NederlandReview

  Secret Escapes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Papier is geduldig

  Rob10-08-2018
  4,5
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Tot op heden 2 maal hotelovernachtingen geboekt bij SE. De 1e boeking betrof 10 overnachtingen in Phuket waarbij allerlei extra's in het vooruitzicht gesteld werden zoals 1 uur massage, frisdrank vanuit minibar, 1 diner en 1 lunch voor 2. Het hotel was echter niet op de hoogte van deze extra's. Op de door hen met SE afgesproken "aanbieding" waren deze niet terug te vinden. Nadat wij onze boekingspapieren en PDF van de SE aanbieding getoond en vertaald hadden in het Engels, werd hier verder niet meer moeilijk over gedaan en met de bekende Thaise gastvrijheid opgelost. Het is echter niet prettig om na een lange reis dergelijke discussie te hebben.

  Maar het kan ook anders! De 2e boeking betrof een 9daags verblijf in een safari lodge in Hoedspruit Zuid Afrika. De Aanbieding betrof een all-in verblijf inclusief transfer vanaf het vliegveld. De vliegreis van NL naar Johannesburg was niet inbegrepen. Hiervan werd wel een prijsindicatie afgegeven.

  Nadat wij deze boeking doorgevoerd en betaald hadden. Vervolgens ook de vliegreis vanuit NL naar Johannesburg geregeld. Vervolgens hebben wij contact opgenomen met SE om onze vluchtdata door te geven, zodat zij de transfer naar de lodge konden regelen.

  De reactie van SE was dat we dit rechtstreeks via het hotel moesten regelen. Nadat we onze vluchtgegevens via het van SE ontvangen emailadres doorgegeven hadden ontvingen we het bericht dat de genoemde transfer niet vanuit Johannesburg bij de aanbieding inbegrepen was maar vanuit een lokaal vliegveldje. Prijsverschil ca. 500 euro.

  Hierop weer contact gezocht met SE en hen deze discrepantie voorgelegd. Een en ander uitgelegd en zij zouden eea uitzoeken en mij terugbellen. Dus niet. Wel was binnen 5 minuten de tekst op hen site aanpast. Nu stond er dat transfer vanuit Hoedspruit inbegrepen was.

  Dus weer contact opgenomen met SE. Toegezegd dat men mij zou terugbellen na contact met hoofdkantoor. Dus niet.
  Na een week ontvingen wij van SE per mail het bericht dat de boeking gecanceld was. Hierbij verwijzend naar de kleine lettertjes in de SE voorwaarden. Kortom:
  - print aanbieding van de SE site uit en neem deze samen met de boekingspapieren mee
  - bedenk altijd een plan B voor het geval SE na boeking en na betaling verblijf alsnog annuleert.
  - bezint er gij begint.

  Klantenservice Secret Escapes15-08-2018

  Beste Rob, Hartelijk dank voor uw feedback op uw boekingen bij Secret Escapes. Allereerst willen we graag aangeven dat Secret Escapes deze klacht uiterst serieus neemt. Indien u hetgene dat wordt aangegeven op uw boekingsbevestiging niet ontvangt en u geeft dit bij ons aan, dan lossen we dit altijd direct op.Wij bieden altijd speciale aanbiedingen die niet voor elke gast beschikbaar zijn. We gaan er altijd vanuit dat onze hotels van de gehele aanbieding op de hoogte is en dat alles inbegrepen is, maar menselijke fouten kunnen helaas voorkomen. We zijn blij om te horen dat het hotel hier adequaat op heeft gereageerd en u uiteindelijk alles heeft ontvangen. Met betrekking tot uw tweede reis die helaas geannuleerd moest worden en de service niet zoals verwacht is geweest, zou u alstublieft persoonlijk contact met ons willen opnemen via onze email klantenservice@secretescapes.nl of telefonisch via onze klantenservice zodat we deze kwestie verder kunnen onderzoeken? We horen graag van u. Vriendelijke groeten, Uw Secret Escapes team

  Morena01-10-2018

  Ooo wat erg! Mijn vriend en ik hadden bijna een vakantie naar Vietnam geboekt voor 10 dagen. Wat zijn wij blij met jouw eerlijke review en met die van alle andere hier. Wij gaan gelijk verder kijken! Bedankt!


  Bekijk ervaringen van Secret Escapes

  Schrijf zelf een review over Secret Escapes

  Uw beoordeling