NederlandReview

  Ervaringen Bobex

  Stel er moet een klus in je huis gebeuren, dan wil je graag zo snel mogelijk een zo gunstig mogelijke offerte ontvangen van een professional bij jou uit de buurt. Dit kan via Bobex. Je vult daar in wat je zoekt, dit kan op allerlei gebied zijn. Aanbieders die tijd hebben kunnen dan een offerte voor je opmaken. Geen gezoek naar bedrijven die jou kunnen bieden wat je zoekt, en overal achteraan bellen om een prijsopgave te krijgen. Klinkt gemakkelijk, werkt het ook zo? Dat lees je hier bij de reviews van mensen die al van deze diensten van Bobex gebruik hebben gemaakt.

  Over Bobex
  Bobex (Buyers Online Business EXchange) werd opgestart in 2000. Op basis van het succes in België, waar het heel snel een dominante positie kreeg, bouwde de groep haar Europese ontwikkeling verder uit. De marktplaats is nu actief in verschillende Europese landen (Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zweden etc.) en groeit nog steeds. Al vele jaren wordt Bobex algemeen erkend als één van de ‘succes stories’ van het internet. Bobex is een online marktplaats die kopers en leveranciers samenbrengt. Kopers gebruiken het platform om beter in te kopen, terwijl leveranciers Bobex gebruiken om nieuwe klanten te vinden voor het verhogen van hun omzet.


  Hoe werkt Bobex? Ze leggen het zelf uit op YouTube

  Voordeel voor kopers
  Kopers vullen een duidelijk gestructureerde vragenlijst in waarin zij aangeven wat zij zoeken. Vervolgens ontvangen zij gratis en vrijblijvend offertes van meerdere gekwalificeerde leveranciers. De koper kan dan de offertes naast elkaar leggen en daar de beste uit kiezen. De website is verdeeld in een aantal hoofdcategorieën:

  • Automaten
  • Bedrijfswagens
  • Beveiliging en Bewaking
  • Boekhouding en Incasso
  • Drukwerk
  • Energie
  • HRM en Personeelszaken
  • Informatica en Software
  • Internet en Webdesign
  • Kantooruitrusting
  • Logistiek en Opslag
  • Marketing en Communicatie
  • Ontwerp en Design
  • Reclame- en relatiegeschenken
  • Renovatie en Bouw
  • Schoonmaak
  • Telecom en Netwerken
  • Transport en vlootbeheer

  Voordeel voor aanbieders
  Naast het fungeren als een soort marktplaats, helpt Bobex bedrijven ook verder om klanten te vinden. Zo worden bedrijven wanneer zij dat willen per e-mail op de hoogte gehouden van nieuwe offerte aanvragen. Ook worden alle professionals voorgesteld in de B2B community. Aanbieders hebben bij Bobex toegang tot een efficiënt en goedkoop verkoopkanaal. Zij komen direct in contact met geïnteresseerde klanten en kunnen snel en eenvoudig hun offerte opmaken. Bobex helpt hen op deze manier om reclame uitgaven te beperken en bieden hen toegang tot nieuwe markten. Iedere leverancier heeft de keuze om al dan niet te reageren op een aanvraag, afhankelijk van zijn tijd en interesse.           

  Klachten
  Bobex geeft je kwaliteitsgarantie. Iedere nieuwe inschrijving moet eerst worden goedgekeurd door de klantendienst. Ook wordt elke offerteaanvraag handmatig gefilterd en gecontroleerd door Bobex. Na het uitsturen van een offerte zijn alle contactgegevens altijd beschikbaar. En tenslotte zorgt het evaluatiesysteem ervoor dat de leden elkaar zelf kunnen beoordelen. Wanneer dit nodig is kan een moderator er tussen komen. Je kunt ook altijd zelf contact opnemen met Bobex als je denkt dat er iets niet goed zit.

  Jouw mening is belangrijk!
  Heb jij al eens een offerte op laten maken door Bobex en heeft je dat veel geld bespaart? Of kwam je in contact met een partij die helaas helemaal niet dat leverde waar je op gehoopt had? Positief of negatief, van alle klantervaringen kunnen we samen leren, dus laat jouw review hier achter op Nederlandreview zodat anderen hiervan kunnen profiteren!

  Hoe betrouwbaar en objectief is Bobex.nl in offertes vergelijken? Lees de reviews en ontdek wat de ervaringen van hun eigen klanten zijn!

  Bobex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4,2
  33% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  4

  Prijs

  4

  Leveren

  4,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Rot bedrijf

  Dennis29-03-2018

  Ik was opzoek naar offertes voor mijn vochtprobleem in de woonkamer. Kreeg ik een telefonist van Bobex aan de lijn, gaf hij aan dat ik toestemming van de VVE moest hebben dat terwijl ik al aangaf dat ik de voorzitter van de VVE was! In discussie gegaan, begon de beste man ineens mij isolatievormen aan te smeren! Terwijl ik eerst toestemming moest hebben...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  geen service

  Jan ten Klooster12-02-2018

  Na de januaristorm via Bobex offertes gevraagd voor reparatie aan het dak. Na anderhalve week geen reactie. Totaal niks. Gebeld met Bobex, ja, raar, zeggen ze. Ze hebben de offertevraag nogmaals geplaatst. Na een week: je raadt het al. Totaal niks. Daar is dus geen wachten op en de regen blijft binnensijpelen.
  Er gaat niks boven een locale dakdekker. Bobex is niks.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  goedkope offerte voor zonnepanelen

  Yves Aspen25-04-2017

  Al ruim een half jaar bezig met het bekijken van de mogelijkheid om zonnepanelen op ons dak te plaatsen. Nu we eindelijk weten dat de constructie het kan dragen, zijn we op zoek gegaan naar een mooie offerte. Omdat we niet tal van bedrijven wilden benaderen, hebben we een offerte opgevraagd via Bobex. Je klikt op de website simpelweg aan dat je een offerte voor zonnepanelen wilt en je krijgt vervolgens vier gratis offertes toegestuurd. En het mooie is dat de bedrijven die de offertes leveren ook nog eens uit je eigen regio komen. De offertes waren stuk voor stuk van goede kwaliteit. Uiteindelijk hebben we dankzij Bobex behoorlijk op de uitgaven voor zonnepanelen kunnen besparen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Bobex

  Uw beoordeling