NederlandReview

  Ervaringen Ficsus

  Wanneer je als zzp’er aan de slag gaat is één van de vervelendste onderdelen van je werk toch vaak de financiële administratie die daarbij komt kijken. Je moet de boekhouding bijhouden, bonnetjes verwerken, uren schrijven, Btw-aangiftes doen, etc. Hoe handig zou het zijn als je dit online zou kunnen doen, in een alles in één programma? Dat biedt Ficsus.nl je aan. Een online oplossing voor het doen van je boekhouding en belastingaangifte op een manier dat het je minder moeite en tijd kost. Hoe gemakkelijk het werkelijk is, en of het programma je inderdaad kostbare tijd bespaart, kortom wat de ervaring is van anderen die Ficsus.nl al gebruiken lees je hier bij NederlandReview.

  Over Ficsus

  Ficsus.nl BV is gestart in het begin van 2009. Zij bieden een online programma aan voor het doen van de boekhouding voor zzp’ers. Hiermee willen zij de belastingaangifte en het bijhouden van de boekhouding voor zzp’ers gemakkelijker en leuker maken. Ze werken met een enthousiast team vanuit Amsterdam waar Ficsus.nl ooit begon op een zolderkamer en inmiddels is uitgegroeid tot een team dat opereert vanuit een kantoor in Amsterdam-Oost. De medewerkers van Ficsus.nl zijn toegewijde mensen die in het bezit zijn van de nodige commerciële-, technische- en fiscale expertise.


  Arjen Lubach over ZZP'ers in Zondag met Lubach

  Diensten

  Ficsus.nl biedt een online boekhoudprogramma aan voor zzp’ers. Dit programma is geschikt voor mensen die werken in de bouw, de persoonlijke of de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, etc. Je kunt er alle onderdelen van je boekhouding mee doen zoals:

  • Inkomsten/uitgaven boeken
  • Btw-aangifte rechtstreeks indienen
  • Ritten-/kilometerregistratie bijhouden
  • Uren administreren en factureren
  • Voorraad beheren
  • Relatie-/klantenbestand beheren
  • Etc.

  Bovendien kun je een App downloaden voor Android of Apple waarmee je bonnen in kunt scannen met de camera van je smartphone waarna ze in je boekhouding terecht komen. Ook kun je je bankrekening koppelen waardoor je bij- en afschrijvingen niet meer handmatig hoeft in te voeren, de afschriften worden 1 op 1 geïmporteerd.

  Gratis proefperiode

  Om uit te vinden of het boekhoudprogramma aan je verwachtingen voldoet, kun je risicoloos 35 dagen gratis gebruik maken van het programma. Wanneer je tevreden bent kun je na het inloggen direct een abonnement afsluiten. Het abonnementsgeld van € 12,50 wordt hierna maandelijks geïncasseerd, en je ontvangt daarvan natuurlijk iedere maand een factuur. Je kunt het abonnement altijd opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Als je niets doet na de proefperiode ga je niet automatisch over tot een betaalde account.

  Keurmerk Zeker-Online

  Ficsus.nl draagt het keurmerk van Zeker-Online. Dit is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor online diensten. Het staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. In de praktijk betekent dit dat een onafhankelijk deskundig team Ficsus Boekhouden Compleet op 250 punten beoordeeld en controleert.

  Klachten

  Wanneer je problemen ondervindt met het programma of klachten hebt kun je Ficsus.nl telefonisch bereiken op: (020) 89 325 25, of mail naar klantenservice@ficsus.nl. Natuurlijk kun je op de site de nodige handleidingen vinden onder het kopje ‘Support’.

  Hoe beoordelen klanten van Ficsus de diensten van dit systeem voor financiële administratie? Is het handig, betrouwbaar? Lees de reviews!

  Ficsus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ficsus

  Uw beoordeling

  Handige hulp voor het boekhouden

  Niemand wordt blij van de Fiscus, maar ik word wel blij van Ficsus. Dit is namelijk een online tool waarmee je makkelijk je boekhouding kunt regelen. Via de website Ficsus.nl is het eenvoudig aan te vragen. Ik gebruik het nu al een tijdje, maar heb het uiteraard eerst goed geprobeerd. Ideaal is dat je het programma eerst 35 dagen gratis uit kunt proberen. Mocht je het toch niets vinden, dan ben je niet onnodig je geld kwijt. Enkele voordelen zijn dat je altijd en overal toegang hebt tot je administratie, dat het is goedgekeurd door de Fiscus en dat het totaal niet noodzakelijk is om kennis te hebben van boekhouden. Het programma is eenvoudig in gebruik en daarom zeer handig voor iedere ZZP'er.

  Door: Gast12-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Ficsus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Ficsus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ficsus actief?

  Ficsus is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ficsus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.