NederlandReview

  Trekkinn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  niet makekelijk iets retour te sturen

  Daphne13-06-2018
  10
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Een paar artikelen gekocht , waaronder een zonnebril waar steeds het glas uitvalt. Als je goed kijkt krijg je het glas ook niet goed terug erin , het lijkt wel of het niet past. Heb al 2x een mail gestuurd en niets gehoord en 1 keer gebeld maar een half uur zat ik nog te wachten dus heb ik opgehangen . De dag erna weer geprobeerd en eindelijk iemand aan de lijn maar zij sprak alleen in het engels.
  Ze snapte het niet helemaal en ik moest weer op de site kijken. Kortom ben al heel lang bezig iets retour te sturen wat een ellende .!!

  Daphne13-06-2018

  Ik zie dat er een 10 staat bij mijn review ...........dit moet zeker geen 10 zijn, maar meer een 3 en of ik er weer zou kopen is dus een dikke nee

  Schilder Volendam14-10-2018

  13 oktober...4 maanden na mijn bestelling nog steeds NIETS ontvangen. Mails, telefoontjes worden NIET beantwoord. Helaas ben ik opgelicht en adviseer ik iedereen die overweegt een aankoop te doen bij Trekkinn, dit NIET te doen! Keller sport en Bol.com zijn betrouwbaarder en minstens zo voordelig. Nooit meer Trekkinn!

  Jan05-11-2018

  Reeds twee bestellingen geplaatst omwille van de prijs. Levertijd werd telkens overschreven met ongeveer 2 weken. Maar het prijsvoordeel was me het wachten waard. Eens verzonden kon ik de bestelling volgen, volgens mij kost de transport aan de grens met Frankrijk en nadien met België ook extra tijd.

  Jolanda Staat06-11-2018

  Alleen foto van pakket, geen pakket ontvangen, ook geen bericht van PostNL of DHL dat het ook daadwerkelijk is verstuurd!!! U bent gewaarschuwd!!


  Bekijk ervaringen van Trekkinn

  Schrijf zelf een review over Trekkinn

  Uw beoordeling