Reizen

Reizen

Wat een pech! Er zijn veel redenen waarom u een vakantie zou moeten afzeggen. Een ziekte of overlijden in de familie, Waterschade aan uw woning of domweg pech en kon u het vliegtuig niet meer halen. Hiervoor bestaan er annuleringsverzekeringen. Die kunt u vaak bij de touroperator waar u boekt erb...

laat meer zien

Bedrijven

OHRA
31 reviews
6.2
Route Mobiel
9 reviews
7.6
Meeùs | AON IAK
11 reviews
5.7
Verzekeruzelf
14 reviews
6.5
HoyHoy
10 reviews
7.8
Delta lloyd
6 reviews
7.5
Witgeld.nl
6 reviews
7.1
Reaal verzekeringen
22 reviews
5.3
ANWB Wegenwacht
96 reviews
4.8
EasySwitch.nl
23 reviews
7.5
HEMA Verzekeringen
17 reviews
8.2
Salland
11 reviews
6.6
Menzis
11 reviews
5.7
Tasman Verzekeringen
4 reviews
7.4
Cirkel.nl
5 reviews
8.5
Tunafish
3 reviews
8.3
Independer
32 reviews
5.5
Netpolis
6 reviews
5.5
Europeesche Verzekeringen
6 reviews
5.4
De Friesland Zorgverzekeraar
10 reviews
7.1
Happy Ouwer
1 reviews
7
Interpolis
4 reviews
8.8
ABN AMRO Verzekeringen
15 reviews
4.8
Allianz Global Assistance
4 reviews
3.6
Zelf
2 reviews
9.3
nowGo
43 reviews
3.7
Centraal Beheer
10 reviews
3.6
Promovendum
8 reviews
5.5
Lancyr
2 reviews
3.3
FBTO
5 reviews
5.2
Zwitserleven
8 reviews
5.5
Geld.nl
6 reviews
7.2
Nationale Nederlanden Zorg
2 reviews
9.3
Aegon
15 reviews
4.3
InShared
4 reviews
9
World Nomads Travel Insurance
0 reviews
10
Deck
0 reviews
10
De Internationale
0 reviews
10

Reizen

Lekker op vakantie! Dat is het eerste waar u aan denkt als u wegrijdt bij uw werkgever en net 3 weken vrij heeft genomen. Maar heeft u overal aan gedacht? Zwembroek, slippers, zonnebrand eneh...reisverzekering? Want vakantie is vooral leuk, maar het moet ook leuk blijven als er iets onverwachts gebeurt. Dan wilt u goed geholpen worden en al helemaal in het buitenland waar u wellicht de taal niet van spreekt. Wist u dat u een apparte wintersport (of ski) verzekering moet afsluiten voor op de piste? Anders betaald u de aftocht naar beneden via banaan of trauma helipkopter zelf. En dat zijn peperdure rekeningen! Hoe werden consumenten toen geholpen door deze verzekeraars? Dat leest u hier bij NederlandReview. Wij hebben voor u alle reisverzekeringen op een rijtje gezet waarna consumenten beoordelingen hebben gegeven die al te maken hebben gehad met deze verzekeraars. Voorbereid op vakantie geeft u een goed gevoel! Wetende dat u verzekerd bent bij de juiste verzekeraar helpt daar natuurlijk bij! 

Wist u dat u een aparte verzekering dient af te sluiten als u gaat skien of snowboarden? Uw normale (doorlopende) reisverzekering vergoed dit namelijk niet! Als u niet meer zelf van de piste kan afkomen en u wordt vervoerd op een banaan of nog erger, door een trauma helikopter, dan moet u zelf voor de kosten opdraaien indien u geen wintersportverzekering heeft. Dit kan u voor hoge kosten komen te staan! Het is daarom verstandig deze verzekering voortijdig af te sluiten. Maar welke is de beste? De rabobank, unive, ing of toch de anwb? Welke helpt u volgens Nederlanders het beste? Hoe is de service als u in een land bent waar u de taal niet spreekt? Bent u over deze verzekeraars te spreken of juist niet? Vertel het hier bij NederlandReview of lees alle ervaringen zodat u voorbereid op wintersport gaat!

Wat valt er allemaal onder een water verzekering? Is dat tijdens het beoefenen van een watersport zoals waterskien, zwemmen of duiken? Of geldt dit ook als uw boot gestolen wordt uit de haven? En is goedkoop ook duurkoop? Of denkt u dat u voor alles gedekt bent maar als het zover komt, dat helemaal niet blijkt te zijn? Dus wie is de beste volgens u? Is dat Delta lloyd, unigarant, interpolis, anwb of juist een hele andere? Als u ervaringen met deze verzekeraars heeft, laat heel Nederland dit dan weten. Zowel positieve als negatieve verhalen zijn de moeite waard te vertellen. Zodat anderen dankzij u de juiste keuze kunnen maken. Wij hebben hieronder alle verzekeraars op een rijtje gezet, met een beoordlings-cijfers zodat u weet welke de beste watersportverzekering volgens Nederland is!