingen

  Kwikfit hanteert ineens absurde prijzen, prijs motorolie t.o.v vorig jaar > 50%, prijs oliefilter t.o.v vorig jaar > 200%. Dit is vooraf niet medegedeeld, maar blijkt pas na vergelijking. Exorbitant, niet netjes.......

  Door: L.13-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Vervangen autolamp-oplichting


  Oplichterij. Ik moest een lampje vervangen van een Opel Corsa D. Waarbij de vestigingsmanager Devrim Savas aangaf dat dit het moeilijkst te vervangen autolampje was van alle type auto’s. Hij gaf aan dat er een afspraak voor ingepland moest worden van ongeveer 45-60 minuten. De kosten zouden dan ook 80euro zijn voor het vervangen.. gezien de arbeidstijd. Belachelijk! Ik heb na het zien van een YouTube filmpje het lampje zelf vervangen binnen 10 minuten. Zoals vaker wordt beweerd geldopklopperij.. zeker bij de kwikfit op de Boschdijkstraat!

  Door: E01-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Reparatie

  Hele slechte ervaring. Maken schade aan je auto en ontkennen dat vervolgens glashard. Auto is zelfs technisch total-loss, en ze lachen je nog uit ook. Echt laag niveau...

  Door: Neil27-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  kapotte band

  Ik ging met kapotte achterband naar Kwikfit. Natuurlijk moest er een nieuwe band op. Ze braken bij de reparatie de deurhendel van mijn bestuurdersstoel af. Dit is kosteloos gerepareerd. Maar ik moest wel weer extra naar garage. Later heb ik een nieuwe APK in een andere garage laten doen. Vorig jaar bij APK keuring bij Kwikfit werk gezegt
  dat er nieuwe voorbanden op moesten, Toen niet gedaan. Nu blijkt dat de banden na een jaar nog steeds goed zijn.
  En wat blijkt. Kwikfit heeft een compleet foute kilometerstand doorgegeven bij de bandenreparatie. 50.000 meer ineens. Ze hebben het gewoon verwisseld met een ander auto.

  Door: Ank van Wijlick19-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niks

  Dus ik kwam langs om mijn voorlampen te laten vervangen voor Philips led bulbs en binnen band controle omdat ik een spijker in mijn wiel had.

  Breken ze de kenteken lampje af en zeggen ze mij dat het kapot is en vervangen moet worden terwijl ik alleen om nieuwe bulbs voor mijn voorlamp vroeg. Maar okay ik dacht van laat maar ik heb geen zin om te zeiken in de ochtend. Dus vervolgens breng ik de volgende dag mijn auto naar mijn vaste garage voor de apk krijg ik te horen dat ze bepaalde dingen in mijn auto hebben gesloopt bij mijn verlichting tijdens de ongevraagde controle die ze hadden uitgevoerd. Ik vind dit super onprofessioneel en onbeschoft, had liever gehoord van ging perongeluk of iets dan zou het me niet veel boeien maar als ik er op deze manier moet achterkomen? Verschrikkelijk...

  Door: Phillip Cruz18-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  APK keuring

  Kom hier al 2 jaar met goede ervaring. Echter dit jaar was het een minder prettige ervaring. In de middag belde de monteur en zei dat de auto goedgekeurd was en dat ze lampjes vervangen hadden in het achterlicht dit grapje kosten 46 euro. Deze lampjes kosten maar 3.69 voor een paar en 1.29 voor de andere twee lampjes. Grote oplichters zijn het. Bij het afleveren van de auto was nog beloofd als er iets gerepareerd moest worden bellen wij op voor wij wat doen. Dit is dus niet gebeurd en bij het afhalen van de auto krijg je de rekening gepresenteerd. Als ik vervolgens vraag waarom dit gedaan is zonder enig overleg wordt er onbeschoft gereageerd telefonisch en wordt er zomaar opgehangen om vervolgens niet meer de telefoon op te pakken als ik ze terug bel. Zo ga je niet met klanten om.

  Door: Anoniem17-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  nieuwe autoband

  gisteren mijn auto voor een nieuwe band weg gebracht, ongevraagd wordt er stikstof a € 3,67 + 19,07 voor het balanceren gerekend. Dus ik ging even terug vandaag om mijn € 22,74 terug te halen. Een hoop gelul van ze , want ze hebben een nieuwe oliebron aangeboord. Ik heb ook het hoofdkantoor aangeschreven vanwege het feit waarom Mensen onwetend worden gehouden voor kosten die niet vermeld staan op de site als je een autoband laat vernieuwen. Als je een nieuwe auto band koopt dan weet je dat lucht niks kost om je band op gepompt afgeleverd hoort te krijgen. je moet maar 4 nieuwe banden er oplaten zetten, dan kost je dit 4 x € 3,67 = € 15,04 en dan ook nog eens 4x € 19,07 balanceren = € 76,28 maakt samen € 91,32 wat ze dus berekenen . het is nog geen 2 minuten werk om een band te balanceren wat altijd in inclusief in de prijs van de band zit. dus tel uit je winst,


  2 jaar geleden heb ik 3 nieuwe banden eronder laten zetten , het liefst wilde ze ook de 4de band doen want die was ook aan vervanging toe, nu zolang ik niet op of onder de 1,6 mm zit laat ik niks vervangen . helaas waren me stadslicht lampjes kapot, en dit wilde ze dus ook doen, en werd mij kenbaar gemaakt dat hij het schappelijk wilde houden , en dus 10 eenheden wilde berekenen dus kosten was dus een kleine € 100,00 want mijn voorbumper moest eraf, en 2 Man zouden der aan werken. Thuis gekomen heb ik een paar klappen op de koplampen gegeven, de ene deed het weer , en de andere was duidelijk door gebrand.

  Ik heb toen mijn autodealer opgebeld en die wist dus al , en kon mij verhalen vertellen over de werkwijze van deze garage, hij kon het wel doen, alleen werdt er dus veel minder voor het plaatsen gerekend, binnen 3 a 4 minuten heeft hij het met zijn hand na prielen voor elkaar gekregen.

  Ik ben daarna na Kwik-Fit gereden en heb de manager nabuiten geroepen, en hem verteld dat ik het schandalig vind dat ik voor een paar tientjes klaar was , en het hier dus om scoren ging welke filiaal maakt de meeste omzet .dit gevoel kreeg ik
  ik was er klaar mee.

  Dus ik ben na een ander filiaal gegaan, en helaas door mijn naïviteit heb ik dus betaald, De Band kost € 80,50 op de site dus ik vond de bon al hoog € 106,45 en helaas door dat ik Borderline heeft, keek ik pas thuis na de bon,, en bemerkte het een en ander, dus vanmorgen terug gegaan naar Kwik-Fit .
  Want het staat niet op de site vermeld, dat je nog bijkomende kosten heb, dus misleiding ,maak dan kenbaar op de site dat je voor stikstof € 3,67 per band betaald, en balanceren kost per wiel € 19,06 dus bijna € 80,00 meer betalen voor 4 a 5 minuten werk ? deze wetenschap wordt je dus onthouden.
  wijselijk doen ze dit niet, want daarmee lok je geen slachtoffers.

  Aangezien ik een ADR Certificaat bezit , weet ik dat stikstof een gevaarlijke stof is ,
  klasse is 2 voor gevaarlijke stoffen en het levens gevaarlijk is als je dit per-ongeluk inadem, want stikstof verdrijft lucht, dus je longen klappen dicht bij inademing en je gaat alla minuut dood en niet meer te redden.

  Als er banden met stikstof gevuld worden, dan hoort er een groene afdek dop ter beveiliging op je ventiel te zitten , zodat degene weet dat mocht hij ooit eens het ventiel open draaien om de lucht uit de band te laten ontsnappen , dat hij veilig ter werk gaat en nimmer stikstof per ongeluk inademt .
  Deze groen afdek dopjes zullen wel te duur zijn voor Kwik-Fit want dat kost geld, en helaas gaat geld tegenwoordig boven een Mensen leven. blijkt in de praktijk .

  Dus Kwik-Fit , als mensen bestolen worden met allerlei bijkomende kosten, doe dan op banden die stikstof bevatten, een groene afdek ventiel dop, dat kost een paar centen , dat moet toch kunnen ? U hoort Mensen hierover te informeren als er een gevaarlijke stof in de banden wordt gepompt ! en niet kenbaar maken als u , uw slag al heeft geslagen! en onwetende die niet op de hoogte zijn vandeze gevaarlijke stof , dan te informeren wat die stof doet bij inademing  Door: Hannes10-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Accu

  De accu was volgens Kwikfit stuk. Laten vervangen voor 368 euro. Mijn reactie was dat het wel duur was. Volgens meneer was dat wat het koste. Later nagekeken. Zelfde was 224 euro op inteenet. Bij navraag was dat de winkelprijs en kon je deze niet vergelijken met de internetprijs. Een verschil van 144 euro wel heel erg veel voor 5 minuten werk. Kom hier nooit meer!!!!

  Door: Wilkens23-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Oliefilter en olie verversen

  Toen ik bij Kwit-Fit Amstelveen, Bouwerij 48 arriveerde en vroeg of de oliefilter en de motorolie ververst konden worden was dit geen probleem. Op internet en da app berekenden deze € 114,- en ik vroeg dan ook aan de balie of dit klopte? Het klopte niet maar was € 146,- Hoewel ik mijn kenteken en gegevens in de app en op de site had opgegeven kwam ik nog steeds op € 114,- uit, want dit melde de app. Altijd duidelijk zegt Kwik-Fit …maar goed…tevens mocht ik er niet op wachten en was geen vast tijdstip te bespreken en moet ik de auto achterlaten en het pand verlaten. Ik kreeg een oude gammel fiets mee.

  Wat vindt ik hiervan? Service slecht, uitleg slecht, moest nog correctie olie (5W-20 LL) opgeven, saggerijnige baliemedewerkster, (ik zet de fiets alvast naar buiten kunt u meteen fietsen) WTF…
  De eerste en ook de laatste keer dat ik bij Kwik Fit was…… als ik een beoordeling zou moeten geven tussen 0 en 10 ,,,,,, geef ik een “1” …. NUL KLANTEN VRIENDELIJKHEID

  Door: C.J. Ranger23-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Kwik Fit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kwik Fit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 70 ervaringen geplaatst over Kwik Fit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kwik Fit actief?

  Kwik Fit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwik Fit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.