NederlandReview

  Europcar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Auto's huren bij Europcar (Nederland en buitenland)

  B. Fliesse09-08-2017
  9,5
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Wij huren regelmatig bij Europcar, meestal bij een vast adres in Utrecht (dichtst bij zijnde locatie), maar ook een aantal keren op vakantie.

  Op vakantie moet je wel extra goed opletten met verzekeringen hebben wij gemerkt. Wij doen nu altijd een all-inclusive verzekering, dan ben je gewoon voor alles gedekt. Ik heb gemerkt dat het in het buitenland toch anders rijden is dan in Nederland: andere weggewoontes, vaak een veel slechter wegdek. In Nederland hebben we het maar makkelijk! Daarom doe ik in het buitenland altijd een volle dekking, dan ben je achteraf ook niet teleurgesteld. Wij hebben hier nooit problemen mee gehad, ook niet achteraf, en wij huren al meerdere jaren bij Europcar. Ik kan ze niet goed vergelijken met andere verhuurbedrijven, want ik kies altijd wel voor Europcar. en we hebben nog nooit gehad dat ze er niet waren waar wij op vakantie wilden, dus dat is goed.

  In Nederland kies ik overigens ook wel eens voor een mindere dekking, omdat er hier gewoon minder vaak wat fout gaat. We hebben een keer een kras gemaakt toch, maar daar werd achteraf niet eens iets over gezegd, hadden ze vast niet gezien of het maakte niet uit, ik weet het niet.

  Ik kan Europcar op basis van meerdere jaren ervaringen zeker van harte aanbevelen, maar ik zou wel altijd goed verzekerd zijn, vooral als je een auto huurt in het buitenland, want daar is autorijden echt vaak heel anders dan hier, heb ik gemerkt dan!


  Bekijk ervaringen van Europcar

  Schrijf zelf een review over Europcar

  Uw beoordeling