Ervaringen TuinposterOpMaat

Als je een kale plek in je schutting hebt waar geen bomen, planten of stuiken voor groeien kun je ervoor kiezen deze te bedekken met een mooie tuinposter. Maar waar kun je nou de beste tuinposters vinden? Één van de vele shops die tuinposters aanbiedt is TuinposterOpMaat. Maar wat voor kwaliteit tuinposters zullen ze vetrekken? Zullen hun muurdecoraties een ander zo kale muur of schutting leuker kunnen maken? Zal het lang duren voor de bezorgservice van TuinposterOpMaat je landschapsfoto wel snel kunnen printen en leveren? En hoe zal hun klantenservice reageren als je ze benadert omdat je zakelijke foto toch niet professioneel genoeg is afgedrukt? De enige mensen die je dit echt kunnen vertellen zijn de klanten die al eerder iets bij TuinposterOpMaat hebben gekocht. Lees hun reviews om te onderzoeken hoe tevreden deze klanten zijn over hun aankoop. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen in je beslissing om wel of niet bij TuinposterOpMaat te bestellen.

Over TuinposterOpMaat

TuinposterOpMaat is een winkel die tuinposters aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door Halbe Boersma en Sierk van Lingen, dezelfde ondernemers die ook achter FotoCadeau.nl en wat andere webshops zitten. Op TuinposterOpMaat verkopen ze tuinposters. Deze tuinposters kunnen ideaal zijn als je een kleine tuin hebt of gewoon geen leuk uitzicht op (een deel van) je tuin hebt. Je kunt je eigen foto uploaden. Zij kunnen die dan printen op één van hun tuindoeken. Je kunt kiezen voor een XXL tuinposter, maar er zijn ook panorama tuinposters, sepia tuinposters, buitenschilderijen, zwart-wit tuinposters, fotocollages op tuinposters en vele andere opties. Er zijn vele dingen die je op een tuinposter kunt laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie natuurfoto, landschapsfoto, boeddha foto, wereldkaart foto, bloemenfoto of iets persoonlijks zoals je favoriete vakantiefoto of familiefoto. Ook voor een bedrijf kunnen ze zakelijke tuinposters verzorgen. Wil jij bijvoorbeeld een grote poster met daarom de naam en het logo van je bedrijf, dan kunnen zij daarvoor zorgen. Op hun website laten ze verschillende ideeën zien die je kunt gebruiken als inspiratie. Naast tuinposters bieden ze ook muurdecoratie aan zoals foto op hout, fotoposter, foto op aluminium, foto op textielposter, fotobehang, foto op plexiglas, foto op canvas, wandkleden en nog veel meer. En er zijn verschillende fotocadeaus zoals een foto op een muismat, sleutelhanger, toilettasm onderzetter wijnfles, mok, placemat, klok, acrylaatblok, fotoblok, schort, puzzel of snijplank. Op die manier heb jij of de ontvanger van het cadeau zijn of haar favoriete foto(‘s) altijd bij de hand.


Unboxing TuinposterOPMaat.

Diensten van TuinposterOpMaat

Je kunt een tuinposter of ander fotoproduct bestellen via de website van TuinposterOpMaat. Je kan zelf je foto uploaden. Zij printen deze foto dan op wat voor object je ook hebt besteld. Ze bieden ook aan de foto voor je te bewerken zodat je zeker weet dat de foto mooi uit zal komen op de tuinposter die je hebt besteld. Daarnaast hebben ze een klantenservice om klanten verder te helpen.

Klachten, Complimenten en Tips voor TuinposterOpMaat

Heb jij al een tuinposter van TuinposterOpMaat in je tuin? Dan horen wij graag wat je van dit bedrijf en hun producten vindt. Ben je tevreden met de kwaliteit van je tuinposter? Hoe lang gaan hun canvas doeken mee? En wat vind je van hun bezorgservice en klantenservice? Schrijf een review en vertel ons er alles over.

Hoe zal een tuinposter van TuinposterOPMaat eruit komen te zien? Lees reviews over hun canvas tuinposters, mokken, fotobehang en andere fotoproducten.

TuinposterOpMaat
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Geweldige service.

Er was van beide kanten iets mis gegaan met de bestelling. 1 keer gebeld, en alles werd super opgelost. Complimenten!!
Kies zeker een volgende keer weer voor dit bedrijf. ????

Door: Ron langeveld10-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Schrijf zelf een review over TuinposterOpMaat

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)