Ervaringen The Best Deals

Elke dag nieuwe kortingen en deals die kunnen oplopen tot 90%! Waarschijnlijk heb je het al vaker gezien. Er komen steeds meer websites met dagaanbiedingen en weekaanbiedingen. De websites voegen elke dag nieuwe artikelen toe met ongelofelijke kortingen. Vaak krijg je bij deze websites toch het gevoel dat er iets niet klopt. In Nederland houden we van korting, maar we vinden het niet fijn als we opgelichtworden. Bij The Best Deals zijn elke week nieuwe artikelen te vinden, maar zijn ze echt betrouwbaar? Ontdek het hier op NederlandReview. Lees alles over de ervaringen van andere klanten. Neem een kijkje bij hun reviews en beoordelingen en je ontdekt meteen of de webshop veilig is!

Over The Best Deals

Door slechte eigen ervaringen met andere Dealwebsites besloten de oprichters van The Best Deal een eigen webshop op te richten. Ze hadden altijd al interesse in het beginnen van een bedrijf dat zich geheel richt op dagaanbiedingen en weekaanbiedingen. In 2014 werden dan ook de eerste stappen gezet om The Best Deals te beginnen en niet veel later werd de webshop officieel geopend. De oprichters van The Best Deals wilden hun klanten kwalitatieve producten bieden voor de laagste prijs. De kwaliteit van de artikelen mag, ondanks de hoge kortingen, volgens The Best Deals niet minder zijn. De kortingen in de webshop beginnen altijd bij 20% en kunnen oplopen tot 90% van de originele prijs.


Zoveel kortingen... Just Imagine wat je allemaal kunt kopen.

Hoe werkt het?

De hoge kortingen klinken natuurlijk aantrekkelijk, maar hoe kunnen zij deze kortingen garanderen? Het idee van de webshop is eigenlijk heel simpel. Elke dag worden er nieuwe aanbiedingen aan de website toegevoegd die voor een bepaald tijd geldig zijn. Soms blijven de kortingen 24 uur op de website staan, soms een hele week. Pas nadat de deal is verlopen, worden de bestellingen geplaatst bij de leverancier. The Best Deals krijgt van de leverancier hoge kortingen voor het groot inkopen van de artikelen en hoeft maar één keer verzendkosten te betalen. Zij besparen geld waardoor de klant ook weer geld kan besparen. Daarna wordt alles direct naar de klanten verstuurd en begint het proces weer opnieuw.

Klachten The Best Deals

The Best Deals gelooft dat klanten pas echt vertrouwen hebben in een webshop als de webshop een goede service heeft. Een efficiënte klantenservice is dan ook onmisbaar. Voor alle klanten met vragen of klachten is een contactformulier op de website te vinden. Je kunt eenvoudig je gegevens invullen en een bericht schrijven. Op maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 16:00 is het ook mogelijk om te bellen op het telefoonnummer voor dringende problemen. The Best Deal wil altijd bereikbaar zijn voor hun klanten.

Jouw ervaringen met The Best Deals

Heb jij net een nieuwe pannenset gekocht met 65% korting? Of vond je nieuwe sportkleding met 80% korting? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met The Best Deals. Laten andere klanten weten of de aanbiedingen echt betrouwbaar zijn. Vertel of je veilig kunt bestellen. En laat weten of je lang op de levering moest wachten.

Elke dag krijgen klanten nieuwe kortingen, maar is het betrouwbaar? En kun je veilig bestellen? Lees de reviews en ervaringen over The Best Deals.

The Best Deals
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Scherpe prijzen, mooie producten

Ze hebben bijna altijd wel leuke en mooie producten tegen scherpe prijzen.

Door: Harry02-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Schrijf zelf een review over The Best Deals

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)