NederlandReview

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    6,8
    69% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,2
    Service
    rating
    7,4
    Prijs
    rating
    5,4
    Leveren
    rating
    7,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Afvallen met Weight Watchers werkt steeds

    Ik ben een echte yoyo-er, maar dat komt omdat ik nou eenmaal veel van eten houd.

    Weight Watchers werkt voor mij elke keer weer. Je moet het gewoon even volhouden en dan val je elke keer weer af.

    Vind het persoonlijk niet zo erg dat ik ook weer aankom omdat ik van etentjes en feestjes houd en dan hoort dat er eenmaal bij. Zo werkt mijn lichaam nou eenmaal!

    Het geeft me een gerust gevoel dat ik die kilo's er zo weer af heb als ik gewoon weer een tijdje Weight Watchers doe!!

    Door: Martina Peters09-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Weer op gewicht na de Kerst

    Kerst is voorbij en met een weekje Weight Watchers ben. ik zo weer terug op gewicht.
    Ik doe dit ieder jaar en het werkt ook ieder jaar voor mij.
    Makkelijk zat

    Door: Laura Prot29-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Meerdere kilo's verloren met Weight Watchers

    Gedurende het jaar regelmatig bezig geweest met Weight Watchers en meerdere kilo's verloren.
    Het is lekker en gaat makkelijk. Maar je moet er wel bewust mee bezig blijven.

    Door: Paula Bovenbeek22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Afvallen met weight watchers

    Werkt gewoon heel goed, bij mij wel. meest Professionele afvalsysteem

    Door: Trudy05-09-2016
    amber19-06-2017

    Hoe werkt WW precies. waarom werk het goed????

    paulien visser05-05-2019

    ik ben al 32 jaar eigenlijk lid en goed bekend met al die progamma,s die we gevolgd hebben . en natuurlijk ook wel eens een paar jaar afgehaakt , maar het is het beste levens lang vol te houden goed te doen .alles mag alles kan met mate . vallen en op staan dat is het leven zelf ook daar ben je mens voor , tegenslagen hebben we allemaal wel eens een tijdje hindert niks . gewoon de draad op pakken . zelfs na drie dagen goed gedrag gaat het gwicht weer omlaag je eet nooit meer dan je deed dus kwestie van goed ver stand gebruiken wat is het mij waard wil ik dit echt . of werkelijk niet helemaal echt wat zijn de voor en nadelen hier van . zet ze naast elkaar en kijk er goed naar .je baalt allemaal wel eens een keer als het even tegen zit . gewoon door gaan sterkte iedereen gr paulien .

    paulien visser05-05-2019

    ik ben al 32 jaar eigenlijk lid en goed bekend met al die progamma,s die we gevolgd hebben . en natuurlijk ook wel eens een paar jaar afgehaakt , maar het is het beste levens lang vol te houden goed te doen .alles mag alles kan met mate . vallen en op staan dat is het leven zelf ook daar ben je mens voor , tegenslagen hebben we allemaal wel eens een tijdje hindert niks . gewoon de draad op pakken . zelfs na drie dagen goed gedrag gaat het gwicht weer omlaag je eet nooit meer dan je deed dus kwestie van goed ver stand gebruiken wat is het mij waard wil ik dit echt . of werkelijk niet helemaal echt wat zijn de voor en nadelen hier van . zet ze naast elkaar en kijk er goed naar .je baalt allemaal wel eens een keer als het even tegen zit . gewoon door gaan sterkte iedereen gr paulien .

    paulien visser05-05-2019

    ik ben al 32 jaar eigenlijk lid en goed bekend met al die progamma,s die we gevolgd hebben . en natuurlijk ook wel eens een paar jaar afgehaakt , maar het is het beste levens lang vol te houden goed te doen .alles mag alles kan met mate . vallen en op staan dat is het leven zelf ook daar ben je mens voor , tegenslagen hebben we allemaal wel eens een tijdje hindert niks . gewoon de draad op pakken . zelfs na drie dagen goed gedrag gaat het gwicht weer omlaag je eet nooit meer dan je deed dus kwestie van goed ver stand gebruiken wat is het mij waard wil ik dit echt . of werkelijk niet helemaal echt wat zijn de voor en nadelen hier van . zet ze naast elkaar en kijk er goed naar .je baalt allemaal wel eens een keer als het even tegen zit . gewoon door gaan sterkte iedereen gr paulien .

    paulien visser05-05-2019

    ik ben al 32 jaar eigenlijk lid en goed bekend met al die progamma,s die we gevolgd hebben . en natuurlijk ook wel eens een paar jaar afgehaakt , maar het is het beste levens lang vol te houden goed te doen .alles mag alles kan met mate . vallen en op staan dat is het leven zelf ook daar ben je mens voor , tegenslagen hebben we allemaal wel eens een tijdje hindert niks . gewoon de draad op pakken . zelfs na drie dagen goed gedrag gaat het gwicht weer omlaag je eet nooit meer dan je deed dus kwestie van goed ver stand gebruiken wat is het mij waard wil ik dit echt . of werkelijk niet helemaal echt wat zijn de voor en nadelen hier van . zet ze naast elkaar en kijk er goed naar .je baalt allemaal wel eens een keer als het even tegen zit . gewoon door gaan sterkte iedereen gr paulien .

    paulien visser05-05-2019

    ik ben al 32 jaar eigenlijk lid en goed bekend met al die progamma,s die we gevolgd hebben . en natuurlijk ook wel eens een paar jaar afgehaakt , maar het is het beste levens lang vol te houden goed te doen .alles mag alles kan met mate . vallen en op staan dat is het leven zelf ook daar ben je mens voor , tegenslagen hebben we allemaal wel eens een tijdje hindert niks . gewoon de draad op pakken . zelfs na drie dagen goed gedrag gaat het gwicht weer omlaag je eet nooit meer dan je deed dus kwestie van goed ver stand gebruiken wat is het mij waard wil ik dit echt . of werkelijk niet helemaal echt wat zijn de voor en nadelen hier van . zet ze naast elkaar en kijk er goed naar .je baalt allemaal wel eens een keer als het even tegen zit . gewoon door gaan sterkte iedereen gr paulien .

    paulien visser05-05-2019

    ik ben al 32 jaar eigenlijk lid en goed bekend met al die progamma,s die we gevolgd hebben . en natuurlijk ook wel eens een paar jaar afgehaakt , maar het is het beste levens lang vol te houden goed te doen .alles mag alles kan met mate . vallen en op staan dat is het leven zelf ook daar ben je mens voor , tegenslagen hebben we allemaal wel eens een tijdje hindert niks . gewoon de draad op pakken . zelfs na drie dagen goed gedrag gaat het gwicht weer omlaag je eet nooit meer dan je deed dus kwestie van goed ver stand gebruiken wat is het mij waard wil ik dit echt . of werkelijk niet helemaal echt wat zijn de voor en nadelen hier van . zet ze naast elkaar en kijk er goed naar .je baalt allemaal wel eens een keer als het even tegen zit . gewoon door gaan sterkte iedereen gr paulien .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    enige programma dat werkt, vooral de meetings

    Het enige programma dat werkt voor mij. En zo duur vind ik het ook eigenlijk helemaal niet. Mijn sportschool is duurder, maar daar ga ik veel minder naartoe. De meetings helpen voor mij heel erg om het vol te houden, al vind ik de weegmomenten altijd wel pittig. Helaas kom ik toch weer aan als ik stop met Weight Watchers, ik ben gewoon echt een snoeperd. Voor mij gezondheid blijf ik dus gewoon maar Weight Watchers doen.

    Door: Mirjanna 25-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    regelmatig wat afvallen gaat makkelijk

    Anders dan dan andere programma's. Hiermee val je niet in een lange periode steeds een beetje af en dat dat dan blijft. Weight Watchers is toegankelijker: af en toe volg je het dieet en dan kun je er weer even tegenaan. Heel handig voor na de feestdagen of als je ongemerkt toch weer wat bent aangekomen. Ik doe het regelmatig, heb namelijk last van het yoyo-effect. En als ik weer ontevreden ben geworden met mijn figuur, dan doe ik gewoon een tijdje Weight Watchers en dan is het weer beter. Erg makkelijk. Wel prijzig, maar het zijn ook goede spullen dus ergens is dat wel logisch.

    Door: Renée Koopman01-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    af en toe een weightwatchers en paar kilo eraf

    Af en toe doe ik weer even een weightwatchers en dan is er weer een paar kilo af
    Nu na de kerst en oud en nieuw weer even een weekje er tegenaan

    werkt altijd

    Door: Carola van der Laan04-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Mw.

    Weightwatchers reageerd totaal niet op email. Al tientallen keren een mail gestuurd naar diverse emailadressen, zonder resultaat. Zij hebben mij een verkeerde factuur gestuurd waardoor ik deze niet bij de zorgverzekeraar kan indienen. Ondanks hun eigen fout zij zei blijkbaar niet in staat om deze fout te herstellen. Bij telefonisch contact wordt vriendelijk mij verhaal aangeluosterd om er vervolgens helemaal niets mee te doen. Dit heb ik werkelijk nog bij geen enkel bedrijf meegemaakt en vind dit zeer klantonvriendelijk. Mij zullen ze nooit meer als klant terug zien en ik zal ervoor zorgen dat ik dat iedereen vertel die dit horen wilt.

    Door: Linda 27-11-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Als Oprah zo kan afvallen, kan ik dat ook!

    Lees net dat Oprah zo is afgevallen door Weight Watchers en dat ze zelfs in de raad van bestuur komt!

    Ik ben nog altijd fan van Oprah, dus nu heb ik een nieuwe manier gevonden om eindelijk af te vallen! Samen lukt het vast!

    Door: Georgine20-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    YES eindelijk die kilo's eraf

    Was al langer bezig met afvallen, maar die laatste kilo's gingen extra moeilijk. Maar nu met Weight Watchers zijn die laatse 3 kilo ook weg, eindelijk! Blij mee!

    Door: Vanessa14-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Heerlijke producten maar helaas

    Weight Watchers laat je afvallen met hun producten. Maar die vind ik dus heel erg lekker. Te lekker, zo blijkt, want ik kan dus geen maat houden (daarom het probleem....) en eet maar door. 'Ook hiervan. Jammer, geen succes. Op naar de volgende methode.

    Door: Josie30-09-2015
    Berna04-01-2016

    hahahaha wat sufffffff!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9
    rating

    werkt niet

    jammer, heb het geprobeerd, maar het werkt niet voor mij. vind het ook moeilijk volhouden. en het is te duur. misschien toch maar weer vasten ofzo... :(

    Door: nee29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    wel handig maar ook duur

    af en toe als ik wat wil afvallen doe ik ff een weight watchers dieetje, en dat werkt meestal wel een beetje, hoewel het effect elke keer minder is. en het is ook best duur eigenlijk. ik hou het langer in ieder geval niet vol dus dan maar zo, maar misschien moet ik toch iets anders gaan proberen

    Door: Sanne10-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Ik kom er niet van af

    Kan iemand mij vertellen wat voor schema zij hebben aangehouden bij weight watchers? Want ik heb het nu 3 maanden geprobeerd maar er gebeurd niet veel. Wat doe ik fout? Ik ga op zoek naar iets anders dan.

    Door: Dirk-Jan Kuiper21-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Weight watchers werkt!

    Begonnen met weight watchers en werkt best wel. Misschien niet zo snel als je wil maar je valt af en ook nog op een normale manier zodat je het vol kan houden. Voor mij was trouwens de activity tracker echt een uitkomst. Ik kon zien hoeveel ik deed en het motiveerde mij om juist nog meer te gaan doen. Dat is wel een aanrader!

    Door: Yaniek k.16-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Combi pas werkt!

    Met de combi pas cursussen gevolgd en aan de hand daar van 10,5 kilo afgevallen in 2 maanden. De recepten die ze geven zijn echt heel handig zodat je weet wat je wel en niet kunt eten. Voor mij was het het geld meer dan waard!

    Door: Sandra de Booij16-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Blij met de repen

    Blij met de repen. Ik eet ze elke dag en ze helpen!

    Door: Elco IJsselstijn14-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    aan en af

    Het was makkelijk om in een korte tijd een paar kilo kwijt te raken met WeightWatchers, maar helaas had ik het al gauw er weer aan zitten. plus ietsje meer zelfs :(...

    Door: lieveheersbeestje04-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    WeightWatchers is top!

    WeightWatchers heeft mij echt geholpen met het kwijt raken van 10 kilo! Ik heb goede begeleiding gekregen en met behulp van de app was het allemaal nog makkelijker en leuker om te bewegen en bij te houden wat ik at.

    Door: Elize26-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling