NederlandReview

  Ervaringen Elektronische-Aangifte.nl

  Bent u benieuwd wat andere mensen voor mening hebben over Elektronische-Aangifte.nl? Via NederlandReview vindt u een makkelijk overzicht aan recensies van eerdere gebruikers. Op deze manier krijgt u een idee van de betrouwbaarheid van de diensten van Elektronische-Aangifte.nl. Iets wat natuurlijk heel belangrijk is bij een bedrijf dat uw fiscale aangifte wil verzorgen. Op het moment dat je iemand je belastingformulieren en persoonlijke gegevens in handen geeft, wil je ook zeker weten dat daar niet mee gesjoemeld wordt en dat er zorgvuldig mee omgesprongen wordt. Een goede manier om daar achter te komen is door de ervaringen te lezen die eerdere klanten van Elektronische-Aangifte.nl hebben achtergelaten op onze website. Bent u zelf klant, of klant geweest? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw eigen ervaring met Elektronische-Aangifte.nl hier wilt vermelden.

  Over Elektronische-Aangifte.nl

  Voor veel bedrijven en dan vooral voor freelancers en het MKB, is het verzorgen van de eigen bedrijfsadministratie altijd weer een grote last. De meeste zzp’ers en winkeliers hebben er namelijk nooit voor gekozen om gedwongen belastingexperts te worden. Maar aan de andere kant is het onmogelijk om een gezond bedrijf te runnen zonder ervaring in het doen van een degelijke omzetbelasting en een kloppende btw-aangifte. Voor de meeste grotere bedrijven is dit geen probleem. Zij hebben hier hun eigen mensen voor in dienst die de loonadministratie bijhouden, alle aangiftes verzorgen en ieder jaar de jaarrekening opmaken. De visie van Elektronische-Aangifte.nl is om dit allemaal een stuk makkelijker te maken met een online aangifteprogramma dat u zelf kunt gebruiken.


  Tips voor een tijdige BTW-aangifte van De Belastingdienst 

  Diensten

  Elektronische aangifte.nl laat zich vooral voorstaan omdat u via hen geen PKI overheidscertificaat nodig hebt om een aangifte te doen. Dit certificaat is in feite de officiële digitale ondertekening van uw documenten die door de overheid wordt erkend. Dit is verplicht bij de meeste soorten aangifte die u als bedrijf moet doen. Bijvoorbeeld voor de aangifte inkomstenbelasting, de aangifte vennootschapsbelasting en de aangifte omzetbelasting. Door gebruik te maken van Elektronische-Aangifte.nl hoeft u dit dure PKI overheidscertificaat niet zelf aan te schaffen waardoor u honderden euro’s kunt besparen. Zo kunt u makkelijk alle aangiftes doorsturen naar de overheid, met officiële ondertekening, maar wel voor lage kosten.

  Alle aangiftes die u doet worden verstuurd via SBR / Digipoort. Dat is een beveiligde digitale verbinding die door de belastingdienst is goedgekeurd voor het ontvangen van aangiftes. Het voordeel van het gebruik van Elektronische-Aangifte.nl is dat u zelf geen of weinig verstand hoeft te hebben van deze verbindingen. Het enige wat u ziet is de digitale webinterface die u gebruikt via de website. U vult uw gegevens in, of kunt deze direct uploaden. Daarna ondertekent u ze, met uw eigen PKI certificaat of via het certificaat van elektronische aangifte, waarna deze automatisch worden verzonden naar de belastingdienst. Via de website blijft u verder op de hoogte van de voortgang van de aangifte.

  De aangiftes die u via Elektronische-Aangifte.nl kunt doen zijn verder:
  BTW-aangifte
  • Suppletieaangifte
  • ICP-opgave
  BTW-nummer controle
  • Uitstelregeling

  Klachten

  Natuurlijk kan het gebeuren dat u vragen of klachten heeft over het gebruik van Elektronische-Aangifte.nl. Het is daarvoor altijd belangrijk dat de contactgegevens van een bedrijf duidelijk staan vermeld op de website. In het geval van Elektronische-Aangifte.nl is dit het geval. U kunt contact opnemen door middel van een formulier op hun website, of via de e-mail of telefoon. Ook het Kamer van Koophandel nummer van de website staat vermeld op de website. Dit is belangrijk, aangezien u daarmee kunt achterhalen of het bedrijf daadwerkelijk bestaat.

  Heeft u zelf gebruik gemaakt van elektronische-aangifte of heeft u een ervaring gehad met dit bedrijf dat u wilt delen? Laat het dan achter op deze website. U helpt dan mee aan dit platform, zodat u ook andere gebruikers weer kunt helpen in hun keuze voor of tegen dit bedrijf.

  Lees beoordelingen van echte klanten van Elektronische-Aangifte.nl. Hoe zijn hun ervaringen met hier fiscale aangiftes uit te besteden? Is het betrouwbaar?

  Elektronische-Aangifte.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Elektronische-Aangifte.nl

  Uw beoordeling

  Bespaart tijd en geld aangifte online

  Ik vond het erg handig om vorig jaar gebruik te maken van Elektronische Aangifte en zal dat dit jaar zeker nogmaals doen.
  Zelf heb ik weinig verstand van het een en ander en daarom is dit voor mij echt tijds- en bovendien kostenbesparend.

  Door: Eduard k30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Werkt handig en duidelijk. geld waard

  Werkt handig en duidelijk voor iemand die weinig verstand heeft van dit soort zaken zoals ik.

  Je kunt gratis beginnen, maar daarna kost het wel geld. Ik heb het ervoor over, want het bespaart mij tijd (en tijd is geld)

  Door: Leo04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Eenvoudig online aangifte doen

  De administratie van mijn bedrijf loopt behoorlijk in de papieren en ik vind het nogal lastig om het allemaal overzichtelijk en geordend te houden. Dankzij Elektronische-Aangifte.nl lukt mij dat echter prima. Was eerste een beetje wantrouwend, want je weet nooit wat een dergelijk bedrijf met je gegeven gaat doen. Toen ik contact opnam met de klantenservice werd mij verteld dat het programma erkend is door de Belastingdienst. Dit was één van de argumenten waardoor ik de overstap heb gemaakt. Het loopt wat in de kosten, maar dat heb ik liever dan dat ik mijn administratie niet goed doorgeef en daardoor een boete krijg van de Belastingdienst!

  Door: Michel H. 11-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Elektronische-Aangifte.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Elektronische-Aangifte.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Elektronische-Aangifte.nl actief?

  Elektronische-Aangifte.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Elektronische-Aangifte.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.