NederlandReview

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (63)

    5.6
    57% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    5.8
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    5.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling

    Digital + combipas

    Ik had een abonnement voor 13 maanden afgesloten. Wegens medische klachten ben ik helaas niet in staat om door te gaan met WW. Ik heb een mail gestuurd met de vraag of ik mijn abonnement op kan zeggen. Op mijn mail is snel gereageerd en er is met een klantvriendelijke en coulante manier omgegaan met deze aanvraag. Daarom is mijn abonnement per direct stopgezet bij WW door Manon. Ik ben erg tevreden!

    Door: Fleur Swinckels25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lidmaatschap

    Zonder dat ik het doorhad was ik dubbel lid. En toen ik betaling stopzette kreeg ik incassobureau intrum achter me aan. toen ik na veel bellen toch het bedrag overmaakte aan ww, kwam dat bij Intrum weer niet door. Uiteindelijk heb ik 3 dubbel betaald maar ben maar gestopt met bellen want ze willen gewoon niet terugbetalen en Intrum heeft weer geen inzage bij ww in de betalingen. Kortom het zijn gewoon dieven. Owja en de automatische incasso gaat op een andere naam zodat jeniet ziet dat het ww betreft. Allemaal trucjes om geld uit je zak te troggelen! Dieven zijn het!!!!!!

    Door: Susanne06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Online

    Als je online een programma volgt zeg dit dan op tijd op. Voor je het weet ben je € 40 in incasso kosten kwijt bij het slechtste bureau wat je maar kunt bedenken. Intrum. Ondanks afspraken dat deze kosten niet betaald hoeven te worden word je maandenlang achtervolgd door Intrum !!

    Door: Jolanda10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    App

    Tis een oplichters zooitje schrijven 2x per maand geld af..normaal comunieceren kunnen ze niet..sturen meteen een incasso op je af...

    Door: Willem06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    jaar abbo

    vind het echt n top 'dieet'maar de app laat zeker te wensen over.
    enorm veel data gebruik,waar al door diverse mensen over is geklaagd,een app die niet altijd optimaal werkt,en een klantenservice die niet naar behoren werkt... dat is jammer,over ww progamma zelf,niets dan lof.

    Door: Astrid Meeg03-01-2020
    Asjeble29-11-2020

    Ik heb nog de boekjes uit het jaar 2005....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    app

    Slechtste klantenservice in tijden. Men kan daar niks oplossen maar "geeft alles door aan het hoofdkantoor" Om vervolgens niks meer te horen. Vele malen gebeld, nooit een oplossing aangeboden gekregen. Service die de naam service niet mag dragen. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf daarmee weg kan komen!

    Door: Rob03-01-2020
    Jolanda10-02-2020

    Klopt zijn administratief echt amateuristisch zooitje vreselijk veel gedoe mee gehad ga nooit met weight watchers in zee. Ze spiegelen alles erg mooi voor maar als je er vanaf wilt ben je mooi in de aap gelogeerd !!

    Adri Van Enk22-07-2020

    Hier precies hetzelfde. Al maanden vanaf de 3e week problemen met account en krijg alleen maar te horen wordt doorgestuurd naar hoofdkantoor. Doen geen moeite om iets op te lossen en worden kwaad als je de automatische incasso terug laat storten. Dan dreigen ze met incassobureaus. Waardeloze organisatie.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonnement op Weight Watchers

    Voor mij is Weight Watchers het enige dat echt helpt om niet alleen af te vallen maar ook om dat gewicht blijvend kwijt te zijn. ik heb gewoon die steun in de rug nodig anders ga ik weer snacken.

    De prijs is niet zo laag, maar een sportabonnement is ook duur en dit werkt voor mij beter.

    Door: Sofia12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Abonnement

    Ontzettend slechte service, zonder enige mededeling dat er een betaling niet goed is gegaan moet ik incassokosten betalen. Dankzij de fout van WW zelf omdat zij mijn abonnement opzegging gewoon niet in behandeling hebben genomen. Lijkt mij normaal dat je als bedrijf zijnde je klant informeert over een misgegaande betaling en een dat er een rekening open staand ipv zonder enige melding een incasso bureau te sturen. Enorm veel spijt dat ik hier een abonnement heb genomen, soort gelijke apps en media zijn gratis want de begeleiding van WW is niks waard.

    Door: Lisanne26-11-2019
    Esther08-01-2020

    Nou geen enkel bedrijf stuurt zomaar een incassobureau. Let voortaan maar beter op je betaalrekening!

    Jolanda10-02-2020

    Niet mee eens ook hoop gedoe mee gehad. Ze communiceren ver onder de maat en als je eenmaal met het incassobureau te maken hebt ben je er mooi klaar mee. Betaal altijd keurig op tijd met opzeggen ging er iets mis met de datum voordat je het weet heb je zo uit het niets incassokosten te betalen en zie daar maar weer vanaf te komen. Iets wat ten onrechte in rekening word gebracht en je maandenlang achtervolgt. Nooit met deze amateuristische organisatie in zee gaan zijn administratief gezien behoorlijk onder de maat !!!

    fleur29-12-2020

    Zeker niet mee eens Esther. Ze sturen een incasso terwijl je een opzegging hebt gedaan. De enige oplossing is de incasso snel betellen en door met je leven. Wantde teller loopt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    11-11-2019

    Slechte service, geld belust! Soortgelijke app's zijn gratis!

    Door: Syl040313-11-2019
    LiMa17-02-2020

    Welke dan?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WW app

    Verschrikkelijke service. Tot drie keer toe geprobeerd het abonnement op te zeggen, ontvang nog steeds automatische incasso's. Uiteraard ook gebeld. Ze weigeren geld terug te geven, terwijl ik op de mail heb dat ik het abonnement bij hen op zeg. Dit nooit meer!

    Door: Manon25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gebruik app

    App werkt tergend slecht. Eind januari stopt mijn abonnement en verleng niet.
    Zeer slechte klantenservice.

    Door: Ew19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    opzegging abonnement

    Ik had (inderdaad dat dacht ik) een abonnement voor 3 maanden. Prima had ik zo aangevraagd. Bij de planning bleek mijn personal coach op vakantie te zijn en de vervangende dagen waren voor mij geen optie.
    Gebeld met het contactcentrum waar mijn vraag heel correct werd beantwoord door aan te geven dat mijn abonnement met 2 weken verlengd zou worden. In dit gesprek ook aangegeven dat ik wilde stoppen na de termijn alleen: DAT WERD NIET IN HET SYSTEEM VASTGELEGD.....
    Dus geen opzegging van mijn abonnement en een automatische incasso van WW.
    Diverse keren hierover teruggebeld maar het standpunt van WW is:
    We zien niet terug in het systeem dat u zich wilde afmelden (niet vastgelegd door de medewerker dus) en helaas we kunnen niets voor u doen.
    Mijn woord tegen het woord van de medewerker WW???? Verbaast me maar mogelijk trek ik dus aan het kortste eind???

    Door: Christien Poelsma09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Combipas

    Zeer slecht bedrijf klopt helemaal niets van. Gelijk incasso kosten op je dak sturen en iedere keer een ander verhaal ophangen. Ga nooit met ww Freestyle in zee het slechtste bedrijf wat ik ooit geb meegemaakt. Dus mensen wees gewaarschuwd!!!

    Door: Hetty van den berg09-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WW abbonnement en bijv. Snackajacks

    Ik ben half januari 2019 begonnen met de Weight Watchers. Op dit moment, 14 juli 2019, ben ik 20 kg afgevallen. Het is in de app makkelijk bij te houden. Recepten zijn prima te volgen. Het dieet is goed vol te houden als je je aan de punten houdt. 23 punten helemaal opmaken per dag! Perfect!

    Door: Ilse14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Jaarabbo

    Mijn vrouw en ik hadden een jaar abbonement afgesloten op WW nu zijn we enkele maanden verder en WW werkt niet voor ons. Maar de klantenservice kan je niet helpen het abbo eerder te beeindigen. We maken beide geen gebruik meer van WW maar je tegemoet komen om het abbo op te zeggen doen ze niet. Er zit helemaal geen tegemoetkoming in. Het enige wat ze doen en steenvast aan vast houden is dat hun je geld incasseren en er totaal niks verder voor willen doen! Zelfs een gulden middenweg kent men niet. Ik zou nooit maar dan ook nooit meer een abbo op WW nemen!

    Door: Jeroen10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Abonnement

    Bij opzegging abonnement wordt bedrag gewoon van je rekening gehaald. Gebeld en zou terug worden gestort. Zelf na 3 dagen teruggeboekt. Nu volgen er herinneringen en het dreigen met incassokosten

    Door: Ineke Van gosliga29-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WW Is geen dieet

    Wat een geweldige methode. Spelenderwijs val ik gewoon af. Het feit dat je alles mag blijven eten maakt het zo draaglijk. Eindelijk eens een "dieet" waarbij ik niet de hele dag aan eten loop te denken, of aan wat ik nu moet missen.......Nee zeggen hoeft niet meer...FANTASTISCH DIT!!! Ik kan niet wachten mijn nieuwe ik in de spiegel te zien!!

    Door: Monique 02-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer negatief

    Wordt aub geen lid.
    Slecht bedrijf ,geen normale afhandelingen en sturen meteen incasso op je af bij moeilijke kwesties.
    Trap er aub niet in en ga NOOIT een overeenkomst aan

    Door: Gevets31-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Programma werkt goed, maar opzeggen gaat je geld kosten!!

    Over het programma en app ben ik positief, echter wil je opzeggen, DRAMA!. Ik heb netjes via de mail opgezegd, nu wordt er deze maand weer een bedrag afgeschreven. Gebeld en doodleuk ontkend dat mijn opzegging is binnen gekomen. Daarbij wordt er verwezen naar het feit dat ik dan een mail ontvangen zou moeten hebben waarin de opzegging bevestigd wordt. Dit staat nergens op de site.

    Nu ik de dame toch aan de lijn had gelijk maar opgezegd en mijn verlies genomen. Gevraagd om een bevestiging, wordt dit niet gedaan bij telefonische afzeggingen alleen bij opzegging via de mail. Dus nu maar weer afwachten tot januari wordt om te zien of WW niet weer een afschrijving gaan doen waarbij ik dus weer geen bewijs heb dat ik daadwerkelijk heb opgezegd. Heel fijn zulke klantvriendelijke (NIET!!!!) praktijken.

    WW, Werkt goed, maar je wordt genaaid wanneer je opzegt.

    Door: charles20-12-2018
    Jose 03-01-2019

    Je kunt beter een gratis app downloaden op je telefoon. Nooit meer WW.

    sylvie18-03-2019

    Heeft u tips voor gratis apps die te downloaden zijn voor iphone?

    Ineke Van gosliga29-06-2019

    Zelf ervaring hier.

    Sandra Hautvast26-07-2019

    Net behoorlijk onbeschoft gebeld, abbo kan je idd niet stop zetten. Ee viel niet over te praten. Gelijk INTRUM op je dak,vervolgens niet reageren op je juiste mail adres maar een compleet ander mail adres gebruiken om de incasso te versturen.Waardeloos bedrijf. Advies niet mee in zee gaan.

    Time Montero21-09-2019

    heb. Heel logisch. Krijg mijn geld niet terug.

    PS02-01-2020

    Heeft u tips voor gratis apps die te downloaden zijn voor iphone?

    Carola06-01-2020

    Kijk eens naar de app My Fitnesspal. Super app! Berekent de calorieën die je per dag mag hebben aan de hand van je wensen. Neemt sporten e.d. alles er in mee en je kunt heel makkelijk een dagboek bijhouden waarbij de app alles wat je eet berekent en weergeeft hoeveel je nog mag hebben om aan je doel te komen. Perfect! En gratis.

    Marion24-01-2020

    Je zou ook de app van het Voedingscentrum kunnen proberen. Daar kun je ook een dagboek bijhouden, er staan recepten op en ook kun je bijhouden hoeveel eiwit, vet, zout, vocht, etc je per dag binnenkrijgt. Succes!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte service

    Goede recepten van WW maar hele slechte service. Moeilijk contact te krijgen met WW en late reacties via de mail. Er werd veel te veel geld van mijn rekening getrokken en geen enkel excuus word er aangeboden voor hun fout. Onwijs teleurstellende organisatie! Nog nooit zo een rampzalig bedrijf mee gemaakt wat betreft hun service of gebrek daar aan.

    Door: Mvr23-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Weight Watchers een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 63 ervaringen geplaatst over Weight Watchers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Weight Watchers actief?

    Weight Watchers is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weight Watchers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.