NederlandReview

  Ervaringen StichtingStopBewust

  Roken: een verslaving waar veel mensen mee kampen, en tóch eentje die zwaar onderschat wordt. Het is moeilijk om van je verslaving af te komen zonder de goede hulp. In maar 3% van de gevallen leiden onbegeleide stoppogingen tot het stoppen met roken. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en de juiste begeleiding op te zoeken. Stichting Stop Bewust kan je hier bij verder helpen. Hoe hebben klanten deze website ervaren? Heeft het hen geholpen bij het afkicken? Of heeft het hen in ieder geval het goede pad richting stoppen op geholpen? Lees alle beoordelingen en reviews hier.

  Over StichtingStopBewust

  Stichting Stop Bewust is een platform voor rokers die af willen komen van hun tabaksverslaving. De missie van Stichting Stop Bewust is om rokers antwoord te geven op al hun vragen over hun verslaving. Op het platform kunnen rokers zich oriënteren over de verschillende mogelijkheden van het stoppen met roken die in Nederland te vinden zijn. Je wordt voorzien van zowel wetenschappelijke informatie als de ervaringen van (gestopte) rokers.

  Op de site van Stichting Stop bewust kun je je dus laten informeren over alle hulpmiddelen om te stoppen. Zo wordt er informatie gegeven over persoonlijke coaching, groepsbehandeling, laserbehandeling, E-sigaretten en alternatieve middelen. Ook is er een pagina toegewijd aan de voordelen van het stoppen met roken. Als de roker zijn motivatie verliest en de neiging heeft om weer te roken, kan hij daar even op terug kijken.

  Er is altijd een reden om te stoppen: bekijk dit filmpje van Stichting Stop Bewust.

  Diensten StichtingStopBewust

  Niet alleen biedt Stichting Stop Bewust informatie aan over het stoppen met roken, maar ook bieden ze een motivatietest aan om te testen hoe graag je zelf zou willen stoppen met roken. Als je als roker besluit om te stoppen, is er een e-mail coach die je kunt gebruiken. Met deze gratis e-mail coach heb je 3 weken contact om over verschillende mogelijkheden heen te gaan. Dit is een goede voorbereiding op het stoppen met roken. Daarnaast kun je ook bellen met de Stichting Stop Bewust hulplijn. Het nummer hiervan is: 088 – 5006600.

  Als je op de hoogte wilt blijven van alle tips en nieuws over het stoppen met roken, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Stichting Stop Bewust. Je ontvangt dan 1 keer in de twee weken een e-mail.

  Vragen en klachten bij StichtingStopBewust

  Als je vragen of klachten hebt kun je contact opnemen met de klantenservice van Stichting Stop Bewust. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@stichtingstopbewust.nl. Bij dringende vragen kun je bellen naar 088 – 5006600.

  Ben jij een (ex-)roker en heb jij ervaring met Stichting Stop Bewust? Zo ja, hoe heeft dit platform jou geholpen? Wat valt er nog aan te verbeteren? Zou je het aanraden? Laat het ons weten.

  Ben jij een roker en heb je interesse in het stoppen met roken? Als je zeker wilt weten dat je je tijd stopt in iets wat helpt, kun je de beoordelingen van alle andere rokers bekijken. Op basis hiervan kun je beslissen of Stichting Stop Bewust een kijkje waard is.

  StichtingStopBewust
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over StichtingStopBewust

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is StichtingStopBewust een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over StichtingStopBewust. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is StichtingStopBewust actief?

  StichtingStopBewust is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, E-smoking

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StichtingStopBewust gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.