NederlandReview

  Ervaringen Fitwinkel

  Heb jij nieuwe fitnessdoelen voor jezelf gezet en wil je jouw leven helemaal omgooien? Was je op zoek naar fitnessapparatuur en ben je zo terecht gekomen bij Fitwinkel? Dan wil je vast meer weten over de ervaringen van andere klanten met de webshop en de producten. Wat vinden zij namelijk van de kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? En zijn de apparaten en artikelen duur? Dit soort vragen moet je altijd stellen als je gaat bestellen in een webshop. Lees de onafhankelijke reviews op NederlandReview om de antwoorden te vinden op deze vragen. Klanten van Fitwinkel geven namelijk hun beoordeling over de webshop. Jij kunt dan binnen no-time beginnen aan je nieuwe leven.

  Over Fitwinkel

  De webshop staat bekend als de plaats waar je alles kunt vinden om je nieuwe sportieve leven te beginnen. Ze verkopen fitnessapparatuur en fitnessartikelen, maar geven ook professioneel advies over de apparaten en geven oefeningen die je kunt doen met de verschillende artikelen. Het begon voor Fitwinkel echter allemaal met een fysieke winkel. Nu heeft Fitwinkel behalve de webshop ook een winkel in Arnhem, Helmond, Hengelo en Naaldwijk.


  Blijf met de oefeningen van Fitwinkel altijd fit en gezond.

  Merken Fitwinkel

  De webshop wil klanten de beste kwaliteit bieden. Zij doen dit door alleen apparaten en artikelen van gerenommeerde merken te verkopen. Je vindt bij Fitwinkel alleen topmerken, zoals:
  • Kettler
  • Gymstick
  • Life Fitness
  • Pro-Form
  • NordicTrack
  • Tunturi
  • FlowFitness
  • Finnlo

  Diensten Fitwinkel

  Of je nu geïnteresseerd bent in crossfit, fitness of krachttraining, je kunt bij Fitwinkel alles vinden. De verzending in de webshop is vanaf 22,50 gratis in zowel Nederland als België. Alle bestellingen voor 22:00 worden ook de volgende dag al geleverd. Verder betaal je bij Fitwinkel ook altijd veilig met iDeal, Bancontact, MisterCash, Visa, MasterCard, PayPal of AfterPay. De webshop geeft klanten ook vaak kortingen en probeert het assortiment regelmatig te vernieuwen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen? Volg Fitwinkel dan op Instagram!

  Klantenservice Fitwinkel

  Is er iets misgegaan met de levering? Of voldoet het apparaat toch niet aan je eisen? Probeer dan altijd eerst contact op te nemen met de webshop voordat je een review schrijft. De website heeft een uitgebreide contactpagina waar je alle manieren kunt vinden op contact op te nemen. Fitwinkel heeft overigens ook een LiveChat om klanten direct te kunnen helpen. Wil je liever op een andere manier contact opnemen? Maak dan gebruik van het contactformulier, het telefoonnummer, WhatsApp of Social Media. Fitwinkel is namelijk ook actief op Facebook en Twitter.

  Wat vind jij van Fitwinkel?

  Ben jij dit jaar al kilo’s afgevallen met de fitnessapparaten uit de webshop? Of is jouw conditie enorm verbeterd? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over de webshop. Hebben ze eerlijke prijzen? Zijn de apparaten van de beste kwaliteit? Is de levering betrouwbaar? En kun je makkelijk bestellen in de webshop? Geef in jouw review antwoord op deze vragen en vertel over jouw ervaringen met Fitwinkel. Jouw review kan andere helpen in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl.

  Zijn de fitnessapparaten van Fitwinkel veilig? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Hebben ze scherpe prijzen? Lees hier de reviews en ervaringen.

  Fitwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fitwinkel

  Uw beoordeling

  spinningfiets Black Friday

  met een vage niet te begrijpen uitleg wordt min geld terug gestort en kan ik fluiten naar min fiets! Deze fiets staat gewoon nog te koop en leverbaar (andere modellen bv weer niet)

  Door: peter hof01-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Fitwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Fitwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fitwinkel actief?

  Fitwinkel is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fitwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.