NederlandReview

  Ervaringen Goosecraft

  Weet jij ook niet waarom, maar kun je echt genieten van de geur van leer? Het heeft een natuurlijke geur die bijna net zo goed is als de geur van een nieuw boek, bijna dan. Bij Goosecraft kunnen ze ook geen genoeg krijgen van de geur van leer en de mogelijkheden die leer biedt om jassen en accessoires te maken van de hoogste kwaliteit. Volgens hen leeft leer namelijk met je mee. Kwam jij de webshop tegen in een zoektocht naar een nieuwe jas en wil je graag meer weten over de ervaringen van hun klanten? Neem dan een kijkje bij de onafhankelijke reviews op NederlandReview. Hier vertellen echte klanten je over hun aankopen in de webshop.

  Over Goosecraft

  Eigenlijk blijft het merk liever niet hangen in het verleden, maar dat betekent niet dat ze zijn vergeten waar ze vandaan komen. Het merk werd opgericht in Amsterdam in 2006. Hun focus lag vanaf het begin op leer. Het krachtige, blijvende, sterke en rustieke materiaal is volgens Goosecraft het beste wat er is voor kleding. Zij willen in hun merk de huidige trends verwerken, waarbij de klassieke ontwerpen nog altijd gerespecteerd worden. Ze zijn continu op zoek naar de nieuwste trends, maar zijn niet bang om hun eigen weg in te staan.


  Bekijk hier de collectie van 2016! Wil je de nieuwe collectie zien? Neem dan een kijkje op de website.

  Waarom Goosecraft?

  Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring met het bewerken van leer en weten waar ze op moeten letten. Ze begrijpen dat leer verandert en elke dag anders is. Des te vaker je leer draagt, des te beter het wordt. De kwaliteit staat hierbij centraal. Ze gebruiken alleen het beste leer voor hun klanten. Ze willen hun klanten uitdagen om een keer wat anders te proberen. Zij geloven dat leer jouw individualiteit kan laten zien. Het groeit met je mee en verandert op de momenten dat ook jij veranderingen meemaakt in je leven. Ze zijn dan ook op zoek naar klanten die kwaliteit willen, maar niet altijd de norm willen volgen.

  Klachten Goosecraft

  De beste kwaliteit leer is niet goedkoop. Je wilt daarom wel dat je op Goosecraft kun vertrouwen. Er kan echter altijd iets foutgaan. Neem dan contact op met de klantenservice van de webshop. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden. Je vindt hier een contactformulier dat je kunt invullen. Het e-mailadres en telefoonnummer staat hier ook vermeld. Er zijn verschillende afdelingen die je kunt mailen of bellen. Controleer dus of je contact opneemt met de juiste afdeling. Goosecraft heeft ook een winkel in Amsterdam waar je welkom bent. De openingstijden van de winkel vind je ook bij de contactgegevens.

  Jouw ervaringen met Goosecraft

  Heb jij een leren jas gekocht in de webshop? En ben jij helemaal gek van het merk? Vertel dan over jouw ervaringen met Goosecraft en geef je beoordeling. Wat vind je van de kwaliteit van het leer? Werd je bestelling snel geleverd? En krijg je waar voor je geld? Schrijf een review en geef antwoord op deze vragen. Andere klanten horen graag van je!

  Wat vinden klanten van de kwaliteit? Is het kledingmerk duur? Is de levering betrouwbaar? Lees hier de reviews en ervaringen over Goosecraft.

  Goosecraft
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  8

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zeer te vrede met me aanschaf

  Mooie goosecraft Palermo bomber leren jas gekocht via wehkamp was in de aanbieding voor de helft de jas trekt heerlijk aan het het staat ook prachtig je voelt gewoon dat het kwaliteit leer is moest alleen nieuwe bestellen want xl valt wat klein maar xxl zit lekker zeker tevrede mee en voor die prijs heb ik een super Koop gedaan

  Door: Marcel leijnse04-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Goosecraft

  Uw beoordeling