NederlandReview

  Ervaringen Bespaarcoach | Vergelijkdirect.com

  Besparen is een woord waar veel mensen met gemengde gevoelens tegenover staan. Als het bittere noodzaak is, kan het een nare smaak hebben. Maar dat hoeft niet, want besparen kan ook heel leuk zijn/worden. Neem nu dat nieuwe energiecontract waarbij u iedere maand een stuk goedkoper uit ben! Of die aanbieding van dat alles-in-één pakket voor televisie, Internet en vaste telefoon? Bent u daardoor niet een stuk voordeliger uit? Enig idee hoeveel u over kunt houden als u bij uw dagelijkse boodschappen inspringt op aanbiedingen? Ja, u heeft wellicht aan één shampoofles voldoende deze maand, om maar even een voorbeeld te noemen, maar als het twee halen één betalen is, is de shampoofles van volgende maand dus eigenlijk gratis. Slim inkopen en daardoor veel besparen. En dit is slechts een kleine greep.

  Weten dat de kosten van het dagelijks leven naar beneden kunnen is een geruststellende gedachte. Het geeft ook wat ademruimte in stresssituaties als het u financieel minder voor de wind gaat. Want eerlijk is eerlijk, stress om de financiën is slopend. Maar ook als u niet in een financiële crisis zit, kan besparen leuke bijkomstigheden hebben. Wellicht kunt u zo sparen voor die droomvakantie, of die camera waar uw oog steeds op valt, wilt u graag een eigen bedrijf beginnen of uitbreiden, of kunt u zo die sportvereniging betalen waar uw kind zo graag op wilt. Soms staat een huidig uitgavepatroon, de toekomst wat in de weg. Door kritisch uw uitgaven te bekijken, en eerlijk te zijn tegen uzelf, ziet u waarschijnlijk al snel meerdere punten waarop te winnen valt. Vaak zit het hem in de kleine dingen. Moet die kleding bijvoorbeeld echt altijd in de droger? En die verwarming, kan die niet een tikkie lager als iedereen gewoon een trui aan trekt? Het is vaak niet zo ingewikkeld als dat het aanvankelijk lijkt. Maar als u er zelf niet helemaal uit komt, zijn er mensen en websites die u daarbij kunnen helpen. Bespaarcoach is zo’n hulp. (U meldt zich hier aan via Facebook) Schroom u ook vooral niet om hulp te vragen, want uiteindelijk doet u het voor uzelf. U doet het voor uw doel; of dat nu die droom, dat extraatje of een lager stressgehalte is doordat u nu wel beter uitkomt aan het einde van de maand!


  Kampioen besparen uit Duckstad. Critici zijn van mening dat de heer Dagobert Duck is doorgeslagen.

  3, 2, 1, BESPAAR!

  Besparen is geen straf; het is stiekem best heel leuk, lonend en gaat gepaard met een gevoel van voldoening. Voor u het weet, houdt u een maandelijks wedstrijdje met uzelf; lukt het mij om deze maand net iets meer te besparen dan vorige maand? En voor u er erg in heeft, is uw doel in zicht.

  Reviews, meningen en ervaringen zijn waardevol

  Ben u een doorgewinterde bespaarder geworden via Bespaarcoach? Dan horen wij graag uw mening! Zo helpt u bespaarders-in-spé op weg naar minder stress of juist die droom. Hoe is het u bevallen? Zijn er bijzondere ervaringen die u met ons wilt delen? Wat heeft het u opgeleverd?

  Wilt u weten of het mensen gelukt is te besparen of overweegt u het zelf? Lees hier de meningen en ervaringen van anderen!

  Bespaarcoach | Vergelijkdirect.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  8

  Prijs

  10

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  aanmelden maar dan wel handig

  ik vond het eerst een beetje stom dat ik me moest aanmelden maar toen ik dat had gedaan had ik wel leuke aanbiedingen gevonden en het is handig dat het gewoon via Facebook kan

  Door: Mirthe Bos07-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Bespaarcoach | Vergelijkdirect.com

  Uw beoordeling