NederlandReview

  Ervaringen Bobex

  Stel er moet een klus in je huis gebeuren, dan wil je graag zo snel mogelijk een zo gunstig mogelijke offerte ontvangen van een professional bij jou uit de buurt. Dit kan via Bobex. Je vult daar in wat je zoekt, dit kan op allerlei gebied zijn. Aanbieders die tijd hebben kunnen dan een offerte voor je opmaken. Geen gezoek naar bedrijven die jou kunnen bieden wat je zoekt, en overal achteraan bellen om een prijsopgave te krijgen. Klinkt gemakkelijk, werkt het ook zo? Dat lees je hier bij de reviews van mensen die al van deze diensten van Bobex gebruik hebben gemaakt.

  Over Bobex

  Bobex (Buyers Online Business EXchange) werd opgestart in 2000. Op basis van het succes in België, waar het heel snel een dominante positie kreeg, bouwde de groep haar Europese ontwikkeling verder uit. De marktplaats is nu actief in verschillende Europese landen (Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zweden etc.) en groeit nog steeds. Al vele jaren wordt Bobex algemeen erkend als één van de ‘succes stories’ van het internet. Bobex is een online marktplaats die kopers en leveranciers samenbrengt. Kopers gebruiken het platform om beter in te kopen, terwijl leveranciers Bobex gebruiken om nieuwe klanten te vinden voor het verhogen van hun omzet.


  Hoe werkt Bobex? Ze leggen het zelf uit op YouTube

  Voordeel voor kopers

  Kopers vullen een duidelijk gestructureerde vragenlijst in waarin zij aangeven wat zij zoeken. Vervolgens ontvangen zij gratis en vrijblijvend offertes van meerdere gekwalificeerde leveranciers. De koper kan dan de offertes naast elkaar leggen en daar de beste uit kiezen. De website is verdeeld in een aantal hoofdcategorieën:

  • Automaten
  • Bedrijfswagens
  • Beveiliging en Bewaking
  • Boekhouding en Incasso
  • Drukwerk
  • Energie
  • HRM en Personeelszaken
  • Informatica en Software
  • Internet en Webdesign
  • Kantooruitrusting
  • Logistiek en Opslag
  • Marketing en Communicatie
  • Ontwerp en Design
  • Reclame- en relatiegeschenken
  • Renovatie en Bouw
  • Schoonmaak
  • Telecom en Netwerken
  • Transport en vlootbeheer

  Voordeel voor aanbieders

  Naast het fungeren als een soort marktplaats, helpt Bobex bedrijven ook verder om klanten te vinden. Zo worden bedrijven wanneer zij dat willen per e-mail op de hoogte gehouden van nieuwe offerte aanvragen. Ook worden alle professionals voorgesteld in de B2B community. Aanbieders hebben bij Bobex toegang tot een efficiënt en goedkoop verkoopkanaal. Zij komen direct in contact met geïnteresseerde klanten en kunnen snel en eenvoudig hun offerte opmaken. Bobex helpt hen op deze manier om reclame uitgaven te beperken en bieden hen toegang tot nieuwe markten. Iedere leverancier heeft de keuze om al dan niet te reageren op een aanvraag, afhankelijk van zijn tijd en interesse.

  Klachten

  Bobex geeft je kwaliteitsgarantie. Iedere nieuwe inschrijving moet eerst worden goedgekeurd door de klantendienst. Ook wordt elke offerteaanvraag handmatig gefilterd en gecontroleerd door Bobex. Na het uitsturen van een offerte zijn alle contactgegevens altijd beschikbaar. En tenslotte zorgt het evaluatiesysteem ervoor dat de leden elkaar zelf kunnen beoordelen. Wanneer dit nodig is kan een moderator er tussen komen. Je kunt ook altijd zelf contact opnemen met Bobex als je denkt dat er iets niet goed zit.

  Jouw mening is belangrijk!

  Heb jij al eens een offerte op laten maken door Bobex en heeft je dat veel geld bespaart? Of kwam je in contact met een partij die helaas helemaal niet dat leverde waar je op gehoopt had? Positief of negatief, van alle klantervaringen kunnen we samen leren, dus laat jouw review hier achter op NederlandReview zodat anderen hiervan kunnen profiteren!

  Hoe betrouwbaar en objectief is Bobex.nl in offertes vergelijken? Lees de reviews en ontdek wat de ervaringen van hun eigen klanten zijn!

  Bobex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bobex

  Uw beoordeling

  goedkope offerte voor zonnepanelen

  Al ruim een half jaar bezig met het bekijken van de mogelijkheid om zonnepanelen op ons dak te plaatsen. Nu we eindelijk weten dat de constructie het kan dragen, zijn we op zoek gegaan naar een mooie offerte. Omdat we niet tal van bedrijven wilden benaderen, hebben we een offerte opgevraagd via Bobex. Je klikt op de website simpelweg aan dat je een offerte voor zonnepanelen wilt en je krijgt vervolgens vier gratis offertes toegestuurd. En het mooie is dat de bedrijven die de offertes leveren ook nog eens uit je eigen regio komen. De offertes waren stuk voor stuk van goede kwaliteit. Uiteindelijk hebben we dankzij Bobex behoorlijk op de uitgaven voor zonnepanelen kunnen besparen.

  Door: Yves Aspen25-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Offerte ramen

  Ik ging via Bobex om een raam installateur te vinden. Ik heb verschillende offertes ontvangen en kon de prijzen vergelijken. Snelle en professionele service.

  Door: nicolas staatge30-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zonnepanelen

  prima platform om offertes te ontvangen voor zonnepanelen

  Door: wil20-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  SORRY enkel en alleen NEGATIEVE commentaar

  Ik moet mij aansluiten bij de lange lijst van klachten tegen de wijze van opereren van personeel bij BOBEX.
  Ik had een offerte gevraagd aan BOBEX. Ik had uitdrukkelijk gevraagd om verder te communiceren via mail. Zoëven kreeg ik ondanks alles toch een ZEER ONBELEEFD telefoontje omdat ik hen vroeg om verder te communiceren via mail zoals expliciet gevraagd. Bij BOBEX lijkt PRIVACY een dode letter. Ik zit dikwijls in vergaderingen waardoor ik het niet kan veroorloven om door reclame of andere niet dringende informaties gestoord te worden !
  Hopelijk kan ik via deze weg andere tijdig waarschuwen.

  Door: Vandenberghe Eddy21-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Rot bedrijf

  Ik was opzoek naar offertes voor mijn vochtprobleem in de woonkamer. Kreeg ik een telefonist van Bobex aan de lijn, gaf hij aan dat ik toestemming van de VVE moest hebben dat terwijl ik al aangaf dat ik de voorzitter van de VVE was! In discussie gegaan, begon de beste man ineens mij isolatievormen aan te smeren! Terwijl ik eerst toestemming moest hebben...

  Door: Dennis29-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  geen service

  Na de januaristorm via Bobex offertes gevraagd voor reparatie aan het dak. Na anderhalve week geen reactie. Totaal niks. Gebeld met Bobex, ja, raar, zeggen ze. Ze hebben de offertevraag nogmaals geplaatst. Na een week: je raadt het al. Totaal niks. Daar is dus geen wachten op en de regen blijft binnensijpelen.
  Er gaat niks boven een locale dakdekker. Bobex is niks.

  Door: Jan ten Klooster12-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Bobex een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Bobex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bobex actief?

  Bobex is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bobex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.