NederlandReview

  Ervaringen Global Test Market

  Iedereen wil wel graag gemakkelijk een zakcentje extra verdienen. Een manier om dit te doen vanuit je eigen huis is door je aan te melden voor betaalde onderzoeken en enquêtes. GlobalTestMarket is zo’n organisatie waarbij je je kunt aanmelden om, naast het beïnvloeden van de ontwikkeling van diensten en producten, betaalde onderzoeken en enquêtes in te vullen. Loont het echt de moeite om je hiervoor in te schrijven of zou je het anderen afraden? Wij ontvangen graag je review over deze organisatie!

  Over GlobalTestMarket

  GlobalTestMarket werd in 1999 gesticht en is mogelijk gemaakt door Lightspeed GMI, dit is een van de meest toonaangevende marktonderzoeksbureaus. GMI levert aan meer dan 1400 klanten in meer dan 60 landen van over de hele wereld haar diensten. Het is daarmee een globale oplossing voor bedrijven die in verschillende landen online klantenonderzoek willen laten uitvoeren. Bedrijven zijn zich er namelijk steeds meer van bewust dat de mening van de klant erg belangrijk is.


  Wat doen testbureaus eigenlijk precies? Hoe werkt het?

  Diensten

  Bij GlobalTestMarket kun je je gratis inschrijven om betaalde online enquêtes in te vullen. Hiervoor moet je wel 18 jaar of ouder zijn, of tussen de 14 en 17 jaar oud met toestemming van een ouder of wettelijke voogd. Deze enquêtes worden via e-mail verstuurd en je kunt ze dan invullen op een moment dat jij daar tijd voor hebt. Gemiddeld duurt een online enquête 15 minuten om in te vullen. Het aantal online enquêtes dat je ontvangt is verbonden met de demografische gegevens die de opdrachtgevers zoeken en jouw profiel enquête die je bij inschrijving invult. Daarin geef je onder andere aan waar je interesses liggen. De beste manier om zoveel mogelijk onderzoeken te ontvangen is door al je profiel gegevens in te vullen bij jouw profielenquêtes en deze up to date te houden. Je mening wordt gewaardeerd, en daarom ontvang je voor het invullen van de verschillende onderzoeken en enquêtes zogenaamde MarketPoints en je maakt kans om prijzen te winnen in loterijen. Door het invullen van de onderzoeken beïnvloed je de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten. De online enquêtes die je invult zijn volledig anoniem en worden alleen gebruikt voor marktonderzoek. De onderzoeken kunnen gaan over films, consumentenproducten, recente gebeurtenissen, restaurants etc. Wanneer je voldoende MarketPoints hebt verdiend kun je deze via Paypal laten uitbetalen, het tegoed is dan binnen 5 tot 10 werkdagen beschikbaar. Je kunt er je saldo ook op een andere manier laten uitbetalen door bijvoorbeeld voor cadeaubonnen te kiezen. De hoeveelheid MarketPoints die je bij elk onderzoek ontvangt zijn afhankelijk van een aantal factoren. Dit kan bijvoorbeeld de urgentie van de vragenlijst zijn en de hoeveelheid tijd die je kwijt bent met het invullen van de vragen. Je privacy is bij GlobalTestMarket verzekerd, je contactgegevens worden namelijk niet doorgegeven en je zult geen marketingboodschappen ontvangen in welke vorm dan ook door je deelname aan GlobalTestMarket en je bezoek aan hun site.

  Klachten

  Voor de meest gestelde vragen kun je via de website een antwoord vinden. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je een contactformulier invullen om je vragen en/of klachten met betrekking tot GlobalTestMarket kenbaar te maken. Ook hebben ze een pagina op Facebook waar je een bericht achter kunt laten. Er is geen telefoonnummer te vinden waarop je ze kunt bereiken.

  Reviews, ervaringen, beoordelingen GlobalTestMarket

  Heb jij je ingeschreven bij dit online onderzoeksbureau en al veel punten en dus geld of bonnen verdiend, of valt de opbrengst je tegen? Laat dan hier bij NederlandReview graag je mening achter zodat andere mensen weten wat ze te wachten staat en of het de moeite loont om aan de online enquêtes en onderzoeken van GlobalTestMarket mee te doen.

  Hoe ervaren echte klanten van GlobalTestMarket het meedoen aan onderzoeken en enquetes? Verdienen ze echt geld? Hoe werkt het? Is het makkelijk? Hoeveel tijd?

  Global Test Market
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Global Test Market

  Uw beoordeling

  slechte site

  zeer slechte klantenservice, geageerd niet op berichten, betaald niet uit etc .. ik wacht al ruim 3 maanden op uitbetaling van 2 bol cadeaubonnen, totale waarden 40 euro .. heb al zeker 6 keer een mail gestuurd maar krijg totaal geen respons, via facebook krijg ik 1 reactie, daarna blijft het stil terwijl ze regelmatig online zijn.. ik beveel dit bedrijf dan ook niet aan ..

  Door: Jolanda Lousberg16-08-2017
  Grieto Haan13-09-2020

  Als global testmarket niet meer actief is waar zijn de gespaarde saldo gebleven. Wat is hiermee gebeurt? Zou graag een oplossing zien

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Beloning voor deelname aan onderzoek

  Onlangs via GlobalTestMarket mijn eerste onderzoek ingevuld. En dit is vast niet de laatste verwacht ik. Je krijgt hier namelijk een beloning voor het invullen van een onderzoek. Het betreft een online gemeenschap, dus het richt zich niet alleen op Nederland. Over de hele wereld vullen mensen onderzoeken in om zo andere te helpen bij het kopen van diensten of producten. Deelname kan al vanaf 14 jaar, maar tot je 17e levensjaar moet je toestemming hebben van je ouders. Met de punten die je spaart dor mee te doen aan onderzoeken, kun je uiteindelijk een beloning uitkiezen. Hiervoor moet je beschikken over PayPal, anders kan het niet.

  Door: Esther B. 16-03-2017
  jack van kuik11-07-2017

  Weer een review uit de koker van GTM zelf?? Ik probeer al weken mijn marketpoints tew verzilveren en krijg niks toegestuurd en geen enkele reactie op mijn mails!! google eens en je zult zien dat ik niet de enige ben!!

  Team NederlandReview12-07-2017

  Beste Jack van Kuik, Deze review is niet afkomstig van Global Test Market zelf, maar van een klant die kennelijk een andere ervaring heeft dan jij. Wij van NederlandReview controleren zorgvuldig alle reviews en tolereren nooit dat bedrijven voor zichzelf schrijven (zie ook onze disclaimer). Als jij een andere ervaring hebt, dan kun ook jij een review achterlaten. We horen graag ieders mening, daar zijn we voor! Mvg, Team NederlandReview

  Marion V.22-01-2019

  In tegenstelling tot een aantal andere enquete-sites is mijn ervaring met Global Test Market erg negatief. Heb spijt ooit gegevens aan hen verstrekt te hebben, want als er 1 vraag is die je niet wil beantwoorden bij de idioot uitgebreide vragenlijsten die je in moet vullen vóórdat je aan een (beloonde) enquete toekomt, heb je alles voor niets gedaan. Mijn advies: niet aan beginnen ! Deze club respecteert het niet als je ergens niet op wilt antwoorden !

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Makkelijk en eenvoudig geld verdienen

  In mijn zoektocht naar een maniertje om snel en zonder al te veel moeite geld te verdienen, kwam ik uit bij GlobalTestMarket. Hier kun je vanuit huis deelnemen aan marktonderzoek en daar krijg je direct voor betaald. Volgens mij is het niet makkelijker om je geld te verdienen. Door het beantwoorden van een paar simpele vragen kun je je geld al verdienen. Door deel te nemen aan dit onderzoek help ik mezelf financieel dus, maar ik help ook anderen door mijn ervaringen te delen over bepaalde producten of diensten. Het onderzoek betreft overigens niet alleen Nederland, maar gaat over de hele wereld.

  Door: Toine Ophoff23-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Global Test Market een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Global Test Market. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Global Test Market actief?

  Global Test Market is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Global Test Market gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.