NederlandReview

  Ervaringen Apployed

  Lees de mening van een ander over dit bedrijf. Wanneer je onbekend bent met een organisatie is het slim om eerst een aantal reviews over hun te lezen. Op NederlandReview is het mogelijk om dit te doen. Het is mogelijk om te ontdekken en om te zien wat anderen van hun vinden. Kopen of niet kopen is dan niet meer zo’n groot vraagteken. Het vertrouwen kan snel verkregen worden als er veel positieve reviews zijn over een organisatie of bedrijf. Kijk snel wat anderen over dit bedrijf zeggen.

  Over Apployed

  Een professional inschakelen voor jouw personeelsadministratie? Het is mogelijk met Apployed. Ook zijn er zoveel meer zaken. Het is natuurlijk belangrijk om dit goed te regelen en te verzorgen. Ook is het belangrijk om de juiste maatregelen te treffen. Het is geweldig om de mogelijkheden te ontdekken om de vruchten te plukken van het inschakelen van dit bedrijf. Apployed heeft veel te bieden. Denk hierbij aan:
  • De personeelsgegevens op één centrale plek
  Notificaties voor alle belangrijke gebeurtenissen
  • Geavanceerde verlof- en ziekte registratie module
  • Voldoen aan alle wettelijke verplichtingen
  • Verhoog de medewerkerstevredenheid
  • Vele rapportages beschikbaar om trends te analyseren
  • Uit te breiden met salaris service, geen salariskennis nodig
  • Handige mobiele App beschikbaar
  • Geen IT beheer, volledig in de cloud
  • Geen eenmalige investering
  • Betalen per actieve medewerker
  • Gratis helpdesk

  Het gaat vaak om zaken waar je zelf niet mee bezig wil zijn als ondernemer. Door je focus te leggen op de kerntaken is het mogelijk om te voorkomen, dat je jouw focus verliest. Het is belangrijk voor een ondernemer om je business te besturen en niet om het allemaal zelf te doen. Je kunt vaak sneller en meer geld verdienen in iets waar je goed in bent dan iets wat je niet zo ligt. Het is dan fijn, dat anderen deze zaken wel op zich willen nemen en dit werk leuk vinden om te doen.

  Word zelf medewerker personeelszaken ...of huur hier een bedrijf voor in! Wat is wijsheid?

  Diensten van Apployed

  Ze helpen je bij zoveel zaken. Denk hierbij aan:
  • Contract- en salarisgegevens
  • Verlofaanvragen en ziekteregistratie
  • Overzicht gesprekscyclus (beoordeling en functionering)
  • Declaraties
  Urenregistratie
  • Overuren aanvragen
  • Eigen gegevens beheren
  • Autogebruik
  • Journaalposten
  • Periodieke rapportages
  • Betaalbestanden
  Aangiftes loonheffingen
  • Digitale loonstroken voor je medewerkers
  • Helpdesk voor al je salaristechnische vragen

  Klachten, complimenten en tips voor jou over Apployed

  Klanten kunnen een klacht hebben, bij eigenlijk ieder soort bedrijf. Mensenwerk gaat niet altijd foutloos. Het is daarom belangrijk voor een organisatie om een goede klachtenafwikkeling te doen. Het is belangrijk om te weten, hoe klachten snel en serieus afgewikkeld worden. Dit bedrijf heeft het goed begrepen. Op de bekende wegen kun je hun bereiken en jouw klacht kenbaar maken. Natuurlijk klinkt het woord klacht vaak wat zwaarder dan het werkelijk is. Een klacht is echter een klacht. En een klacht moet altijd opgelost worden.

  Wat zijn jouw ervaringen over Apployed?

  Het is ongekend om te zien, hoe ook jij jouw mening kunt delen over hun. Het is heerlijk om natuurlijk je stem te laten horen. NederlandReview geeft je graag een podium om jouw mening en oordeel te geven over een bedrijf of organisatie. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen.

  Overweeg je jouw personeelsadministratie en/of salarisadministratie uit te besteden aan Apployed? Lees eerst de reviews! Is het wel veilig en betrouwbaar?

  Apployed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Apployed

  Uw beoordeling

  handig

  Een vriend van mij raadde deze partij aan. Vooral omdat je alles online makkelijk bij kan houden. Na een tijdje gebruikt te hebben nu kan ik zeggen dat het best wel makkelijk is ja. Dus een JA van mij. Ten opzichte van mijn vorige personeelsadministratie valleen de kosten mee.

  Door: Van W.05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goedkoop administratie van personeel geregeld

  Ik heb een klein bedrijfje met een aantal medewerkers, maar vind het maar wat lastig om alles omtrent mijn personeel goed te regelen. Om dit bij een erkend bedrijf neer te leggen vind ik zonde van mijn geld. Sinds kort laat ik het echter regelen bij Apployed. Voor een bedrag van 3 euro per medewerker per maand wordt alles online voor je geregeld en kun je het dus ook altijd en overal inzien. Dit scheelt mij zelf een hoop geworstel en daarnaast ook nog een hele bult papierwerk. Zit er ook aan te denken om de complete salarisadministratie uit te besteden hier, maar dat kost je dan wel 7 euro per medewerker per maand.

  Door: Wiebe Kuiper14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Apployed een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Apployed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Apployed actief?

  Apployed is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Apployed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.