Dodax Een maand later nog steeds niet geleverd

Cijfer5

Totaal

5

Bestellen

6

Service

4

Prijs

8

Leveren

2


NEEZou hier niet weer kopen

Een maand later nog steeds niet geleverd

Door: A vd Zee

Begin december bestelde ik een cadeau dat volgens de website op 15 december geleverd zou worden. Het bestellen ging prima, ik kreeg een bevestigingsmail, en afwachten maar. 15 december kwam en ging zonder enig bericht over klaarmaken, verzenden, vertraging, etc. Ik heb ze uiteindelijk zelf gemaild, en kreeg te horen dat er onverwachts geen voorraad was. Ze hadden het opnieuw besteld, en het zou zo snel mogelijk arriveren. Mocht het te laat zijn, werd me ook aangeboden dat ze het zouden annuleren. Tot dusver heel netjes.

Vervolgens zitten we 1,5 maand verder en nog steeds taal noch teken. Ik heb de website een paar keer gecontroleerd, maar geen verandering. Ik heb 2 keer gemaild of er al een statusupdate is, en die emails hebben ze genegeerd. Pas toen ik emailde dat ik het vertrouwen in hun bedrijf had verloren en wilde annuleren, kreeg ik te horen dat het "nu op voorraad was en zo snel mogelijk zou worden opgestuurd". Ze konden hierin niet van een Track&Trace of ander volgnummer voorzien, wat bizar is voor een pakket in Nederland - met elke leverancier krijg je een verzendnummer mee. En ook nu is het "een dezer dagen". Ik moet het nog zien gebeuren. Het is vooral de slechte klantenservice bij Dodax. Een vertraging kan ik nog begrijpen, maar zij leveren heel duidelijk service onder het mom "het geld is al binnen".

Lang verhaal kort: ik bestel hier niet meer. Ik vertrouw dit bedrijf totaal niet meer na het contact met hun klantenservice.Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Dodax

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Dodax?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!