Nederlandse Energie Maatschappij oplichters

Cijfer2

Totaal

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Leveren

2


NEEZou hier niet weer kopen

oplichters

Door: Dol

we zouden als bedrijf €500,- minder betalen nou vorig jaar moesten we ineens €5500,- bij betalen let wel word gewoon afgeschreven. Contact opgenomen, ja sorry foutje in de berekening we stellen het maandelijks bedrag bij dan heeft u volgend jaar dit probleem niet. Helaas nu weer €2400,- afgeschreven. Ik voel met echt in de maling genomen dit is €7900,- ff in een jaar tijd.
Ben echt zeer boos en dan moet ik nog een jaar. had er nooit aan moeten beginnen. NLE dikke NUL!!!!Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door:: frank03-06-2016

NLE zijn "dieven"! frank

Door:: F. Snellers18-10-2016

ik kan je aanraden om een meterstand correctie te laten uit voeren door de netbeheerder, met die gegevens kan je de NLE dagvaarden. Zo ver laten hun het niet komen en betalen jou het teveel betaalde geld terug. ik heb zelf ook nare ervaringen gehad met hun zou binnen 9 maanden in de periode van april t/m september dat ik klant was bij hen 2700 kuub gas verstookt hebben. ik heb ook niet betaalt ik betaalde al 236 eurie per maand wat al veelste veel was. het kwam er dus op neer dat hun mij 1500 eurie verschuldigd waren dus echt de moeite om te doen.

Anderen bekeken ook:

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Nederlandse Energie Maatschappij?

  • De velden met * zijn verplicht