Oxxio
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

U bent nu bij:

Totaal

7,6

Bestellen

7

Service

7,4

Prijs

8

Leveren

7,6
13 rating71 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

23-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: K. de winter

Oxxio - Geen klachten, alles werkt goed

ik zat tot een aantal jaar terug bij Essent. daar ging destijds van alles mis met rekeningen en storingen

Sinds ik ben overgestapt naar oxxio nergens last van gehad, alles werkt gewoon zoals het hoort en ik hoef niks te controleren.

prijs is prima.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


23-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Eva de Groot

Oxxio - Jaren lid van oxio

al jaren lid van oxio en geen problemen hier.

ze geven dikke kortingen als je overstapt en dat hebben we toen gedaan.
geen spijt van. prijzen zijn vrij laag.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frieda

Oxxio - Ik ben wel blij met Oxxio

Ik krijg mijn energie al jaren via Oxxio. Ben een beetje geschrokken van sommige negatieve reacties hier! Ik wilde net zeggen dat ik nooit ergens last van heb gehad zelf. Misschien een verschil per regio?

Wat mij betreft is Oxxio echt een uitkomst gebleken. Ik ben serieus goedkoper uit dan bij mijn vorige aanbieder en dat was zeer nodig, in verband met almaar stijgende maandlasten.

Door die cashback over meerdere jaren heb ik gewoon echt geld bespaard.

Rekeningen problemen heb ik hier nooit gehad.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-03-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Frank

Oxxio - Wat een slechte energieleverancier!

Ik heb zelden zo'n slechte ervaring gehad als met Oxxio.

Het heeft maanden geduurd voordat de energie geleverd werd en toen klopten de facturen meerdere malen niet. Ik heb werkelijk uren besteed aan mailtjes en telefoontjes maar dat hielp niets. Pas na maanden is het opgelost. Schande!

Het was overigens wel een goedkoop aanbod....maar ik kies liever voor wat meer kwaliteit.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hansma

Oxxio - Oxxio veel beter dan energiedirect

Kans kans KANSloze praktijken bij energiedirect. Aggressieve verkooptechnieken als je bij ze weg wilt en veel problemen gehad. Oxxio heeft het echt TOP voor mij opgepakt nadat ik had aangegeven dat energiedirect mij probeerde te naaien met wurgcontracten. Ik kwam er niet vanaf. Na een belletje met oxxio hebben zij het opgepakt en was ik binnen 3 dagen overgestapt naar oxxio. Of ze willen gewoon heel graag nieuwe klanten bij oxxio, of ze zijn simpelweg echt goed. Zit er nu 3 maanden, nog geen problemen gehad, maar we gaan het zien...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-03-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    6
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Luc

Oxxio - Oxxio oplichters

Eén catastrofe bij Oxxio. Een mix van oplichting en niet aan hun woord houden bij die firma.
Het zogenaamde kodo bij hun actie(s) waar ik mee te maken had, is bovendien helemaal geen kado; je betaalt die niet alleen volledig zelf, maar je krijgt er tevens minderwaardige (goedkoper dan de aangegeven waarde van de kado's) apparaten geleverd.
Ik heb geen zin hier het hele verhaal te pennen, ik zou je adviseren deze club te mijden; anders moet je het zelf maar weten en trap je in dezelfde stront als ik.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Sander07-03-2017

Ik zit er al een paar jaar en nooit problemen gehad...herken me er niet in.

25-11-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mike

Oxxio - Ik geef ze een 7,5 tot 8

Nu een jaar bij oxxio. (vorig jaar verhuisd naar amsterdam)Aansluiten ging voorspoedig en tot op heden geen problemen. Die app is best wel handig ja want je krijgt wat meer inzicht. Een slimme thermostaat ben ik helaas nog niet bij ze tegengekomen. Maar die heb ik bij 50five gekocht en werkt allemaal prima op elkaar. Dus dat kan ook.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bibi

Oxxio - Controle op energie en handige app!!

Met Oxxio houden we alles goed in controle en dat bespaart echt best wel veel geld elke maand!

Die app vinden we heel handig, echt een dikke bonus als je voor Oxxio kiest!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ben vd Raadt

Oxxio - energie leveraar

Doet wat het moet doen: energie leveren voor een schappelijke prijs. Aansluiten en afsluiten ging soepel

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-06-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Alexander

Oxxio - geen klachten

geen klachten hier hoor
oversluiten ging op zich prima
geen leveringsproblemen verder

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jrmak

Oxxio - keuze voor Oxxio

Oxxio gekozen voor de prijs

Er was iets mis met de levering van de energie,
Maar dat is toen wel snel verholpen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-05-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: joann

Oxxio - A.U.B.NOOIT MEER

Klant van Oxxio maar alleen problemen.Slechte klantenservice.Geen antwoord op je vragen,geen bevestigingen van je nieuwe contract en tarieven,mijn oxxio werkt de helft van het jaar niet,prijzen vullen ze naar eigen inzicht in,a.u.b.nooit meer.....

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-03-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    4
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: LH

Oxxio - Mevr

Jaren klant geweest zonder problemen. Toen begon het,, facturen die betaald waren kreeg ik nogmaals doorberekend. Klantservice elke keer gebeld, excuses ze zullen het in orde maken. Toen in eens een factuur van meer dan €1000 euro. Gebeld dat dit niet klopt, maar volgens hun echt wel. Kreeg geen overzichten over welke maanden het dan ging. Ze maken er een potje van en kreeg niemand aan de lijn naar wie ik de betaaloverzichten van mij kon sturen. Als het fout gaat, gaat het goed fout bij hun.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-03-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annabelle

Oxxio - Super!

Energie check gedaan en Oxxio kwam als goedkoopste uit. Vorige maand overgestapt en nog geen problemen gehad! De app is ontzettend handig, ik kan zelf mijn energieverbruik per uur aflezen! Ontzettend fijn!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: V. Huren

Oxxio - Wauw, dat duurde lang

Oxxio aangevraagd bij mijn nieuwe huis. Het aansluiten duurde dusdanig lang dat ik een brief van liander kreeg dat ik nog altijd geen energiecontracter had. (dat kun je op hun website dan nalezen). Nergens een telefoonnummer van oxxio om ze te bellen. Alles moet via internet of chatprogrammas met robots. Gelukkig had ik het telefoonnummer nog toen ik het aanvroeg (want dan zijn ze ineens wel snel). Dus dat gebeld en uiteindelijk met de "spoedafdeling" gesproken die beloofde me dat het binnen 5 dagen aangesloten zou zijn. NIET DUS! weer een brief van liander dat als ik niet binnen 5 dagen een aansluiting had, dan werd het afgesloten. Toen weer met oxxio gebeld en beloofde ze me dat het binnen 3 dagen geregeld zou zijn. Dat was uiteindelijk ook zo. Maar dit was een slechte start oxxio. Ik hoop dat de rest wel goed is.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Arno12-10-2015

Ja, dat hadden wij ook!! Superirritant!

12-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: JD

Oxxio - Loopt zoals het moet

Net verhuisd en oxxio aangeschaft. Binnen een dag reactie met alle benodigde informatie en tot op heden loopt het gewoon precies zoals het moet. Voor mij was deze partij het goedkoopst, maar afgezien daarvan is het altijd prettig als je energie zonder problemen verloopt. Mocht het in de toekomst anders zijn zal ik daar hier zeker weer over schrijven!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jerremy L

Oxxio - Blij met oxxio

Ik herken me totaal niet in onderstaande. Geen problemen hier en bij de energie vergelijkers kwam oxxio bij mij als goedkoopste uit de bus. Paar maanden geleden overgestapt en prima zo. Die app is trouwens een stuk beter dan bij green choice, waar ik vandaan kwam.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door:29-09-2015

Ja dat vind ik dus ook, die App is best goed!!

15-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Joy S.

Oxxio - Factuur problemen

Deze club heeft echt problemen met facturatie volgens mij. Ik lees meer ervaringen op internet dat ieadereen er probleem mee heeft. en ik ook. Klopt elke keer niet. En als ik bel dan zijn ze het met me eens maar de volgende keer klopt het weet niet. Overstappen is makkelijk tegenwoordig en ga ik dan ook doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: K. Dorssen

Oxxio - Zelf in de hand

Die app is echt super. Mijn zoon en ik zijn de hele dag aan het spelen ermee en telkens weer manieren aan het verzinnen omte kijken waar we kunnen uitsparen. Dus heb een soort competitie met hem ontwikkeld hierdoor. Superleuk! (en onbewust milieuvriendelijk tegelijk)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-06-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerard Mok

Oxxio - Uitstekende service

De service bij Oxxio is uitstekend. Laatst werd er te veel geld van mijn rekening afgeschreven en ik had geen idee waar dat vandaan kwam. Na een kort telefoontje met Oxxio werd de bron achterhaalt en was het geen probleem om mij het geld terug te storten dat ik teveel had betaald. Binnen twee weken stond het weer op mijn rekening, zonder gedoe en met een erg vriendelijke medewerker aan de telefoon.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lien Tropen

Oxxio - Ik vind die app helemaal top!

Echt een ontzettend goede uitvinding die app. Ik kan zelfs zien hoeveel stroom mijn fohn kost! Door dit vernieuwde inzicht ben ik zuiniger met stroom en bespaar ik ook. Dat wilde ik hier even kwijt! Neem allemaal die app van oxxio!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Vastelastenbond

    Vastelastenbond

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • BudgetEnergie

    BudgetEnergie

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,4Lees ervaringen
  • Pure energie

    Pure energie

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Oxxio

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Oxxio?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Oxxio

Heeft u een mening over oxxio of wilt u graag weten wat anderen vinden? Bij Nederland review kunt u veel ervaringen lezen zodat u weet waar u aan begint als u overstapt naar een andere energieleverancier. Geen mooie verkooppraatjes, maar echte meningen van echte mensen!

Over oxxio
Waarom zou u overstappen naar oxxio? Lees hier alle reviews van echte mensen die al ervaringen hebben met deze energieleverancier. Oxxio is een energieleverancier die vooral de focus legt op het aanbieden van goedkope energie en dat te bereieken met slimme en innoverende ideeën waardoor uiteindelijk uw rekening omlaag gaat. Wat opvallend is, is dat ze vooral energie goedkoper willen krijgen voor de consument door het energiegebruik per huishouden omlaag te krijgen. Dit doen ze door slim om te gaan met energie. Zo hebben ze een app ontwikkeld waarbij u precies kunt bijhouden welk apparaat welke electriciteit gebruikt. Op deze manier hoeft de electra zelf niet direct goedkoper te worden, maar gebruikt u simpelweg minder energie. Beter voor het milieu dus. En wat u niet gebruikt, hoeft u ook niet te betalen.

Services van oxxio
Naast de app, waar iedereen gerbuik van kan maken (en een gratis ipad krijgt), heeft oxxio 3 verschillende diensten. De "in control" waarmee je precies vergelijkt en berekent wat je aan stroom en gas verbruikt. Waarmee je 12 energiebesparende gadgets krijgt. Oxxio beweert dat je energierekening écht omlaag gaat. Is dat ook daadwerkelijk zo? Dat kunt u lezen in onze reviews van iedereen die dit al geprobeerd heeft. De 2e is "free". Dat geeft je vrijheid over de keuzes die je maakt en bepaal je ook zelf hoe lang je klant blijft. Dus handig als je niet tevreden bent en direct wil overstappen. De looptijd is dus niet bepaald en zijn je tarieven variabel naar gelang de markt dat bepaald. Handig dus als je de vrijheid wil blijven behouden om te doen wat je zelf wil, maar als de prijs van de markt omhoog gaat, gaat ook je rekening omhoog! (En omlaag natuurlijk ook) De laatste is het daluren tarief. Dit is vooral voor mensen die alleen 's avonds of in het weekend thuis zijn. Hier geld, hoe meer je gebruikt in de daluren, hoe goedkoper het wordt. Dit komt doordat stroom (bijna) niets kost in deze tijden. Je moet nog wel betalen voor de netbeheerkosten en de overheidsheffingen, maarja dat doet iedereen.

Klachten bij oxxio
Op de website van oxxio heb je drie mogelijkheden: Een veelgestelde vragen sectie. Dit is de grootste meestgestelde vragen die wij ooit gezien hebben. Je kan zoeken op verschillende onderwerpen als jaarnota, termijnbedrag, meterstanden, acties en campagnes, aansluiten en ga zo maar door. Van alles geven ze de top 10 aan vragen. Hier kom je waarschijnlijk dus al ver mee. Kom je er niet uit? Dan is er een klantenservice. Alleen deze ziet er naar ons niet uit als een klantenservice, maar je komt gewoon weer uit bij de meestgestelde vragen. Voor ons is dat een beetje jammer en het lijkt erop dat oxxio wil dat consumenten zoveel mogelijk via internet doet. Dat is natuurlijk logisch want dat bespaart op de klantenservice zelf, alleen het straalt voor ons niet veel vertrouwen uit dat als u als consument een echt probleem hebt, dat u ook daadwerkelijk geholpen wordt door een echte medewerker. Maar of dit ook daadwerkelijk zo is? Lees dat in de reviews! Dus...komt u er niet uit? Dan kunt u nog contact opnemen met oxxio. Maar wacht even...ook hier moet u inloggen op de app of op uw persoonlijke account. Dus alweer via internet! De vraag of u een persoon aan de telefoon kunt krijgen beginnen wij ons af te vragen. De ervaring(en) zullen het leren!

Heet u daarom een ervaring met oxxio? En vooral de klantenservice van oxxie. Heeft u iemand aan de telefoon kunnen krijgen bij een probleem dat niet via internet kon worden opgelost? Wij van NederlandReview willen het graag weten. Of is de internet-klantenservice ook daadwerkelijk zo goed dat u snel werd geholpen en geen problemen meer ondervond? Schrijf een review en laat heel Nederland weten wat u van oxxio vindt!
 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!