CarDelMar
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

U bent nu bij:

Totaal

7,6

Bestellen

8

Service

7,2

Prijs

8,2

Leveren

6,8
13 rating67 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

25-07-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Monica

CarDelMar - Waardeloze service

De overeenkomst welke je met Cardelmar hebt, is niet bekend bij de plaatselijke verhuurder. Zij proberen je daarom nogmaals te laten betalen voor een verzekering.
Geen 24 uurs service.
Emails die je verstuurd worden niet beantwoord.
Klacht indienen via de website lukt niet. Telkens foutmeldingen en dan mag je van bellen met een nummer in Duitsland. Hoezo jagen ze je op kosten?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


17-07-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Karim G.

CarDelMar - Goedkoopste auto huren

Na wat vergelijkingen was voor mij Cardelmar de goedkoopste bij het huren van een auto. Ik vond ze vriendelijk bij de verhuur en heb me tegen alles verzekerd voor het geval dat.

Er zat vooraf al een kras op de auto, dat vond ik persoonlijk niet erg, deze kras werd geregistreerd. Bij het inleveren was er gelukkig niks aan de hand, ik hoefde niet voor de kras te betalen. Daar was ik een beetje huiverig voor omdat je dat wel eens hoort. Maar omdat deze dus was geregistreerd, ging dit goed gelukkig.

Inleveren ging gelukkig ook snel, want ik had een vliegtuig te halen. Gewoon sleutel afgeven en ze namen 'm meteen mee.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anita

CarDelMar - Cardelmar is naar mijn mening goed

Ik wil even zeggen dat het prima was. Mag ook wel eens gezegd worden. Anders lijkt het hier alsof iedereen problemen heeft maar dat is niet zo. Zijn ook heel veel tevreden klanten. Makkelijk vergelijken, snel de prijzen zien en de info na het boeken is ook altijd duidelijk. Al meerdere malen hier besteld en altijd goed. (En nee ik ben geen eigenaar of medewerker ofzo - sommige mensen willen ook wel eens wat aardigs zeggen)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-10-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Antoon

CarDelMar - Auto huren voor naar Wenen TIP: onbeperkte kilometers

Auto gehuurd voor een tripje naar Wenen, dat wij in twee dagen gaan proberen te rijden volgende week.

Voorheen bestelden wij altijd direct bij Europcar, maar er zijn tegenwoordig meer vissen in de zee van autoverhuurders. Wij wilden deze vergelijken en hebben dat met Cardelmar gedaan. Het scheelde meer dan honderd euro, de ene of de andere verhuurder en dan krijg je volgens mij precies dezelfde auto.

Je kunt selecteren op onbeperkte kilometers, dat was voor ons een absolute vereiste, want we maken veel kilometers en anders krijg je de rekening achteraf. TIP!!

Verder werden we doorgeleid naar de eigenlijke verhuurder, in ons geval kozen we voor Thrifty. Vrij goedkoop uit nu, al is een auto huren altijd een dure aangelegenheid. Maar we zijn goedkoper dan voorheen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-10-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jaroslav H

CarDelMar - dhr

Tot nu toe de slechtste autoverhuurder. Ter plekke problemen met lokale bedrijf, maar CarDelMar reageert niet op vele mails. Na bestolen te zijn door lokale bedrijf (Goldcar Bordeaux) reageert Car Del Mar op de klachten niet en laat de herhaalde klacht zonder reactie. Enkele keren heb ik zelfs gebeld, kreeg elke keer verschillende op dat moment verzonnen smoesjes.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jans

CarDelMar - Makkelijk, voordelig en snel

Voor de eerste keer moest ik een auto huren voor een vakantie in Portugal waar ik erg tegenop zag omdat er op de TV voor gewaarschuwd werd dat bij aankomst, het autoverhuurbedrijf je erg opdringerig verplicht om nog een verzekering af te sluiten.
Op internet gezocht en ik kwam uit bij CarDelMar, zij spraken mij het meeste aan vanwege de prijs en de voorwaarden in het contract. Toen ik ging boeken kwam ik er niet geheel uit en telefoneerde even naar CarDelMar dat kan in de gewenste taal. Een vriendelijk persoon stond mij te woord en ik deed mijn verhaal, geen probleem mevrouw als u wilt maak ik de boeking telefonisch nu voor u, wat dan ook gebeurde en alles ging gesmeerd.
Per e-mail ontving ik alle benodigdheden, alles perfect verzorgd ook bij aankomst bij het autoverhuurbedrijf AutoRent, geen enkel minpuntje, over een extra verzekering werd niet gesproken waarvoor ze je waarschuwen op de TV.
CarDelMar en AutoRent een aanrader.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sharida vd Wetering

CarDelMar - Helemaal goed!

Anders dan de ervaringen van anderen hieronder, had ik eigenlijk alleen maar goede ervaringen. Auto stond keurig op ons te wachten en we hebben een hele leuke autovakantie gehad. mag ook gezegd worden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Armand

CarDelMar - 'Hotline' bij problemen onbereikbaak 's avonds en de weekends!!!

Tot 25 juli was ik eigenlijk wel tevreden over CarDelMar. Echter door de storm op zaterdag 25 juli kon ons vliegtuig pas 4,5 later vertrekken en misten wij de aansluiting Rome -> Ancona. Dit was al duidelijk tijdens het wachten op Schiphol, dus wilde ik CarDelMar bellen om te melden dat we mogelijk een dag later de auto konden ophalen op vliegveld Ancona.
Ik had alle papieren uitgeprint bij me en vond dus het nummer van hun 'Hotline'. Ik kreeg echter alleen een voicemail die zei dat ze gesloten waren en dat ik evt. kon e-mailen of op hun website kon kijken wat de openingstijden waren!!! Niet eens via hun voicemail te horen te krijgen en ook niet op alle papieren die ik had uitgeprint!!! Gelukkig had ik mobiel internet en vond dat de 'Hotline' slechts bereikbaar was op ma-vrij 09:00 - 18:00. Ik heb zeker 4 e-mails gestuurd en tot op vandaag geen reactie gehad!
Natuurlijk ook de locale verhuurder (SICILY BY CAR) gebeld, maar die zei doodleuk dat ik het alleen via de broker (CarDelMar) kon oplossen en had er geen boodschap aan dat de broker niet bereikbaar was. De huurauto was ik kwijt omdat het vliegtuig wel op tijd arriveerde maar ik de auto niet kon ophalen. Volgens de kleine lettertjes van CarDelMar heb je dan ook geen recht op restitutie!!
Na een gedwongen overnachting in Rome moesten we zondag eerst weer terug naar Milaan vliegen en vervolgens naar Ancona. Nog diverse keren gebeld en gemailed maar CarDelMar gaf geen thuis. Uiteindelijk CarDelMar Duitsland gebeld (wel open in het weekend). Die konden mijn reservering niet wijzigen maar boden wel aan om hem te cancelen en het geld te storneren op mijn creditcard, hetgeen ik natuurlijk direct accepteerde :-).
Natuurlijk naïef van mij om te verwachten (en niet vantevoren te checken) dat een hotline altijd beschikbaar is, maar ik had nooit verwacht dat je door een vertraging in principe je huurauto en je betaalde huursom kwijt zou kunnen zijn. De start v/d vakantie met 2 gehandicapte en autistische kinderen met vertraging, gemiste connectie, gedwongen hotelovernachting, extra vlucht via Milaan en uiteindelijk dan ook nog eens alle koffers weg in Ancona en geen huurauto meer was zo geen pretje.
In het vervolg zal ik zeker letten op de beschikbaarheid v/d broker igv calamiteiten en wat er gebeurt bij 'het onverhoopt niet kunnen ophalen v/d huurauto op het afgesproken tijdstip.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Danielle Kloostra

CarDelMar - Deukje was geen probleem!

Heerlijk weekje weggeweest naar Frankrijk met een Ford Mondeo. Niets te klagen. En even top van CarDelMar; we hadden een klein deukje gereden tegen een paaltje. Deukje bijna niet te zien. Ze zagen het zelf ook niet dus hebben we het toch maar aangegeven, ze vonden het geen probleem en namen zo de auto weer in. Dank cardelmar!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over CarDelMar

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij CarDelMar?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen CarDelMar

Wat vinden de klanten die je voorgingen van CarDelMar? Is het niet prettig om vooraf te lezen over ervaringen die andere consumenten gehad hebben. Nederland review  maakt het voor u transparant. Het is belangrijk om te weten hoe de ervaringen zijn van andere consumenten. Zeker als het gaat om autoverhuur in het buitenland. Het is prettig om te weten hoe het gesteld is met de kwaliteit, service en natuurlijk de prijs. Het is belangrijk dat een dienstverlener als CarDelMar, transparant is over haar autoverhuur aanbiedingen. Op NederlandReview lees je alles over ervaringen en reviews van onder andere CarDelMar. 

Over CarDelMar
CarDelMar biedt autoverhuur in het buitenland aan voor verschillende scherpe aanbiedingen. Via een zoekmachine pikt CarDelMar er op eenvoudige wijze verschillende autoverhuur aanbiedingen uit. CarDelMar is opgericht in maart 2005. Zij hebben het begrip autoverhuur een meerwaarde gegeven door het toevoegen van een totale dienstverlening en een optimale klantenservice. Dit alles naast een berg opgedane ervaring. Op nummer een staat voor CarDelMar de ervaring van de klant. Bij CarDelMar geniet je van je vakantie en je vrijheid vanaf de eerste stap. Hiervan is met name sprake bij de huur van een vakantieauto.
 
Beetje oud maar nog wel steeds leuk; de cardelmar summersong!


Diensten
Naast autoverhuur in het binnenland, is CarDelMar vooral uniek om zijn optie ‘Autoverhuur in het buitenland’. In de handige zoekmachine kun je tijdstip en locatie van ophalen en teruggave opgeven. Voor fijne kortingen heeft u ook nog de optie om een kortingscode in te voeren in de zoekmachine. CarDelMar werkt met partners als Alamo, Avis en Europcar. Grote namen die de betrouwbaarheid van CarDelMar alleen maar benadrukken. Met meer dan vijfduizend beoordelingen heeft CarDelMar 4 uit 5 sterren ontvangen. Bijkomende service is dat annuleren kosteloos is. Ook is er geen sprake van een eigen risico. Er zijn geen creditcard kosten en uw privacy wordt goed beschermd. De autoverhuur service is wereldwijd. Op een blog kun je tips, achtergronden en nieuws rondom autoverhuur lezen. Bij CarDelMar kunt u allerlei verschillende auto’s huren. Daarnaast heeft u ook de optie om een auto met airco te huren, of een uitgebreid navigatiesysteem. Een extra service is het overzicht van je boekingen van huurauto’s en de daarbij behorende documenten. U kunt hier bij komen, door een account aan te maken via de website, om zo te kunnen inloggen en uw gegevens in te zien. 

Klachten
CarDelMar heeft een FAQ pagina, waarop verschillende veelgestelde vragen beantwoord worden. Ook via de zoekmachine kunt u verschillende vragen stellen om tot een antwoord te komen. Staat het antwoord op je vraag er echter niet bij. Dan is CarDelMar transparant en toegankelijk. Via de website kun je telefonisch contact opnemen met hotlines gelokaliseerd in verschillende landen. De openingstijden zijn ruim. Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 18:00. De algemene voorwaarden zijn tevens eenvoudig te vinden op 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!