Black Friday Week bij Tink: kortingen tot wel 70%

Black Friday korting jagers opgelet. Van 18 tot en met 28 november profiteer je bij Tink van kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. Deze ultieme Black Friday actie wil je volgens dit bedrijf echt niet missen. Tink is een bedrijf welke gespecialiseerd is in Smart Home producten. Denk bijvoorbeeld aan verwarming, slimme beveiliging, entertainment of verlichting. Het assortiment bestaat onder andere uit items van bekende merken zoals Bold, Nuki, Bosch en Hombli. Tijdens Black Friday zijn de volgende kortingsacties actief: 

1

.    Bold Smart Lock: Op ‘single locks’ (niet die van koper) kun je met code Bold25 een korting van 25% krijgen.

2

.    Nuki Deursloten: Met code NukiPRO10 kan er 10% korting worden verkregen op alle Nuki Smart Lock Pro deals (niet op single producten).

3

.    Bosch Smart Home:  Bij bestedingen van meer dan € 250,- op Bosch Smart Home Deals krijg je € 20,- korting. 

4

.    Hombli Smart home: Op alle Hombli deals over de € 100,- wordt € 10,- korting gegeven. 

Voordat je gebruik gaat maken van een kortingsactie wil je misschien wel meer informatie over de merken en producten. Hieronder kun je daar meer over lezen. 

Bold 

Bold heeft een missie die naar eigen zeggen niet moeilijk is. Ze zien graag dat mensen een eenvoudig leven kunnen leiden. Het wegnemen van irritaties met betrekking tot sleutels is daar een mooi voorbeeld van. De medewerkers van Bold geven aan het slimste slot van de wereld te hebben ontworpen. Dat was de start van het Bold-avontuur. Ze bedachten onder andere digitale sleutels i.p.v. fysieke exemplaren. 

Bekijk alle Bold producten hier.

Nuki 

Dankzij het assortiment van Nuki hoef je nooit meer naar sleutels te zoeken. Dit merk is specialist als het gaat over elektronische deursloten. Het Oostenrijkse bedrijf heeft een slim slot bedacht. Inmiddels is dat het meest bekende vergrendelingssysteem welke er in de markt bekend is. Doel van dit bedrijf is om te zorgen dat personen een veel gemakkelijker dagelijks leven zullen hebben. 

Bekijk alle Nuki producten hier.

Bosch 

Via Bosch Smart Home kan er thuis genoten worden van de dingen die echt belangrijk zijn. Deze organisatie biedt met haar items veelzijdige oplossingen aan. Deze zorgen ervoor dat een woning nog slimmer kan worden. Het assortiment bestaat bijvoorbeeld uit energie-efficiëntie-, binnenklimaat- of veiligheidssystemen. De systemen spelen in op iedere behoefte en zorgen dat producten feilloos op elkaar aansluiten. Bosch hecht eveneens veel waarde aan de compatibiliteit met producten van andere leveranciers zoals het Philips Hue verlichtingssysteem.

Bekijk alle Bosch producten hier

Hombli

Ben je zoekende naar smart home producten? Ben je toe aan nieuwe slimme verlichting? Hecht je daarbij waarde aan kwaliteit en betaalbare prijzen? Dan kan het assortiment van Hombli wellicht een uitkomst voor jou zijn. Het aanbod van Hombli is in te delen in mentaal, fysiek en sociaal. Qua mentale producten wordt er bijvoorbeeld beveiliging voor je huis aangeboden. Dit moet uiteindelijk zorgen voor een stukje rust in je hoofd. Qua fysieke items kun je er terecht voor frisse lucht en natuurlijke verlichting, waardoor je fit kunt blijven. Op sociaal gebied worden er onder andere camera’s en een slimme deurbel aangeboden. Je kunt zo verbinden met huisdieren, vrienden en familie. 

Bekijk alle Hombli producten hier.

Share