NederlandReview

  Ervaringen MailMyDisc

  Ben jij je oude dvd’s en cd’s ook helemaal zat en heb je geen zin om ze via Marktplaats te verkopen of zomaar gratis weg te geven aan je neefje of erger nog; weg te gooien? Kijk dan eens op het online ruilplatform van MailMyDisc en lees hier de recensies van andere dvd en cd-verzamelaars die van hun online diensten gebruik hebben gemaakt. Is dit een betrouwbaar platform? Werkt het ruilen en krijg jij onbeschadigde exemplaren binnen met de post? Lees het in betrouwbare recensies van NederlandReview. Laat ons ook jouw eigen ervaringen en mening weten in een review op NederlandReview zodat iedereen die overweegt zich aan te melden bij MailMyDisc weet waar ze aan gaan beginnen.

  Over MailMyDisc

  Wat moet je nou met je oude dvd’s en cd’s? Ruilen dus. Zoek je klassiekers als Pulp Fiction of romantische comedies als Notting Hill. MailMyDisc is een online platform voor het ruilen van gebruikte dvd’s en cd’s. Het is momenteel Nederlands grootste platform voor het ruilen legale dvd’s en cd’s en ze willen binnenkort ook games gaan aanbieden.

  Hoe het werkt? Je registreert je op de website van MailMyDisc met je e-mailadres. Daarna voer je in welke dvd’s en cd’s jij hebt en wil ruilen. Het ruilen gaat alleen tegen originele exemplaren van andere leden van het MailMyDisc, dus geen kopieën. Jouw dvd of cd stuur je op naar MailMyDisc. Hiervoor krijg je punten op je account, zogenaamde DiscCredits waarmee je weer andere dvd’s en cd’s kunt kopen die op je wenslijst staan.

  Voor elke dvd of cd die jij ontvangt betaal je 1 euro. Dit gaat af van het saldo op je account. Deze euro gaat naar MailMyDisc als garantie, want als er in de post een exemplaar van je dvd of cd kwijtraakt of je krijgt een exemplaar met schade of een illegale kopie, dan zorgt MailMyDisc voor een gratis vervanging. Je kan de geruilde exemplaren ook weer doorruilen voor andere zodat je niet ineens met een hele grote collectie dvd’s of cd’s komt te zitten.

  De klassieker op dvd: Pulp Fiction

  Diensten

  MailMyDisc garandeert voor de 1 euro die jij elke keer betaalt, dat je direct een nieuw exemplaar krijgt bij eventuele schade in de post of als je een kopie gekregen hebt in plaats van een originele dvd of cd. Kreeg jij inderdaad een nieuw exemplaar? En hoe lang duurde het voordat je deze thuis had?

  Je hebt bij MailMyDisc geen abonnement en kan je gratis aanmelden. Je hebt geen verplichtingen. Het enige dat ze willen is je e-mailadres. Je kunt de dvd’s en cd’s zolang houden als je wilt, ze zijn immers van jou als je ze geruild hebt. Volgens MailMyDisc hebben ze dagelijks nieuw aanbod van dvd’s en cd’s.

  Voor de leden van MailMyDisc zijn de dvd en cd collecties van elk lid zichtbaar. MailMyDisc vergelijkt zichzelf met een soort ‘Hyves’ voor film- en muziekliefhebbers. Bij MailMyDisc ruil je je eigen dvd’s en cd’s die je zat bent voor andere dvd’s en cd’s van leden die zich ook aangemeld hebben.

  Heb jij je collectie dvd’s en cd’s al online staan bij MailMyDisc? Laat ons jouw ervaringen weten met MailMyDisc. Hoe werkt het systeem van een saldo hebben op je account? Hoe is het aanbod van dvd’s en cd’s bij MailMyDisc? Laat het ons weten in een review op NederlandReview

  Ben jij je oude dvd's en cd's zat? Ruil ze dan bij MailMyDisc. Maar lees hier eerst de ervaringen van andere verzamelaars die jou voorgingen.

  MailMyDisc
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MailMyDisc

  Uw beoordeling

  Leuk!

  Onlangs kwam ik op een site terecht waar je heel makkelijk van je oude DVD's af kunt komen. Natuurlijk kun je ze gewoon weggooien, maar dat is te makkelijk. Het is zonde van de DVD's en het is helemaal niet leuk. Via MailMyDisc kun je heel eenvoudig aan nieuwe DVD's komen en iemand anders aan je oude DVD's helpen. Hoe het werkt is: je maakt twee lijsten aan: DVD's waar je vanaf wilt (je oude DVD's) en een lijst van DVD's die je wilt hebben. Natuurlijk is het veel makkelijker om gewoon nieuwe DVD's te kopen, maar dat is helemaal niet zo leuk als dit en verder is dit nog eens goedkoper ook. Daarnaast maak je iemand anders ook weer blij met jouw andere DVD's en heb je de garantie dat je goede andere DVD's in de plaats krijgt. Hartstikke leuk en goed voor jezelf en anderen. Ik ga hier vaker gebruik van maken.

  Door: Anoniem28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is MailMyDisc een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over MailMyDisc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MailMyDisc actief?

  MailMyDisc is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MailMyDisc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.