NederlandReview

  Ervaringen Keepable

  Als gewone sporter heb je al speciale kleding nodig, maar een keeper heeft vaak nog wat meer nodig dan mensen die in het veld staan. Je krijgt immers wel die bal direct op je af en mag soms dingen wel of juist niet die andere spelers wel of niet mogen. Keepable richt zich helemaal op keeperskleding en andere spullen voor keepers. Maar hoeveel grip zullen die keepershandschoenen nou eigenlijk geven? Zal die thermokleding je wel lekker warm houden als je de hele tijd in dat doel staat te wachten tot de bal jouw kant op komt? En hoe goed en snel zal je geholpen worden door de klantenservice of bezorgservice van Keepable? Dat zijn allemaal dingen die alleen keepers die al keepen met spullen van Keepable je kunnen vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij van deze keeperswinkel vinden. Hun meningen, ervaringen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of Keepable de beste winkel voor keepers is.

  Over Keepable

  Keepable is een sportwinkel die spullen voor keepers verkoopt. Ze hebben dus niet zoveel voor veldspelers, al kunnen die soms wel wat aan hun sportkleding of thermokleding hebben. Maar ze zijn voornamelijk gericht op de speciale uitrusting die keepers bij een voetbalwedstrijd of andere sport nodig hebben. Ze willen er zijn voor keepers en andere sporters die het uiterste vragen van uit uitrusting en materiaal. Ze hebben keepershandschoenen met een fijne grip zodat je de bal makkelijk tegen kunt houden. Ze zijn er met en zonder fingersave. Wist je dat er ook speciale keepershandschoenen voor natuurgras, nat weer, kunstgras en zaalvoetbal zijn? Ze zijn verkrijgbaar in type flat, rollfinger, hybride en negatief naad. Het merk RG wordt door Keepable erg aanbevolen. Ze hebben ook een selectie keepersshirts en andere keeperskleding voor junioren en senioren. ook keepersbroeken, keeperssokken en onderkleding voor keepers is bij Keepable te vinden. En dan is er natuurlijk nog gewone sportkleding die je als zowel keeper als gewone speler nodig hebt. Hieronder vallen jassen, truien, T-shirts, regenjassen, lange broeken, thermokleding enzovoort. En in hun afdeling accessoires vind je petten, sleutelhangers, keepershanddoeken, bidons en voetballen. Er is zelfs trainingsmateriaal zoals pionnen, rebounders, hordes en hesjes.


  Een voorbeeld van handschoenen die Keepable verkoopt.

  Diensten van Keepable

  De keeperskleding en andere spullen van Keepable kunnen gewoon via hun website worden besteld. De bezorgservice van Keepable zal de handschoenen of voetbalkleding direct naar je opsturen zodat je het snel in huis hebt. Er is een Keepable klantenservice die je bij kan staan als je wat advies of raad nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Keepable

  Ben jij één van die keepers die al kleding of ander keepersmateriaal van Keepable heeft? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze keeperswinkel. Hoe prettig zitten die handschoenen en T-shirts nou echt? Blijf je met zo’n lange broek wel warm tijdens de training? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Keepable je pionnen of andere trainingsmateriaal kwam bezorgen? En hoe reageerde de klantenservice van Keepable toen je handschoenen al snel versleten waren? Schrijf je eigen Keepable review en laat ons weten wat jouw mening over deze keeperswinkel nou echt is.

  Keepable
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Keepable

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Keepable een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Keepable. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Keepable actief?

  Keepable is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Keepable gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.