NederlandReview

    Ervaringen Kwik Fit

    Waarom je auto laten repareren bij een Kwikfit garage? Als je een auto hebt dan is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Een auto is belangrijk om je iedere dag van A naar B te brengen. Dit kan voor je werk zijn of om bijvoorbeeld je kinderen naar school te brengen. Je wilt natuurlijk niet dat je auto het onderweg een keer begeeft. Ook is het belangrijk om de juiste banden onder je auto te hebben en om ieder jaar de APK (auto periodieke keuring) op tijd te laten doen. Hiervoor kun je naar een garage op de hoek gaan, maar natuurlijk ook naar een autogarage als Kwikfit. Het heeft een bekende en betrouwbare naam en kan je helpen om je auto in een goede conditie te houden. Om je te helpen heeft NederlandReview deze pagina gemaakt om de verschillende Kwikfit locaties en Kwikfit zelf te beoordelen. Je weet dan snel waar je aan toe bent en je kunt zien hoe goed de service is bij een van de vestigingen.

    Over Kwikfit

    Kwikfit is in Engeland opgericht in 1971. In 1981 is de eerste vestiging in Nederland geopend. Ze waren toen vooral actief met het vervangen van banden, schokdempers, accu’s, remmen en uitlaten. Door deze focus op deze delen was het mogelijk voor hun om dit goedkoper en sneller te doen dan andere garages. Klaar terwijl u wacht was het sterke punt van Kwikfit in die jaren.
    Dertig jaar nadat de Kwikfit is opgericht is het een van de grootste auto service bedrijven in Europa geworden. In Nederland zijn er maar liefst 180 kwikfit bedrijven. Het aantal blijft hier nog steeds verder toenemen. Tegenwoordig kun je bij de kwikfit ook terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurten, het laten bijvullen van de airco of het laten vervangen van een ruit. Kwikfit is een full service autogarage geworden.


    Kwik fit car rip-off in Engeland door het programma Watch-dog, bent u het eens? Of heeft u andere ervaringen?

    Diensten van Kwikfit

    Waarvoor kun je nu precies terecht bij de kwikfit? Graag sommen we voor je op waarvoor je terecht kunt bij deze snelle autogarage:

    - Het vervangen van je schokbrekers
    - Het laten vervangen van je banden (zomerbanden en winterbanden)
    - Een APK controle
    - Trekhaken
    - Het laten vervangen of repareren van je autoruit
    - Een kleine beurt van de auto
    - Een grote beurt van de auto
    - Een nieuwe accu plaatsen
    - Het laten bijvullen of repareren van de airco in je auto
    - Tal van kleine en grote reparaties van je auto

    Eigenlijk kun je voor volop zaken terecht bij de Kwikfit. Het is dan ook niet vreemd dat een merkdealer vaak wordt overgeslagen. De prijzen zijn vaak net iets aantrekkelijker.

    Klachten Kwikfit

    Het kan voorkomen dat zaken soms niet worden gemaakt, zoals je zelf graag zou zien. Het is dan belangrijk om dit kenbaar te maken. Via de website kun je een klacht indienen over de gang van zaken. Natuurlijk is het beter om eerst bij de vestiging zelf je te gaan bezwaren om zo te kijken of je klacht opgelost kan worden.
    Het is goed om te weten dat de Kwikfit met verschillende garanties werkt. Het is dus mogelijk dat de klacht onder een garantie valt en hierdoor goed en snel op te lossen is door de betreffende Kwikfit vestiging.
    Wat vind jij van Kwikfit? Laat het hieronder weten!

    Van plan iets te kopen bij Kwik fit? Autobanden, onderhoud of APK keuring? Lees eerst ervaringen van iedereen die al iets kocht bij kwik fit!

    Kwik Fit
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (79)

    3.8
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Kwik Fit

    Uw beoordeling

    Kwikfit is top!

    ik was eerst altijd met mijn mondeo bij de ford dealer. ik had in een spijker gereden en mijn band liep (gelukkig) maar langzaam leeg. Dus direct naar mijn ford dealer gereden die mij toen direct vertelde dat mijn band van binnen was verbrand omdat ik er 5 kilometer op een zachte band had gereden. Dat konden ze al op afstand zien, zonder naar de band te kijken. Nou lekker..nieuwe band van 150 euro erop. Gelukkig moest ik nog eerst iets doen in haarlem voor 5 uur, dus band opgepompt en toen eerst naar haarlem gereden. Daar maar even de kwikfut gepakt voor een second opinion. En je raad het nooit, maar deze man kon direct zeggen (ook op afstand) dat de band nog gewoon prima moest zijn. Dus band geplakt en binnen een kwartiertje was ik weer op weg. En nog gratis ook! Bedankt kwik fit. Ik ben nog wel even verhaal wezen halen bij de ford dealer die toen aangaf dat ze dit niet gezegd hadden. Nou..daar kom ik dus nooit meer!

    Door: Sven Uiterwaard08-08-2015
    heb je geluik gehad.23-06-2018

    heb je geluk gehad.

    Scheckner29-12-2018

    Ik had de vorige dag gebeld om te vragen of de auto uitgelijnd kon worden. Mij werd gezegd dat ik op zaterdagmorgen de auto tussen 8 en 9 uur kon brengen en hem in de middag kon ophalen. Toen ik hem bracht kreeg ik een slecht gevoel door de negatieve houding van de man. Hij zei dat uitlijnen misschien niet het probleem was in plaats van ernaar te kijken. Het gevoel dat ik kreeg was dat het hem niets kon schelen. Ik ben weggegaan zonder de auto daar te laten. Geen Kwikfit Hogeweg Amersfoort meer.

    walter30-08-2019

    Vorige week bleek mijn Peugeot 206 bij Kwik Fit Utrecht(Cylonlaan)afgekeurd te zijn,mocht binnen 2 weken gratis afspraak maken,oke links achter lager en rechtsvoor fusee kogel rubber,ik naar mijn monteur,reparaties gedaan,gisteren terug afgekeurd omdat lager(was een nieuwe ingeperst)te horen was afgekeurd,wat een oplichters,heb ze vertelt dat gevoel krijg dat ze veel geld willen verdienen aan mij,toen werd ie boos,terug naar andere garage met mijn monteur wel goedgekeurd,fuck Kwik Fit kom er never nooit meer,zakkenvullers.

    Monique07-05-2020

    Volgens de monteur moesten de remklauwen vervangen worden bij de voorwielen, 730 euro!!! Toch maar eerst eens gaan googelen, veel te duur dus. Heb er ergens anders naar laten kijken en wat bleek? Er was niets aan de hand, even schoonmaken en klaar!, Ben zo blij dat ik dat ik mijn gezonde verstand heb gebruikt! GA ER NOOIT HEEN !!!!

    Daniëlle 24-06-2020

    OPLICHTERS 1e KLAS!!!! Gister ochtend onze auto weg gebracht voor een kleine beurt. Halverwege de dag, van de kwikfit de mededeling, dat ert een gat in het flexibele deel van de katalysator zou zitten, reparatie zou komen op € 750,- omdat de gehele katalysator vervangen moest worden?! Omdat ik dit een absurd bedrag vond, voor een kapot flexibel stuk, hebben we de auto opgehaald en zijn bij een andere garage een second opinion gaan vragen. Deze gaven via de mail al aan, dat het inderdaad een duur onderdeel betreft, maar dat het prima mogelijk is om hier een los flexibel stuk tussen te zetten, dit zou ongeveer € 250,- gaan kosten, wat op zich al een hele besparing is t.o.v. € 750,-. Vanmiddag de auto gebracht naar de 2e garage, waaruit blijkt dat het onderdeel helemaal niet vervangen hoeft te worden!!!! Er zit weliswaar een klein scheurtje in de buitenste laag van het flexibele stuk, maar de uitlaat is totaal niet lek (wat mij ook al sterk leek, want dit hoor je direct). Kortom : de Kwikfit, adverteert leuk, met goedkope beurten, maar probeert je op deze manier gewoon schandalig dure reparaties aan te smeren!!! WEES GEWAARSCHUWD!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkoopste APK en betrouwbaar

    Ik doe ieder jaar mijn APK bij de Kwikfit. Ze zijn de goedkoopste van wat ik tegenkom en doen geen gekke dingen met je auto.

    Heb zelf echt slechte ervaringen met een garage waar ik voorheen wel eens heen ging, tot bleek dat die vent allemaal dingen bedacht en dan ook ging zitten repareren voor die APK, met een vette rekening als gevolg!

    Dat soort geintjes heb ik bij de Kwikfit nooit meegemaakt, die maken gewoon je auto weer netjes en APK en verder geen gezeik.

    Door: Arjan Debonne02-10-2016
    Sid10-11-2020

    Als er niks mis is met je auto ben je hier spekkooper. Maar als kleine dinge mis zijn bv ruitenwissers ofzo dan vragen ze 55 voor 10 sec werk.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    APK en Kleine Beurt

    Bij Kwikfit Barneveld ben ik vaste klant! Vriendelijke, hulpvaardige mensen en Service met een gouden randje!! Alweer een tijdje terug bracht ik mijn auto voor de APK en een Kleine Beurt. Eerlijk gezegd was de auto van binnen erg vuil... Geen tijd etc. Toen ik mijn auto weer ophaalde, was ie van binnen brandschoon! Daar had Yasser voor gezorgd!!! Yasser staat altijd klaar en Service is eigenlijk zijn tweede naam!! Kwikfit Barneveld is mijn absolute favoriet!

    Door: Tina E. Arents22-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Makkelijk binnenlopen!

    Ik hoorde iets tikken aan mijn rechterband en reed toevallig 2 minuten later langs een kwik-fit waar ik nog nooit geweest was. Dus gelijk naar binnen gereden en werd direct geholpen. Bleek een gewichtje los te zitten. Die gefixed, band uitgelijnd en ik was weer op weg. En dan voor 15 euro! Ik ga hier vaker langsrijden. Had het gevoel dat je een keer niet beduveld werd bij een autogarage!

    Door: Andre Keulen11-09-2015
    Lilianna03-07-2020

    De APK keuring duurde 2 uur. Veel min punten op het resultaat blad werd genoteerd.Omdat ik niet met alle min punten akkoord was heb ik dit met de keurmeester geconfronteerd. Hij zeg dat hij zou in dit geval een keurmeester van RDW roepen. Door RDW werd mijn auto erg gedetailleerd gecontroleerd en goedgekeurd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    APK

    Kwik Fit Jan Rebelstraat Amsterdam
    Kwik Fit Jan Rebelstraat Amsterdam= Kippendieven (APK AFGEKEURD met oneerlijke argumenten)
    ....na 10 minuten :
    Nederlandse werkplaats met ECHTE Nederlandse eigenaar en Werknemers Auto Service Lijnden = APK goedgekeurd in VIER MINUTEN.
    Wat was er gebeurd? En waarom wilden ze me 420 EUR in rekening brengen?

    Het achterwiel was het licht geremd door wat vuil.
    Dus ging ik naar een eerlijke monteur, en in 10 seconden, de eerlijke monteur heeft het vuil verwijderd en het wiel loopt perfect.

    In de praktijk zouden ze van KwikFit 420 EUR laten stelen.
    G.

    Door: Gregory09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    APK

    Auto bij Kwikfit gebracht voor de jaarlijkse APK keuring. Einde van de middag werd ik gebeld dat er veel mis was en de reparatiekosten zouden 1300 euro bedragen. Ik schrok me kapot, ik heb 900 voor de hele auto betaald dus dit ga ik niet doen. Auto opgehaald en dacht, nou naar de sloop dan maar. Toch besloten een second opinion te doen in een andere garage. Wat kleine dingetjes, 200 euro en APK goedgekeurd. Ik was verbluft. Geen vertrouwen meer in Kwikfit, hoe is het in godsnaam mogelijk dat zij mij een bedrag van 1300 euro wilde laten betalen. Ik heb bijna hierdoor mijn auto naar de sloop gebracht, terwijl er feitelijk niet veel mis was met de auto. Schande!

    Door: Syl26-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    lekke band

    Lekke band laten repareren bij kwik fit in Zaandam. Volgens de website kost dat 25,95 en langskomen kan zonder afspraak. En dit is precies zoals het gaat. Afhandeling conform opgave, vriendelijk personeel, bakkie koffie, garantierapport en klaar terwijl u (kort) wacht. Als extra service nog de bandenspanning van de overige banden op peil gebracht. Alle lof!

    Door: Klaas13-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Service

    Zaterdag 7 okt kwamen wij op de valreep aan bij Kwikfit zoetermeerLansinghage omdat ik een andere auto hadden gekocht waar wij een wreemd geluid bij hoorde! Gelijk werden wij geholpen gerust gesteld en ontzettend fijn geholpen van medewerker balie tot monteur en manager. De service verschilt wel per filiaal dus wij blijven komen in Zoetermeer!! Ga zo door!!

    Door: Lilian van Santen16-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Een goed gevoel bij een lekke band van onze Mini!

    Ik ben zeer goed geholpen. De monteur is met mij mee gereden naar huis (binnen 5 minuten afstand) en heeft mij geholpen met het verwijderen van het wiel. Daarna heeft hij de band geplakt en heb ik thuis de band gemonteerd. Daarna langs bij de Kwik-fit om na te lopen. Prima job Kwik-fit!

    Door: Michel Kroesen10-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    wel goed

    ondanks alle negatieve reacties ben ik erg tevreden over Kwik Fit.
    goede service en vriendelijk personeel.
    vraag me wel af waarom mensen eerst naar kwikfit gaan en als het niet goed naar hun eigen garage.
    waarom niet gelijk naar die eigen garage???

    Door: andre25-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Maart 2021

    Ik bracht mijn auto voor de 3e keer voor een apk keuring omdat ik de 2 keer ervoor tevreden was. Nu werd ik gebeld dat mijn nieuwe accu ( door anwb geplaats met 3 jaar garantie) nog maar 17% was, ook werkte de airco opeens niet meer ( toen ik ergeen reed werkte de airco nog prima). Slecht gevoel dus! Ik heb de accu niet laten vernieuwen omdat er garantie op zat en ook de airco niet laten maken. Toen ik de auto kwam halen werd mij , een beetje spottend toegewenst, dat ze hoopte dat ik nog weg kon rijden. Dat was geen enkel probleem! Een paar weken later de accu laten doormeten door de anwb. Er was niks mis met de accu en de meting zag er totaal anders uit! Dit ook doorgeven aan de betreffende kwikfit! Ik weet niet wat er gemeten is maar niet mijn accu! Helaas is de airco wel echt stuk en ik geloof niet dat deze stuk was toen ik mijn auto bracht. Flink balen dus. Kwikfit is in ieder geval een klant kwijt!!

    Door: Saskia26-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    €1500 om door de apk te komen

    Wij brengen onze auto voor een apk naar de kwikfit
    “Dit gaat u ong €1500 kosten”
    Eeeeh een bandje, paar lapjes en een nieuwe remkabel.

    Dikke doei!
    Wij naar een andere garage en die wist niet wat hij hoorde:
    “Dit gaat u €200 kosten incl apk”

    Dit zegt genoeg!
    Nooit meer naar de kwikfit!

    Door: Kim22-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Apk

    + snel beschikbaar.
    - auto niet gecontroleerd.
    - fictieve defecten opgeschreven (met monteur naar auto gelopen, helft van afkeur was niet waar)
    - Geen gesprek te hebben met die man. (Alleen maar geschreeuw over hoe hij 'egt wel goed had gekeken')
    - Auto om 8u gebracht, einde dag pas belletje. (Vermoedelijk geen zin)
    - Simpele reparaties; konden ze niet bij de garage.

    Door: Wicher Vaartjes20-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    APK

    Mijn goed onderhouden, maar oudere Renault Kango aangeboden voor een apk. De prijsopgave, 690 euro.
    Bij een andere garage aangeboden en daar kwam ik op 300 uit.
    APK is daar gedaan, met steekproef, dus geen matsprijs of slechte keuring.

    Door: gerard Hamer14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    oil and filter change

    On January 27, 2021 I did an oil and filter change at the Amstelveen headquarters. After a month my car loses oil underneath (a car with 42,000 km), the ANWB company comes to my door and checks it, says that there is liquid (water) in the oil, that I need to go to PEUGEOT, of which I already I was a client but I had decided to try KWIK-FIT, to my surprise they confirm that there is water in the oil but that it is very rare because there is no problem of fluid leakage into the engine. For two companies like ANWB and PEUGEOT to agree that the same thing happened and it was strange that happened, it is because something was done wrong. Lucky that the engine did not break.

    Door: Leonardo Goldestein25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    APK

    Ze lokken je met goedkope APK aanbiedingen en rekenen daarna DUBBEL de prijs in vergelijking tot andere garages!!! Je wordt hard opgelicht zonder dat je het zelf door hebt, pas als je het nakijkt maar dan is het al te laat. LET OP ga NIET naar deze garage, vooral niet die in Papenkamp Arnhem, tenzij je graag veel te veel betaald voor reparaties.

    Door: Henry V26-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    APK

    Tijdens een APK keuring vonden ze allerlei punten.......

    Verschillende filters had ik een dag eerder zelf vervangen, olie ververst bij een doe het zelf garage, remblokken waren een maand oud! Was nu allemaal niet goed meer volgens het klembord van de monteur........

    Door: Coen07-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    APK + Kleine Beurt + Airco service beurt

    Ik was altijd tevreden over deze Kwik-fit. Ook aardige meid achter de balie. Maar op 11 augustus heb ik mijn auto bij Kwikfit (Spaklerweg Amsterdam) laten keuren, en een kleine beurt laten doen. Ze zagen dat de airco ook bijgevuld moest worden, en dat hebben we ook laten doen. Ik reed terug en de airco leek gedurende dat ritje het minder krachtig te doen. Ik had het warm in de auto. Maar ik dacht nog: ach, het is ook wel hel warm buiten. De volgende dag reed ik (hittegolf!) 150 kilometer, naar het dorp van mijn ouders en onderweg heeft de airco het helemaal niet gedaan. Vanaf vertrek niet. Hij blies alleen warme lucht. Dat was gek, want immers net de dag ervoor bijgevuld. Aangekomen op locatie begon er in het dashboard ook plots ‘OIL’ te knipperen. Dat was niet goed. Ik ben naar de (oude vertrouwde) garage in het dorp gereden en die zagen dat er geen olie bijgevuld was. Ze hebben dat natuurlijk meteen opgelost. Maar dat had natuurlijk bij de kleine beurt van Kwikfit moeten gebeuren. En heb er apart voor moeten betalen. Ik heb diezelfde middag Kwikfit gebeld. Ze negeerden het olieprobleem een beetje (een soort van ‘oeps!) en zouden 14 augustus naar de airco kunnen kijken. De auto er naartoe gebracht en in de middag kregen we het verlossende woord dat de pomp van de airco stuk was. (De airco deed het overigens prima voordat we de kleine beurt bij kwik-fit deden). We schrokken ons kapot, want dat is het duurste onderdeel dat stuk kan gaan bij een airco. We kregen een offerte mee van 1138,25. We vertrouwden het niet.

    Daarom ook contact gezocht met Kwik-fit Nederland (op verzoek van de manager), daar hadden we een onderzoek kunnen laten doen door een ‘onafhankelijke’ partij, en dat zou 400 euro kosten. Als wij gelijk zouden hebben, dan kregen we die kosten vergoed. Maar dat is een risico natuurlijk, en bovenop die andere kosten leek ons dat geen goed idee. Want het kon natuurlijk toch toeval zijn dat het ding plots stuk ging. Beetje voordeel van de twijfel. Maar ik wilde sowieso niet die reparatie door Kwikfit laten doen.

    Daarom weer een afspraak gemaakt bij de oude vertrouwde garage in het dorp van mijn ouders, en die gingen er 1 september wel even naar kijken. Ze hebben een diepgaande controle uitgevoerd, en er was niets stuk of lek. De airco was gewoon niet bijgevuld. Er was geen lek te bekennen. De airco is bijgevuld door die garage en ik ben in een heerlijk koele auto terug gereden. Niets aan de hand. Ondanks dat we wel geld terug kregen van het bijvullen van de airco (109 euro), hebben we extra kosten gemaakt, er extra tijd ingestoken en stress gehad door dit alles. En we voelen ons bedonderd.


    Zojuist weer eens gebeld met de manager van de Kwik-fit Spaklerweg in Amsterdam, en dat is iedere keer zo’n welles/nietes verhaal. Hij blijft erbij dat het kapot is. En wij zeggen (en merken!) dat het niet kapot is. We schieten er niks mee op. En ze willen ook niets oplossen. Ze gaan alleen het airco-apparaat waar ze mee meten, laten controleren, ondanks dat ik ‘de enige ben met deze klacht’. Nooit meer naar Kwik-Fit.

    Door: Kirsten Hesseling02-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Distributieriem laten vervangen.

    WAARDELOOS BEDRIJF. Met mijn bedenkingen toch ruim van tevoren een afspraak gemaakt voor het vervangen van de distributieriem. Het zag er op de site goed uit en het was makkelijk om een afspraak te maken. 3 dagen voor de afspraak werd er gebeld dat wegens ziekte (smoesje) van de monteur de afspraak niet door kon gaan en dat deze een week opgeschoven ging worden. Door de COVID-19 gingen wij toch niet op vakantie dus dit kon wel. Op de dag van de nieuwe afspraak werd ik weer gebeld notabene vlak voordat ik de deur uitging en er werd mij weer verteld dat wederom door ziekte van de monteur de afspraak niet door kon gaan. Omdat ik zo gauw niet wist wat ik moest doen heb ik het weer opgeschoven. Bijgekomen van de verbazing hoe dit bedrijf kan bestaan ben ik weer gaan zoeken en kwam op een andere garage uit die zelfs nog wat goedkoper was en mij heel snel kon helpen.
    De nieuwe afspraak bij Kwik Fit geannuleerd en daar waren zij heel blij mee want ik was waarschijnlijk voor de 3 keer gebeld dat het niet door kon gaan. Geen enkel excuus of wat dan ook. Het waren ook nog eens smoesjes dat kon je aan alles merken.
    Mijn wantrouwen tegen dit bedrijf was terecht. Ongelooflijk zo kan een bedrijf toch niet omgaan met zijn klanten. Dit verhaal laatst bij de kapper verteld en die gaat mijn boodschap doorgeven en die luid : maak nooit een afspraak bij dit bedrijf heb al zoveel negatieve verhalen erover gehoord. Waardeloos bedrijf. Zeg het voort, zeg het voort.

    Door: Lara02-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    apk .......reparatie remmen

    kennis van mij vandaag auto laten keuren
    remschijven voor en blokjes mocht even 600 euro afrekenen
    voor een kleine mazda .... wat een nepperij

    Door: henk van der wal29-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Kwik Fit een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 79 ervaringen geplaatst over Kwik Fit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kwik Fit actief?

    Kwik Fit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwik Fit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.