NederlandReview

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    6,2
    62% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,8
    Service
    rating
    6,6
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    6,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede voornemens: afvallen

    Al voor de Kerst begonnen met dieten, maar daarna even een korte pauze ;))
    En nu ben ik weer bezig. Ik vind het handig aan Weight Watchers dat je gewoon kunt pauzeren en doorgaan.
    Maar met het nieuwe jaar wil ik wel wat strenger aan de slag gaan en dan vaste resultaten halen.

    Door: Bernadette 03-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Stoppen en doorgaan met afvallen

    Jammer dat het zoveel tijd kost en ik vond het in het begin best wel moeilijk volhouden
    Maar het werkt wel goed.
    De eerste keer ben ik maar liefst 18 kilo kwijtgeraakt!!
    De keren erna was het minder, de tweede keer nog wel 12 kilo, de keren erna rond de 8. Ik kom in de tussentijd soms wel weer wat aan, maar niet alles, dus ik ga de goede kant uit.
    Andere dieten vond ik veel moeilijker nog om vol te houden. Dit is ook moeilijk, maar er is veel ondersteuning en je kunt gewoon stoppen en doorgaan, dat helpt mij.

    Door: Angelique van Putten 12-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Meerdere kilo's afgevallen en nu volhouden

    Wij zijn als stel al meerdere jaren met hulp van Weight Watchers aan het afvallen. In het begin zijn we vooral erg veel kilo's kwijtgeraakt. Mijn man heeft ook een maagverkleining ondergaan en kan nu niet veel meer eten. Bij mij was dat gelukkig allemaal niet nodig, maar ik wilde ook behoorlijk wat kilootjes kwijt.
    Het is moeilijk om een levensstijl helemaal om te gooien - maar we moesten wel. Voor mij is het erg fijn om met anderen te kunnen praten hierover, dat houdt mij echt op de been. Voor mijn man is het prettig dat hij wel gewoon lekkere snacks mag eten zo nu en dan, en dat hij precieze informatie krijgt over hoeveel calorieën etc.
    De ondersteuning is vooral erg prettig bij Weight Watchers. Afvallen hoeven we niet meer zo enorm veel: ik ben inmiddels al 38 kilo kwijt! Maar het moeilijkste en het belangrijkste is volhouden, en daarin vind ik de ondersteuning van Weight Watchers gewoon erg goed. Dus voor wie serieus af wil of moet afvallen, zoals mijn man en ik, kan ik dit zeker wel aanbevelen.

    Door: D Landzaat 04-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Dieet werkt altijd

    Dit dieet werkt gewoon altijd goed. Ik doe het regelmatig en vind het fijn om goed begeleid te worden

    Door: Lola Zonne 23-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Na 2,5 week 8 kilo's afgevallen

    Na 2,5 week 8 kilo's afgevallen. Dat vind ik persoonlijk best veel, al is het nog niet genoeg.
    Ik vind het op zich wel te doen, maar het is het moeilijkst op de vaste momenten waarop ik normaal gesproken een snack zou eten of gewoon een lekker stukje chocola. Dat kan nu wel, maar niet van mijn vaste favoriete merken en dat is toch anders. Maar ik wil graag volhouden en ik vind dit wel een goed en professioneel bedrijf om het mee samen te doen

    Door: Lineke Gerards 23-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Afvallen

    Voor de zomer een paar kilo's afgevallen met Weight Watchers. Ik vind het handig om af en toe een beetje extra af te vallen. Verder ga ik soms naar zo'n meeting, dat is meer om mijn algehele eetpatroon beter te reguleren. Ik vind het fijn om dan met lotgenoten te kunnen praten en heb wel het idee dat ik het dan beter volhoud.

    Door: Pascal 20-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    dieet werkt iedere keer weer

    Niet goedkoop, maar het werkt iedere keer weer.
    en ik vind alles van hun productlijn erg lekker, vooral de dingen met chocola, want dat 'mag' ik niet zo vaak.

    ik ben nog niet naar een meeting geweest, maar heb tot nu toe alleen gebruik gemaakt van de producten om te eten

    Door: Brenda Hovenaar 06-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Aantal kilo's verloren met Weight Watchers

    Onlangs voor een bruiloft een aantal kilo's verloren met behulp van Weight Watchers. Met ongeveer twee weken dieten.

    Ik vind het moeilijk om mijn lage gewicht te behouden zonder dat ik direct aan het diëten ben, maar het is voor mij wel relatief gemakkelijk om af en toe, voor een speciale gelegenheid, een aantal kilo's te verliezen en dan net weer wat strakker in mijn vel te zitten. Daarvoor is Weight Watchers voor mij heel geschikt: ik weet precies hoe het werkt, ken de producten goed en de begeleiding is ook goed.

    Door: Rina Pavers 13-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Afvallen met Weight Watchers werkt steeds

    Ik ben een echte yoyo-er, maar dat komt omdat ik nou eenmaal veel van eten houd.

    Weight Watchers werkt voor mij elke keer weer. Je moet het gewoon even volhouden en dan val je elke keer weer af.

    Vind het persoonlijk niet zo erg dat ik ook weer aankom omdat ik van etentjes en feestjes houd en dan hoort dat er eenmaal bij. Zo werkt mijn lichaam nou eenmaal!

    Het geeft me een gerust gevoel dat ik die kilo's er zo weer af heb als ik gewoon weer een tijdje Weight Watchers doe!!

    Door: Martina Peters 09-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Weer op gewicht na de Kerst

    Kerst is voorbij en met een weekje Weight Watchers ben. ik zo weer terug op gewicht.
    Ik doe dit ieder jaar en het werkt ook ieder jaar voor mij.
    Makkelijk zat

    Door: Laura Prot 29-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Meerdere kilo's verloren met Weight Watchers

    Gedurende het jaar regelmatig bezig geweest met Weight Watchers en meerdere kilo's verloren.
    Het is lekker en gaat makkelijk. Maar je moet er wel bewust mee bezig blijven.

    Door: Paula Bovenbeek 22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Afvallen met weight watchers

    Werkt gewoon heel goed, bij mij wel. meest Professionele afvalsysteem

    Door: Trudy 05-09-2016
    amber 19-06-2017

    Hoe werkt WW precies. waarom werk het goed????

    paulien visser 05-05-2019

    ik ben al 32 jaar eigenlijk lid en goed bekend met al die progamma,s die we gevolgd hebben . en natuurlijk ook wel eens een paar jaar afgehaakt , maar het is het beste levens lang vol te houden goed te doen .alles mag alles kan met mate . vallen en op staan dat is het leven zelf ook daar ben je mens voor , tegenslagen hebben we allemaal wel eens een tijdje hindert niks . gewoon de draad op pakken . zelfs na drie dagen goed gedrag gaat het gwicht weer omlaag je eet nooit meer dan je deed dus kwestie van goed ver stand gebruiken wat is het mij waard wil ik dit echt . of werkelijk niet helemaal echt wat zijn de voor en nadelen hier van . zet ze naast elkaar en kijk er goed naar .je baalt allemaal wel eens een keer als het even tegen zit . gewoon door gaan sterkte iedereen gr paulien .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    enige programma dat werkt, vooral de meetings

    Het enige programma dat werkt voor mij. En zo duur vind ik het ook eigenlijk helemaal niet. Mijn sportschool is duurder, maar daar ga ik veel minder naartoe. De meetings helpen voor mij heel erg om het vol te houden, al vind ik de weegmomenten altijd wel pittig. Helaas kom ik toch weer aan als ik stop met Weight Watchers, ik ben gewoon echt een snoeperd. Voor mij gezondheid blijf ik dus gewoon maar Weight Watchers doen.

    Door: Mirjanna 25-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    regelmatig wat afvallen gaat makkelijk

    Anders dan dan andere programma's. Hiermee val je niet in een lange periode steeds een beetje af en dat dat dan blijft. Weight Watchers is toegankelijker: af en toe volg je het dieet en dan kun je er weer even tegenaan. Heel handig voor na de feestdagen of als je ongemerkt toch weer wat bent aangekomen. Ik doe het regelmatig, heb namelijk last van het yoyo-effect. En als ik weer ontevreden ben geworden met mijn figuur, dan doe ik gewoon een tijdje Weight Watchers en dan is het weer beter. Erg makkelijk. Wel prijzig, maar het zijn ook goede spullen dus ergens is dat wel logisch.

    Door: Renée Koopman 01-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    af en toe een weightwatchers en paar kilo eraf

    Af en toe doe ik weer even een weightwatchers en dan is er weer een paar kilo af
    Nu na de kerst en oud en nieuw weer even een weekje er tegenaan

    werkt altijd

    Door: Carola van der Laan 04-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Mw.

    Weightwatchers reageerd totaal niet op email. Al tientallen keren een mail gestuurd naar diverse emailadressen, zonder resultaat. Zij hebben mij een verkeerde factuur gestuurd waardoor ik deze niet bij de zorgverzekeraar kan indienen. Ondanks hun eigen fout zij zei blijkbaar niet in staat om deze fout te herstellen. Bij telefonisch contact wordt vriendelijk mij verhaal aangeluosterd om er vervolgens helemaal niets mee te doen. Dit heb ik werkelijk nog bij geen enkel bedrijf meegemaakt en vind dit zeer klantonvriendelijk. Mij zullen ze nooit meer als klant terug zien en ik zal ervoor zorgen dat ik dat iedereen vertel die dit horen wilt.

    Door: Linda 27-11-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Als Oprah zo kan afvallen, kan ik dat ook!

    Lees net dat Oprah zo is afgevallen door Weight Watchers en dat ze zelfs in de raad van bestuur komt!

    Ik ben nog altijd fan van Oprah, dus nu heb ik een nieuwe manier gevonden om eindelijk af te vallen! Samen lukt het vast!

    Door: Georgine 20-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    YES eindelijk die kilo's eraf

    Was al langer bezig met afvallen, maar die laatste kilo's gingen extra moeilijk. Maar nu met Weight Watchers zijn die laatse 3 kilo ook weg, eindelijk! Blij mee!

    Door: Vanessa 14-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Heerlijke producten maar helaas

    Weight Watchers laat je afvallen met hun producten. Maar die vind ik dus heel erg lekker. Te lekker, zo blijkt, want ik kan dus geen maat houden (daarom het probleem....) en eet maar door. 'Ook hiervan. Jammer, geen succes. Op naar de volgende methode.

    Door: Josie 30-09-2015
    Berna 04-01-2016

    hahahaha wat sufffffff!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9
    rating

    werkt niet

    jammer, heb het geprobeerd, maar het werkt niet voor mij. vind het ook moeilijk volhouden. en het is te duur. misschien toch maar weer vasten ofzo... :(

    Door: nee 29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling