NederlandReview

  Ervaringen Vacaturekrant.nl

  Op zoek naar een baan? Een eerste baan? Een nieuwe baan? Een stageplaats of traineeship? Vacaturekrant is voor veel mensen de eerste site die zij bezoeken als zij nieuwe uitdagingen zoeken op professioneel gebied. Maar hoe slim is dat eigenlijk? Vind je hier echt de beste en de meeste vacatures? Zijn de vacature-omschrijvingen wel echt en eerlijk? Wat zijn het eigenlijk voor bedrijven die hier een vacature voor een nieuwe functie plaatsen?

  Over Vacaturekrant.nl

  Vacaturekrant.nl biedt een platform voor actuele vacatures, stages, traineeships en bijbanen. Daarnaast vind je hier allerlei carrière-informatie. Werkgevers kunnen hier vacatures plaatsen en deze indien wenselijk ook direct laten opnemen op regionale nieuwssites en regionale of landelijke dagbladen van TMG. Werkzoekenden kunnen zoeken naar een werkplek, bijvoorbeeld een baan of een stageplaats, maar ook zelf gratis een CV uploaden. Ook helpt Vacaturekrant.nl mensen aan een baan door ze van handige carrièretips te voorzien: hoe maak je de perfecte CV, hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief en hoe zorg je voor een vlekkeloze presentatie in een sollicitatiegesprek?


  Vacaturekrant.nl heeft bijna een half miljoen bezoekers per maand, waarvan er 350.000 unieke bezoekers zijn. De bekende carrière-nieuwsbrief telt zo’n 150.000 abonnees.

  Of je dit soort vacatures ook vindt bij Vacaturekrant? Bij Coolblue zoeken ze een Pakketknuffelaar.

  Diensten van Vacaturekrant.nl

  Om het voor werkgevers zo interessant mogelijk te maken om op Vacaturekrant.nl een vacature te plaatsen, biedt Vacaturekrant.nl allerlei extra functies. Zo heeft Vacaturekrant.nl een hoog bereik onder zowel actief als latent werkzoekenden. Daarnaast gebeurt plaatsing realtime, wat wil zeggen dat een vacature direct zichtbaar is. Vacatures worden bovendien automatisch doorgestuurd op Social en verschijnt ook in vacature email alerts. Een vacature staat 90 dagen online, inclusief logo. Voor verschillende producten zijn er natuurlijk verschillende tarieven, op de website is een uitgebreide Tarievenbrochure te vinden. Prijzen zijn onder andere afhankelijk van een landelijk of regionaal netwerk: wilt u bijvoorbeeld dat uw vacature ook in De Telegraaf en de Metro verschijnt?

  Klachten, problemen of complimenten over Vacaturekrant.nl

  Heb jij een nieuwe baan gevonden op Vacaturekrant.nl? Of als werkgever een vacature geplaatst op Vacaturekrant.nl? Ging er iets mis? Hoe gaan ze met klachten om, kun je ze goed bereiken als er iets fout gaat of anderszins niet naar wens is? Je kunt contact opnemen met Vacaturekrant.nl via service@vacaturekrant.nl of telefonisch. Ook zijn ze te vinden op de sociale media Twitter, Facebook en LinkedIn. Voor een uitgebreid document met Gebruiksvoorwaarden en een Privacy verklaring kun je terecht op de website van Vacaturekrant.nl, al word je dan wel doorgestuurd naar moederbedrijf TMG.

  Heb jij ervaring met Vacaturekrant.nl?

  Laat dan vooral even weten hoe jij dit vacatureplatform beoordeelt! Heb jij goede ervaringen met het vinden van een nieuwe vacature op deze site? Of vind je het juist helemaal niet handig om hier een nieuwe baan te vinden? Help een ander en laat je mening en ervaring weten op NederlandReview!

  Lees hier de ervaringen van klanten van Vacaturekrant.nl. Waarom zou je als werkgever hier je stage of vacature plaatsen? Vind je hier echt werk?

  Vacaturekrant.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vacaturekrant.nl

  Uw beoordeling

  Geen baan gevonden met Vacaturekrant

  CV geplaatst op Vacaturekrant, maar ik kreeg nauwelijks goede reacties, en zelfs een raar bericht van iemand die op iets heel anders uit was.

  Jammer want ik dacht dat dit een goede manier was om aan een baan te komen, maar dat is dus niet zo.

  Door: Marieke02-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Makkelijk en snel vacatures vinden

  Paar weken geleden onverwacht te horen gekregen dat mijn contract niet verlengd werd, maar ik heb niet lang thuis gezeten. Ben na mijn ontslag direct gaan zoeken en heb via Vacaturekrant.nl uiteindelijk snel een nieuwe baan kunnen vinden. De website is bijzonder gebruiksvriendelijk, want je kunt zoeken op zowel functie als plaats. Hierdoor filter je automatisch de dingen die niet interessant zijn of te ver weg zijn. Heb een paar sollicitaties de deur uit gedaan en op één van deze sollicitaties werd positief gereageerd. Had niet verwacht dat dit zo goed en snel zou werken!

  Door: Michaela van T. 18-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Vacaturekrant.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Vacaturekrant.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vacaturekrant.nl actief?

  Vacaturekrant.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vacaturekrant.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.