Hoe bestel je een kerstpakket? Bereid je voor!

Eerder schreven we al over hoe slim het is om vroeg te beginnen met het regelen van een kerstpakket, als jij die dit jaar wilt gaan uitdelen. Bijvoorbeeld aan jouw werknemers, maar misschien ook wel aan je vrienden of familie! 


Heb jij zin om de mensen in jouw omgeving dit jaar te verrassen met een kerstpakket, of ben jij dit jaar door jouw werkgever met deze speciale eer omgeven en móet je wel? Gelukkig hoef je deze dagen niet meer met een notitieboekje op pad en kun je alles ook gewoon online regelen... 


Wij geven je hierbij wat extra tips voor het samenstellen van een kerstpakket, zonder dat het je veel tijd hoeft te kosten!


Kerstpakketten bestellen: laat je werknemers genieten

Het jaar komt langzaam ten einde en dat betekent dat we ons weer op kunnen maken voor verschillende grote festiviteiten van het jaar, waaronder kerst. Kerst is voor velen de favoriete tijd van het jaar. En niet alleen vanwege de gezelligheid, maar natuurlijk ook door het kerstpakket! Jij kunt als bedrijf jouw werknemers verrassen met een origineel kerstcadeau waar ze tijdens de kerstdagen volop van kunnen genieten. Een kerstpakket samenstellen is erg gemakkelijk, sterker nog, online zijn er tal van mogelijkheden waardoor je snel een geweldig pakket samenstelt. Of laat samenstellen…


Stel zelf je kerstpakketten samen

Een kerstpakket samenstellen doe je bijvoorbeeld bij Kerstpakkettenplaza.nl, de website waar je tientallen kerstpakketten hebt. De kerstpakketten kun je digitaal samenstellen met producten uit de webshop. Online vul je een formulier in waarin je aangeeft hoe je het kerstpakket graag zou willen hebben. Heb je links van kerstpakketten die in de buurt komen van je wensen? Geef dit dan aan in het formulier. Ook kun je aangeven welke producten er wel of niet in het pakket mogen. Op basis van deze informatie worden unieke kerstpakketten gemaakt. 


Geen tijd? Kies voor kant-en-klare kerstcadeau’s

Heb je weinig tijd voor het samenstellen van een kerstpakket? Je kunt ook een origineel kerstcadeau geven dat voor je klaarstaat in een webshop. Je kunt kiezen uit een aantal leuke thema’s. Kies bijvoorbeeld voor een kant-en-klaar foodpakket, een kerstpakket met verschillende bieren of geef als cadeau een leuk uitje, zoals een restaurant- of hotelbon van een bedrag naar keuze. Het voordeel van een kerstcadeau kant-en-klaar uitkiezen is dat je weinig tijd nodig hebt. Met een aantal klikken heb je de bestelling afgerond. 


Zelf een kerstpakket samenstellen heeft ook voordelen

Ook als werkgever een kerstpakket zelf samenstellen heeft zijn waarde. In de eerste plaats kun je laten zien dat je na hebt gedacht over het pakket en dat je je werknemers graag iets leuks wilt geven. Daarnaast heb je met een kerstpakket op maatwerk meer keuze dan bij kerstpakketten die al voor je klaar liggen. Kerstpakketten zijn een mooie manier om je werknemers extra te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Het is dan ook een mooie gewoonte om je werknemers voor de kerstdagen hun pakket mee te geven, als blijk van waardering. 


Hoe eerder, hoe beter

Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het bestellen van een kerstpakket. Na de zomer is een goede tijd om de kerstpakketten te gaan bestellen. Ook als je een kerstpakket samenstelt voor je werknemers moet je er optijd bij zijn. Vaak geldt dat je meer keuze hebt als je er eerder bij bent! Sommige bedrijven gaan al tijdens de zomer aan de slag met het samenstellen van de pakketten. Ook voor jouw bedrijf is nu de tijd aangebroken om een mooi pakket te gaan samenstellen voor jouw werknemers! 


Reviews voor de feestdagen!

NederlandReview biedt ruimte aan verschillende bedrijven die hun diensten speciaal voor de feestdagen aanbieden. Zie onze pagina Fijne Feestdagen. Lees reviews en laat zelf reviews achter met jouw eigen ervaringen!


Share