NederlandReview

  Ervaringen De Nederlandse Kredietmaatschappij

  Wil je meer weten over de betrouwbaarheid van de leningen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij? Zoek dan niet verder! Op NederlandReview vind je recensies en beoordelingen van klanten die al een lening hebben afgesloten bij de kredietmaatschappij. Voordat je de stap maakt om een lening af te sluiten, is het altijd verstandig meer te lezen over de ervaringen van andere klanten. Je kunt van hun verhalen veel leren en extra zekerheid kan nooit kwaad. Je wilt bij het afsluiten van een lening namelijk geen extra risico’s lopen die voorkomen hadden kunnen worden. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en niet voor verrassingen komt te staan.

  Over De Nederlandse Kredietmaatschappij

  Bij gerenommeerde banken online geld lenen, dat is waar De Nederlandse Kredietmaatschappij in gespecialiseerd is. Ze verstrekken consumptief krediet voor een rente vanaf 4,1%. Omdat alles online gebeurt, werkt het snel en simpel. Je kiest een lening die het beste bij jou past en vraagt een offerte aan. Binnen een paar uur krijg je een aanbod van de partnerbanken van De Nederlandse Kredietmaatschappij. Kies het aanbod waar jij mee akkoord wilt gaan en je hoeft alleen nog je contract te tekenen, die direct door De Nederlandse Kredietmaatschappij wordt opgesteld.


  Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij is het vinden van een lening niet Too Much To Ask, maar juist heel gewoon.

  Leningen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij

  Persoonlijke lening: Kies voor de persoonlijke lening om eenmalig een vast bedrag te lenen. Betaal vervolgens maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing voor de afgesproken looptijd.
  WOZ krediet: Kies voor een WOZ krediet om voordelig te kunnen lenen als huiseigenaar. Iedereen die een huis bezit kan voordeliger lenen met een WOZ krediet.
  Doorlopend krediet: Kies voor een doorlopend krediet om altijd wat extra geld achter de hand te hebben. Je leent een maximaal bedrag waarvan je zelf bepaald hoeveel je wilt opnemen. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je opneemt en als je geld aflost, is het altijd mogelijk dit geld weer op te nemen.
  Combinatie krediet: Kies voor een combinatie krediet om voordelig en optimaal te kunnen lenen. Deze leenvorm combineert de voordelen van de andere leenvormen om een gunstigere lening aan te kunnen bieden aan iedereen die hoge leenbehoeftes heeft.

  Klachten De Nederlandse Kredietmaatschappij

  Je wilt bij het afsluiten van een lening altijd goed advies krijgen. Je loopt vaak met vragen of opmerkingen en daarom is het belangrijk dat een leningverstrekker makkelijk bereikbaar is. De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft op de website alle contactgegevens vermeld staan, zodat je het bedrijf snel kunt bereiken. Je kunt voor vragen of opmerkingen maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 bellen op telefoonnummer 088-5 444 444. Het bedrijf is echter online 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt daarom voor klachten het beste het contactformulier op de website invullen of je klacht mailen naar info@dnkm.nl.

  Jouw ervaringen met De Nederlandse Kredietmaatschappij

  Heb jij een lening afgesloten bij De Nederlandse Kredietmaatschappij? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het bedrijf. Was het lenen makkelijk? Werd je goed geïnformeerd? Was het bedrijf altijd goed bereikbaar voor vragen? Waren er problemen? Wij willen jouw mening graag horen.

  Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij sluit je makkelijk online een lening af, maar is het betrouwbaar? Lees de reviews over de ervaringen van klante

  De Nederlandse Kredietmaatschappij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Nederlandse Kredietmaatschappij

  Uw beoordeling

  lening aanvraag

  Ik ben vooral niet tevreden over de service ze komen een beetje opdringerig over. ik vindt het ook vreemd dat ze negatieve reviews blijkbaar late verwijderen. de rente is oke hoewel nog steeds duur. het bestellen op de website of aanvragen is wel vrij makkelijk. toch zou ik hier vanwege de service niet meer heengaan.

  Door: Jasper24-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Persoonlijke lening goede service

  Wegens omstandigheden een persoonlijke lening aangevraagd. Gekozen voor De Nederlandse Kredietmaatschappij omdat er hier meerdere banken worden meegenomen. Wij hadden eerder ook al zoiets gedaan met de koop van ons huis bij de Hypotheker en dat was ons goed bevallen. Helaas niet alle banken meegenomen, maar wel een boel en dat is toch belangrijk voor het vergelijken, bovendien willen wij niet bij zomaar een bank een lening afluister. Rente kan lager maar is conform. Prima service en redelijk makkelijk geregeld.

  Door: Smidt30-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is De Nederlandse Kredietmaatschappij een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over De Nederlandse Kredietmaatschappij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Nederlandse Kredietmaatschappij actief?

  De Nederlandse Kredietmaatschappij is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Nederlandse Kredietmaatschappij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.