Gratis tablet bij Alles-in-1 van Ziggo


Op het gebied van internet, telefonie en televisie is er de laatste jaren veel veranderd. Wat te denken van de opkomst van de smartphone, de ontwikkeling van het internet en de verschuiving van analoog naar digitaal televisie kijken? Grote Nederlandse providers springen handig in op deze ontwikkelingen door alles-in-1 pakketten aan te bieden. Dit wil zeggen dat je een vast bedrag per maand betaalt voor internetgebruik, televisie en telefonie. Wanneer je overweegt over te stappen naar een andere aanbieder, is het aan te raden om over te stappen naar Ziggo. Nederlanders die voor 24 oktober 2016 een alles-in-1 pakket afsluiten bij Ziggo, ontvangen namelijk een gratis tablet bij hun bestelling. 

Verschillende pakketten
Wanneer je de overstap wilt maken naar Ziggo, krijg je de mogelijkheid om uit verschillende pakketten te kiezen. Ziggo hanteert de volgende pakketten: Connect & Play Start, Connect & Play Complete en Connect & Play Max. Connect & Play Start is het goedkoopste pakket en heeft minder mogelijkheden dan de andere twee pakketten. Zo is de internetsnelheid bij dit pakket een stuk lager dan bij Connect & Play Max: 40 / 4 Mbit/s tegenover 300 / 30 Mbit/s. Daarnaast krijg je bij het goedkoopste pakket zeventig zenders, waarvan 29 in HD, terwijl het ‘Max-pakket’ 115 zenders bevat, waarvan 38 in HD. Tot slot ontvang je bij Connect & Play Start geen MyPrime. Dit is bij de andere twee pakketten wel het geval. Met MyPrime kun je genieten van duizend films en afleveringen van series. Alle alles-in-1 pakketten hebben een minimumlooptijd van twaalf maanden en zijn daarna maandelijks opzegbaar. 

Tarieven
Doordat de drie pakketten die deel uitmaken van de actie van elkaar verschillen, is het logisch dat je denkt dat er ook een ander prijskaartje aan vast zit. Dit is ook het geval. Connect & Play Start kost 45,95 euro per maand, Connect & Play Complete 59,95 euro per maand en Connect & Play Max 77,95 euro per maand. Bij al deze pakketten kun je ervoor kiezen om een gratis tablet te ontvangen, maar dat is niet de enige keuze. Het is namelijk ook mogelijk dat je de eerste drie maanden 34,95 korting op je pakket ontvangt. Ter illustratie: wanneer je kiest voor Connect & Play Complete, betaal je de eerste drie maanden dus geen 59,95 euro maar slechts 17,50 euro. 

Pakket op maat samenstellen
Indien jij je niet kunt vinden in één van de drie door Ziggo samengestelde pakketten, is het ook mogelijk om je eigen pakket samen te stellen. In drie simpele stappen stel je al een pakket met internet , digitale tv en vast bellen samen. Je kiest in eerste instantie uit één van de drie standaard Connect-pakketten en vervolgens kies je in stap twee een Play-pakket dat het beste bij jou past. In de laatste stap kun je kiezen voor een gratis Huawei tablet of de eerste drie maanden 34,95 euro korting op je abonnement. Mocht je hier baat bij hebben, dan is het op het einde nog mogelijk om diverse Connect & Play opties aan je pakket toe te voegen. Op deze manier kun je bij Ziggo een alles-in-1 pakket geheel naar eigen smaak inrichten. 

Advies ontvangen van Ziggo
Overweeg je om een alles-in-1 pakket af te sluiten bij Ziggo, maar zit je nog vast aan een andere provider? In dat geval kan Ziggo je van passend advies voorzien wanneer de mogelijkheid zich voordoet om de overstap te maken. Dit doe je enkel door je gegeven achter te laten op de website. Ziggo houdt de boel vervolgens voor je in de gaten en voorziet je van advies. Het gebruiken van deze extra optie van Ziggo brengt geen onverwachte kosten met zich mee, maar hierdoor weet je straks wel wanneer je kunt overstappen en welk pakket van Ziggo precies bij jou past. 

Ervaringen met Ziggo
Ben je nog niet eerder klant geweest bij Ziggo. Grote kans dan dat je eerst eens wat meer wilt weten over de ervaringen van klanten met de provider. Om meer te weten te komen over de verschillende ervaringen met Ziggo kun je een kijkje nemen op NederlandReview. Hier hebben klanten van Ziggo reviews en beoordelingen achtergelaten. Dit kan jou helpen bij de keuze of je al dan niet over moet stappen naar Ziggo. 

Share