NederlandReview

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

    6.4
    61% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    6.6
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    6.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Combipas

    Zeer slecht bedrijf klopt helemaal niets van. Gelijk incasso kosten op je dak sturen en iedere keer een ander verhaal ophangen. Ga nooit met ww Freestyle in zee het slechtste bedrijf wat ik ooit geb meegemaakt. Dus mensen wees gewaarschuwd!!!

    Door: Hetty van den berg 09-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WW abbonnement en bijv. Snackajacks

    Ik ben half januari 2019 begonnen met de Weight Watchers. Op dit moment, 14 juli 2019, ben ik 20 kg afgevallen. Het is in de app makkelijk bij te houden. Recepten zijn prima te volgen. Het dieet is goed vol te houden als je je aan de punten houdt. 23 punten helemaal opmaken per dag! Perfect!

    Door: Ilse 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Jaarabbo

    Mijn vrouw en ik hadden een jaar abbonement afgesloten op WW nu zijn we enkele maanden verder en WW werkt niet voor ons. Maar de klantenservice kan je niet helpen het abbo eerder te beeindigen. We maken beide geen gebruik meer van WW maar je tegemoet komen om het abbo op te zeggen doen ze niet. Er zit helemaal geen tegemoetkoming in. Het enige wat ze doen en steenvast aan vast houden is dat hun je geld incasseren en er totaal niks verder voor willen doen! Zelfs een gulden middenweg kent men niet. Ik zou nooit maar dan ook nooit meer een abbo op WW nemen!

    Door: Jeroen 10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Abonnement

    Bij opzegging abonnement wordt bedrag gewoon van je rekening gehaald. Gebeld en zou terug worden gestort. Zelf na 3 dagen teruggeboekt. Nu volgen er herinneringen en het dreigen met incassokosten

    Door: Ineke Van gosliga 29-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WW Is geen dieet

    Wat een geweldige methode. Spelenderwijs val ik gewoon af. Het feit dat je alles mag blijven eten maakt het zo draaglijk. Eindelijk eens een "dieet" waarbij ik niet de hele dag aan eten loop te denken, of aan wat ik nu moet missen.......Nee zeggen hoeft niet meer...FANTASTISCH DIT!!! Ik kan niet wachten mijn nieuwe ik in de spiegel te zien!!

    Door: Monique 02-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer negatief

    Wordt aub geen lid.
    Slecht bedrijf ,geen normale afhandelingen en sturen meteen incasso op je af bij moeilijke kwesties.
    Trap er aub niet in en ga NOOIT een overeenkomst aan

    Door: Gevets 31-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Programma werkt goed, maar opzeggen gaat je geld kosten!!

    Over het programma en app ben ik positief, echter wil je opzeggen, DRAMA!. Ik heb netjes via de mail opgezegd, nu wordt er deze maand weer een bedrag afgeschreven. Gebeld en doodleuk ontkend dat mijn opzegging is binnen gekomen. Daarbij wordt er verwezen naar het feit dat ik dan een mail ontvangen zou moeten hebben waarin de opzegging bevestigd wordt. Dit staat nergens op de site.

    Nu ik de dame toch aan de lijn had gelijk maar opgezegd en mijn verlies genomen. Gevraagd om een bevestiging, wordt dit niet gedaan bij telefonische afzeggingen alleen bij opzegging via de mail. Dus nu maar weer afwachten tot januari wordt om te zien of WW niet weer een afschrijving gaan doen waarbij ik dus weer geen bewijs heb dat ik daadwerkelijk heb opgezegd. Heel fijn zulke klantvriendelijke (NIET!!!!) praktijken.

    WW, Werkt goed, maar je wordt genaaid wanneer je opzegt.

    Door: charles 20-12-2018
    Jose 03-01-2019

    Je kunt beter een gratis app downloaden op je telefoon. Nooit meer WW.

    sylvie 18-03-2019

    Heeft u tips voor gratis apps die te downloaden zijn voor iphone?

    Ineke Van gosliga 29-06-2019

    Zelf ervaring hier.

    Sandra Hautvast 26-07-2019

    Net behoorlijk onbeschoft gebeld, abbo kan je idd niet stop zetten. Ee viel niet over te praten. Gelijk INTRUM op je dak,vervolgens niet reageren op je juiste mail adres maar een compleet ander mail adres gebruiken om de incasso te versturen.Waardeloos bedrijf. Advies niet mee in zee gaan.

    Time Montero 21-09-2019

    heb. Heel logisch. Krijg mijn geld niet terug.

    PS 02-01-2020

    Heeft u tips voor gratis apps die te downloaden zijn voor iphone?

    Carola 06-01-2020

    Kijk eens naar de app My Fitnesspal. Super app! Berekent de calorieën die je per dag mag hebben aan de hand van je wensen. Neemt sporten e.d. alles er in mee en je kunt heel makkelijk een dagboek bijhouden waarbij de app alles wat je eet berekent en weergeeft hoeveel je nog mag hebben om aan je doel te komen. Perfect! En gratis.

    Marion 24-01-2020

    Je zou ook de app van het Voedingscentrum kunnen proberen. Daar kun je ook een dagboek bijhouden, er staan recepten op en ook kun je bijhouden hoeveel eiwit, vet, zout, vocht, etc je per dag binnenkrijgt. Succes!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte service

    Goede recepten van WW maar hele slechte service. Moeilijk contact te krijgen met WW en late reacties via de mail. Er werd veel te veel geld van mijn rekening getrokken en geen enkel excuus word er aangeboden voor hun fout. Onwijs teleurstellende organisatie! Nog nooit zo een rampzalig bedrijf mee gemaakt wat betreft hun service of gebrek daar aan.

    Door: Mvr 23-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geldklopperij!

    Toen ik mijn abonnement na drie weken wilde opzeggen, dus vóór het einde van de maand, was het bedrag voor de volgende maand al afgeschreven. Toen ik erover belde vertelden ze mij dat ik 10 dagen voor de nieuwe periode had moeten opzeggen. Dit is nergens in de voorwarden terug te vinden! Toen ik hierom uitleg vroeg terwijl ik de voorwaarden voor mn neus had, werd tot drie keer toe de hoorn erop gegooid door de telefonische informatrice! Zo onbeschoft en onbuigzaam! Pure geldklopperij!

    Door: Miriam Jaspers 09-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Zeer matig

    En dan bedoel ik niet dat ik er matig door geworden ben ;-) niet afgevallen, maar ook niet bijgekomen. Heb het toch redelijk gevold. Het is op zich prettig dat ik niet aankwam, maar daar lijn je niet voor. Dus ik ga verder zoeken, is niet voor mij dit.

    Door: Marielle 09-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Goede voornemens: afvallen

    Al voor de Kerst begonnen met dieten, maar daarna even een korte pauze ;))
    En nu ben ik weer bezig. Ik vind het handig aan Weight Watchers dat je gewoon kunt pauzeren en doorgaan.
    Maar met het nieuwe jaar wil ik wel wat strenger aan de slag gaan en dan vaste resultaten halen.

    Door: Bernadette 03-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Dieet werkt altijd

    Dit dieet werkt gewoon altijd goed. Ik doe het regelmatig en vind het fijn om goed begeleid te worden

    Door: Lola Zonne 23-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Afvallen

    Voor de zomer een paar kilo's afgevallen met Weight Watchers. Ik vind het handig om af en toe een beetje extra af te vallen. Verder ga ik soms naar zo'n meeting, dat is meer om mijn algehele eetpatroon beter te reguleren. Ik vind het fijn om dan met lotgenoten te kunnen praten en heb wel het idee dat ik het dan beter volhoud.

    Door: Pascal 20-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    dieet werkt iedere keer weer

    Niet goedkoop, maar het werkt iedere keer weer.
    en ik vind alles van hun productlijn erg lekker, vooral de dingen met chocola, want dat 'mag' ik niet zo vaak.

    ik ben nog niet naar een meeting geweest, maar heb tot nu toe alleen gebruik gemaakt van de producten om te eten

    Door: Brenda Hovenaar 06-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Weer op gewicht na de Kerst

    Kerst is voorbij en met een weekje Weight Watchers ben. ik zo weer terug op gewicht.
    Ik doe dit ieder jaar en het werkt ook ieder jaar voor mij.
    Makkelijk zat

    Door: Laura Prot 29-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Meerdere kilo's verloren met Weight Watchers

    Gedurende het jaar regelmatig bezig geweest met Weight Watchers en meerdere kilo's verloren.
    Het is lekker en gaat makkelijk. Maar je moet er wel bewust mee bezig blijven.

    Door: Paula Bovenbeek 22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Afvallen met weight watchers

    Werkt gewoon heel goed, bij mij wel. meest Professionele afvalsysteem

    Door: Trudy 05-09-2016
    amber 19-06-2017

    Hoe werkt WW precies. waarom werk het goed????

    paulien visser 05-05-2019

    ik ben al 32 jaar eigenlijk lid en goed bekend met al die progamma,s die we gevolgd hebben . en natuurlijk ook wel eens een paar jaar afgehaakt , maar het is het beste levens lang vol te houden goed te doen .alles mag alles kan met mate . vallen en op staan dat is het leven zelf ook daar ben je mens voor , tegenslagen hebben we allemaal wel eens een tijdje hindert niks . gewoon de draad op pakken . zelfs na drie dagen goed gedrag gaat het gwicht weer omlaag je eet nooit meer dan je deed dus kwestie van goed ver stand gebruiken wat is het mij waard wil ik dit echt . of werkelijk niet helemaal echt wat zijn de voor en nadelen hier van . zet ze naast elkaar en kijk er goed naar .je baalt allemaal wel eens een keer als het even tegen zit . gewoon door gaan sterkte iedereen gr paulien .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    enige programma dat werkt, vooral de meetings

    Het enige programma dat werkt voor mij. En zo duur vind ik het ook eigenlijk helemaal niet. Mijn sportschool is duurder, maar daar ga ik veel minder naartoe. De meetings helpen voor mij heel erg om het vol te houden, al vind ik de weegmomenten altijd wel pittig. Helaas kom ik toch weer aan als ik stop met Weight Watchers, ik ben gewoon echt een snoeperd. Voor mij gezondheid blijf ik dus gewoon maar Weight Watchers doen.

    Door: Mirjanna 25-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    af en toe een weightwatchers en paar kilo eraf

    Af en toe doe ik weer even een weightwatchers en dan is er weer een paar kilo af
    Nu na de kerst en oud en nieuw weer even een weekje er tegenaan

    werkt altijd

    Door: Carola van der Laan 04-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mw.

    Weightwatchers reageerd totaal niet op email. Al tientallen keren een mail gestuurd naar diverse emailadressen, zonder resultaat. Zij hebben mij een verkeerde factuur gestuurd waardoor ik deze niet bij de zorgverzekeraar kan indienen. Ondanks hun eigen fout zij zei blijkbaar niet in staat om deze fout te herstellen. Bij telefonisch contact wordt vriendelijk mij verhaal aangeluosterd om er vervolgens helemaal niets mee te doen. Dit heb ik werkelijk nog bij geen enkel bedrijf meegemaakt en vind dit zeer klantonvriendelijk. Mij zullen ze nooit meer als klant terug zien en ik zal ervoor zorgen dat ik dat iedereen vertel die dit horen wilt.

    Door: Linda 27-11-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Weight Watchers een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 51 ervaringen geplaatst over Weight Watchers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Weight Watchers actief?

    Weight Watchers is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weight Watchers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.