NederlandReview

  HAPPYCAR
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Oplichters met waardeloze service

  J13-10-2017
  4
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  6

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Gelukkig heb ik maar een ervaring met Hapycar. Helaas was deze alles behalve goed.
  Online een auto gereserveerd die af te halen zou zijn op de luchthaven. Eenmaal aangekomen bleek er helemaal geen loket op de luchthaven te zijn. Per bus moest men dan nog enkele kilometers reizen om vervolgens op een afgelegen parkeerplaats het juiste loket te vinden. Doordat wij genoeg speelruimte hadden in het gereserveerde tijdstip, waren wij slechts 10 minuten later bij het loket dan op ons ticket stond. Hierdoor kwamen er extra kosten bij de reservering die bijna even hoog waren als de totaalprijs van de auto.
  Happycar stelt zich vervolgens heel slecht op. Zij reageren inhoudelijk niet en reactie per mail duurt regelmatig langer dan 30 dagen(!)
  Ondanks dat zij nergens iets vermelden op hun reserveringsbevestiging trekken zij zich terug van alle verantwoordelijkheden en beschuldigen mij dat ik dit had moeten weten. Ondanks dat ze dit zelf nog steeds niet op hun site hebben staan.
  Heel onprofessionele firma.
  Conclusie: geld kwijt, geen auto en een hoop extra kosten gemaakt....

  HAPPYCAR.nl16-10-2017

  Geachte klant, Jammer om te horen dat er problemen zijn ontstaan, wij streven ernaar om de aanduiding van de locatie te verbeteren. Normaal gesproken reageren wij wel degelijk inhoudelijk op klachten omdat dit bij het verwerken van de casus hoort. Dit doet HAPPYCAR op basis van de informatie van de lokale verhuurder, eventuele broker, de klant en eigen database. Helaas kunnen wij uw klacht onder de naam Peter niet terughalen, ook wordt er geen locatie of reisdatum genoemd. Kunt u het boekingsnummer of naam telefonisch of per email doorgeven (0800 02 02 757 of boeking@happycar.nl)? Met vriendelijke groeten, Uw HAPPYCAR-team


  Bekijk ervaringen van HAPPYCAR

  Schrijf zelf een review over HAPPYCAR

  Uw beoordeling