NederlandReview

  Ervaringen Ik wil een Captur

  Als je een nieuwe Captur aan wilt schaffen, wil je natuurlijk de beste prijs voor je huidige auto krijgen. Maar ook als je geen inruil hebt, ga je op zoek naar de scherpste aanbieding. Dit kun je doen bij Ik wil een Captur, zij zeggen de beste deals te hebben, of dit echt zo is, lees je hier op NederlandReview.

  Over Ik wil een Captur
  Ik wil een Captur is een initiatief van Auto Indumij. Dit is een familiebedrijf dat 127 jaar geleden werd opgericht en op dit moment onder leiding staat van commercieel directeur Micha Roco. Indumij behoort tot de grotere automotive ondernemingen van Nederland. Zij zeggen de voordeligste Renault deals te kunnen bieden aan hun klanten, maar ook voor een Dacia, Kia of Nissan kun je bij hen terecht. Zij hebben vestigingen in West-Brabant en Zuid-Holland.   


  De Renault Captur

  Diensten
  Bij Ik wil een Captur kun je een aantal mogelijkheden vinden om van een aanbieding voor een Renault Captur gebuik te maken:  

  Top deals
  Op dit onderdeel van de site kun je een offerte op laten maken op basis van de Captur van je keuze. Je kunt een offerte op laten maken met daarbij een gratis taxatie van de auto die je in wilt ruilen, maar ook voor een offerte zonder inruil moet je hier zijn. Je vult je gegevens in, kiest het Captur model dat je wilt en de auto die je in wilt ruilen. Of je kiest voor ‘geen inruil’. Je krijgt dan via e-mail een gratis offerte toegestuurd met daarin het bedrag wat je nog bij zou moeten betalen voor de Captur van je keuze. Ook vind je op de Top deals pagina de lopende acties van dat moment.

  Private Lease deal
  Je kunt bij Ik wil een Captur ook kiezen voor een Private Lease deal. Hierbij is het ook mogelijk om je oude auto in te ruilen. Je ontvangt na je aanvraag via e-mail een offerte met wat je per maand kwijt zou zijn. Op dit bedrag krijg je korting als je meer dan 6 jaar schadevrij rijdt. Alle Private Lease tarieven zijn inclusief motorrijtuigenbelasting, reparatie en regulier onderhoud, WA-verzekering, premie voor Casco-verzekering, premie ongevallen inzittenden verzekering, premie rechtsbijstand verzekering, pechhulp Europa en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur.

  Directe Offerte
  Het is ook mogelijk om in 5 stappen in te vullen wat je huidige auto is en je kilometerstand, waarop Ik wil een Captur je binnen een paar minuten via een e-mail met een persoonlijk inruilvoorstel benadert.

  Acties en occasions
  Op de homepage van Ik wil een Captur vind je altijd verschillende acties van dat moment. Dit kan een extra luxe pakket zijn, een korting, een dinerbon, etc. Daarnaast kun je meer vinden over alle Renaults die Auto Indumij aanbiedt, waaronder occasions, op de pagina www.renault-indumij.nl.

  Klachten
  Er staat op de website van Ik wil een Captur niets over een klachtenregeling. Wel kun je er alle adressen vinden van de verschillende locaties van Auto Indumij met de bijbehorende telefoonnummers.

  Laat hier ook jouw review achter!

  Wat zijn de ervaringen met Ik wil een Captur, kun je met hen een goede deal voor een auto maken of vallen de aanbiedingen tegen? Lees hier de reviews!

  Ik wil een Captur
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8

  Prijs

  8

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zonder veel moeite inruilen

  Ik wilde op een makkelijke manier van mijn auto af, daar toch een goede prijs voor krijgen en er niet al teveel werk aan hebben. Toen kwam ik terecht op de site ikwileencaptur.nl. Het enige wat ik eigenlijk echt hoefde te doen was mijn kenteken invullen en mijn e-mailadres achterlaten, ohja, ik moest ook nog mijn kilometerstand doorgeven. Vervolgens kreeg ik een nette taxatie van de waarde van mijn auto. Die heb ik vervolgens gebruikt om in te schatten hoeveel een nieuwe Renault Captur mij zou kosten en zo kwam ik er achter dat als ik mijn oude auto in zou ruilen ik een nieuwe Renault Captur zou kunnen kopen voor helemaal niet zo heel veel geld. Dat heb ik daarom maar gedaan en nu rijd ik weer een nieuwe auto voor veel minder geld dan ik aanvankelijk had gedacht. In ieder geval ben ik veel minder tijd kwijt met het onderhoud en dat bespaart ook weer geld natuurlijk.

  Door: Anoniem07-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Ik wil een Captur

  Uw beoordeling