Werkplekken en vergaderruimtes reserveren met speciaal reserveringssysteem

De bezettingsstatus van werkplekken en vergaderruimtes snel controleren? Gehecht aan een specifieke werkplek of vergaderruimte? Via het werkplek reserveringssysteem is het mogelijk om snel te reserveren. Zo weet je binnen luttele seconde of het mogelijk is om op een bepaalde werkplek te werken of te vergaderen in een vergaderruimte.

Voordelen werkplek reserveringssysteem

Het juiste reserveringssysteem maakt het mogelijk om op ieder moment, vanaf elke locatie te reserveren. Deze manier van vastleggen brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Werkgeluk van werknemers neemt toe
  • De flexibele werkomgeving wordt bevorderd
  • Kantoorruimtes worden met de juiste tools gefaciliteerd en geoptimaliseerd

Wat is werkplekbeheer?

Werplekbeheer speelt een belangrijke rol bij bedrijven. Deze vorm van beheer houdt niet alleen het reserveren van werkplekken of bureaus in. Er wordt inzicht verkregen in de wensen, behoeften en gedragingen van personeel.
Dit wordt omgezet in het efficiënt gebruiken van kantoorruimtes. Met specifieke software wordt een kantooromgeving ingericht, met de focus op hybride of flexibel werken.

Maken werkplek reservering

Via een app of portal kan een werkplek gereserveerd worden. Wil je bijvoorbeeld een bureau voor nu of later reserveren? Dan selecteer je een van de bureaus op een overzichtelijke online kaart. Je hoeft dan alleen nog het tijdsbestek te kiezen, waarna je klaar bent.
Het is ook mogelijk om terugkerende boekingen te maken via een speciaal mapviewer scherm op een van de afdelingen. Bovendien is inchecken bij bureaus eenvoudig te realiseren via een mobiele app, tag of NFC-kaart.

Vergaderruimte reserveringssysteem

Vergaderruimtes zijn eveneens snel te boeken via een vergaderruimte reserveringssysteem bij GoBright. Binnen enkele seconden controleer je of een vergaderzaal beschikbaar is.

Voordelen reserveringssysteem vergaderruimtes

Reserveringen kunnen op ieder moment gedaan worden via gespecialiseerde GoBright oplossingen. Deze manier van vastleggen brengt een aantal pluspunten met zich mee:

  • Voorkomen van onderbrekingen en dubbele boekingen
  • Opties om te onderzoeken hoe ruimtes efficiënt te maximaliseren
  • Tegengaan hoge kosten doordat vergaderruimtes ongebruikt blijven

Vergaderzalen ruimtebeheer

Ruimtebeheer gaat verder dan alleen vergaderzalen boeken. Het beheer heeft ook betrekking op faciliteiten die een ruimte heeft en hoe ruimtes effectief te gebruiken. Ruimtereserveringssystemen creëren kantooromgevingen waar hybride werken de standaard is.

Parkeerplaatsen beheren

Via software van GoBright kun je ook parkeerplaatsen beheren. Werknemers vinden het fijn om te weten dat hun auto veilig op een parkeerplaats staan. Reserveren gaat makkelijk waardoor tijd wordt bespaard en werkervaringen verbeterd. Reserveer bureaus of kamers samen met een parkeerplaats. Boek parkeerplekken voor klanten en VIP-gasten.

Waarom is parkeerbeheer handig?

Parkeerbeheer is om diverse redenen van belang. Dit beheer zorgt voor de verbetering van verkeersdoorstroming. Vooraf reserveren van de parkeerplek zorgt voor veiliger rijgedrag. Werknemers weten exact waar ze moeten staan wat zorgt voor rust.
Als personeel van tevoren hun parkeerplaats reserveert, voelen ze zich meer welkom bij het bedrijf. Dit verhoogt de beleving van bezoekers en werknemers.

Share