NederlandReview

  Ervaringen Protiplan

  Afvallen is vaak zo makkelijk nog niet. Het jojo-effect licht op de loer en het is dus belangrijk de goede producten en een goede balans te vinden zodat het overtollige vet niet alleen weggaat maar ook wegblijft. Maar waar kun je die producten vinden? Één winkel die in ieder geval z’n best doet is Protiplan. Maar wat zal de kwaliteit van hun ontbijt zijn? Zullen hun pasta’s en hartige snacks nou echt wel zo lekker? Hoe lang zal het duren voor je wat afvalt door middel van hun soepen en startersboxen? En wat zal je kunnen verwachten van de bezorgservice en klantenservice van Protiplan? Deze vragen kunnen alleen beantwoord worden door echte klanten van Protiplan. Lees hun reviews om te ontdekken wat hoe zij hun ervaring met Protiplan beleefd hebben. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen te beslissen of Protiplan misschien kan helpen wat af te vallen of zelfs je streefgewicht te bereiken.

  Over Protiplan

  Protiplan is een winkel die gezonde producten verkoopt. Ze richten zich hierbij op een koolhydraatarm dieet en een koolhydraatarme levensstijl. Het is immers de bedoeling dat je lichaam vet gaat verbranden en dat kan pas als er minder koolhydraten zijn om uit te putten. Ook vinden ze het belangrijk om belangrijke bouwstoffen binnen te krijgen. Protiplan is de belangrijkste hiervan eiwit. Ze gaan dus voor een verhoging van eiwitten en een verlaging van koolhydraten. Hiervoor bieden ze vele voedingsmiddelen aan. Zo vind je er ontbijt en beleg omdat ontbijt toch het belangrijkste maal van de dag is. Verder vind je er nog warme maaltijden, pasta’s en andere dingen voor ’s avonds. Tussendoor kun je kiezen voor wafels, cake, hartige snacks, dressings, sausen, koeken, milkshakes, soepen, desserts, brood en toast krijgen. Daarnaast heeft Protiplan nog supplementen die de vitamines, mineralen en proteïnen kunnen aanvullen die nog niet in je gewone maaltijd verwerkt zitten. Dus of je nou van crackers houdt of gaat voor één van hun dranken, Protiplan heeft voor ieder wat wils. Er zit vast wel iets tussen wat je lekker vindt.


  Waarom het eiwitdieet volgens Protiplan?

  Diensten van Protiplan

  Je kunt de suppementen, warme maaltijden en andere producten van Protiplan gewoon online bestellen. Je kunt ervoor kiezen om een startersbox aan te schaffen om eens te kijken wat het inhoudt. Protiplan’s bezorgservice zal vervolgens de repen, milkshakes of koeken bij je thuis bezorgen. Let ook eens goed op hun voordeelpotten en aanbiedingen. Daar kun je leuke kortingen vinden. En natuurlijk heeft Protiplan ook een klantenservice om je te helpen en wat uitleg te geven.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Protiplan

  Heb je al eens eerder hartige snacks, crackers of brood bij Protiplan besteld? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met Protiplan. Hoe lekker waren hun warme maaltijden? Konden hun dressings en sausen wat smaak toevoegen aan de maaltijd? Hoe smaakten hun soepen? Heeft de bezorgservice van Protiplan de nieuwe lading wafels bezorgd voor je hele startersbox op was? En werd je vriendelijk geholpen door de klantenservice van Protiplan? Schrijf je eigen review en laat ons weten hoe jij over Protiplan denkt.

  Protiplan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Voelt niet als een dieet!

  Ze hebben een ruim assortiment, de producten zijn lekker en gevarieerd. Ze hebben zelfs broodjes en pasta's (echt onmisbaar voor mij)! Ook de prijzen zijn goed.

  Door: Cynthia22-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Voordelige producten en effectief

  Ik wil 15kg afvallen, en ben nu 2 maanden bezig met Protiplan. Zit nu in de laatste fase om de laatste kilo's te verliezen. Werkt prima en het programma is duidelijk en eenvoudig te volgen. Ik verlies ongeveer 2kg per week (dit kan soms wel meer of minder zijn, maar ik ben goed op weg). Ik raad dit zeker aan!

  Door: Tina11-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goede producten en service!

  De producten zijn lekker en ik val er ook nog eens mee af. Dieet producten zijn over het algemeen duur, maar bij hun zijn de prijzen het gunstigst! Bij vragen wordt ik meteen geholpen aan de chat.

  Door: Wieteke14-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Protiplan

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Protiplan een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Protiplan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Protiplan actief?

  Protiplan is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Protiplan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.