NederlandReview

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (68)

    5.6
    56% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    5.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling

    abonnement

    Mensen ga niet met deze firma in zee. Ook al zeg je een abonnement op blijft men incasseren. Zogenaamd email niet ontvangen. Uiteindelijk zegt men verkeerd emailadres gebruikt. Ze gebruiken natuurlijk diverse emails zodat het heel onduidelijk voor je wordt. Absolute oplichters. kijk maar eens op klachtenkompas daar staat het vol met deze klachten.

    Door: Adele Luyten25-09-2020
    Shir08-10-2020

    Eens. Ik ook incassobureau terwijl opzegging gedaan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    App

    Vreselijke service. Meegedaan aan een actie middels de weight watchers app. Deze was 2 maanden betalen, 3 maanden gebruiken. Echter deed ik hier niks mee, dus heb ik deze meteen opgezegd. Dit was (middels een automatische mail) in goede orde ontvangen. Echter bleken zij dit administratief niet goed verwerkt te hebben, waarna ik ineens een aanmaning kreeg. Er is nooit een berichtje, mailtje o.i.d. dergelijks gedaan. Vreselijk hoe je hier als mens behandeld wordt. Als een stuk vuil.

    Door: Laura08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonnement

    Ik vind het programma top, het werkt evht en kost relatief weinig moeite.
    Ik vind de app wanhopig gebruikersonvriendelijk. Het gaat om afvallen, maar om je gewicht bij te houden zit er een knop verborgen onder je profiel, echt super onhandig. Ook de zoekfunctie en het bijhouden van favorieten en recent is zoooo onhandig! DOE ER IRTS AAN WW!

    Door: W. Bram07-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Circulator Device

    Snel geleverd maar werkt niet UPS was in het pakket geweest.
    Na 10 weken eindelijk mijn geld terug (schande)verzend kosten zelf moeten betalen naar Engeland € 19,50

    Door: Ineke Scheffers01-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Digital + combipas

    Ik had een abonnement voor 13 maanden afgesloten. Wegens medische klachten ben ik helaas niet in staat om door te gaan met WW. Ik heb een mail gestuurd met de vraag of ik mijn abonnement op kan zeggen. Op mijn mail is snel gereageerd en er is met een klantvriendelijke en coulante manier omgegaan met deze aanvraag. Daarom is mijn abonnement per direct stopgezet bij WW door Manon. Ik ben erg tevreden!

    Door: Fleur Swinckels25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lidmaatschap

    Zonder dat ik het doorhad was ik dubbel lid. En toen ik betaling stopzette kreeg ik incassobureau intrum achter me aan. toen ik na veel bellen toch het bedrag overmaakte aan ww, kwam dat bij Intrum weer niet door. Uiteindelijk heb ik 3 dubbel betaald maar ben maar gestopt met bellen want ze willen gewoon niet terugbetalen en Intrum heeft weer geen inzage bij ww in de betalingen. Kortom het zijn gewoon dieven. Owja en de automatische incasso gaat op een andere naam zodat jeniet ziet dat het ww betreft. Allemaal trucjes om geld uit je zak te troggelen! Dieven zijn het!!!!!!

    Door: Susanne06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Online

    Als je online een programma volgt zeg dit dan op tijd op. Voor je het weet ben je € 40 in incasso kosten kwijt bij het slechtste bureau wat je maar kunt bedenken. Intrum. Ondanks afspraken dat deze kosten niet betaald hoeven te worden word je maandenlang achtervolgd door Intrum !!

    Door: Jolanda10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    App

    Tis een oplichters zooitje schrijven 2x per maand geld af..normaal comunieceren kunnen ze niet..sturen meteen een incasso op je af...

    Door: Willem06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    jaar abbo

    vind het echt n top 'dieet'maar de app laat zeker te wensen over.
    enorm veel data gebruik,waar al door diverse mensen over is geklaagd,een app die niet altijd optimaal werkt,en een klantenservice die niet naar behoren werkt... dat is jammer,over ww progamma zelf,niets dan lof.

    Door: Astrid Meeg03-01-2020
    Asjeble29-11-2020

    Ik heb nog de boekjes uit het jaar 2005....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    app

    Slechtste klantenservice in tijden. Men kan daar niks oplossen maar "geeft alles door aan het hoofdkantoor" Om vervolgens niks meer te horen. Vele malen gebeld, nooit een oplossing aangeboden gekregen. Service die de naam service niet mag dragen. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf daarmee weg kan komen!

    Door: Rob03-01-2020
    Jolanda10-02-2020

    Klopt zijn administratief echt amateuristisch zooitje vreselijk veel gedoe mee gehad ga nooit met weight watchers in zee. Ze spiegelen alles erg mooi voor maar als je er vanaf wilt ben je mooi in de aap gelogeerd !!

    Adri Van Enk22-07-2020

    Hier precies hetzelfde. Al maanden vanaf de 3e week problemen met account en krijg alleen maar te horen wordt doorgestuurd naar hoofdkantoor. Doen geen moeite om iets op te lossen en worden kwaad als je de automatische incasso terug laat storten. Dan dreigen ze met incassobureaus. Waardeloze organisatie.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonnement op Weight Watchers

    Voor mij is Weight Watchers het enige dat echt helpt om niet alleen af te vallen maar ook om dat gewicht blijvend kwijt te zijn. ik heb gewoon die steun in de rug nodig anders ga ik weer snacken.

    De prijs is niet zo laag, maar een sportabonnement is ook duur en dit werkt voor mij beter.

    Door: Sofia12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Abonnement

    Ontzettend slechte service, zonder enige mededeling dat er een betaling niet goed is gegaan moet ik incassokosten betalen. Dankzij de fout van WW zelf omdat zij mijn abonnement opzegging gewoon niet in behandeling hebben genomen. Lijkt mij normaal dat je als bedrijf zijnde je klant informeert over een misgegaande betaling en een dat er een rekening open staand ipv zonder enige melding een incasso bureau te sturen. Enorm veel spijt dat ik hier een abonnement heb genomen, soort gelijke apps en media zijn gratis want de begeleiding van WW is niks waard.

    Door: Lisanne26-11-2019
    Esther08-01-2020

    Nou geen enkel bedrijf stuurt zomaar een incassobureau. Let voortaan maar beter op je betaalrekening!

    Jolanda10-02-2020

    Niet mee eens ook hoop gedoe mee gehad. Ze communiceren ver onder de maat en als je eenmaal met het incassobureau te maken hebt ben je er mooi klaar mee. Betaal altijd keurig op tijd met opzeggen ging er iets mis met de datum voordat je het weet heb je zo uit het niets incassokosten te betalen en zie daar maar weer vanaf te komen. Iets wat ten onrechte in rekening word gebracht en je maandenlang achtervolgt. Nooit met deze amateuristische organisatie in zee gaan zijn administratief gezien behoorlijk onder de maat !!!

    fleur29-12-2020

    Zeker niet mee eens Esther. Ze sturen een incasso terwijl je een opzegging hebt gedaan. De enige oplossing is de incasso snel betellen en door met je leven. Wantde teller loopt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    11-11-2019

    Slechte service, geld belust! Soortgelijke app's zijn gratis!

    Door: Syl040313-11-2019
    LiMa17-02-2020

    Welke dan?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WW app

    Verschrikkelijke service. Tot drie keer toe geprobeerd het abonnement op te zeggen, ontvang nog steeds automatische incasso's. Uiteraard ook gebeld. Ze weigeren geld terug te geven, terwijl ik op de mail heb dat ik het abonnement bij hen op zeg. Dit nooit meer!

    Door: Manon25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gebruik app

    App werkt tergend slecht. Eind januari stopt mijn abonnement en verleng niet.
    Zeer slechte klantenservice.

    Door: Ew19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    opzegging abonnement

    Ik had (inderdaad dat dacht ik) een abonnement voor 3 maanden. Prima had ik zo aangevraagd. Bij de planning bleek mijn personal coach op vakantie te zijn en de vervangende dagen waren voor mij geen optie.
    Gebeld met het contactcentrum waar mijn vraag heel correct werd beantwoord door aan te geven dat mijn abonnement met 2 weken verlengd zou worden. In dit gesprek ook aangegeven dat ik wilde stoppen na de termijn alleen: DAT WERD NIET IN HET SYSTEEM VASTGELEGD.....
    Dus geen opzegging van mijn abonnement en een automatische incasso van WW.
    Diverse keren hierover teruggebeld maar het standpunt van WW is:
    We zien niet terug in het systeem dat u zich wilde afmelden (niet vastgelegd door de medewerker dus) en helaas we kunnen niets voor u doen.
    Mijn woord tegen het woord van de medewerker WW???? Verbaast me maar mogelijk trek ik dus aan het kortste eind???

    Door: Christien Poelsma09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Combipas

    Zeer slecht bedrijf klopt helemaal niets van. Gelijk incasso kosten op je dak sturen en iedere keer een ander verhaal ophangen. Ga nooit met ww Freestyle in zee het slechtste bedrijf wat ik ooit geb meegemaakt. Dus mensen wees gewaarschuwd!!!

    Door: Hetty van den berg09-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WW abbonnement en bijv. Snackajacks

    Ik ben half januari 2019 begonnen met de Weight Watchers. Op dit moment, 14 juli 2019, ben ik 20 kg afgevallen. Het is in de app makkelijk bij te houden. Recepten zijn prima te volgen. Het dieet is goed vol te houden als je je aan de punten houdt. 23 punten helemaal opmaken per dag! Perfect!

    Door: Ilse14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Jaarabbo

    Mijn vrouw en ik hadden een jaar abbonement afgesloten op WW nu zijn we enkele maanden verder en WW werkt niet voor ons. Maar de klantenservice kan je niet helpen het abbo eerder te beeindigen. We maken beide geen gebruik meer van WW maar je tegemoet komen om het abbo op te zeggen doen ze niet. Er zit helemaal geen tegemoetkoming in. Het enige wat ze doen en steenvast aan vast houden is dat hun je geld incasseren en er totaal niks verder voor willen doen! Zelfs een gulden middenweg kent men niet. Ik zou nooit maar dan ook nooit meer een abbo op WW nemen!

    Door: Jeroen10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Abonnement

    Bij opzegging abonnement wordt bedrag gewoon van je rekening gehaald. Gebeld en zou terug worden gestort. Zelf na 3 dagen teruggeboekt. Nu volgen er herinneringen en het dreigen met incassokosten

    Door: Ineke Van gosliga29-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Weight Watchers een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 68 ervaringen geplaatst over Weight Watchers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Weight Watchers actief?

    Weight Watchers is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weight Watchers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.