NederlandReview

  Boohoo.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Ik bestel regelmatig iets bij Boohoo.com

  Anniek13-01-2017
  9,5
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  8

  Ik bestel regelmatig iets bij Boohoo.
  Ze hebben veel en eigenlijk is alles erg goedkoop.
  Ik vind het prettig dat ze je zo goed op de hoogte houden van je bestelling. Reservering wordt direct gemaild en daarna krijg je een mail wanneer het onderweg is en wanneer het er bijna is.
  Track & Trace zit er ook op en dan kun je helemaal zien hoe het eerst uit het magazijn komt, dan naar een of ander distributiecentrum ofzo in Engeland en dan de zee over en dan naar een postbezorger. Je moet dan wel steeds ergens anders inloggen, maar je kunt je bestelling echt bij iedere stap volgen.

  De kwaliteit is trouwens ook echt goed. Zou je met die prijs misschien niet verwachten, maar dat is dus wel zo. Ik heb zelf bijvoorbeeld een zwarte jurk en die heb ik echt al heel vaak aangehad. Ook heb ik een nette lange blouse (ook soort jurk), die is heel zacht en de kleuren (blauw en bruin) zijn ook na vaak wassen nog mooi en helder.

  Dus voor mij is Boohoo.com echt een leuke winkel! Ik blijf ook lekker bestellen, want ze hebben telkens weer nieuwe aanbiedingen waar ik dan geen nee tegen kan zeggen...

  Amber17-02-2017

  Hoi annemiek, Zou je mij kunnen uitleggen hoe ik de bestelling precies kan volgen?

  britt maas07-06-2017

  Hoihoi, Hoe vallen de maten.... ik twijfel namelijk over een jurk te bestellen maar aangezien retouren geld kost twijfel ik welke maat ik moet bestellen...


  Bekijk ervaringen van Boohoo.com

  Schrijf zelf een review over Boohoo.com

  Uw beoordeling