Fuelyourbody.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fuelyourbody.nl

Ben je een sporter die op zoek is naar gezonde maaltijden? Zou je deze gerechten online willen bestellen? Dan is Fuelyourbody.nl wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Fuelyourbody.nl?


Fuelyourbody.nl is een adres voor maaltijden en pakketten voor de sporter! Deze producten kunnen via deze website online besteld worden. Het betreft naar eigen zeggen gezonde maaltijden die tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Het assortiment bestaat uit een heleboel verschillende producten. Voor het gehele aanbod kun je het beste een kijkje op de website van deze organisatie nemen. Weet je al wat je graag zou willen hebben? Via de zoekbalk kun je dan het beste op productnaam zoeken. Kijk je liever eerst rond? Dat behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld eerst een keuze maken uit een van de categorieën.


Hoe het werkt

 
De bestellingen worden verstuurd via de post- en pakket bezorgservice van Trunkrs. Als je een order plaatst voor 23:59 uur, dan zal je deze de volgende avond al bezorgd krijgen. Zendingen worden op werkdagen tussen 17:00 en 22:00 uur naar het thuisadres gestuurd. Het behoort eveneens tot de mogelijkheden jouw bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Deze kan dan vanaf 16:00 uur afgehaald worden. Het wordt gewaardeerd als je het pakket op dezelfde dag oppikt. Er is ook een optie om je pakket op een van de locaties van dit bedrijf op te halen. Heb je voor de bezorgservice gekozen? Dan kun je via een Track & Trace code zien waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Voor vragen, opmerkingen en/of feedback kun je via telefoon of WhatsApp contact opnemen.


Spaarpunten


Wil je graag korting op jouw FUEL ontvangen? Er kan automatisch gespaard worden. Dit gaat volgens het bedrijf eenvoudig. Bij iedere bestelling die wordt gedaan worden er spaarpunten weggegeven. Punten kunnen op ieder moment worden ingeruild tegen extra korting. Zo kunnen doelen een stuk eenvoudiger behaald worden. Je zult hiervoor wel een account moeten aanmaken. Er kan alleen gespaard worden als je ingelogd bent. Bij het registeren worden meteen 20 spaarpunten bijgeschreven. Als je een vriend of vriendin opgeeft krijg je meer dan 100 punten. Ze moet hiervoor wel een bestelling plaatsen.


Klachtenregeling


Ben je ontevreden en wil je zelfs een klacht indienen? Dit is mogelijk. Zowel de koper als verkoper zullen zich moeten houden aan de klachtenprocedure. Deze staat in de algemene voorwaarden beschreven. Klachten zullen op tijd, duidelijk en volledig doorgegeven moeten worden. Dit moet je direct doen nadat een gebreke wordt ontdekt. Het bedrijf zegt klachten binnen twee weken te beantwoorden. Je ontvangt dan een inhoudelijke reactie met een voorstel voor een oplossing. Als er een langere verwerkingstijd nodig is zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Er wordt dan een indicatie aangegeven wanneer je een antwoord kunt verwachten. Ben je niet tevreden met het voorstel? Dan wordt een geschil vatbaar voor de geschillenregeling.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Fuelyourbody.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke bestelling(en) heb jij hier gedaan? Wat vind je van de kwaliteit en prijzen? Is jouw order op tijd bij je afgeleverd? We stellen het op prijs als jij je mening deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview volledig objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)