NederlandReview

  Boohoo.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Jurkjes besteld, eentje geretourneerd

  Lindsey Roos26-06-2017
  8,5
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  6

  Service

  8

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Hallo allemaal ik had vier jurkjes voor de zomer besteld en deze waren met 5 dagen geleverd, net op tijd voor het weekend, daar was ik dus wel blij mee!

  Eentje paste niet zo goed, want ik had verschillende maten geprobeerd om te kijken wat het beste zou vallen (ze waren niet duur, maar een tientje per stuk ongeveer). Die ene heb ik toen teruggestuurd voor een maatje groter. Het duurde even voor ik een bevestiging kreeg dat het ontvangen was bij hen, dus toen heb ik ze via de website gemaild en ik kreeg daar al binnen een uur antwoord! Ze zouden het uitzoeken en een dag later hoorde ik dat het ontvangen was.

  Het nieuwe jurkje had ik alvast besteld en die was er met een week. Maar ik had al de andere om aan te doen, dus ik vond het goed.

  Met een week later nog had ik het geld teruggekregen, dus dat ging eigenlijk wel goed allemaal. Ik had meer gedoe verwacht.
  Ik vind het een leuke winkel omdat ze erg goedkoop zijn maar wel veel leuke dingen hebben!

  Anna06-07-2017

  Vraagje :), hoe ging het retourneren? Doe je dat gewoon bij PostNL en moet je daar kosten voor betalen?

  Lindsey06-07-2017

  Gewoon weer netjes verpakken met alle labels enzo en dan terugbrengen naar het postkantoor. Of zo heb ik het gedaan tenminste. Zij deden verder de rest eigenlijk. Ik heb zelf de verzendkosten van het retourneren betaald, maar dat vond ik niet zo erg en het was ook niet zoveel (mijn ouders betalen mijn kleding).

  Anna08-07-2017

  Ohhh okay! En weet je toevallig nog hoeveel het ongeveer kostte? Ik kan dat namelijk nergens vinden!

  Lindsey11-07-2017

  Niet precies nee, volgens mij iets van 6 euro? Ik vond het wel meevallen. Ik zou het even vragen bij je postkantoor!

  Rianne14-07-2017

  Hey! Ik heb ook een jurkje besteld en wil hem toch weer terugsturen. Krijg je, naast de koopprijs, de verzendkosten ook weer terug van Boohoo? Ik had namelijk een jurkje van 15 euro gekocht, + 7 euro verzendkosten. Als ik die niet terugkrijg kan ik hem namelijk net zo goed houden, want dan ben ik evenveel kwijt..

  Lindsey15-07-2017

  Ik had gratis verzendkosten dus bij mij maakte het niet uit.... Bij andere bedrijven krijg je het meestal niet terug heb ik gemerkt, van Boohoo weet ik dat niet sorry


  Bekijk ervaringen van Boohoo.com

  Schrijf zelf een review over Boohoo.com

  Uw beoordeling