NederlandReview

    Ervaringen Kwik Fit

    Waarom je auto laten repareren bij een Kwikfit garage? Als je een auto hebt dan is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Een auto is belangrijk om je iedere dag van A naar B te brengen. Dit kan voor je werk zijn of om bijvoorbeeld je kinderen naar school te brengen. Je wilt natuurlijk niet dat je auto het onderweg een keer begeeft. Ook is het belangrijk om de juiste banden onder je auto te hebben en om ieder jaar de APK (auto periodieke keuring) op tijd te laten doen. Hiervoor kun je naar een garage op de hoek gaan, maar natuurlijk ook naar een autogarage als Kwikfit. Het heeft een bekende en betrouwbare naam en kan je helpen om je auto in een goede conditie te houden. Om je te helpen heeft NederlandReview deze pagina gemaakt om de verschillende Kwikfit locaties en Kwikfit zelf te beoordelen. Je weet dan snel waar je aan toe bent en je kunt zien hoe goed de service is bij een van de vestigingen.

    Over Kwikfit

    Kwikfit is in Engeland opgericht in 1971. In 1981 is de eerste vestiging in Nederland geopend. Ze waren toen vooral actief met het vervangen van banden, schokdempers, accu’s, remmen en uitlaten. Door deze focus op deze delen was het mogelijk voor hun om dit goedkoper en sneller te doen dan andere garages. Klaar terwijl u wacht was het sterke punt van Kwikfit in die jaren.
    Dertig jaar nadat de Kwikfit is opgericht is het een van de grootste auto service bedrijven in Europa geworden. In Nederland zijn er maar liefst 180 kwikfit bedrijven. Het aantal blijft hier nog steeds verder toenemen. Tegenwoordig kun je bij de kwikfit ook terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurten, het laten bijvullen van de airco of het laten vervangen van een ruit. Kwikfit is een full service autogarage geworden.


    Kwik fit car rip-off in Engeland door het programma Watch-dog, bent u het eens? Of heeft u andere ervaringen?

    Diensten van Kwikfit

    Waarvoor kun je nu precies terecht bij de kwikfit? Graag sommen we voor je op waarvoor je terecht kunt bij deze snelle autogarage:

    - Het vervangen van je schokbrekers
    - Het laten vervangen van je banden (zomerbanden en winterbanden)
    - Een APK controle
    - Trekhaken
    - Het laten vervangen of repareren van je autoruit
    - Een kleine beurt van de auto
    - Een grote beurt van de auto
    - Een nieuwe accu plaatsen
    - Het laten bijvullen of repareren van de airco in je auto
    - Tal van kleine en grote reparaties van je auto

    Eigenlijk kun je voor volop zaken terecht bij de Kwikfit. Het is dan ook niet vreemd dat een merkdealer vaak wordt overgeslagen. De prijzen zijn vaak net iets aantrekkelijker.

    Klachten Kwikfit

    Het kan voorkomen dat zaken soms niet worden gemaakt, zoals je zelf graag zou zien. Het is dan belangrijk om dit kenbaar te maken. Via de website kun je een klacht indienen over de gang van zaken. Natuurlijk is het beter om eerst bij de vestiging zelf je te gaan bezwaren om zo te kijken of je klacht opgelost kan worden.
    Het is goed om te weten dat de Kwikfit met verschillende garanties werkt. Het is dus mogelijk dat de klacht onder een garantie valt en hierdoor goed en snel op te lossen is door de betreffende Kwikfit vestiging.
    Wat vind jij van Kwikfit? Laat het hieronder weten!

    Van plan iets te kopen bij Kwik fit? Autobanden, onderhoud of APK keuring? Lees eerst ervaringen van iedereen die al iets kocht bij kwik fit!

    Kwik Fit
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (65)

    3.8
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kwikfit is top!

    ik was eerst altijd met mijn mondeo bij de ford dealer. ik had in een spijker gereden en mijn band liep (gelukkig) maar langzaam leeg. Dus direct naar mijn ford dealer gereden die mij toen direct vertelde dat mijn band van binnen was verbrand omdat ik er 5 kilometer op een zachte band had gereden. Dat konden ze al op afstand zien, zonder naar de band te kijken. Nou lekker..nieuwe band van 150 euro erop. Gelukkig moest ik nog eerst iets doen in haarlem voor 5 uur, dus band opgepompt en toen eerst naar haarlem gereden. Daar maar even de kwikfut gepakt voor een second opinion. En je raad het nooit, maar deze man kon direct zeggen (ook op afstand) dat de band nog gewoon prima moest zijn. Dus band geplakt en binnen een kwartiertje was ik weer op weg. En nog gratis ook! Bedankt kwik fit. Ik ben nog wel even verhaal wezen halen bij de ford dealer die toen aangaf dat ze dit niet gezegd hadden. Nou..daar kom ik dus nooit meer!

    Door: Sven Uiterwaard 08-08-2015
    heb je geluik gehad. 23-06-2018

    heb je geluk gehad.

    Scheckner 29-12-2018

    Ik had de vorige dag gebeld om te vragen of de auto uitgelijnd kon worden. Mij werd gezegd dat ik op zaterdagmorgen de auto tussen 8 en 9 uur kon brengen en hem in de middag kon ophalen. Toen ik hem bracht kreeg ik een slecht gevoel door de negatieve houding van de man. Hij zei dat uitlijnen misschien niet het probleem was in plaats van ernaar te kijken. Het gevoel dat ik kreeg was dat het hem niets kon schelen. Ik ben weggegaan zonder de auto daar te laten. Geen Kwikfit Hogeweg Amersfoort meer.

    walter 30-08-2019

    Vorige week bleek mijn Peugeot 206 bij Kwik Fit Utrecht(Cylonlaan)afgekeurd te zijn,mocht binnen 2 weken gratis afspraak maken,oke links achter lager en rechtsvoor fusee kogel rubber,ik naar mijn monteur,reparaties gedaan,gisteren terug afgekeurd omdat lager(was een nieuwe ingeperst)te horen was afgekeurd,wat een oplichters,heb ze vertelt dat gevoel krijg dat ze veel geld willen verdienen aan mij,toen werd ie boos,terug naar andere garage met mijn monteur wel goedgekeurd,fuck Kwik Fit kom er never nooit meer,zakkenvullers.

    Monique 07-05-2020

    Volgens de monteur moesten de remklauwen vervangen worden bij de voorwielen, 730 euro!!! Toch maar eerst eens gaan googelen, veel te duur dus. Heb er ergens anders naar laten kijken en wat bleek? Er was niets aan de hand, even schoonmaken en klaar!, Ben zo blij dat ik dat ik mijn gezonde verstand heb gebruikt! GA ER NOOIT HEEN !!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkoopste APK en betrouwbaar

    Ik doe ieder jaar mijn APK bij de Kwikfit. Ze zijn de goedkoopste van wat ik tegenkom en doen geen gekke dingen met je auto.

    Heb zelf echt slechte ervaringen met een garage waar ik voorheen wel eens heen ging, tot bleek dat die vent allemaal dingen bedacht en dan ook ging zitten repareren voor die APK, met een vette rekening als gevolg!

    Dat soort geintjes heb ik bij de Kwikfit nooit meegemaakt, die maken gewoon je auto weer netjes en APK en verder geen gezeik.

    Door: Arjan Debonne 02-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Makkelijk binnenlopen!

    Ik hoorde iets tikken aan mijn rechterband en reed toevallig 2 minuten later langs een kwik-fit waar ik nog nooit geweest was. Dus gelijk naar binnen gereden en werd direct geholpen. Bleek een gewichtje los te zitten. Die gefixed, band uitgelijnd en ik was weer op weg. En dan voor 15 euro! Ik ga hier vaker langsrijden. Had het gevoel dat je een keer niet beduveld werd bij een autogarage!

    Door: Andre Keulen 11-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    lekke band

    Lekke band laten repareren bij kwik fit in Zaandam. Volgens de website kost dat 25,95 en langskomen kan zonder afspraak. En dit is precies zoals het gaat. Afhandeling conform opgave, vriendelijk personeel, bakkie koffie, garantierapport en klaar terwijl u (kort) wacht. Als extra service nog de bandenspanning van de overige banden op peil gebracht. Alle lof!

    Door: Klaas 13-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vervangen autolamp-oplichting


    Oplichterij. Ik moest een lampje vervangen van een Opel Corsa D. Waarbij de vestigingsmanager Devrim Savas aangaf dat dit het moeilijkst te vervangen autolampje was van alle type auto’s. Hij gaf aan dat er een afspraak voor ingepland moest worden van ongeveer 45-60 minuten. De kosten zouden dan ook 80euro zijn voor het vervangen.. gezien de arbeidstijd. Belachelijk! Ik heb na het zien van een YouTube filmpje het lampje zelf vervangen binnen 10 minuten. Zoals vaker wordt beweerd geldopklopperij.. zeker bij de kwikfit op de Boschdijkstraat!

    Door: E 01-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Reparatie

    Hele slechte ervaring. Maken schade aan je auto en ontkennen dat vervolgens glashard. Auto is zelfs technisch total-loss, en ze lachen je nog uit ook. Echt laag niveau...

    Door: Neil 27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Service

    Zaterdag 7 okt kwamen wij op de valreep aan bij Kwikfit zoetermeerLansinghage omdat ik een andere auto hadden gekocht waar wij een wreemd geluid bij hoorde! Gelijk werden wij geholpen gerust gesteld en ontzettend fijn geholpen van medewerker balie tot monteur en manager. De service verschilt wel per filiaal dus wij blijven komen in Zoetermeer!! Ga zo door!!

    Door: Lilian van Santen 16-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Een goed gevoel bij een lekke band van onze Mini!

    Ik ben zeer goed geholpen. De monteur is met mij mee gereden naar huis (binnen 5 minuten afstand) en heeft mij geholpen met het verwijderen van het wiel. Daarna heeft hij de band geplakt en heb ik thuis de band gemonteerd. Daarna langs bij de Kwik-fit om na te lopen. Prima job Kwik-fit!

    Door: Michel Kroesen 10-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    wel goed

    ondanks alle negatieve reacties ben ik erg tevreden over Kwik Fit.
    goede service en vriendelijk personeel.
    vraag me wel af waarom mensen eerst naar kwikfit gaan en als het niet goed naar hun eigen garage.
    waarom niet gelijk naar die eigen garage???

    Door: andre 25-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Grote onderhoudsbeurt

    Grote onderhoudsbeurt viel duurder uit dan gehoopt, we hebben een oude Peogeot. Maar hier is vooraf netjes overleg over gepleegd, waardoor wij voorbereid waren.

    Auto rijdt weer naar behoren.

    Door: Hoven 17-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    kapotte band

    Ik ging met kapotte achterband naar Kwikfit. Natuurlijk moest er een nieuwe band op. Ze braken bij de reparatie de deurhendel van mijn bestuurdersstoel af. Dit is kosteloos gerepareerd. Maar ik moest wel weer extra naar garage. Later heb ik een nieuwe APK in een andere garage laten doen. Vorig jaar bij APK keuring bij Kwikfit werk gezegt
    dat er nieuwe voorbanden op moesten, Toen niet gedaan. Nu blijkt dat de banden na een jaar nog steeds goed zijn.
    En wat blijkt. Kwikfit heeft een compleet foute kilometerstand doorgegeven bij de bandenreparatie. 50.000 meer ineens. Ze hebben het gewoon verwisseld met een ander auto.

    Door: Ank van Wijlick 19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niks

    Dus ik kwam langs om mijn voorlampen te laten vervangen voor Philips led bulbs en binnen band controle omdat ik een spijker in mijn wiel had.

    Breken ze de kenteken lampje af en zeggen ze mij dat het kapot is en vervangen moet worden terwijl ik alleen om nieuwe bulbs voor mijn voorlamp vroeg. Maar okay ik dacht van laat maar ik heb geen zin om te zeiken in de ochtend. Dus vervolgens breng ik de volgende dag mijn auto naar mijn vaste garage voor de apk krijg ik te horen dat ze bepaalde dingen in mijn auto hebben gesloopt bij mijn verlichting tijdens de ongevraagde controle die ze hadden uitgevoerd. Ik vind dit super onprofessioneel en onbeschoft, had liever gehoord van ging perongeluk of iets dan zou het me niet veel boeien maar als ik er op deze manier moet achterkomen? Verschrikkelijk...

    Door: Phillip Cruz 18-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    APK keuring

    Kom hier al 2 jaar met goede ervaring. Echter dit jaar was het een minder prettige ervaring. In de middag belde de monteur en zei dat de auto goedgekeurd was en dat ze lampjes vervangen hadden in het achterlicht dit grapje kosten 46 euro. Deze lampjes kosten maar 3.69 voor een paar en 1.29 voor de andere twee lampjes. Grote oplichters zijn het. Bij het afleveren van de auto was nog beloofd als er iets gerepareerd moest worden bellen wij op voor wij wat doen. Dit is dus niet gebeurd en bij het afhalen van de auto krijg je de rekening gepresenteerd. Als ik vervolgens vraag waarom dit gedaan is zonder enig overleg wordt er onbeschoft gereageerd telefonisch en wordt er zomaar opgehangen om vervolgens niet meer de telefoon op te pakken als ik ze terug bel. Zo ga je niet met klanten om.

    Door: Anoniem 17-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    nieuwe autoband

    gisteren mijn auto voor een nieuwe band weg gebracht, ongevraagd wordt er stikstof a € 3,67 + 19,07 voor het balanceren gerekend. Dus ik ging even terug vandaag om mijn € 22,74 terug te halen. Een hoop gelul van ze , want ze hebben een nieuwe oliebron aangeboord. Ik heb ook het hoofdkantoor aangeschreven vanwege het feit waarom Mensen onwetend worden gehouden voor kosten die niet vermeld staan op de site als je een autoband laat vernieuwen. Als je een nieuwe auto band koopt dan weet je dat lucht niks kost om je band op gepompt afgeleverd hoort te krijgen. je moet maar 4 nieuwe banden er oplaten zetten, dan kost je dit 4 x € 3,67 = € 15,04 en dan ook nog eens 4x € 19,07 balanceren = € 76,28 maakt samen € 91,32 wat ze dus berekenen . het is nog geen 2 minuten werk om een band te balanceren wat altijd in inclusief in de prijs van de band zit. dus tel uit je winst,


    2 jaar geleden heb ik 3 nieuwe banden eronder laten zetten , het liefst wilde ze ook de 4de band doen want die was ook aan vervanging toe, nu zolang ik niet op of onder de 1,6 mm zit laat ik niks vervangen . helaas waren me stadslicht lampjes kapot, en dit wilde ze dus ook doen, en werd mij kenbaar gemaakt dat hij het schappelijk wilde houden , en dus 10 eenheden wilde berekenen dus kosten was dus een kleine € 100,00 want mijn voorbumper moest eraf, en 2 Man zouden der aan werken. Thuis gekomen heb ik een paar klappen op de koplampen gegeven, de ene deed het weer , en de andere was duidelijk door gebrand.

    Ik heb toen mijn autodealer opgebeld en die wist dus al , en kon mij verhalen vertellen over de werkwijze van deze garage, hij kon het wel doen, alleen werdt er dus veel minder voor het plaatsen gerekend, binnen 3 a 4 minuten heeft hij het met zijn hand na prielen voor elkaar gekregen.

    Ik ben daarna na Kwik-Fit gereden en heb de manager nabuiten geroepen, en hem verteld dat ik het schandalig vind dat ik voor een paar tientjes klaar was , en het hier dus om scoren ging welke filiaal maakt de meeste omzet .dit gevoel kreeg ik
    ik was er klaar mee.

    Dus ik ben na een ander filiaal gegaan, en helaas door mijn naïviteit heb ik dus betaald, De Band kost € 80,50 op de site dus ik vond de bon al hoog € 106,45 en helaas door dat ik Borderline heeft, keek ik pas thuis na de bon,, en bemerkte het een en ander, dus vanmorgen terug gegaan naar Kwik-Fit .
    Want het staat niet op de site vermeld, dat je nog bijkomende kosten heb, dus misleiding ,maak dan kenbaar op de site dat je voor stikstof € 3,67 per band betaald, en balanceren kost per wiel € 19,06 dus bijna € 80,00 meer betalen voor 4 a 5 minuten werk ? deze wetenschap wordt je dus onthouden.
    wijselijk doen ze dit niet, want daarmee lok je geen slachtoffers.

    Aangezien ik een ADR Certificaat bezit , weet ik dat stikstof een gevaarlijke stof is ,
    klasse is 2 voor gevaarlijke stoffen en het levens gevaarlijk is als je dit per-ongeluk inadem, want stikstof verdrijft lucht, dus je longen klappen dicht bij inademing en je gaat alla minuut dood en niet meer te redden.

    Als er banden met stikstof gevuld worden, dan hoort er een groene afdek dop ter beveiliging op je ventiel te zitten , zodat degene weet dat mocht hij ooit eens het ventiel open draaien om de lucht uit de band te laten ontsnappen , dat hij veilig ter werk gaat en nimmer stikstof per ongeluk inademt .
    Deze groen afdek dopjes zullen wel te duur zijn voor Kwik-Fit want dat kost geld, en helaas gaat geld tegenwoordig boven een Mensen leven. blijkt in de praktijk .

    Dus Kwik-Fit , als mensen bestolen worden met allerlei bijkomende kosten, doe dan op banden die stikstof bevatten, een groene afdek ventiel dop, dat kost een paar centen , dat moet toch kunnen ? U hoort Mensen hierover te informeren als er een gevaarlijke stof in de banden wordt gepompt ! en niet kenbaar maken als u , uw slag al heeft geslagen! en onwetende die niet op de hoogte zijn vandeze gevaarlijke stof , dan te informeren wat die stof doet bij inademing



    Door: Hannes 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Accu

    De accu was volgens Kwikfit stuk. Laten vervangen voor 368 euro. Mijn reactie was dat het wel duur was. Volgens meneer was dat wat het koste. Later nagekeken. Zelfde was 224 euro op inteenet. Bij navraag was dat de winkelprijs en kon je deze niet vergelijken met de internetprijs. Een verschil van 144 euro wel heel erg veel voor 5 minuten werk. Kom hier nooit meer!!!!

    Door: Wilkens 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oliefilter en olie verversen

    Toen ik bij Kwit-Fit Amstelveen, Bouwerij 48 arriveerde en vroeg of de oliefilter en de motorolie ververst konden worden was dit geen probleem. Op internet en da app berekenden deze € 114,- en ik vroeg dan ook aan de balie of dit klopte? Het klopte niet maar was € 146,- Hoewel ik mijn kenteken en gegevens in de app en op de site had opgegeven kwam ik nog steeds op € 114,- uit, want dit melde de app. Altijd duidelijk zegt Kwik-Fit …maar goed…tevens mocht ik er niet op wachten en was geen vast tijdstip te bespreken en moet ik de auto achterlaten en het pand verlaten. Ik kreeg een oude gammel fiets mee.

    Wat vindt ik hiervan? Service slecht, uitleg slecht, moest nog correctie olie (5W-20 LL) opgeven, saggerijnige baliemedewerkster, (ik zet de fiets alvast naar buiten kunt u meteen fietsen) WTF…
    De eerste en ook de laatste keer dat ik bij Kwik Fit was…… als ik een beoordeling zou moeten geven tussen 0 en 10 ,,,,,, geef ik een “1” …. NUL KLANTEN VRIENDELIJKHEID

    Door: C.J. Ranger 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    balanceren

    Wielen laten balanceren in Oosterhout. De kosten van € 82 vielen me vies tegen, zijn hoger dan de meeste andere garages, maar staan wel op de website.
    Aangegeven werd dat de remmen voor bijna versleten waren en vervangen moesten worden. Dat heb ik niet laten doen en maar goed ook, want de auto had bij mijn vaste garage net een grote beurt en APK gehad. Navraag leerde dat die remmen nog zeker 15.000 km mee konden. Kwikfit ziet me niet meer terug.

    Door: Theo 21-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Apk kwikfit zoetermeer

    Verleden week grote beurt bij mijn vaste garage, maar hij kon de gasmeting niet uitlezen, dus naar Kwikfit gegaan voor de keuring. Die kwam met nodige reparaties van 1700!!! Euro om de auto goedgekeurd te krijgen. Never nooit voor ee auto met een dagwaarde van 750 euro. Mijn vaste monteur gebeld, en die was woest, aangezien er niks mis was.
    Nu ik de recensies hier lees, diepe, diepe spijt dat ik naar Kwikfit ben gegaan

    Door: Doobydoo 13-07-2019
    Doobydoo 13-07-2019

    Zou hier weer kopen moet dus 'nee' zijn.

    Frank 30-07-2019

    Kwikfit Venray Ik kom nu al jaren bij de kwikfit, altijd netjes behandeld en altijd meedenkend. Vandaag een APK laten doen, weer netjes nagekeken en goedgekeurd. Ik had een rammel in de uitlaat, was nog garantie dus deze is vervangen. Ik raad het voor eenieder aan nette mensen, top

    jos 01-08-2019

    kwkifit geleen auto van mijn vrouw laten keuren, koppakking zou defect zijn, lekkage airco. Na controle bij ander garage bedrijf bleek deze conclusies niet te kloppen dus nooit meer naar kwikfit !! onproffesionele uitspraken.

    Marcus 13-09-2019

    Kwikfit Sucks !!!

    Hannes 10-10-2019

    Gisteren heb ik mijn auto voor een nieuwe band weg gebracht .ongevraagd wordt er stikstof a € 3,67 + € 19,07 voor het balanceren gerekend

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Lekke band

    Ik ging voor een spijker in me band naar kwik fit zoetermeer. Ik deed dit voor het eerst. De manager was heel agressief. Ik mocht kiezen voor een nieuwe band kopen of met thuiskomertje naar huis. Toen ik vroeg om een prop in me band of een paraplu, gaf de manager letterlijk aan, als je geen band koopt moet je ook niet naar ons toe komen. Ik stond een beetje versteld van zijn houding en antwoord. Op de site staat namelijk dat bandenreperatie mogelijk is en 30.00 euro kost. Toen de manger erachter kwam dat ik alleen voor de Reperatie kwam gaf hij de auto sleutels aan een Stagaire om het af te wikkelen. Voor mij de eerste en laatste keer. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt.

    Door: Hans 05-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Niks en ik zou ook niet meer weten waarom wel

    Ik kom niet eens verder dan een afspraak maken. Al meerdere keren afgescheept. Wat een onvriendelijke, ongeïnteresseerde medewerkers. Ik begrijp gewoon niet dat mensen hun auto nog aan deze ballentent toevertrouwen.

    Door: Natasja 02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Kwik Fit

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Kwik Fit een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 65 ervaringen geplaatst over Kwik Fit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kwik Fit actief?

    Kwik Fit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwik Fit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.