NederlandReview

  Ervaringen Prescan

  Benieuwd naar de ervaringen met Prescan.nl? Lees alle reviews van klanten die gekozen hebben voor een preventieve gezondheidscheck bij Prescan.nl. Iedereen wil weleens graag inzicht krijgen in zijn of haar gezondheid. Het laten uitvoeren van een preventief medisch onderzoek wordt dan ook steeds populairder. U krijgt hierdoor meer inzicht in uw eigen gezondheid en ontdekt of het noodzakelijk is om uw gezondheid te verbeteren. Helaas is het niet mogelijk om via de huisarts uit voorzorg een totale bodycheck te laten verrichten. Meestal worden er scans uitgevoerd wanneer er al klachten zijn. U loopt dan achter de feiten aan. Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van mensen die een total bodyscan hebben laten uitvoeren? Lees hier al hun reviews.

  Over Prescan

  Prescan opende in 2003 de deuren van de eerste kliniek in Duitsland. De eigenaren ondervonden in hun eigen familiekring de gevolgen van het te laat opsporen van ziektes. Zij wilden iedereen de mogelijkheid bieden om zich preventief medisch te kunnen laten onderzoeken. De kans op genezing en stabilisatie is het grootst wanneer je ziektes en aandoeningen in een vroeg stadium ontdekt. Anno nu zijn er meerdere Prescan klinieken in Nederland en Duitsland waar u terecht kunt voor een preventief onderzoek. Prescan.nl is aangesloten bij de ZKN, Zelfstandige Klinieken Nederland en is ISO gecertificeerd.


  Ook Hans van der Togt heeft zich laten onderzoeken door de Total Body Scan bij Prescan

  Diensten

  Bij Prescan kunt u een volledige body check laten uitvoeren. U krijgt dan een idee van de toestand van uw gezondheid. Vroegtijdige kwalen kunnen direct worden opgespoord en er kan dus direct actie worden ondernomen. U kunt bij Prescan verschillende soorten onderzoeken laten verrichten. U kunt kiezen voor een Total body scan of een MRI scan. Binnen één dag vindt er een scan plaats en ontvangt u de uitslag. Het soort onderzoek dat wordt verricht is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

  Naast scans worden er ook maagonderzoeken, darmonderzoeken en borstonderzoeken gehouden. Dit is een uitkomst wanneer u het gevoel heeft dat uw klachten bij de huisarts niet serieus worden genomen en uzelf het heft in eigen handen wilt nemen. Met een preventief medisch onderzoek krijgt u direct uitsluitsel. Dit geeft meer rust en u kunt direct actie ondernemen bij een negatieve uitslag. Prescan biedt ook nazorg wanneer de uitslag anders uitvalt dan u had verwacht. Alle onderzoeken worden uitgevoerd zonder verwijsbrief van de huisarts. U kunt dus rechtstreeks met Prescan contact opnemen.

  Klachten

  Waar gewerkt wordt, worden er fouten gemaakt. Wanneer u ontevreden bent over de dienstverlening van Prescan kunt u uw klacht indienen bij de klachtencoördinator. Dit kunt u doen door een e-mail te versturen of door uw klacht schriftelijk in te dienen. De klachtencoördinator zal een onderzoek instellen op basis van hoor en wederhoor. Uw klacht wordt altijd serieus genomen en zal door een klachtencommissie worden beoordeeld. De afhandeling van uw klacht vindt plaats middels het klachtenreglement welke u op Prescan.nl kunt vinden.

  Voorbereiding

  Op de website van Prescan vindt u uitgebreide informatie over de voorbereidingen die u dient te treffen wanneer u een onderzoek laat verrichten door Prescan. Wellicht is het een goed idee om iemand mee te nemen die u kan vergezellen tijdens de onderzoeken. Een preventief medisch onderzoek uit laten voeren, is voor iedereen spannend. Wanneer de uitslag niet uitpakt zoals gehoopt, dan heeft u altijd iemand bij die u kan steunen. U kunt zich ook goed voorbereiden op de onderzoeken bij Prescan door vooraf alle reviews door te lezen. U krijgt dan een goed beeld van het bedrijf zelf en hun klantvriendelijkheid.

  Lees hier ervaringen van mensen die door de Total Body Scan van Prescan zijn onderzocht. Is daar een gevaarlijke ziekte ontdekt of is het vooral bangmakerij?

  Prescan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Prescan

  Uw beoordeling

  Problemen in lichaam eindelijk in kaart gebracht

  Al enkele jaren loop ik met klachten in mijn rug en schouder en ik kwam er maar niet vanaf. Via de dokter kon ik naar de fysio en hij stuurde mij vervolgens weer door naar een kraker. Enkele maanden later nog steeds geen vooruitgang, maar de dokter wilde me niet doorverwijzen naar het ziekenhuis voor een scan. Een vriendin van mij had ooit eens gehoord van Prescan en daar ben ik dan ook naar gaan kijken. Toen ik eenmaal op de site had gekeken, wist ik direct dat ik dit wilde doen. De kosten lagen hoog, maar nu wist ik eindelijk wat het probleem zou zijn. Inmiddels heb ik mij op de juiste wijze laten behandelen en ben ik van het probleem af.

  Door: Jilou Yamani03-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Prescan was voor mij echt een uitkomst

  Met het sporten m'n knie behoorlijk verdraaid, maar volgens de huisarts was dat met een paar dagen wel weer over. Twee weken later had ik echter nog steeds last. De huisarts wilde me wederom niet doorsturen naar het ziekenhuis voor een scan, terwijl ik dat zelf wel wilde. Via de ouders van een teamgenoot kwam ik in aanraking met Prescan. Ik heb besloten om hier een scan te laten maken en het bleek dat mijn voorste kruisband was afgescheurd (bedankt huisarts!!). Zo'n scan is zeker een uitkomst, maar het is wel heel erg duur. Maar ja, nu weet ik in ieder geval wel waar ik aan toe ben.

  Door: Karel Lubbers23-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Prescan een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Prescan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Prescan actief?

  Prescan is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Prescan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.