NederlandReview

  Ervaringen 123Wonen

  De Nederlandse huurmarkt kan een intimiderende plek zijn voor zowel de verhuurder als de huurder. Het aanbod is groot, maar vaak zijn de verwachtingen nog groter. Huurders willen niet te veel betalen en verhuurders willen altijd de beste prijs. Om ervoor te zorgen dat niemand met lege handen blijft zitten, is soms wat extra hulp nodig. De verhuurmakelaar 123Wonen helpt verhuurder en huurder als bemiddelaar. Ze assisteren de verhuurder in het zoeken naar een betrouwbare huurder en hebben een groot aanbod huurwoningen voor iedereen die opzoek is naar een nieuw huurhuis. Iedereen, verhuurder of huurder, die wil weten of 123Wonen betrouwbaar is en echt kwaliteit garandeert, kan hier de beoordelingen en ervaringen van echte klanten vinden.

  Over 123Wonen

  123Wonen werd in 2013 opgericht en is in vier jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf met 26 verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland. Er zijn bijvoorbeeld vestigingen van 123Wonen te vinden in Amsterdam, Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Eindhoven en Groningen. In 2017 werd het bedrijf tweede in de Pararius top 25 van verhuurmakelaar ketens in Vastgoed Magazine. De missie van 123Wonen is het aanbieden van hoge kwaliteit huurhuizen voor eerlijke kandidaten om zowel verhuurder als huurder tevreden te stellen. Ze combineren kennis en passie met een uitgebreid netwerk. Ze zijn betrokken bij elke stap in het proces en stoppen pas als de sleutel overhandigd wordt.


  Het perfecte nummer voor iedereen die op zoek is naar een nieuw huis: Home van Edward Sharpe & The Magnetic Zeros.

  Diensten 123Wonen

  Voor de verhuurder: 123Wonen geeft je de mogelijkheid om te profiteren van alle kennis en expertise van het bedrijf. Ze helpen je bij het vinden van een geschikte huurder, o.a. door middel van een screening en het nakijken van de kredietwaardigheid van de huurder. Als er een geschikte huurder gevonden is, wat 123Wonen binnen 2 weken zegt te kunnen, helpen ze je vervolgens ook om een huurcontract op te stellen.

  Voor de huurder: 123Wonen heeft een indrukwekkend aanbod huurhuizen in Nederland. Je kunt voor tijdelijke of voor onbepaalde periode een huurhuis vinden. Er is bovendien ook de mogelijkheid tot kaal huren, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren. Voor wie het liefst een mail ontvangt met de nieuwste huurhuizen is ook een nieuwsbrief beschikbaar. Verder biedt 123Wonen gratis inschrijving voor iedere huurder die gebruik maakt van hun diensten.

  Klachten over 123Wonen

  Voor iedereen die klachten heeft over 123Wonen is een speciaal online klachtenformulier beschikbaar op de website. Het is echter ook mogelijk om direct contact op te nemen met één van de vestigingen. Voor iedere vestiging is het adres, telefoonnummer en e-mailadres te vinden op de contactpagina van de website. Verder is er een apart online formulier beschikbaar voor eventuele vragen of opmerkingen. Heb je echter uitgebreidere vragen over het bedrijf dan kan je mailen naar franchise@123wonen.nl of bellen met nummer 088-7009900. Via Social Media is 123Wonen ook bereikbaar op Twitter.

  Wat vind jij van 123Wonen?

  Heb jij jouw huis verhuurd bij 123Wonen? Laat andere verhuurders weten wat jouw ervaringen waren met het bedrijf. Of heb jij misschien een huis gehuurd via 123Wonen? Laat dan een review achter voor andere huurders die nog twijfelen. Goed of slecht, we willen het allemaal horen!

  Ben jij van plan om een huis te huren of verhuren via 123Wonen? Lees eerst even reviews en beoordelingen over de ervaringen van echte klanten.

  123Wonen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123Wonen

  Uw beoordeling

  Renstal property

  Good communication, was a slow start mainly due to covid, but eventually everything found its place and a tenant was found. Any questions concerning my house were answered quickly and efficiently together with Sandra, Brigitte and Martin. The contracts are clear and legally as solid as one would expect. No nonsense mentality. Martin and his team make time to arrange things in a proper way. Any queries were dealt with professionally. I have full trust with the agency and compared to other agencies I contacted I found 123Wonen Alkmaar outstanding.

  Door: Suzanne17-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Appartement

  Huurder en verhuurder waren overeengekomen, echter had 123eonen langer dan 3 weken nodig voordat het contract kon worden opgestuurd. Elke keer contact worden ze boos dat je ze belt en zeggen ze dat het morgen geregeld is. Altijd morgen..morgen...morgen...een keer vanmiddag... Bel je nog eens, is het weer volgende week... Ze blijven maar liegen, bedriegen en uitstellen...

  Door: Van Landschoten27-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  rental

  Worst rental agency ever. Terrible service. Disgusting and racist agents.
  The agent was supposed to show me a property. I literally arrived 2 minutes late at our appointment and he had already left without calling or sending a text message.

  I called the agency and they refused to behave us in a proper manner. Instead, they insulted us, laughed at us and mocked us. They were impolite, disrespectful and disgusting agents.

  I would happily pay thousands of Euros extra for a property from another agency rather than dealing with such impolite disrespectful people.

  Door: pooyan18-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Pas op voor FRAUDE

  Deze website wordt gebruikt voor FRAUDE door valse advertenties. Dit is voor Amsterdam de Pijp. Wanneer je op een adres reageert ​​en ze zeggen, sorry, dit wordt al verhuurd, MAAR ik heb een vriendin die haar appartement verhuurt, op de KUIPERSTSTRAAT, dan weet je dat het fraude is. Ze sturen je allerlei documenten op incl paspoort wat allemaal vervalst is. Ik heb al twee x mensen voor mijn deur gehad die veel geld hebben betaald aan huur en borg, die ze nooit terug zullen zien. Inmiddels al 3 x aangifte gedaan.

  Door: Natalie Semaka28-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is 123Wonen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over 123Wonen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123Wonen actief?

  123Wonen is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123Wonen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.