NederlandReview

  Ervaringen Fringed

  Als je in het dagelijks leven veel tijd besteed aan kleding dan wil je er natuurlijk ook op het strand en aan het zwembad leuk uitzien. Maar waar kun je nou terecht voor de beste badkleding en strandkleding? Één winkel die bikini’s en andere strandkleding verkoopt is Fringed. Maar wat kun je nou precies verwachten van de kwaliteit van hun retro bikini’s? Zullen hun bikinitops wel lang mee gaan? Zullen hun omslagdoeken je wel warm houden als het killer wordt later op de dag? Zal de bezorgservice van Fringed je beach shorts wel bezorgen voor je weer naar de zee gaat? En wat voor klantenservice zul je van Fringed kunnen verwachten? De enige mensen om dit aan te vragen zijn strandliefhebbers die Fringed al eerder bezocht hebben. Lees hun reviews om te ontdekken of ze nou echt wel zo tevreden zijn over dit merk strandkleding. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je een beter inzicht geven in Fringed voor je er zelf klant wordt.

  Over Fringed

  Fringed is een merk dat strandkleding aanbiedt. Ze noemen zichzelf een “beachware webshop” en verkopen allerlei beach producten. Ze hebben bijvoorbeeld een selectie bikini’s. Je kunt kiezen uit bandage bikini’s, retro bikini’s, triangel bikini’s, neopreen bikini’s, Bohemian bikini’s, crop tops, high neck bikini’s en nog veel meer. Je hebt dus volop keus en kunt kijken wat jou het beste ligt. Iedereen vindt immers weer een ander soort strandkleding prettig. Ook kun je een maat slip en maat top selecteren. Dan is er nog een categorie strandkleding. Deze bevat pareo’s, strandjurkjes en beach shorts. Maar je vindt er ook, strandomslagdoeken en strandhandoeken. Deze zijn ideaal om aan te trekken of om je heen te slaan als het later op de dag frisser wordt maat je toch nog even op het strand wilt blijven. Ook heeft Fringed een assortiment sieraden. Deze bestaat uit een selectie oorbellen en armbanden in verschillende kleuren. Andere accessoires die Fringed in het assortiment heeft zijn tassen, plak tatoos en sjaals. Zo kun je een simpele bikinioutfit wat leuker maken en gemakkelijk al je spullen meenemen. Werp ook eens een blik op hun nieuwe collectie of juist de afdeling waar ze sale verkopen.


  Één van de bikini's verkocht door Fringed.

  Diensten van Fringed

  De strandkleding van Fringed kan online besteld worden. Er is zelfs een Fringed bezorgservice die de bikini of omslagdoek naar je op kan sturen. Daarnaast heeft Fringed nog een afdeling klantenservice om mensen te helpen die even wat advies of assistentie nodig hebben voor, tijdens of na hun bestelling.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fringed

  Heb je al eens eerder een bikini of ander product van Fringed gekocht? Dan nodigen wij je van harte uit jouw mening te verspreiden. Hoe lekker zitten die bikini’s nou echt? Gaan hun beach shorts lang mee? Duurde het lang voordat de omslagdoek of strandjurk was bezorgd door Fringed’s bezorgservice? En kan erop vertrouwd worden dat Fringed goede klantenservice verleent aan (potentiële) klanten? Schrijf je eigen Fringed review en vertel ons wat jij van Fringed vindt zodat anderen weten wat ze van deze winkel vol strandkleding kunnen verwachten.

  Fringed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fringed

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fringed een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fringed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fringed actief?

  Fringed is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fringed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.