NederlandReview

  Ervaringen Profyt

  Wilt u weten wat anderen voor mening hebben over Profyt? Lees dan de recensies via deze website. NederlandReview zet zich er voor in om over zoveel mogelijk bedrijven in Nederland recensies te verzamelen zodat u een beter inzicht krijgt in het reilen en zijlen van, vooral, online bedrijven. Op deze manier worden fraudeurs en oplichters bovendien snel ontmaskert en kunt u zichzelf een hoop narigheid besparen. Gewoon door even een bedrijf te checken via NederlandReview!

  Visie van Profyt

  Profyt heeft een duidelijke visie. Ze willen de administratieve lasten van veel kleine ondernemingen en zzp’ers een stuk makkelijker maken door middel van hun makkelijk online softwareprogramma. Op deze manier heeft u al uw gegevens bij elkaar op een makkelijke plek, die bovendien altijd te bereiken is via het internet. Het programma is met vijftien euro per maand niet duur, wat vooral komt omdat het een tool is. U zult dus wel zelf alles in moeten vullen, maar het werkt wel op zo’n manier dat u er veel minder tijd mee kwijt bent, dan als u het op uw eigen manier zou doen.


  Van Kooten en De Bie - De Boekhouder

  Diensten van Profyt

  Kleine bedrijven en zzp’er hebben in de regel een aantal administratie taken die continue terugkomen.

  • Het opmaken en versturen van facturen
  • Het doorgeven van de omzet
  • Het invullen van de btw
  • Het doen van belastingaangifte
  • Het maken van een jaarverslag

  De meeste grote(re) bedrijven hebben hiervoor mensen vast of parttime in dienst om dit allemaal te regelen. Bovendien moeten zij ook vaak een eigen loonadministratie bijhouden omdat ze niet in hun eentje werken. De hoeveelheid zzp’ers is de laatste jaren door de economische crisis enorm toegenomen, met wel zo’n 140.000 per jaar. Tegelijkertijd zijn er ook ieder jaar weer tussen de 40.000 en 50.000 zzp’ers die afvallen. Sommigen omdat ze toch weer een vast contract hebben gevonden en daarom stoppen met hun onderneming. Maar helaas zijn er ook veel mensen die noodgedwongen stoppen omdat de zaken niet goed gaan. De belangrijkste reden daarvoor is dat ze hun administratie niet goed op orde hebben, waardoor ze vroeg of laat problemen krijgen met de belastingdienst.

  Dat is ergens ook begrijpelijk, aangezien de gemiddelde groenteboer geen economische hogeschool zal hebben gevolgd of een cursus belastingrecht. Ze zullen het moeten doen met de kennis die ze hebben of eventueel via internet kunnen vinden. Nu doet ook de belastingdienst haar best om ondernemers te helpen, maar op het moment dat een aangifte eenmaal foutief is ingevuld kan daar vaak weinig meer aan veranderd worden. De beste manier om dit te voorkomen is door een goede en duidelijke boekhouding bij te houden. Het beste op één en dezelfde plek. Door speciale softwareprogramma’s te gebruiken, zoals die van Profyt, helpt u zichzelf om uw administratie ordelijk te houden en de kans te verminderen dat u dingen over het hoofd ziet.

  Met de software van Profyt kunt u makkelijk een eigen factuur maken en die continue aanpassen en automatisch opsturen. Bijvoorbeeld via de e-mail. Of u kunt u hem uitdraaien en via de post versturen. Daarnaast kunt u ook veel verkochte producten, met de bijbehorende prijs, opslaan in het systeem zodat u die heel makkelijk kunt toevoegen aan de factuur. Daarnaast kunt u uw btw bijhouden, zodat u weet hoeveel u moet betalen. Daarnaast helpt Profyt u met het invullen van uw belastingaangifte. De door u gebruikte gegevens worden automatisch verwerkt, waardoor u ze alleen maar hoeft over te nemen bij het doen van uw aangifte. Diezelfde gegevens worden vervolgens ook gebruikt om automatisch een jaarverslag te genereren.

  Klachten, problemen, complimenten, tips voor Profyt

  Op het moment dat de software bijvoorbeeld niet doet wat hij zou moeten doen kunt u altijd terecht bij Profyt. De contactgegevens staan duidelijk vermeld op de website en u kunt zowel telefonisch contact opnemen als via de e-mail. Heeft u verder ervaringen opgedaan met Profyt en wilt u uw mening over hen delen? Dan kan dat natuurlijk ook via NederlandReview. Zo helpt u ook anderen om een goede en betrouwbare mening te krijgen over dit bedrijf.

  Lees hier de beoordelingen van klanten van Profyt. Is hun softwareprogramma voor boekhouden en factureren gebruiksvriendelijk? En betrouwbaar, veilig?

  Profyt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Profyt

  Uw beoordeling

  Boekhoudsysteem

  Wij zijn zeer te spreken over het boekhoudsysteem van Profyt.

  Het werkt duidelijk en helder. Je moet het misschien even onder de knie krijgen (maar dat is logisch), maar dan wil je niet meer zonder.

  Door: J. Smet02-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Boekhouding op orde houden fluitje van een cent

  Voor de administratie van mijn onderneming jarenlang bij een boekhouder gezeten, maar toen bleek dat hij de boel aan het bedriegen was maar snel opgestapt. Geen vertrouwen meer in de boekhouders, dus ik wilde het zelf gaan doen. Dankzij Profyt is dit nu ook mogelijk, want anders wist ik echt niet waar ik moest beginnen. Je betaalt slechts 15 euro per maand en dat is over een jaar gezien nog minder dan je voor een boekhouder betaalt. Wel heb je er zelf wat extra werk bij, maar dat is niet zo'n probleem. Bijkomend voordeel is dat je het programma eerst een maand gratis kunt proberen. Zo weet je direct of het wat voor jou is.

  Door: Cleo van Aspen18-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Profyt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Profyt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Profyt actief?

  Profyt is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Profyt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.