NederlandReview

  Dodax
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Een maand later nog steeds niet geleverd

  A vd Zee11-01-2018
  5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  6

  Service

  4

  Prijs

  8

  Leveren

  2

  Begin december bestelde ik een cadeau dat volgens de website op 15 december geleverd zou worden. Het bestellen ging prima, ik kreeg een bevestigingsmail, en afwachten maar. 15 december kwam en ging zonder enig bericht over klaarmaken, verzenden, vertraging, etc. Ik heb ze uiteindelijk zelf gemaild, en kreeg te horen dat er onverwachts geen voorraad was. Ze hadden het opnieuw besteld, en het zou zo snel mogelijk arriveren. Mocht het te laat zijn, werd me ook aangeboden dat ze het zouden annuleren. Tot dusver heel netjes.

  Vervolgens zitten we 1,5 maand verder en nog steeds taal noch teken. Ik heb de website een paar keer gecontroleerd, maar geen verandering. Ik heb 2 keer gemaild of er al een statusupdate is, en die emails hebben ze genegeerd. Pas toen ik emailde dat ik het vertrouwen in hun bedrijf had verloren en wilde annuleren, kreeg ik te horen dat het "nu op voorraad was en zo snel mogelijk zou worden opgestuurd". Ze konden hierin niet van een Track&Trace of ander volgnummer voorzien, wat bizar is voor een pakket in Nederland - met elke leverancier krijg je een verzendnummer mee. En ook nu is het "een dezer dagen". Ik moet het nog zien gebeuren. Het is vooral de slechte klantenservice bij Dodax. Een vertraging kan ik nog begrijpen, maar zij leveren heel duidelijk service onder het mom "het geld is al binnen".

  Lang verhaal kort: ik bestel hier niet meer. Ik vertrouw dit bedrijf totaal niet meer na het contact met hun klantenservice.

  Peter06-02-2018

  Heeeeee ... DAT klinkt bekend! Ook hier is na 3 weken nog altijd mijn CD niet geleverd! Dit alles na vele emails waarin ik als een klein kind keer op keer gevraagd wordt of de CD toch echt niet bij de buren is afgeleverd ... Hallo: een CD is BRIEVENBUS-post !!! ZEER ergerlijk allemaal! Hier NIETS kopen is het advies!


  Bekijk ervaringen van Dodax

  Schrijf zelf een review over Dodax

  Uw beoordeling