11 bedrijven

Regio Dating

...

  Regio Dating

  Heb je eindelijk de perfecte partner gevonden, woont hij of zij aan de andere kant van het land of erger nog: buiten de landsgrenzen... Hoe goed de match ook moge zijn, veel relaties stranden alsnog als de afstand tussen de geliefden te groot blijkt. Voor sommigen is een LAT-relatie misschien een ideale situatie, veel anderen hebben er nu eenmaal baat bij als hun relatie dichter bij huis woont. Dat spreekt makkelijker af en vooral in het begin van een relatie, wanneer je nog aan het daten bent, kan dat een groot voordeel zijn. Het is dan ook niet voor niets dat veel online datingbureaus zich speciaal richten op regionaal daten. Het gaat onder vele namen schuil, vooral Regio Dating, maar ook Postcode Dating, Steden Dating, Buurt Dating, zelfs Provincie Dating. 

  Wat is regio dating?

  Op een regio dating site kun je kiezen om iemand te zoeken binnen een bepaalde stad of regio
  Op gewone datingsites kun je vaak wel aangeven waar je woont, in ieder geval welke provincie, maar daar houdt het meestal wel mee op. Of deze informatie wordt gebruikt om goede matches te zoeken is vaak onbekend.

  Waarom zou je kiezen voor regio dating?

  Binnen Nederland vinden we het vaak niet zo’n probleem als iemand wat verder weg woont, het is uiteindelijk niet zo’n heel groot land, maar de ervaring leert dat mensen toch vaak zoeken binnen hun eigen gebied.

  Een Rotterdammer zal minder snel een Amsterdammer zoeken als partner, en iemand uit Groningen voelt zich misschien wat ongemakkelijk tijdens het carnaval in Limburg.

  En het is ook logisch, de kans op een succesvolle relatie is groter als je mogelijke partner dichterbij woont. Al is het alleen maar omdat het dan makkelijker is om onverwacht af te spreken.

  Als jij dus een partner zoekt in je eigen stad of regio, dan zijn regio dating site een uitkomst. 

  Wat is het nut van regio dating?

  In je eigen regio kom je vaak op dezelfde locaties, kroegen, clubs en bedrijven. En vaak kom je telkens dezelfde mensen tegen.
  Het is dus logisch dat de kans dat je een nieuwe partner vindt op die plekken, niet heel erg groot is.
   
  Het grootste nut van regio dating sites is om iemand te zoeken in in de buurt woont, die je niet zomaar tegen het lijf loopt.

  Een ander nut is juist om iemand te zoeken die niet in jouw regio woont, dit is met name van toepassing voor snelle, erotische, contacten.

  Voor wie is regio dating geschikt?

  In principe is regio dating geschikt voor iedereen. Het is net als normaal daten, overspel daten of erotisch daten, maar met als extra mogelijkheid dat je zelf kan kiezen of je iemand uit een bepaalde regio of provincie wilt ontmoeten.
  Dus of je nu iemand zoekt in het Noorden, Oosten, Zuiden of Westen, dat is allemaal geen probleem. 

  Met de constante groei in datingsites, op dit moment al meer dan 800, is regio-dating een extra mogelijkheid om gerichter te kunnen zoeken.

  Hoe werken regio dating sites?

  Deze sites werken net zoals algemene datingsites, alleen wordt meer nadruk gelegd op waar je woont, en waar je iemand zoekt
  Door het aanmaken van een profiel en door een vragenlijst in te vullen, wordt een match gemaakt tussen jou en een mogelijke partner. 

  Vaak zijn de datingsites gratis, in ieder geval om te beginnen. Bij sommige sites heb je meer functionaliteit, zoals gratis chatten, als je een abonnement afsluit.

  Verder is het een kwestie van kijken in de profielen van andere gebruikers en contact opnemen als je een profiel ziet wat je aanspreekt.

  Bij NederlandReview hebben we een dating site vergelijker gebouwd om je te helpen de juiste sites te vinden. Je hoeft alleen aan te geven wat je zoekt, leeftijdscategorie, man of vrouw, christelijk of algemeen, voor een date, relatie of seks. Kies wat je zoekt en wij vertellen je welke sites aan jouw eisen voldoen. De eerlijke meningen van onze gebruikers helpen je daarna verder om de beste site te kiezen.

  Een regio dating site of app

  Zeker voor een regio dating site zijn apps heel belangrijk. Op de momenten dat je ergens anders bent en met iemand wilt afspreken, helpt een app je anderen te zoeken die in de omgeving wonen, of zijn.

  Via de normale website kun je je aanmelden en contact leggen, maar als een site ook een dating app beschikbaar heeft, is dat veel flexibeler. De app weet vaak waar je bent, en houdt rekening met matches die bij jou in de buurt zijn.

  Als je serieus op zoek bent naar een partner is een combinatie van een dating website en app de beste oplossing

  Waar moet je op letten?

  Er zijn datingsites waar veel zogenaamde spook profielen worden aangemaakt, waar dus geen echt persoon achter zit. Ook huren deze sites operators in, die alleen proberen je zoveel mogelijk geld uit je zak te kloppen.
  Zeker bij deze sites helpt het om de mening van anderen eerst te lezen, om te voorkomen dat je veel geld kwijt raakt.

  Als je op een site zit waarbij je moet betalen om te chatten, of berichtjes te versturen, let dan op. Een abonnement van een maand of half jaar is gewoon, als je een “strippenkaart” moet aanschaffen en maar een beperkt aantal berichten kan sturen voor je geld, ga dan we van deze site. Die sites zijn enkel uit op je geld, en hebben waarschijnlijk veel minder echte gebruikers dan ze beweren.

  Deel nooit zomaar privé gegevens met iemand op een datingsite, er zijn mensen die de sites gebruiken voor criminele doeleinden.

  En als je wel afspreekt met iemand, zorg dan dat er iemand is die zoveel mogelijk informatie heeft. De naam van de persoon, misschien een telefoonnummer wat jullie hebben gedeeld. Op welke site hebben jullie elkaar ontmoet, en wat was zijn of haar naam op de site? En waar hebben jullie afgesproken?
  Ook goed is als je een vriend of vriendin je laat bellen rond een bepaald tijdstip, om zeker te zijn dat alles in orde is.

  Wat zijn de beste dating sites?

  Kijk op onze zoeker voor de best dating sites, en lees de informatie van anderen. Hiermee kun je altijd de beste site vinden voor jouw behoefte.

  Een aantal voorbeelden van regio dating sites zijn onder andere stedendating.nl, datingeasy.nl, regioswingers.nl en regiosexcontact.nl. Welke het meest geschikt zijn in jouw geval moet je zelf bepalen. 
  Maar controleer altijd eerst de ervaringen van de andere gebruikers, en deel je eigen ervaring. 

  Let op!

  NederlandReview biedt alleen informatie aan op de website. De meningen en opmerkingen zijn van echte gebruikers, en worden niet door ons geplaatst of aangepast. Blijkt dat een mening niet door een echte gebruiker is geplaatst, wordt deze door ons verwijderd.

  Wij promoten overspel of seksdates niet, wij verzorgen alleen de informatie, zodat jij zelf kunt kiezen.
   

   


  Runnersdate.nl
  3 reviews

  Bent u op zoek naar een hardloopmaatje? Dan leest u natuurlijk eerst de reviews over Runnersdate, de speciale datingsite voor mensen die op zoek zi...

  Dating easy
  10 reviews

  Reviews en beoordelingen van Datingeasy Ben jij al eens op Datingeasy geweest? Wat denk je dat anderen van deze site vinden? Online daten heeft de...

  PassieDate
  1 reviews

  De meeste mensen die alleen zijn hebben hier niet bewust voor gekozen. Het is gewoon zo gelopen dat ze even zonder partner zitten. Een manier om da...

  Stedendating
  9 reviews

  Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over dit bedrijf. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn bij Stedendating...

  Regioswingers
  23 reviews

  Veel mensen zijn op zoek naar een relatie, de liefde van hun leven of in ieder geval iemand om de dagen mee te slijten. Maar iemand vinden die bij ...

  RegioSexContact.nl
  13 reviews

  Bent u op zoek naar een spannende date in uw regio? Lees dan eerst hier de beoordelingen van RegioSexContact. Het vinden van een seksdate kan soms ...

  Wytegearre
  3 reviews

  Moarn, agoeie of goejûn! Is dat hoe je in het Fries hallo zegt? Als trotse Fries wil je liever niets te maken hebben met al die onwetende ste...

  Mens & Relatie
  4 reviews

  Ben je op zoek naar een duurzame partner? Droom je ervan om samen met iemand te zijn, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Mens & Relat...

  Dating Buddies
  0 reviews

  We weten allemaal dat het vinden van de juiste partner zo makkelijk nog niet is. Je moet maar net iemand tegenkomen die je leuk vindt en ook nog ee...

  eMatch
  0 reviews

  Tegenwoordig hebben we het vaak te druk om naar een bar, café of andere ontmoetingsplek te gaan om nieuwe mensen te ontmoeten. Het vinden va...

  Friezel
  0 reviews

  Als je om wat voor reden eenzaam bent is het fijn om nieuwe mensen te leren kennen. Wie weet komt er wel een mooie relatie uit voort in wat voor vo...