Wil jij een voer- of vaartuig veilig en snel verkopen?

Heb jij een voertuig die je graag veilig en snel wilt verkopen? Dan kan het raadzaam zijn om je te laten ontzorgen door occasion experts. Wellicht is het voor jou een goed idee de verkoop te laten plaatsvinden via osw.nl. Via dit platform kunnen voertuigen makkelijk en vrijblijvend aangeboden worden. Het proces is online te volgen en toont reacties en biedingen. Wil jij bijvoorbeeld een sloopauto verkopen? Zet je graag jouw caravan, camper, boot of ander vervoermiddel te koop? Dan is het misschien een goed idee om een kijkje op de site van OSW te nemen. We zullen hier in dit artikel wat dieper op ingaan. 

Het aanmeldproces

Het verkoopproces bestaat uit 4 verkoopstappen. We zullen deze stappen voor je uiteenzetten. We beginnen met het aanmeldproces. Een vaar- of voertuig dient aangemeld te worden via een aanmeldformulier. Voor elk vervoer object is er een speciale aanmeldpagina. Daar word je stapsgewijs en online door de procedure heen geholpen. 

Vinden van overnamekandidaten

Vervolgens wordt de aanmelding met de verkoper besproken, waarna er actief wordt gekeken of er overnamekandidaten zijn. Het is geen verplichting om ieder bod te accepteren. Een bieding blijft 48 uur geldig. Kun je je niet vinden in de prijs? Dan is het online mogelijk om een tegenvoorstel te doen. Mocht je dit lastig vinden is het mogelijk om contact op te nemen met een medewerker. 

Verkoopprijs

Kun jij je vinden in de verkoopprijs? Oftewel accepteer je het bod dat er is gedaan? Dan wordt er door de bieder contact met je opgenomen. Samen kunnen jullie dan een afspraak inplannen. Heb je na twee dagen nog niks van het bedrijf gehoord? Neem dan contact op met de klantenservice van OSW. 

Passende biedingen

Een bod wordt pas zichtbaar als er een passende bieding is gedaan. Bedrijven zijn constant bezig met het doen van een aantrekkelijk bod. Om er zeker van te zijn dat alles klopt worden biedingen gecontroleerd voordat deze getoond worden. 

Verkopen

Zijn alle stappen doorlopen dan is het tijd om daadwerkelijk te verkopen. Nadat het vaar- of voertuig is gevrijwaard en betaald, kan deze opgehaald worden. Jij wordt volledig ontzorgd. Er wordt samengewerkt met erkende RDW-dealers. Zij kunnen objecten ter plaatse vrijwaren. Jij hoeft dus niet langs een postkantoor te gaan. Na de vrijwaring ontvang je een bewijs per e-mail. 

Voordelen

De meeste mensen hechten veel waarde aan hun vervoersmiddel. Als ze deze besluiten te verkopen is het wel zo fijn als dit tegen een goede verkoopprijs kan worden gedaan. Op dit moment maken er veel particulieren gebruik van de diensten van OSW. Personen maken de keuze voor dit bedrijf mede omdat de hele rompslomp door specialisten uit handen wordt genomen. Wat eveneens meespeelt is dat er een juiste prijs wordt geboden! 

Share